Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@ΧρυσαΜ θα παω στις 9.30...λογικα μεχρι το απογευμα θα εχουν βγει...αν μου πει δευτερα τι να το κανω?δευτερα θα κανω παλι....δεν μυρίζει σαν να εχει βρεξει μυριζει σαν να ερχεται βροχη γτ απο αυριο δειχνει βροχες σε καποια μερη(βεβαια καιρος ειναι αυτος μεχρι αυριο μπορει να εχεξ αλλαξει)...για να στο λενε τοτε μαλλον εσυ το καταλαβαινεις οτι βαρυνες...μπορει να τα εχεις σε υγρα γιαυτο να μην το βλεπουν! καλο αυτο!!

@alina80 χαχαχα..τα clearblue τελειωσαν 2 ειχα...hometest εχω αλλα δε θα κανω αλλο γτ αν βγει αχνο θα με αγχωσει!δευτερα θα ξαναπαω για χοριακη αν ειναι οποτε θα μου δειξει!εσυ πως πας?

σελιδα της hometest στο fb γραφει:

Επίσης, έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι φυσιολογικό τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης τα τεστ εγκυμοσύνης να είναι παρόμοια μεταξύ τους, δηλαδή οι γραμμές αποτελέσματος να μοιάζουν. Αυτό γίνεται διότι στις αρχές της εγκυμοσύνης η χοριακή αυξάνεται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. Από την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης όμως, η χοριακή σχεδόν διπλασιάζεται κάθε μέρα!

μαλλον άδικα αγχωθηκα...σας τα στελνω να ξέρετε κ εσεις κοριτσια!

Προς το παρόν είμαι καθαρή! Και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα ότι έρχεται (δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό βέβαια, αλλά συνήθως πονάω αρκετά όταν είναι να αδιαθετήσω). Προσπαθώ να μην έχω προσδοκίες, αλλά ποιον κοροϊδεύω, έχω. Σκέφτομαι να πάρω ένα τεστ να έχω, μήπως το κάνω αύριο το πρωί (με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχω αδιαθέτησει μέχρι τότε). Ή να προσπαθήσω να κρατηθώ μερικές μέρες; Τι λες εσύ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@elenakii22 σε ένα μικροβιολογικό που είχα πάει εγώ, έπαιρνε αίμα Σάββατο για β χοριακή, αλλά τα αποτελέσματα στα έδινε Δευτέρα. Γι' αυτό στο λέω. Σίγουρα όμως, από εργαστήριο σε εργαστήριο υπάρχουν διαφορές!!! 

Τι να σου πω, εγώ όταν μου λένε ότι έχω ομορφύνει, ότι δε μου φαίνεται να έχω παχύνει κλπ νομίζω ότι με δουλεύουν :-P όπως και να έχει, εσύ βλέπεις τη διαφορά επάνω σου! Πρώτα ο Θεός, θα με καταλάβεις και εσύ τους επομενους μήνες :wink::wink::wink: αααα και μια συμβουλή!!! Μόλις βγουν τα αποτελέσματα και είναι καλά πρωτα ο Θεός, μην πεις σε κανέναν τίποτα τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο!!! Θα έχεις το κεφάλι σου ΗΡΕΜΟΤΑΤΟ!!!!

Αχχχ κορίτσια οι λιγούρες μου δεν έχουν προηγούμενο :-(:-(:-(:-( αν είναι δυνατόν, ξύπνησα πριν καμιά ώρα και μου ήρθε λιγούρα για βλήττα βραστά!!!!!! Όλο κάτι τέτοια άκυρα μου έρχονται αλλά εννοείται πώς δε δίνω σημασία τρώω ό,τι υπάρχει στο σπίτι. Μια φορά έτυχε να ξυπνήσω στις 5 παρά το πρωί για να ξυπνήσω το αγόρι μου να πάει στο στρατόπεδο και ζητούσα σοκοφρέτααααα!!!!!! Φυσικά και δεν πήγα χαράματα να πάρω, το ξεπέρασα...

