Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , laureta είπε:

Τωρα κοντά δεν υπάρχουν λεφτά για νέα εξωσωματική.. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φυσιολογικά.. Αν και χλομοε

Κοπέλα μου ούτε εμείς έχουμε, και για αυτήν δανεικά πήραμε ένα ποσό, να πας σε δημόσιο νοσοκομείο 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

εγω ακομα τιποτα... 10 μερες καθυστερηση πονους χαμηλα, δεξια και αριστερα ποναω οταν βηχω οταν φταρνιζομαι δε χαμουλης... το στηθος μου δεν το νιωθω πρισμενο απλα ποναει αρκετα... θα δουμε απο βδομαδα!

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

ο κυκλος μου ειναι 36 μερες...αυριο περιμενω...οι οδηγιες λενε να διαβαστει σε 5 λεπτα ...μπορει να ειναι η ιδεα μου βρε κοριτσια...

Αν μιλάμε για εγκυμοσύνης , όλοι λένε με πρωινά ούρα ... κι εννοείται να μην πιεις τπτ τπτ υγρο ... Όπως και να χει κοπέλα μου όλες σου στέλνουμε τιςσκέψεις μας για υπέροχα νέα ^_^

1 hour ago, orianna είπε:

οχι κοπελια μου δεν εισαι αρρωστη.και  γω μολις εβαλα και εχω 37.4 και γω.απο στομα μετρας ετσι?

η ουρωλοιμωξη νομιζω εχεις πονο και καψιμο οταν ουρεις.και εχει και τσιμπηματα σουβλιες χαμηλα  προς το αιδοιο.

αχ μην παίρνεις και όρκο για την ουρολοίμωξη ... εγώ είχα αλλά τπτ τπτ τπτ από συμπτώματα ... μέχρι και ο μικροβιολόγος είχε μείνει :P

ukSwp3.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ευχαριστω!!μακαρι βρε κοριτσια!!!!

και γτ να μην πανε δλδ?και βγαζεις αχνη πριν την καθυστερηση... πολυ καλο αυτο. εχεις πανω απο 25 χοριακη για να την ανιχνευει...να κανεις και αυριο με τα πρωινα ουρα.α για μισοοοο...ειναι και αυριο τα μικροβιολογικα ανοιχτα?μπορει να πας για χοριακη αυριο... αλλα αν δεν πας τεστ να κανεις σιγουρα το πρωι.

6penp2.png

πρίν από 4 λεπτά , laureta είπε:

Τι μακάρι ρε ΕΙΣΑΙ όλα καλα μη σκευτεσε αρνητικά ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... Πωσο καιρό προσπαθουσατε

απο περυσι τον γεναρη...ξεκινησαμε με 0 σχεδον σπερμοδιαγραμμα!μετα το πασχα καναμε κ βγηκε καλο...τον γεναρη ηταν κατω του μετριου!

πρίν από 4 λεπτά , ElektraGr είπε:

Αν μιλάμε για εγκυμοσύνης , όλοι λένε με πρωινά ούρα ... κι εννοείται να μην πιεις τπτ τπτ υγρο ... Όπως και να χει κοπέλα μου όλες σου στέλνουμε τιςσκέψεις μας για υπέροχα νέα ^_^

ειπα να κανω κ τωρα επειδη πριν βγηκε πολυ αχνο τωρα ομως φαινεται ξεκαθαρα..δεν ειναι τερμα σκουρα αλλα κ στο σκοταδι φαινεται!μακαρι να πανε ολα καλα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ElektraGr είπε:

αχ μην παίρνεις και όρκο για την ουρολοίμωξη ... εγώ είχα αλλά τπτ τπτ τπτ από συμπτώματα ... μέχρι και ο μικροβιολόγος είχε μείνει :P

και πως και  εκανες εξεταση ουρων αφου δεν ειχες κανενα συμπτωμα?

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Papaki@ @orianna επειδη αυριο περιμενω κανονικα λεω να κανω δευτερα χοριακη..μηπως βγαλω αιμα το σκ οποτε μην χαρω τσάμπα...

