-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:
Πρώτον και να τα έχεις δεν αποτελεί διάγνωση. Θα πρέπει να γίνει συνεκτίμηση με άλλες εξετάσεις, με έλεγχο φαρμακολογικό (τι έχεις πάρει και παίρνεις), με κλινική εικόνα ωοθηκών και φυσικά με τον γυναικολόγο γιατί αυτές οι ειδικότητες στο θέμα ορμονική υποκατάσταση είναι στα μαχαίρια εδώ και χρόνια. Όπως και οι παθολόγοι με τους ενδοκρινολόγους για τον διαβήτη. Αν εν τέλη έχεις κάτι (την ξανακάναμε αυτή τη συζήτηση για το εύθραυστο Χ, θυμάσαι πως πήγε έτσι;) πιθανώς θα σε παραπέμψουν για προεμφυτευτικό έλεγχο στις βλαστοκύστες και γενικά αν προκύψει κάποια γενετική ανωμαλία. Αυτό γίνεται πρώτα, όσο παράγεις ωάρια και βλαστοκύστες δεν σε πετάνε στα δανεικά έτσι εύκολα. Θα πρέπει να συντρέχει πάρα μα πάρα πολύ σοβαρός λόγος και να μην βρίσκουν υγιείς βλαστοκύστες με τίποτα. Ωστόσο η ΠΩΑ δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν θα βρουν υγιή έμβρυα, απλά είναι αυξημένες οι πιθανότητες για ανωμαλίες, σαν μια γυναίκα άνω των 40, εσύ δεν είσαι όμως 40 και έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, γιατί η ηλικία όντως σε ευνοεί γιατί δεν προκύπτουν άλλες βλάβες στα έμβρυα από ηλικιακούς παράγοντες.
Καλά επιστήμονες που τους αποθεώνουν στο ίντερνετ και είναι κυριολεκτικά του κ..λ... ξέρω πολλούς, με κάποιους σπουδάζαμε και μαζί και πίστεψε με ούτε απ έξω δεν θα πέρναγα στα ιατρεία τους 😂
Για την ώρα όμως δε με έχουν παραπέμψει σε προεμφυτευτικό επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να «κάψουμε» τα έμβρυα. Πραγματικά δε ξέρω από πού να το πιάσω κ πού να το αφήσω. Αν δεν μου είχαν γράψει όλα αυτά τα αυτοάνοσα δλδ με δική μου πρωτοβουλία να πάω σε ενδοκρινολόγο δε θα μάθαινα ποτέ αν έχω κάτι; Όσο ψάχνεις βρίσκεις. Εγω τα ψειρίζω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτός φανηκε πεπεισμένος πως κάτι θα βρεθεί. Δεν έχω ιδέα ποιο είναι το επόμενο βήμα. Μπερδεύτηκα εντελώς.
-
Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents
-
Θέματα
-
- 8.805 απαντήσεις
- 996.724 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.849 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.853 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.645 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.310 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.669 απαντήσεις
- 69.314 εμφανίσεις
-
- 8.805 απαντήσεις
- 996.724 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 578 εμφανίσεις
-
Ωοληψία-Ελάχιστο μέγεθος ωοθυλακίων που έδωσε γονιμοποίηση
Από Bubble24, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 5 απαντήσεις
- 111 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 73 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 4.180 εμφανίσεις
-
- 879 απαντήσεις
- 255.660 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 830 εμφανίσεις
-
Αναζητώ Meriofert και Cetrotide
Από nexus, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 60 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.540 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα