Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , elenakii22 είπε:

137 κοριτσια!!!!καλα με βγαζει για τις μερες που ειμαι!!!στο φυλλο γραφει τις τιμες αλλα σε φυσιολογικό κυκλο οποτε μου ειπαν να μην το κοιταξω γτ ναι μεν ειμαι 37η μερα αλλα δεν εχω κυκλο φυσιλογικο!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι και με τη βούλα... που λένε. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@Ani ani λαθος κοπελα εκανες ταγκ!η alina δεν ειναι στην παρεα μας!!!!κοιτα δεν θελω να σε ξεσηκωσω αλλα λες???????θα κρατηθείς να μην παρεις τεστ??? @ElektraGr σε ευχαριστω!!!!

Καλέ γιατί δεν είμαι στην παρέα σας; Σήμερα είναι να αδιαθετήσω αλλά ακόμα δεν. Πάω συνέχεια τουαλέτα να το επιβεβαιώσω... Μόλις αγόρασα και το πρώτο μου τεστ - το clearblue πήρα, και μάλιστα το διπλό. Έφτασα στα 37 σχεδόν για να αγοράσω τεστ εγκυμοσύνης. Για να δούμε θα προλάβω να το κάνω (λέω για αύριο το πρωί ή τη Δευτέρα) ή θα με προλάβει η περίοδος; Η φαρμακοποιός μου είπε "δεν θέλετε να περιμένετε λίγες μέρες";. Όχι, δεν θέλω. Ούτε τσιγάρο δεν ανάβω μπας και είμαι (αν καθυστερήσει ακόμα η περίοδος μπορεί και να μην είμαι, αλλά θα έχω κόψει το κάπνισμα :-P)

@Ani ani εσύ πότε λες να κάνεις τεστ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ++++++ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!:)

Συγχαρητήρια!!! Κορίτσια μια μία οι χαρές να τις αντέξουμε. Εγώ έγραφα ποτέ θα κάνεις τεστ και εσύ μας έγραφες του +++++. Τι τυχερός μήνας αυτος. Φτάσαμε τα δύο στα τρία. 

Με τα πρώτα πρωινά το έκανες;

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ γιατί δεν είμαι στην παρέα σας; Σήμερα είναι να αδιαθετήσω αλλά ακόμα δεν. Πάω συνέχεια τουαλέτα να το επιβεβαιώσω... Μόλις αγόρασα και το πρώτο μου τεστ - το clearblue πήρα, και μάλιστα το διπλό. Έφτασα στα 37 σχεδόν για να αγοράσω τεστ εγκυμοσύνης. Για να δούμε θα προλάβω να το κάνω (λέω για αύριο το πρωί ή τη Δευτέρα) ή θα με προλάβει η περίοδος; Η φαρμακοποιός μου είπε "δεν θέλετε να περιμένετε λίγες μέρες";. Όχι, δεν θέλω. Ούτε τσιγάρο δεν ανάβω μπας και είμαι (αν καθυστερήσει ακόμα η περίοδος μπορεί και να μην είμαι, αλλά θα έχω κόψει το κάπνισμα :-P)

@Ani ani εσύ πότε λες να κάνεις τεστ; 

Οριτστε καλα θυμομουν εστω και στην νυστα μου!! Το κανα θετικοοοο

Just now, Ani ani είπε:

Οριτστε καλα θυμομουν εστω και στην νυστα μου!! Το κανα θετικοοοο

Το είδα κοριτσάκι μου, πόση χαρά μου έδωσες! 

Με τα πρώτα πρωινά το έκανες; Ρε κορίτσια λέτε να κάνουμε το τρία στα τρία;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Κορίτσια μια μία οι χαρές να τις αντέξουμε. Εγώ έγραφα ποτέ θα κάνεις τεστ και εσύ μας έγραφες του +++++. Τι τυχερός μήνας αυτος. Φτάσαμε τα δύο στα τρία. 

Με τα πρώτα πρωινά το έκανες;

Ναι οντως! Οχι τα πρωτα πρωινα αλλα.εδειξε ξεκαθαρα στα πρωτα δευτερολεπτα! Εχω παθει σοκ!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Το είδα κοριτσάκι μου, πόση χαρά μου έδωσες! 

Με τα πρώτα πρωινά το έκανες; Ρε κορίτσια λέτε να κάνουμε το τρία στα τρία;

Ναι αμε να ειμαστε ολες ποτε δεν ξερεις! Πωπω δεν το πιστευω τρεμουν τα χερια μου!

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Ναι οντως! Οχι τα πρωτα πρωινα αλλα.εδειξε ξεκαθαρα στα πρωτα δευτερολεπτα! Εχω παθει σοκ!!!!!!

@Ani ani και @elenakii22 μπορεί να σας φανεί υπερβολή αλλά είμαι έτοιμη να τα μπηξω από συγκίνηση! 

Το είπες στον άντρα σου; 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@Ani ani και @elenakii22 μπορεί να σας φανεί υπερβολή αλλά είμαι έτοιμη να τα μπηξω από συγκίνηση! 

Το είπες στον άντρα σου; 

αντε κ εσυ τωρα!!!!!!!ποτε θα κανεις χοριακη @Ani ani?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...