Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ο άντρας σου πώς αντέδρασε;

τον ξυπνησα ενω κοιμοταν χαχαχα...στην αρχη δεν καταλαβαινε τι του ελεγα...ξερεις δεν ηταν το κλασσικό το σιγουρο το +...οποτε χαρηκαμε συγκρατημενα...η αληθεια ειναι οτι πολλούς μηνες σχεδιαζα πβς θα του το πω οταν ερθει η ωρα και αυτον τον μηνα δεν το υπολογιζα κ με έπιασε απροετοίμαστη!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 43 λεπτά , elenakii22 είπε:

αντε βρε κοριτσια να εχουμε πολλα κ αλλα θετικα νεα!!!εντωμεταξυ βλεπω που λετε συγχαρητήρια και ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι μιλατε για εμενα!!σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!τωρα τα τεστ ολα καλα μου βγήκαν..και το clearblue και της hometest και τα δυο θετικα οποτε δεν εχω να προτεινω καποιο απο τα δυο...αν είσαι νομιζω ολα σου δείχνουν...απλα εγω μια μερα πριν την αναμονη κ δεν μου βγηκε απο την αρχη θετικο οποτε  πολλες μερες πριν δεν δειχνουν!οποτε οντως καλυτερα η την ιδια μερα η με καθυστερηση! @Hope girl ελιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!!!μην τα βαζεις κατω!!

εβαλα τον μικρο για υπνο και μπηκααααααα να δω τι εγινε!!συγχαρητηριαααααα!!!φανταζομαι ποσο χαρουμενη θα εισαι!θυμαμαι λιγες μερες πριν  ελεγες βγαζω κατι σπυρακια νιωθω καπως ετσι εχω αυτο και το αυτο και σκεφτομουν οτι θα το πετυχεις!!!τα καλυτερα ευχομαι! κανε και προγεστερονη μαζι με την χοριακη!!!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

τον ξυπνησα ενω κοιμοταν χαχαχα...στην αρχη δεν καταλαβαινε τι του ελεγα...ξερεις δεν ηταν το κλασσικό το σιγουρο το +...οποτε χαρηκαμε συγκρατημενα...η αληθεια ειναι οτι πολλούς μηνες σχεδιαζα πβς θα του το πω οταν ερθει η ωρα και αυτον τον μηνα δεν το υπολογιζα κ με έπιασε απροετοίμαστη!

Πωπω τι ωραια! Ετσι η μοιρα παιζει με εμας οταν τα προγραματιζουμε ολα και τα φερνει τουμπα! Αντε ανεβηκες και στην πανω λιστα επιτελους!!

Διαφημίσεις

ακομα δε το εχω συνηδητοποιησει!σαν ψεμα μοιαζει...με τόσα αρνητικα πως να πιστεψω το θετικο!!άντε περιμενω και νεα απο τα κοριτσια που ειμαστε μαζι!! @Ani ani @alina80 μαζι δεν ημασταν κοριτσια?αντε να ακουσουμε νεα σας!καλο βραδυ!θα τα πουμε αυριο!

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

ακομα δε το εχω συνηδητοποιησει!σαν ψεμα μοιαζει...με τόσα αρνητικα πως να πιστεψω το θετικο!!άντε περιμενω και νεα απο τα κοριτσια που ειμαστε μαζι!! @Ani ani @alina80 μαζι δεν ημασταν κοριτσια?αντε να ακουσουμε νεα σας!καλο βραδυ!θα τα πουμε αυριο!

Μονο ευχαριστες εκπληξεις απο εδω και περα! Θα σας ενημερωσω και εγω αυριο για νεοτερα! Ναι εμεις ειμαστε οι τρεις χαριτες! Καλο σας βραδυ τωρα πια!

