Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Κοριτσια τα τεστ εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση πρεπει να γινονται μονο πρωινες ωρες  ? Με επιασε μια ανυπομονισια ξαφνικα... την τεταρτη περιμενω. Μαρθα ...καλα αντεξες εσυ! Εγω που δεν ειχα αγωνια με επιασε τωρα..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Olivia3 είπε:

Κοριτσια τα τεστ εγκυμοσυνης πριν την καθυστερηση πρεπει να γινονται μονο πρωινες ωρες  ? Με επιασε μια ανυπομονισια ξαφνικα... την τεταρτη περιμενω. Μαρθα ...καλα αντεξες εσυ! Εγω που δεν ειχα αγωνια με επιασε τωρα..

απο οτι εχω ακουσει μπορει να δειξουν απλα πολλες φορες μπορει να εχει γινει καθυστερημενη συλληψη κ να σου δειξει αρνητικο..αν δεν κρατιεσαι κανε ενα απλα αν βγει αρνητικο μετα θα το σκεφτεσαι συνέχεια!εγω λεω να κανεις υπομονη μεχρι την τεταρτη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!! 

@Μαρθα Κ πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα!! Και όλα καλά θα μας πάνε!!

@Olivia3 κάνε υπομονή κοπέλα μου..Δύο μέρες είναι μόνο!!

Εγώ σιγά σιγά πλησιάζω στις πιθανές γόνιμες και βοοοουρ στο ψητό!! Χαχαχαχα

Άντε σήμερα είδαμε ήλιο.. Μόλις φτιάξει ο καιρός θα ανέβει και η διάθεση μας περισσότερο!

• Μου αρέσει 4

XDXPp2.png

52 minutes ago, Vila είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!! 

@Μαρθα Κ πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα!! Και όλα καλά θα μας πάνε!!

@Olivia3 κάνε υπομονή κοπέλα μου..Δύο μέρες είναι μόνο!!

Εγώ σιγά σιγά πλησιάζω στις πιθανές γόνιμες και βοοοουρ στο ψητό!! Χαχαχαχα

Άντε σήμερα είδαμε ήλιο.. Μόλις φτιάξει ο καιρός θα ανέβει και η διάθεση μας περισσότερο!

Αλαχτου τα φώτα αγάπη μου ❤❤❤

2 hours ago, Olivia3 είπε:

Όχι μη κάνεις και εγω ετσι ήμουν πριν δυο μέρες αλλά το άντεξα… περίμενε να έχεις εστω μια μέρα καθυστέρηση αγάπη μου… εύχομαι να κάνεις και να βγει θετικοοοοοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσια Ευτυχως που βρηκα και εσας και συμπαραστεκεται η μια στην αλλη!! Αμα δεν περασει ο αλλος αυτο το σταδιο ανυπομονησίας...δεν μας καταλαβαινει! Σημερα εχω πονους λες και περιμενω απο ωρα σε ωρα να μου ερθει....περιεργο.

• Μου αρέσει 2

47 minutes ago, Olivia3 είπε:

Αχ βρε κοριτσια Ευτυχως που βρηκα και εσας και συμπαραστεκεται η μια στην αλλη!! Αμα δεν περασει ο αλλος αυτο το σταδιο ανυπομονησίας...δεν μας καταλαβαινει! Σημερα εχω πονους λες και περιμενω απο ωρα σε ωρα να μου ερθει....περιεργο.

Αγάπη μου δεν έμεινε τίποτα λίγο υπομονή κάνε και θα έρθει η μέρα σου ❤

Ρε παιδιά έχω χάσει την @caramel_83 είναι καλά ?? 

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Alekagala είπε:

Την αυχενκη την εκανες δηλαδη την 11βδομαδα και φανηκε το φύλο τοσο γρηγορα?  Εγω εχω 4/4 αυχενικη λες να το δει? 

Oxi aleka m 12 eudomadon kai 4 meres imoun to savvato pou piga gua auxeniki. . Mou ipe ine 90% koritsaki.

2 hours ago, Olivia3 είπε:

Olivia m kai sporaki na exis pali ponakia periodou tha exis. Ine poli kina ta simptomata periodis me ti kathisterisi. Ego mia eudomada prin m erthi ixa kafetia me ligo ema. Meta tipota kai pola ponakia periodou. Kai tote katalava oti ime egkios giati panta 3 meres prin m erthi ixa kafetia. Min agxonese omos. To ipa poles fores edo sti selida mas oxi agxos pezi poli rolo oute na to skefteste xalara kai na apolamvanete tis epafes sas kai to sporaki sas tha erthi. To exo perasi kai ego kai molis xalarosa tsouk irthre. 

