Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Μην αγχώνεσαι. Όλα τα σημάδια και το τεστ είναι με το μέρος σου. Λιγη υπομονή και θα το σιγουρέψουμε! (Βλέπεις ο πληθυντικός ε; σαν να το έκανα εγώ νιώθω). Με έχεις βάλει και εμένα στην πρίζα τώρα. Μπας και πάω να πάρω και εγώ κανένα να υπάρχει; Να το κάνω έστω και για την εμπειρία - δεν έχω ξανακάνει. Ή μήπως να δοκιμάσω την τύχη μου με τη ζάχαρη; :-D:-D

ασε βρε κοριτσι την καθυστερηση...δε βλεπεις τι περναω εγω με τα αχνα θετικα!!!αντε ενα τεραστιο ++++++

πρίν από 19 λεπτά , marillia είπε:

Εχώ πολύ αγώνια σαν να περιμένω και γωωω!!Λογικό να νιώθεις έτσι.Κάτσε αραχτή μέχρι αύριο το πρωί.

νιωθουμε η μια την αλλη!και εγω εχω μεγαλη αγωνία για τα κοριτσια που περιμενουν!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

αααα...θα του πω να μου την κανει κ την εξεταση!!!εγω μεχρι χθες εκανα γυμναστικη κανονικα!!!σμρ δε πηγα...λεω να μην κανω μεχρι να μιλήσωμε τον γιατρο!

Να μην κανείς γυμναστική βέβαια, και εύχομαι να έχεις μια τεραααστια χοριακη οοοολο στα πάνω της!

στον άντρα σου είπες για τα τεστ;

2rxqp3.png

4 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@marillia @orianna δε ξερω...περασαν ομως 10-15 λεπτα...αυτο που εκανα προχθες δεν εβγαλε δευτερη γραμμη...τα εχω βαλει δίπλα δίπλα τα κοιταω τα ξανακοιταω....κραταω μικρο καλαθι...αυριο πρωι θα κανω κ hometest και clearblue...εχω συλλογή βλεπετε απο τεστ!μηπως να μην το λαβω υποψιν?βασικα εγω περιμενα γυρω στα 4 λεπτα κ το πεταξα...δεν ξερω μετα απο πόση ωρα εγινε...

Αν έχεις τη δυνατότητα να διαθέσεις λίγα παραπάνω χρήματα, υπάρχουν σε κάποια φαρμακεία κάτι clearblue ψηφιακά που σου βγάζουν κατευθείαν "έγκυος" και "όχι έγκυος". Είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Και γενικά να ξέρεις οτι το ειδανικότερο είναι να το κάνεις με τα πρώτα πρωινά, με το να πίνεις νερό για να σου έρθει τουαλέτα αραιώνεις την ορμόνη και δεν ανιχνεύεται σωστά. Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! :-)

πρίν από 13 λεπτά , Papaki@ είπε:

Να μην κανείς γυμναστική βέβαια, και εύχομαι να έχεις μια τεραααστια χοριακη οοοολο στα πάνω της!

στον άντρα σου είπες για τα τεστ;

δε θα κανω γυμναστικη!!!ο ανδρας μου το ξερει απο το 2ο τεστ το αγχνο γτ του λεω δες το γτ θα τρελαθω...μηπως δε βλεπω καλα!!!

@ΧρυσαΜ εχω τα απλα clearblue και τα hometest....θα καμω κ απο τα δυο αυριο...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , Papaki@ είπε:

Τον είχα ρωτήσει για να τις κάνω και μου είπε δεν χρειάζεται και αυτός και η προηγούμενη γυναικολόγο που είχα στην πρώτη αποβολή και ένας ενδιάμεσα που έκανα σπερματέγχυση.. και όλοι λέγανε είναι τυχαίο, και τώρα δεν το πιστεύει ο γιατρός αλλά λέει ας το αποκλείσουμε, τι να πω..

Κοριτσάκι μου δε στο ευχομαι να το έχεις.αλλά αν ήταν αυτό είναι κάτι πολύ απλό που λύνεται κ δεν θα είχε συμβεί η αποβολή.τουλάχιστον θα το μάθεις τώρα.εγώ το είχα ξεχάσει γιατί το θεωρούσα αυτονόητο όταν έχεις κάνει όλο το πακέτο εξετάσεων.πάντως νομίζω ο καρυότυπος θα δείξει ακριβώς το λόγο.δίνει πολλές πληροφορίες.ετσι δεν ειναι;είναι ακριβές νομίζω; θα κοιταξεις για δημόσιο νοσοκομείο;πάντως όλα καλά θα πάνε.να συνεχίσεις.αφου εμεινες θα ξαναμείνεις...!