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Προς το παρόν είμαι καθαρή! Και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα ότι έρχεται (δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό βέβαια, αλλά συνήθως πονάω αρκετά όταν είναι να αδιαθετήσω). Προσπαθώ να μην έχω προσδοκίες, αλλά ποιον κοροϊδεύω, έχω. Σκέφτομαι να πάρω ένα τεστ να έχω, μήπως το κάνω αύριο το πρωί (με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχω αδιαθέτησει μέχρι τότε). Ή να προσπαθήσω να κρατηθώ μερικές μέρες; Τι λες εσύ; 

Εγώ πάντως θα τι έπαιρνα στη θέση σου :-P:-P:-P:-P:-P:-P

πρίν από 13 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

@elenakii22 σε ένα μικροβιολογικό που είχα πάει εγώ, έπαιρνε αίμα Σάββατο για β χοριακή, αλλά τα αποτελέσματα στα έδινε Δευτέρα. Γι' αυτό στο λέω. Σίγουρα όμως, από εργαστήριο σε εργαστήριο υπάρχουν διαφορές!!! 

Τι να σου πω, εγώ όταν μου λένε ότι έχω ομορφύνει, ότι δε μου φαίνεται να έχω παχύνει κλπ νομίζω ότι με δουλεύουν :-P όπως και να έχει, εσύ βλέπεις τη διαφορά επάνω σου! Πρώτα ο Θεός, θα με καταλάβεις και εσύ τους επομενους μήνες :wink::wink::wink: αααα και μια συμβουλή!!! Μόλις βγουν τα αποτελέσματα και είναι καλά πρωτα ο Θεός, μην πεις σε κανέναν τίποτα τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο!!! Θα έχεις το κεφάλι σου ΗΡΕΜΟΤΑΤΟ!!!!

Αχχχ κορίτσια οι λιγούρες μου δεν έχουν προηγούμενο :-(:-(:-(:-( αν είναι δυνατόν, ξύπνησα πριν καμιά ώρα και μου ήρθε λιγούρα για βλήττα βραστά!!!!!! Όλο κάτι τέτοια άκυρα μου έρχονται αλλά εννοείται πώς δε δίνω σημασία τρώω ό,τι υπάρχει στο σπίτι. Μια φορά έτυχε να ξυπνήσω στις 5 παρά το πρωί για να ξυπνήσω το αγόρι μου να πάει στο στρατόπεδο και ζητούσα σοκοφρέτααααα!!!!!! Φυσικά και δεν πήγα χαράματα να πάρω, το ξεπέρασα...

Και εγώ έτσι λέω, να πάρω.

Και εγώ σκεφτόμουν ότι αν ποτέ είμαι έγκυος δεν θα το πω αμέσως, αλλά δεν νομίζω να κρατηθώ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και εγώ έτσι λέω, να πάρω.

Και εγώ σκεφτόμουν ότι αν ποτέ είμαι έγκυος δεν θα το πω αμέσως, αλλά δεν νομίζω να κρατηθώ.

Εντάξει με το ζόρι κρατήθηκα.. Στην κολλητή μου το είπα στον 3ο, στη μαμά μου στον 5ο και σε όλους τους υπόλοιπους μετά τον 6ο

11.30 θα εχουμε αποτελεσματα!!!

@alina80 παρε ενα κ καντο αυριο!clearblue! ουτε εγω εχω πονους να ξερεις!

