Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Papaki@ @orianna επειδη αυριο περιμενω κανονικα λεω να κανω δευτερα χοριακη..μηπως βγαλω αιμα το σκ οποτε μαγαπη αν μπορείς στείλε μου λίγο την θεραπεία που έκανε ο συζυγός σου 

πρίν από 36 λεπτά , elenakii22 είπε:

απο περυσι τον γεναρη...ξεκινησαμε με 0 σχεδον σπερμοδιαγραμμα!μετα το πασχα καναμε κ βγηκε καλο...τον γεναρη ηταν κατω του μετριου!

ειπα να κανω κ τωρα επειδη πριν βγηκε πολυ αχνο τωρα ομως φαινεται ξεκαθαρα..δεν ειναι τερμα σκουρα αλλα κ στο σκοταδι φαινεται!μακαρι να πανε ολα καλα!

Μπορείς να μου πεις την θεραπεία που έκανε ο συζυγός σου σε παρακαλώ αγαπη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

δεν εχω κανενα συμπτωμα κ γιαυτο προβληματιζομαι...σας ειπα ολα δικαιολογουνται βαση του προγραμματος που κανω..το μονο διαφορετικο ισως ειναι οτι παρατηρησα απο χθες οτι κουραζομαι ευκολα...δλδ πηγα απο το σπιτι στο γκαραζ κ κουραστηκα αλλα δεν το συνδεσα με συμπτωμα!εκανα τεστ γτ εχω πολλα!!!χαχαχα!!!!κ το στηθος μου πρηστηκε απλα απο χθες...τπτ το ιδιαιτερο ομως...

@laureta εμενα ειχε προβλημα με τις ορμονες και ο ενδοκρινολογος του εδωσε θεραπεια...εσας οι ορμονες ειναι καλες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν εχω κανενα συμπτωμα κ γιαυτο προβληματιζομαι...σας ειπα ολα δικαιολογουνται βαση του προγραμματος που κανω..το μονο διαφορετικο ισως ειναι οτι παρατηρησα απο χθες οτι κουραζομαι ευκολα...δλδ πηγα απο το σπιτι στο γκαραζ κ κουραστηκα αλλα δεν το συνδεσα με συμπτωμα!εκανα τεστ γτ εχω πολλα!!!χαχαχα!!!!κ το στηθος μου πρηστηκε απλα απο χθες...τπτ το ιδιαιτερο ομως...

@laureta εμενα ειχε προβλημα με τις ορμονες και ο ενδοκρινολογος του εδωσε θεραπεια...εσας οι ορμονες ειναι καλες?

ειναι συμπτωμα κ αυτο κ μαλιστα σημαντικο!! αντε σε βλεπω μεχρι να κανεις χοριακη να χαλας ολα τα τεστακια που εχεις αν εχεις κ αλλη μαρκα κανε κ αυτη χα χα !! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

δεν χρειαζεται να εχεισ συμπτωματα...μπορει να μην εχεις τιποτα η να αρχισεις απο στιγμη σε στιγμη. και τι συμπτωματα θες?ολα τα δικαιολογεις καπως. 37.4 εχεις και λες οτι μπορει να εισαι αρρωστη...χαχαχαχα ειχες δει καθολου ροζ μετα την ωορρηξια?παντως οταν αποφασισεις για χοριακη αμα θες πες στο μικροβιολογο να σου κρατησει το αιμα και αν βγει θετικη η χοριακη  και μονο σ αυτην την περιπτωση να σ κανει καπακι και μια προγεστερονη να ξερεις που βρισκεσαι να τις πεις στο γυναικολο μηπως σου δωσει κανα συμπληρωμα γτ ακουω οτι πολλες κοπελες παιρνουν..

6penp2.png

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

Nai kales htan 

Διαφημίσεις

θα τα χαλασω ολα τα τεστ!!χαχαχ!!εβγαλα λιγα καφε υγρα την τεταρτη μονο μια φορα το πρωι...πονους εχει κ δεξια κ αριστερα οποτε δε ξερω τι γινεται...γενιμα ομως δεν μπορω να σας πω ότι ποναω...νιωθω λιγο το ποδι ψηλα να μουδιαζει κ του αλλαζω συνεχεια θεση αλλα δε ξερω αν εχει σχεση!

α επισης με ενοχλει λιγο η μεση μου αλλα κανω κ γυμναστηριο βρε κοριτσια κ κανω κ βαρια γυμναστικη οποτε δε το θεωρω συμπτωμα..δε ξερω...κ το στηθος τωρα δυο μερες που πρηστηκε τπτ το σπυδαιο ομως..

πρίν από 12 λεπτά , laureta είπε:

Nai kales htan 

εισαστε αλλη περιπτωση εσεις...μηπως να ψάξετε για πιο καλες βιταμινες?κιρσοκηλη δεν εχει σιγουρα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ειπα να κανω κ τωρα επειδη πριν βγηκε πολυ αχνο τωρα ομως φαινεται ξεκαθαρα..δεν ειναι τερμα σκουρα αλλα κ στο σκοταδι φαινεται!μακαρι να πανε ολα καλα!

Αχχχ Ελενάκι στο εύχομαι ολόψυχα και η Παναγίτσα μαζί σουυ!!