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

αντε βρε κοριτσια να εχουμε πολλα κ αλλα θετικα νεα!!!εντωμεταξυ βλεπω που λετε συγχαρητήρια και ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι μιλατε για εμενα!!σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!τωρα τα τεστ ολα καλα μου βγήκαν..και το clearblue και της hometest και τα δυο θετικα οποτε δεν εχω να προτεινω καποιο απο τα δυο...αν είσαι νομιζω ολα σου δείχνουν...απλα εγω μια μερα πριν την αναμονη κ δεν μου βγηκε απο την αρχη θετικο οποτε  πολλες μερες πριν δεν δειχνουν!οποτε οντως καλυτερα η την ιδια μερα η με καθυστερηση! @Hope girl ελιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!!!μην τα βαζεις κατω!!

Κορίτσι μου!!!με τη δουλειά έχασα εξελίξεις φαίνεται.εισαι έγκυος????με το καλόοοοο!!!!δεν ξέρεις πόσο χαρηκα.αν κ σας γνώρισα όλες πρόσφατα χαρηκα τόσο πολύ με τη χαρά σου!!!

Γιούπι γιούπι γιούπι!!!!!!  Ελενακι κομμένη η γυμναστική συνεχισε τις βιταμινες και αν εχεις και φολικό οξύ πινε και φουλ δευτερα για χοριακη αν δε μπορεις αυριο λογω σαβατου!!!! 

Ολες κοριτσάρες μου θα ανεβείτε πανω στο πινακακι μας!!!!  Ολες θα γίνουμε αργα η γρηγορα μανουλες!!! 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

οπως καταλαβατε εχω υπερένταση κ στρυφογυριζω!! @Hope girl ευχομαι γρηγορα να εχεις κ εσυ ευχαριστα νεα!! @Alekagala θα παω τελικά αύριο...εχουμε ενα ανοιχτο...φολλικο εχω ητ πινω ινοφερτ κ ειχα αγορασεο 3 κουτια!τωρα με τημ γυμναστικη θα περιμενω να δω τι θα μου πει ο γιατρος...ακομα δεν το εχω πιστεψει...ποσο πρεπει να ειναι η χοριακη για να θεωρείται καλη?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

οπως καταλαβατε εχω υπερένταση κ στρυφογυριζω!! @Hope girl ευχομαι γρηγορα να εχεις κ εσυ ευχαριστα νεα!! @Alekagala θα παω τελικά αύριο...εχουμε ενα ανοιχτο...φολλικο εχω ητ πινω ινοφερτ κ ειχα αγορασεο 3 κουτια!τωρα με τημ γυμναστικη θα περιμενω να δω τι θα μου πει ο γιατρος...ακομα δεν το εχω πιστεψει...ποσο πρεπει να ειναι η χοριακη για να θεωρείται καλη?

Χα  χα λογικο!!! Η χοριακη σου επειδη ειναι πολυ πολυ νωρις δεν εχει σημασια το νουμερο της παρα μονο ο διπλασιασμος της. Σιγουρα γιανα  την βρισκουν τα τεστ στα ουρα θα ειναι πανω απο 20. Γενικα λενε οτι πανω απο 20 ειναι επιβεβαιωμενη εγκυμοσυνη. Αλλα μηνανχωνεσε γιατι εσυ δεν εχεις καν καθηστερηση κ γιανα το βρει το τεστ θα εισαι σε πολυ καλα επιπεδα!!!! Γυμναστικη ξεχνα την μονο κοπελες που κανουν χρονια την ιδια γυμναστικη επιτρεπετε. Βρες ομως για εγκυους κατι light μην το διακυνδυνευεις για κανεναλογο.

Καλημέρα....δεν εχω κοιμηθει γενικα...εκανα τωρα το πρωι της hometest και δε ξερω περιμενα να μου δειξει σε λιγα δευτερολεπτα ομως η γραμμη δεν εβγαινε κ αγχωθηκα κ εκανα κ ενα δευτερο κ το clearblue..τελικα της hometest βγηκαν σχεδον ιδια με χθες(δεν θα επρεπε να σκουρυνει)αλλα της clearblue βγηκε τερμα θετικο..αγχώθηκα δε σας το κρυβω...θα παω για χοριακη σμρ...ααα και για τα κοριτσια που με ρωτησαν της hometest να περιμενουν και να διαβασουν το αποτελεσμα σε 5 λεπτα...το clearblue σου δείχνει σε δευτερόλεπτα(εμενα τουλαχιστον)....

• Μου αρέσει 2

@elenakii22 θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα ή θα στα βγάλουν από Δευτέρα;; εγώ καλά είμαι δοξα τω Θεώ, βαραίνω :-P:-P:-P έχω πάρει 11 κιλά αλλά όλοι μου λένε ότι δε μου φαίνεται. Τα εχω κάνει κατακράτηση...

Κορίτσια, έχει μια υπέροχη μέρα σήμερα!! Έχει πέσει αισθητά η θερμοκρασία, έχει ένα υπέροχο δροσιστικό αεράκι και μυρίζει ο τόπος σα να έχει βρέξει!!!

Σας εύχομαι να έχετε μια καλή ημέρα και ένα ακόμα καλύτερο Σαββατοκύριακο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , elenakii22 είπε:

Καλημέρα....δεν εχω κοιμηθει γενικα...εκανα τωρα το πρωι της hometest και δε ξερω περιμενα να μου δειξει σε λιγα δευτερολεπτα ομως η γραμμη δεν εβγαινε κ αγχωθηκα κ εκανα κ ενα δευτερο κ το clearblue..τελικα της hometest βγηκαν σχεδον ιδια με χθες(δεν θα επρεπε να σκουρυνει)αλλα της clearblue βγηκε τερμα θετικο..αγχώθηκα δε σας το κρυβω...θα παω για χοριακη σμρ...ααα και για τα κοριτσια που με ρωτησαν της hometest να περιμενουν και να διαβασουν το αποτελεσμα σε 5 λεπτα...το clearblue σου δείχνει σε δευτερόλεπτα(εμενα τουλαχιστον)....

Ελενάκι άσε και κάνα τεστ στην αγορά ε; Χαχα. Καλημέρα κοριτσάκι μου, μία καλή χοριακή εύχομαι! 

• Μου αρέσει 1

@ΧρυσαΜ θα παω στις 9.30...λογικα μεχρι το απογευμα θα εχουν βγει...αν μου πει δευτερα τι να το κανω?δευτερα θα κανω παλι....δεν μυρίζει σαν να εχει βρεξει μυριζει σαν να ερχεται βροχη γτ απο αυριο δειχνει βροχες σε καποια μερη(βεβαια καιρος ειναι αυτος μεχρι αυριο μπορει να εχεξ αλλαξει)...για να στο λενε τοτε μαλλον εσυ το καταλαβαινεις οτι βαρυνες...μπορει να τα εχεις σε υγρα γιαυτο να μην το βλεπουν! καλο αυτο!!

@alina80 χαχαχα..τα clearblue τελειωσαν 2 ειχα...hometest εχω αλλα δε θα κανω αλλο γτ αν βγει αχνο θα με αγχωσει!δευτερα θα ξαναπαω για χοριακη αν ειναι οποτε θα μου δειξει!εσυ πως πας?

σελιδα της hometest στο fb γραφει:

Επίσης, έχετε υπ’ όψιν σας ότι είναι φυσιολογικό τις πρώτες μέρες της καθυστέρησης τα τεστ εγκυμοσύνης να είναι παρόμοια μεταξύ τους, δηλαδή οι γραμμές αποτελέσματος να μοιάζουν. Αυτό γίνεται διότι στις αρχές της εγκυμοσύνης η χοριακή αυξάνεται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. Από την 5η εβδομάδα της εγκυμοσύνης όμως, η χοριακή σχεδόν διπλασιάζεται κάθε μέρα!

μαλλον άδικα αγχωθηκα...σας τα στελνω να ξέρετε κ εσεις κοριτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...