@ΧρυσαΜ η αληθεια ειναι οτι σε 2 φιλες μου το ειπα...ειναι πολυ νωρις ακομα... μα βληττα????ελα να σου δωσω εγω!εμεις σχεδον καθε μερα εχουμε!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , ΧρυσαΜ είπε:

Καλημέρα @ΧρυσαΜ ...Εγώ θα κάνω σήμερα βλήτα βραστά και συνοδεία με ομελέτα πατατούλες τηγανητές αλλά φούρνο και αυγουλάκια .... Τέλειος συνδυασμός ! Να στείλεις το αντράκι σου να σου φέρει είναι κι η εποχή τους , οπότε είναι πεντανόστιμα ... Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις :)

πρίν από 17 λεπτά , elenakii22 είπε:

11.30 θα εχουμε αποτελεσματα!!!

@alina80 παρε ενα κ καντο αυριο!clearblue! ουτε εγω εχω πονους να ξερεις!

@ΧρυσαΜ η αληθεια ειναι οτι σε 2 φιλες μου το ειπα...ειναι πολυ νωρις ακομα... μα βληττα????ελα να σου δωσω εγω!εμεις σχεδον καθε μερα εχουμε!

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου! 

@elenakii22 λογικο το βρισκω να μην κοιμασαι κ πολυ με τετοια υπεροχα νέα!!

Μπηκα κ εγω πια στην δευτερη μερα καθυστερησης και με εχει ξεσηκωσει η απο πανω @elenakii22 ειμαι στο τσακ να παρω τεστακι! Τα συπτωματα τα ιδια κ σε εμενα οπως τα αφησα..

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani λαθος κοπελα εκανες ταγκ!η alina δεν ειναι στην παρεα μας!!!!κοιτα δεν θελω να σε ξεσηκωσω αλλα λες???????θα κρατηθείς να μην παρεις τεστ??? @ElektraGr σε ευχαριστω!!!!

Απο τη νυστα μ..sorry ε μαλλον θα το παρω τελικα

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες... να εχουμε μια υπεροχη μερα... ελενακι μου ανηπομονω να μας πεις τα αποτελεσματα αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τα αναμενομενα... να παρεις ενα τηλ και τωρα νομιζω θα ειναι ετοιμη η χοριακη συνηθως βγαινει κανενα μισαωρο πριν απο την ωρα που σου εχουν πει... περιμενουμε να μας πεις

137 κοριτσια!!!!καλα με βγαζει για τις μερες που ειμαι!!!στο φυλλο γραφει τις τιμες αλλα σε φυσιολογικό κυκλο οποτε μου ειπαν να μην το κοιταξω γτ ναι μεν ειμαι 37η μερα αλλα δεν εχω κυκλο φυσιλογικο!!!

• Μου αρέσει 6

ελενακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... με το καλο κοπελα μου... να εισαι ηρεμη απο εδω και περα να απολαυσεις την ευτυχια της περιοδου που θα περασεις... αχ να ξερες ποσο χαιρομαι... και παλι συγχαρητηρια κοπελα μου. :* 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

137 κοριτσια!!!!καλα με βγαζει για τις μερες που ειμαι!!!στο φυλλο γραφει τις τιμες αλλα σε φυσιολογικό κυκλο οποτε μου ειπαν να μην το κοιταξω γτ ναι μεν ειμαι 37η μερα αλλα δεν εχω κυκλο φυσιλογικο!!!

Μια χαρά!!! Καλό είναι να αφήσεις μερικές μέρες να περάσουν αν θες να πας για επαναληπτική. Εγώ θα σου πρότεινα να πας την Τετάρτη, να της δώσεις χρόνο για να ανέβει αρκετά. Σταυρώνουμε δάχτυλα και σου εύχομαι όλα καλά!!! (Φτου φτου φτου σκορδα, να μην το ματιάσουμε!!!)

Just now, reniatzo είπε:

ελενακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... με το καλο κοπελα μου... να εισαι ηρεμη απο εδω και περα να απολαυσεις την ευτυχια της περιοδου που θα περασεις... αχ να ξερες ποσο χαιρομαι... και παλι συγχαρητηρια κοπελα μου. :* 

ευχαριστω....ευχομαι σε ολες συντομα ευχαριστα αποτελεσματα!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...