σιγα μην βγαλεις...καλα πηγαινε δευτερα να την δεις και πιο μεγαλη...αλλλα τα πολλα πολλα να τα κοψεις τωρα...κολυμβητηρια και χλωρια και βαρη...να δεις πως παει και να παρεις οδηγιες απο το γιατρο σου.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

ευχαριστω!!μακαρι βρε κοριτσια!!!!

elenakii22 τελεια!!!!! εισαι εγκυος για χοριακη τρεχοντας!!! κ εισαι πριν την καθηστερηση αν καταλαβα καλα? δεν ξερω να κρατηθεις για δευτερα ή κ τωρα προλαβαινεις να πας κ να εχεις τα αποτελεσματα αυριο ? αντε πω πω μεγαλη χαρα κοριτσι μου!!

η

πρίν από 1 λεπτό , ElektraGr είπε:

προληπτικά !! :P

μπορει να ηταν αρχομενη η λοιμωξη και να μην ειχε δωσει συμπτωματα.μονο αυτο μπορω να σκεφτω.τετοιες λοιμωξεις δινουν σημεια γτ μπορει να καταστρεψουν και τα νεφρα αν πανε προς τα πανω τα μικροβια.

6penp2.png

πρίν από 35 λεπτά , elenakii22 είπε:

εκανα παλι τεστ...στο 1.30 ξεκινησε να αχνοφαινεται...ειμαι στα 5 λεπτα κ φαινεται ξεκαθαρα μια αχνη γραμμη!

Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που άκουσα εδώ και καιρό! Συγχαρητήρια (το είπα και πριν, και στατιστικά να το πάρεις κάποια θα τα κατάφερνε!). 

Λέτε να πάρω και εγώ κάνα τεστ να το έχω στο σπίτι; (Δεν έχω κάνει ποτέ, ούτε πώς γίνεται δεν ξέρω). 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου.......σας διάβασα γιατί είχα μείνει πίσω... πόσα νέα δυσάρεστα κ ευχάριστα! @elenakii22 απίστευτο!!! Κ τελειο!!!κ χωρίς συμπτώματα τελικά κ δεν το περίμενες!

@laureta λυπάμαι...αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη.Εχεις κάνει εξέταση για θρομβοφιλία; το ανέφερε το παπάκι κ επαθα σοκ.παπάκι μου πιστευω οτι επρεπε να στην ειχε κάνει την εξέταση ο γιατρός απ τη στιγμή που μπήκες στη διαδικασία.κ για όλες τις κοπέλες που δυσκολεύονται να μείνουν ή είχαν αποβολή να την κάνουν.βέβαια αυτη η πάθηση ευθύνεται για τις αποβολές αλλά από τη στιγμή που είναι συχνή καλό είναι να το αποκλείεις.

Επίσης ήθελα να πω σε όσες προσπαθούν κ  αναφέρθηκαν στο μπούκωμα χαμηλά μετά την ωορηξία νομίζω ότι είναι καλό κ συνδέεται με την πάχυνση του ενδομητρίου που μεγαλώνει προκειμενου να γίνει η εμφύτευση.κ εγω το νιώθω.κ επειδή το είχα παρακολουθήσει με υπέρηχο το ειχα εξακριβώσει...

Αυτα απο μένα.καλές προσπάθειες κ πιο πολλά ευχαριστα.....................:-D

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , elenakii22 είπε:

φαινεται ξεκαθαρα η δευτερη..αχνη αλλα ξεκαθαρα...δεν χρειαζεται φως για να την δεις!!!μακαρι να πανε ολα καλα!τουλαχιστον ξερουμε οτι μπορουμε!

Συγχαρητηριααααα

διαβαζα εδω και πολυ ωρα τα post και ηθελα να σου γραψω πως εισαι....

ξανα μπηκα και ειδα τα ευχαριστα μπραβο μπραβο ολα με το καλοοοο!!!!!:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...