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Papaki@ ας τις κανεις για να το αποκλείσετε 100%...και εγώ παντως νομιζω τυχαιο θα ηταν!

εκανα μολις ενα clearblue και μαντεψτε??++++++++

Μπράβο! Το σιγούρεψες! Αχ Ελενάκι μου! Μολις σκεφτηκα οτι θα μπεις στο πάνω πινακάκι...είδες που τα λέγαμε; ρυθμίστηκε ο κύκλος κ αμέσως ήρθε...

πρίν από 40 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Papaki@ ας τις κανεις για να το αποκλείσετε 100%...και εγώ παντως νομιζω τυχαιο θα ηταν!

Συνχαρητηρια βρε κοριτσακι  το επιβαιβεωσες!!! Αντε επρεπε να ειχες παει για χοριακη!!!!! Αμα ειναι ανοιχτα αυριο να πας ωστε την δευτερα να κανεις την επαναληπτικη μη σε τρωει η αγωνια!!!

πρίν από 18 λεπτά , andrianni είπε:

Μπράβο! Το σιγούρεψες! Αχ Ελενάκι μου! Μολις σκεφτηκα οτι θα μπεις στο πάνω πινακάκι...είδες που τα λέγαμε; ρυθμίστηκε ο κύκλος κ αμέσως ήρθε...

δε μπορω να το πιστέψω ακομα!αντε να ανεβουμε ολες γρηγορα πανω!!ειμαι απο τις πιο παλιες σε αυτη τη σελιδα του φορουμ οποτε ας ανεβουμε σιγα σιγα ολες!!!

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Συνχαρητηρια βρε κοριτσακι  το επιβαιβεωσες!!! Αντε επρεπε να ειχες παει για χοριακη!!!!! Αμα ειναι ανοιχτα αυριο να πας ωστε την δευτερα να κανεις την επαναληπτικη μη σε τρωει η αγωνια!!!

ευχαριστωω...εδω στο νησι σαββατο ειναι κλειστα οποτε θα παω δευτερα...

6 ώρες πρίν, Hope girl είπε:

Και ήρθε η ρημαδα η περίοδος.....δεν μπορούσε να έρθει νωρίτερα να μην παίρνω θάρρος με την καθυστέρηση??είδα αίμα κ ήθελα να βάλω τα κλάματα άσχετα αν είχα δει τεστ κ χοριακη αρνητική....

Κριμα...απλα κριμα...

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

δε μπορω να το πιστέψω ακομα!αντε να ανεβουμε ολες γρηγορα πανω!!ειμαι απο τις πιο παλιες σε αυτη τη σελιδα του φορουμ οποτε ας ανεβουμε σιγα σιγα ολες!!!

ευχαριστωω...εδω στο νησι σαββατο ειναι κλειστα οποτε θα παω δευτερα...

Α εισαι απο νησι??? Ωραια!! Δεν πειραζει θα τελειωσεις ολα τα τεστακια το σκ κ μετα θα τα κορνιζαρεις για ενθυμιο!!!!

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Συγχαρητήρια και μέχρι την Δευτέρα αραλίκι...ξεκούραση και ας αρχίσει από τώρα το αντράκι σου να βοηθά..χιχιχιχιχιχιχι

ukSwp3.png

1 ώρα πρίν, elenakii22 είπε:

ασε βρε κοριτσι την καθυστερηση...δε βλεπεις τι περναω εγω με τα αχνα θετικα!!!αντε ενα τεραστιο ++++++

νιωθουμε η μια την αλλη!και εγω εχω μεγαλη αγωνία για τα κοριτσια που περιμενουν!!

Για ενα μπανιο πηγα και εγινε χαμος εδω βλεπω!!! @elenakii22 ωραια νεα μ φαινονται αυτα. Ποτε δεν ξερεις! Και εγω στην αναμονη ειμαι ακομα!! Αντε να δουμε! Μαζι θα το περασουμε προβλεπω!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Για πες κορίτσι τι είναι το κόλπο με τη ζάχαρη?

Διάφορα "πρακτικά" που λένε. Ζάχαρη, οδοντόκρεμα, χλωρίνη, ξύδι διαλέγεις και παίρνεις. Και καλά αν είσαι έγκυος δημιουργείται μια αντίδραση που το δείχνει... Προφανώς και το είπα για αστείο...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...