• Μου αρέσει 4

10 minutes ago, Alekagala είπε:

Καλημερα παμε δυναμικά να πλύνουμε χαλια μπας και συμμαζευτουμε καποια στιγμη!!!!!  Θετική ενεργεια στο φουλ

Ολίβια μου πως εισαι σήμερα? 

καλημερα!!θα τα μαζεψετε απο τωρα??

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι μου κανετε? χθες ετρεχα πολυ και δεν προλαβα να μπω, προχθες το βραδυ σας ειπα οτι πονουσα λες και ειναι να μου ερθει περιοδος, χθες το πρωι ξυπνησα και ειχα αιμα, το μεσημερι ειχα αλλα ηταν σαν να ειναι μαζι με βλεννη και ειχε και κατι κομματακια μικρα(συγνωμη βρε κοριτσια μου γα την περιγραφη:oops:σημερα δεν εχω πονους μεχρι στιγμης και το πρωι ειχα ελαχιστα καφε, ημερομηνιακα στεκει να ειναι εμφυτευση, αλλα εγω πιστευω πως ειναι καποια ανωμαλια ορμονων :unsure: γιατι δεν εχω κατι αλλο,ουτε πρησμενο στηθος, ουτε τιποτα:mellow:

θα δωπως θα παει και αν δεν ερθει 22-23 που περιμενω κανονικα θα κανω ενα τεστακι

@Μαρθα Κ κοπελιτσα μου μακαρι να ειναι ενα σπορακι μεσα σου και να εχεις αυτα τα καφετια, κι εγω συμφωνω αν συνεχισουν τα καφετια να κανεις ενα τεστακι :D

@Olivia3 Ολιβια μου πως εισαι σημερα?κανε υπομονη μια μερουλα σου εμεινε

@Garifalia1 βρε κοριτσι πως σε χανουμε ετσι εσενα? αντε με το καλο η μπουμπουκιτσα σου, θα σε φτιαξω και στο πινακακι μας:D

@elenakii22 ελενακι μου πως εισαι εσυ γλυκια μου, σημερα το τεστακι τι εδειξε?

@Alekagala βρε τρελοκοριτσο προσεχε με τα χαλιά, κουβαλας και ενα σπορακι μεσα εεεε?μην το ξεχνας :P 

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Antonia_GR  ΠΗΤ  ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ  2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

6. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. MagicLife 10/2/2017!!!

2. Angie trg 11/2/2017!!!

3. Elenisp 16-18/2/2017 !!!

4. μπουμπού92  18/2/2017 !!!

5. alexaeua 27/2/2017!!!

6. Μαρθα Κ 13/3/2017!!!

7. gianna81 14/3/2017!!!

8. Olivia3 15/3/2017!!!

9. caramel_83  22-23/3/2017!!!

10. maria dimitris 23/3/2017!!!

11. elenaki22 25-28/3/2017!!!

12. giota@ 26/3/2017!!!

13. NikolitsaVe87 29/3/2017!!!

14. Vila 3/4/2017!!!

15. Wannabemommy....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 3

Μακαρι αλλα δεν το νομιζω να ειναι εμφυτευση, δεν νιωθω τιποτα απολυτως,:mellow: πιστευω οτι ολο και κατι θα ενιωθα...τοσο σκληροπετση πια??:lol: και ειχα λιγο αιμα παλι πριν λιγο στο σκουπισμα

μακαρι να ειναι θετικο το τεστακι σου σημερα και να τον ξεζουμισεις τον καλο σου:wub:

@caramel_83 να είσαι αισιοδοξη....οοπως εχουμε πει ομως κ αν δεν (φττου φτου)παμε τον επομενο!δεν νομιζω ομως οτι κ οι εγκυουλες εχουν καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα!απο οτι ακουω μετα την καθυστερηση ξεκινανε εντονα!

εγω θα δω..προς το παρον δεν το σκεφτομαι δεν με επηρεαζει...κ απο σεπτεμβρη δεν με πειραζει..χρονο έχουμε...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...