Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@Papaki@ ας τις κανεις για να το αποκλείσετε 100%...και εγώ παντως νομιζω τυχαιο θα ηταν!

εκανα μολις ενα clearblue και μαντεψτε??++++++++

Αχ μπράβο! Τι χαρά μας έδωσες... Καλά φαντάζομαι τη δική σου ε; Άντε να μας φέρεις τύχη στις υπόλοιπες. 

Σαν πιο έμπειρες στα τεστ, αν αποφασίσω να πάρω ποιο να διαλέξω; Clearblue? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια σας γραφω για να με κρατησετε προσγειωμένη γτ κοντεύω να τρελαθω....εκανε ενα τεστ προχθες το απόγευμα που φυσικα βγηκε αρνητικο και εκαν κ ενα τωρα το απόγευμα που στην βγηκε αρνητικο...μετα απο λιγο το ξαναειδα κ αγχοφαινεται μια δευτερη γραμμη..τρελαθηκα...εψαξα το χθεσιμο τεστ μηπως αν περασει η ωρα βγαινει αυτη η γραμμη αλλα ειναι κατασπρο...ειναι πολυ αχνη γραμμη δε ξερω μηπως δε βλεπω καλα?βεβαια κ τα ουρα μου κατασπρα ηταν με τοσο νερο που πινω...θα κανω αυριο πρωι ενα clearblue (hometest κανω τωρα)...εχω πολλα της hometest...δεν έπρεπε αν ηταν θετικο να ηταν πιο εντονο?μηπως κ αν ειμαι δεν προχωρησει οποτε να μην κανω καθολου για να μην απογοητευτω?εχω διαβασει κ για κοπελα που ειχε αχνη γραμμη αλλα δεν ηταν τελικα...

Το καλυτερο ειναι με πρωινα ουρα απο οτι εχω καταλαβει...ας σ εχει μεινει κανενα τεστ επανελαβε αν θες!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

@Ani ani απο τις τρεις που περιμέναμε κοντά κοντά το Ελενάκι μας πρόλαβε. Εσύ πώς πας; 

Ολα καλα κ εγω με 1 μερα καθυστερησης και πρησμενο στηθος και πονους περιοδου απλα περιμενω να δω το μελλον μου! Εσυ???

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Το καλυτερο ειναι με πρωινα ουρα απο οτι εχω καταλαβει...ας σ εχει μεινει κανενα τεστ επανελαβε αν θες!

Ολα καλα κ εγω με 1 μερα καθυστερησης και πρησμενο στηθος και πονους περιοδου απλα περιμενω να δω το μελλον μου!

Περίοδο να μην δεις, και το μέλλον θα το ξέρουμε. 

Εγώ κανονικά περιμένω αυριο, πόνους δεν έχω, αλλά έχω έντονο πρήξιμο, ευαίσθητο στήθος και πολλά υγρά. Ελπίζω και στις βιταμίνες που παίρνουμε δύο μήνες τώρα να έκαναν κάνα ...θαύμα!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Περίοδο να μην δεις, και το μέλλον θα το ξέρουμε. 

Εγώ κανονικά περιμένω αυριο, πόνους δεν έχω, αλλά έχω έντονο πρήξιμο, ευαίσθητο στήθος και πολλά υγρά. Ελπίζω και στις βιταμίνες που παίρνουμε δύο μήνες τώρα να έκαναν κάνα ...θαύμα!

Αντε μακαρι ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας! Που ξερεις μπορει να εχουμε και 3/3. Πωπω αγωνια για ολες!!!!:oops:

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Αντε μακαρι ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας! Που ξερεις μπορει να εχουμε και 3/3. Πωπω αγωνια για ολες!!!!:oops:

Μακάρι. Και για να συνεχίσω τα στατιστικά (έτσι για γούρι) τα περισσότερα μωρά πιάνονται καλοκαίρι και Χριστούγεννα. Επειδή λέει ο κόσμος είναι πιο.χαλαρος την περίοδο των διακοπών και κάνει και πιο πολύ σεξ! 

Αγωνία δεν λες τίποτα. Με έχει ξεσηκώσει και το @elenakii22

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μακάρι. Και για να συνεχίσω τα στατιστικά (έτσι για γούρι) τα περισσότερα μωρά πιάνονται καλοκαίρι και Χριστούγεννα. Επειδή λέει ο κόσμος είναι πιο.χαλαρος την περίοδο των διακοπών και κάνει και πιο πολύ σεξ! 

Αγωνία δεν λες τίποτα. Με έχει ξεσηκώσει και το @elenakii22

Ετσι ετσι! Ειδες μας ξεσηκωσε το @elenakii22 για τα καλα!

