Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , linaa είπε:

laureta λυπαμαι κοριτσι μου . εχω την εντυπωση οτι αν ειναι τοσο χαμηλη η χοριακη δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις πονους κ πολυ μεγαλη ποσοτητα αιματος. απτημ στιγμη που κοβεις τα φαρμακα δεν ερχετε αμεσως περιοδος πρεπει να περιμενεις μερικες μερες αποοσο εχω ακουσει.  παντως οπως κ να εχει να εισαι δυνατη εισαι μικρο κοριτσακι κ θα τα καταφερεις πολυ συντομα δεν υπαρχει αμφιβολια.

σε ευχαριστω ελπιζω κ εγω πως ολα οκ θα την τρελανω παλι την γιατρο με τις ερωτησειις τι τραβαει κ αυτη μεχρι να κανω μωρο!!!

λοιπον λινα δεν ξερω ποια τεστ πηρες αλλα στη hometest στο φυλλαδιο οδηγιων το λεει ξεκαθαρα...ειχα θετικα τεστ 2 συνεχομενες μερες ειναι φυσιολογικο? ναι το φυσιολογικο ειναι να βρειτε ενα η δυο συνεχομενα θετικα τεστ στον ιδιο κυκλο.αυτο συμβαινει γτ η ορμονη οταν ειναι μεγαλη σε ποσοτητα αργει να πεσει ωστε να μην την ανιχνευει καθολου το τεστ.για παρα πανω θετικα λεει συμβουλευτειτε το γιατρο σας.

6penp2.png

Just now, elenakii22 είπε:

@laureta να τα συνεχίσει!μπορει να εχετε λιγοτερες πιθανοτητες λογω σπέρματος αλλα δεν παυει να έχετε!!!!μην παει παλι στο μηδεν κριμα ειναι!

Ελπίζω να γίνει κάτι ελπίδες έχουμε γτ δεν μας έχουν πει ότι δεν μπορείτε να συλαβετε φυσιολογικά απλά λόγο του σπέρματος δεν ξέρουμε ποτέ θα γίνει

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

λοιπον λινα δεν ξερω ποια τεστ πηρες αλλα στη hometest στο φυλλαδιο οδηγιων το λεει ξεκαθαρα...ειχα θετικα τεστ 2 συνεχομενες μερες ειναι φυσιολογικο? ναι το φυσιολογικο ειναι να βρειτε ενα η δυο συνεχομενα θετικα τεστ στον ιδιο κυκλο.αυτο συμβαινει γτ η ορμονη οταν ειναι μεγαλη σε ποσοτητα αργει να πεσει ωστε να μην την ανιχνευει καθολου το τεστ.για παρα πανω θετικα λεει συμβουλευτειτε το γιατρο σας.

αααα ναι εχεις δικιο το δυο μερες δεν το ειχα προσεξει.  περιμενω να δω κ αυριο κ μεθαυριο για σιγουρια κ θα σας πω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

Ελπίζω να γίνει κάτι ελπίδες έχουμε γτ δεν μας έχουν πει ότι δεν μπορείτε να συλαβετε φυσιολογικά απλά λόγο του σπέρματος δεν ξέρουμε ποτέ θα γίνει

οποτε πρεπει να τον κανεις να το πιστεψει οτι μπορειτε!πολλες φορες οι ανδρες αγχωνονται περισσοτερο απο εμας!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , laureta είπε:

ολα γινονται κ εχετε κ χρονο μπροστα σας. ας κανει τις θεραπειες ο συζηγος κ ταυτοχρονα μαζευετε κ οσα μπορειτε στην ακρη για να ξανακανετε εξωσωματικη αν χρειαστει εχετε χρονο μπροστα σας δεν χρειαζετε να το σκεφτεσε ξεκουραστειτε κ θα επανελθετε πιο δυναμικα στο θεμα.

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

οποτε πρεπει να τον κανεις να το πιστεψει οτι μπορειτε!πολλες φορες οι ανδρες αγχωνονται περισσοτερο απο εμας!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ολα γινονται κ εχετε κ χρονο μπροστα σας. ας κανει τις θεραπειες ο συζηγος κ ταυτοχρονα μαζευετε κ οσα μπορειτε στην ακρη για να ξανακανετε εξωσωματικη αν χρειαστει εχετε χρονο μπροστα σας δεν χρειαζετε να το σκεφτεσε ξεκουραστειτε κ θα επανελθετε πιο δυναμικα στο θεμα.

Σας ευχαριστώ ρε κορίτσια είστε πραγματικά τελείες μου δίνετε πολύ κουράγιο.. 

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εκανα παλι τεστ...στο 1.30 ξεκινησε να αχνοφαινεται...ειμαι στα 5 λεπτα κ φαινεται ξεκαθαρα μια αχνη γραμμη!

τι σου πα ε ε ε ε ε??????συγχαρητηριααααααααααα

Just now, orianna είπε:

αντε δεν κανω ωορρηξια και δεν κανω ωορρηξια... δευτερα για χοριακη....

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

φαινεται ξεκαθαρα η δευτερη..αχνη αλλα ξεκαθαρα...δεν χρειαζεται φως για να την δεις!!!μακαρι να πανε ολα καλα!τουλαχιστον ξερουμε οτι μπορουμε!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

εκανα παλι τεστ...στο 1.30 ξεκινησε να αχνοφαινεται...ειμαι στα 5 λεπτα κ φαινεται ξεκαθαρα μια αχνη γραμμη!

Αγάπη αν το τεστ βγει θετικό εστο με μια άχνη γραμμή εισαιιιι... Εμένα το δικό μου με μια μέρα καθυστέρηση και βγεικεε μια άχνη μετά από πέντε λεπτά και ναι και ή χοριακη ήταν θετική οπότε πυστεω οπότε πιστεύω να αρχίσουμε να σου ευχομαστε για την εγκυμοσύνη σου

Just now, elenakii22 είπε:

φαινεται ξεκαθαρα η δευτερη..αχνη αλλα ξεκαθαρα...δεν χρειαζεται φως για να την δεις!!!μακαρι να πανε ολα καλα!τουλαχιστον ξερουμε οτι μπορουμε!

Μπράβο ρε κορίτσι μου μπράβο σου ευχομαι να πανε ολαααα καλά και να κανείς ένα υγιείς μωρακιιι σε φίλο πολύ και πάλη συγχαρητήρια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...