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

θα τα χαλασω ολα τα τεστ!!χαχαχ!!εβγαλα λιγα καφε υγρα την τεταρτη μονο μια φορα το πρωι...πονους εχει κ δεξια κ αριστερα οποτε δε ξερω τι γινεται...γενιμα ομως δεν μπορω να σας πω ότι ποναω...νιωθω λιγο το ποδι ψηλα να μουδιαζει κ του αλλαζω συνεχεια θεση αλλα δε ξερω αν εχει σχεση!

α επισης με ενοχλει λιγο η μεση μου αλλα κανω κ γυμναστηριο βρε κοριτσια κ κανω κ βαρια γυμναστικη οποτε δε το θεωρω συμπτωμα..δε ξερω...κ το στηθος τωρα δυο μερες που πρηστηκε τπτ το σπυδαιο ομως..

εισαστε αλλη περιπτωση εσεις...μηπως να ψάξετε για πιο καλες βιταμινες?κιρσοκηλη δεν εχει σιγουρα?

Βρε κοριτσι το ενα συμπτωμα μετα το αλλο μας λες τα καφε ειναι καθαρο σημαδι. Προσεχε ομως κομμενη η γυμναστικη κ οπως ειπε κ ενα αλλο κοριτσι κανε κ προγεστερονη γιατι ειναι το πιο συνιθισμενο να θες συμπληρωμα μην περιμενεις το γιατρο να στο πει γιατι κ οι γιατροι περιμενουν πρωτα να δουν να εχεις καφε κ μετα να σε πανε για συμπληρωμα. 

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ευχαριστω!!!καθε φορα που παω τουαλετα ευχομαι να μην δω αιμα!!

Εχώ πολύ αγώνια σαν να περιμένω και γωωω!!Λογικό να νιώθεις έτσι.Κάτσε αραχτή μέχρι αύριο το πρωί.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ευχαριστω!!!καθε φορα που παω τουαλετα ευχομαι να μην δω αιμα!!

Μην αγχώνεσαι. Όλα τα σημάδια και το τεστ είναι με το μέρος σου. Λιγη υπομονή και θα το σιγουρέψουμε! (Βλέπεις ο πληθυντικός ε; σαν να το έκανα εγώ νιώθω). Με έχεις βάλει και εμένα στην πρίζα τώρα. Μπας και πάω να πάρω και εγώ κανένα να υπάρχει; Να το κάνω έστω και για την εμπειρία - δεν έχω ξανακάνει. Ή μήπως να δοκιμάσω την τύχη μου με τη ζάχαρη; :-D:-D

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, alina80 είπε:

Μην αγχώνεσαι. Όλα τα σημάδια και το τεστ είναι με το μέρος σου. Λιγη υπομονή και θα το σιγουρέψουμε! (Βλέπεις ο πληθυντικός ε; σαν να το έκανα εγώ νιώθω). Με έχεις βάλει και εμένα στην πρίζα τώρα. Μπας και πάω να πάρω και εγώ κανένα να υπάρχει; Να το κάνω έστω και για την εμπειρία - δεν έχω ξανακάνει. Ή μήπως να δοκιμάσω την τύχη μου με τη ζάχαρη;

Για πες κορίτσι τι είναι το κόλπο με τη ζάχαρη?

1 hour ago, andrianni είπε:

Κορίτσια μου.......σας διάβασα γιατί είχα μείνει πίσω... πόσα νέα δυσάρεστα κ ευχάριστα! @elenakii22 απίστευτο!!! Κ τελειο!!!κ χωρίς συμπτώματα τελικά κ δεν το περίμενες!

@laureta λυπάμαι...αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη.Εχεις κάνει εξέταση για θρομβοφιλία; το ανέφερε το παπάκι κ επαθα σοκ.παπάκι μου πιστευω οτι επρεπε να στην ειχε κάνει την εξέταση ο γιατρός απ τη στιγμή που μπήκες στη διαδικασία.κ για όλες τις κοπέλες που δυσκολεύονται να μείνουν ή είχαν αποβολή να την κάνουν.βέβαια αυτη η πάθηση ευθύνεται για τις αποβολές αλλά από τη στιγμή που είναι συχνή καλό είναι να το αποκλείεις.

Επίσης ήθελα να πω σε όσες προσπαθούν κ  αναφέρθηκαν στο μπούκωμα χαμηλά μετά την ωορηξία νομίζω ότι είναι καλό κ συνδέεται με την πάχυνση του ενδομητρίου που μεγαλώνει προκειμενου να γίνει η εμφύτευση.κ εγω το νιώθω.κ επειδή το είχα παρακολουθήσει με υπέρηχο το ειχα εξακριβώσει...

Αυτα απο μένα.καλές προσπάθειες κ πιο πολλά ευχαριστα.....................:-D

Τον είχα ρωτήσει για να τις κάνω και μου είπε δεν χρειάζεται και αυτός και η προηγούμενη γυναικολόγο που είχα στην πρώτη αποβολή και ένας ενδιάμεσα που έκανα σπερματέγχυση.. και όλοι λέγανε είναι τυχαίο, και τώρα δεν το πιστεύει ο γιατρός αλλά λέει ας το αποκλείσουμε, τι να πω..

2rxqp3.png

1 hour ago, laureta είπε:

Μπορείς να μου πεις την θεραπεία που έκανε ο συζυγός σου σε παρακαλώ αγαπη

Κορίτσι έχουμε ξανά αναφέρει εδώ τις profertil εμένα ο άντρας μου είχε θέμα με την κινητικότητα και στον 1,5 μήνα είχε μεγάλη διαφορά

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...