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Mπράβο κορίτσι μουυυυυ!!!Χάρηκα πολύυυ!!Εύχομαι να πάνε όλα υπέροχα στην εγκυμοσύνη σου!!

Λοιπον τωρα καταλαβα 100% ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια να εχουμε πολλα κ αλλα θετικα νεα!!!εντωμεταξυ βλεπω που λετε συγχαρητήρια και ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι μιλατε για εμενα!!σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!τωρα τα τεστ ολα καλα μου βγήκαν..και το clearblue και της hometest και τα δυο θετικα οποτε δεν εχω να προτεινω καποιο απο τα δυο...αν είσαι νομιζω ολα σου δείχνουν...απλα εγω μια μερα πριν την αναμονη κ δεν μου βγηκε απο την αρχη θετικο οποτε  πολλες μερες πριν δεν δειχνουν!οποτε οντως καλυτερα η την ιδια μερα η με καθυστερηση! @Hope girl ελιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!!!μην τα βαζεις κατω!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

αντε βρε κοριτσια να εχουμε πολλα κ αλλα θετικα νεα!!!εντωμεταξυ βλεπω που λετε συγχαρητήρια και ακομα δεν εχω συνειδητοποιήσει οτι μιλατε για εμενα!!σας ευχαριστω πολυ ολες!!!!τωρα τα τεστ ολα καλα μου βγήκαν..και το clearblue και της hometest και τα δυο θετικα οποτε δεν εχω να προτεινω καποιο απο τα δυο...αν είσαι νομιζω ολα σου δείχνουν...απλα εγω μια μερα πριν την αναμονη κ δεν μου βγηκε απο την αρχη θετικο οποτε  πολλες μερες πριν δεν δειχνουν!οποτε οντως καλυτερα η την ιδια μερα η με καθυστερηση! @Hope girl ελιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!!!μην τα βαζεις κατω!!

Αυτα μας κανεις ομορφια μου και μου ερχεται να παω να παρω αυριο ενα!!  Δεν το πιστευω οτι συμβουλευες εμενα και σου ηρθε εσενα. Τι τελειο!!!!

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

Διάφορα "πρακτικά" που λένε. Ζάχαρη, οδοντόκρεμα, χλωρίνη, ξύδι διαλέγεις και παίρνεις. Και καλά αν είσαι έγκυος δημιουργείται μια αντίδραση που το δείχνει... Προφανώς και το είπα για αστείο...

Με την χλωρίνη πάντως ισχύει. Σε ένα ουρομποξ ή πλαστικό δοχείο μιας χρήσης συλλέγεις τα πρώτα πρωινά ούρα και ρίχνεις μέσα χλωρίνη. Αν αυτό αρχίσει και αφρίζει έντονα τότε είναι αρνητικό, αν αφρίσει ελαχιστα έως καθόλου είναι θετικό. Εγώ όταν το είχα δει στο ίντερνετ το έκανα σχεδόν κάθε μέρα για πλάκα και μου έβγαινε θετικό αλλά δεν ήξερα ακόμα ότι ήμουν έγκυος.

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Papaki@ ας τις κανεις για να το αποκλείσετε 100%...και εγώ παντως νομιζω τυχαιο θα ηταν!

εκανα μολις ενα clearblue και μαντεψτε??++++++++

Σου εύχομαι με το καλό!!! Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!!

πρίν από 51 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ μπράβο! Τι χαρά μας έδωσες... Καλά φαντάζομαι τη δική σου ε; Άντε να μας φέρεις τύχη στις υπόλοιπες. 

Σαν πιο έμπειρες στα τεστ, αν αποφασίσω να πάρω ποιο να διαλέξω; Clearblue? 

Εγώ και με τα πρεντίκτορ έμεινα ευχαριστημένη, ειδικά με το εξπρές που βγάζει το αποτέλεσμα μπαμ μπαμ. Στα πρεντίκτορ τουλάχιστον, όταν είναι αχνή η γραμμή είναι θετικό.

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

Αυτα μας κανεις ομορφια μου και μου ερχεται να παω να παρω αυριο ενα!!  Δεν το πιστευω οτι συμβουλευες εμενα και σου ηρθε εσενα. Τι τελειο!!!!

χαχαχα....εχω αγχος για σας οχι αστεία!!!Θέλω πολλα +++... @ΧρυσαΜ εσυ τι κάνεις πως πας??

εχουν μεγαλωσει οι θηλες μου λιγο...το είδα τωρα..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 18 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχα....εχω αγχος για σας οχι αστεία!!!Θέλω πολλα +++... @ΧρυσαΜ εσυ τι κάνεις πως πας??

εχουν μεγαλωσει οι θηλες μου λιγο...το είδα τωρα..

Ο άντρας σου πώς αντέδρασε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...