Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ολα μου έχουν συμβεί μπεμπουλα μου, γι αυτό δεν θέλω να τα ψάχνω! Κρυφά μέσα μου χαίρομαι μ αυτό που μου λες αλλα είμαι προετοιμασμενη οτι θα αδιαθετησω. Λεω δε θα ποναγα αμα έμεινα? Άσε δεν ξερω...Αφού επαψα να κοιτάω το χαρτί γιατί στον προηγούμενο κύκλο με το αιμα που είδα ξεσηκωθηκα!!! Αμα δεν ξεπρηζεται απο αυριο το στήθος και δεν έχω κρυάδες θα είναι καλο...

γιατι να ποναγες βρε κοριτσι? εγω δεν πονεσα καθολου ουτε μετα νομιζω οτι οι περισσοτερες δεν πονανε τελικα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

γιατι να ποναγες βρε κοριτσι? εγω δεν πονεσα καθολου ουτε μετα νομιζω οτι οι περισσοτερες δεν πονανε τελικα. 

Ελα ντε, δεν ξέρω, ειναι άκυρο? Δεν έχω μείνει ποτέ και νομιζα οτι κάπως θα ενιωθα ποναλακια οτι θα ήταν διαφορετικά, όχι?

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Ελα ντε, δεν ξέρω, ειναι άκυρο? Δεν έχω μείνει ποτέ και νομιζα οτι κάπως θα ενιωθα ποναλακια οτι θα ήταν διαφορετικά, όχι?

τιποτα κοριτσι εγω δεν καταλαβα τιποτα. ουτε το στηθος ειχε πρηστει. κ τις δυο φορες τιποτα ουτε πονακια ουτε σουβλιες ουτε ενοχλησεις. κ σκεψου αυτη την φορα εμενα η συλληψη εγινε παρα πολυ νωρις 8η μερα ωορηξια κ πρωτη χοριακη 3000. κ το μονο που ειχα ηταν την μερα που περιμενα περιοδο απλα δεν ηρθε κ ειχα διαφανα ελαχιστα υγρα κ ειπα μαλλον θα ερθει αυριο... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Χαχααχ! Καλα σου λέει γιατί να ποναγες παιδάκι μου;; Ούτε εγω ποναγα ούτε κάποια που ξέρω.Σιγουρα καποιες είχαν όπως είπε κ η φιλη προηγουμένως αλλα μην το έχεις ως απαραίτητο 

Πάντως να σας πω κάτι; Πειράζει που ενώ έχω που κ που πονακια αλλα όχι σαν της περιοδου ελπίζω; Και είναι η πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό ..

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Χαχααχ! Καλα σου λέει γιατί να ποναγες παιδάκι μου;; Ούτε εγω ποναγα ούτε κάποια που ξέρω.Σιγουρα καποιες είχαν όπως είπε κ η φιλη προηγουμένως αλλα μην το έχεις ως απαραίτητο 

Πάντως να σας πω κάτι; Πειράζει που ενώ έχω που κ που πονακια αλλα όχι σαν της περιοδου ελπίζω; Και είναι η πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό ..

Όχι βέβαια δεν πειράζει!!! Καλα κάνεις!!! Κι εγω μαζι σου,οσο είμαι ακόμα στεγνή!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Όχι βέβαια δεν πειράζει!!! Καλα κάνεις!!! Κι εγω μαζι σου,οσο είμαι ακόμα στεγνή!!!

Καλημερα καλή εβδομάδα σε όλες! 

Μπραβο πολύ χαίρομαι!! Πως πάει;;;

14 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Αστα να πάνε έχω χάσει τον μπούσουλα.Αλλα είχα γενικοτερα αλλα εδώ και μήνες κ τώρα αλλα. Για τα υγρα ξέρω πως είναι φάση του κυκλου.Δηλαδη μετά την ωορρηξια έχουμε υγρα τα γαλακτωδη.Και έχουμε κ λίγο πριν αδιαθετησουμε.Οποτε δεν είναι τίποτα σίγουρο.Εγω με ένα σύμπτωμα έχω κόλλημα,το πρήξιμο στο στηθος που όσο πλησιάζει η αναμενόμενη δεν ξεπρηζεται αντιθετως ενοχλει περισσότερο.Βεβαια ουτε αυτό συμβαίνει σε όλες απλά σε εμενα ήταν στανταρ σημάδι.

Καλημερα!!! Αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι!!!:grin: Εμενα σημερα ξεπρηστηκε εντελως. Επομενως, τελος οι ελπιδες...back to reality!!!

12 ώρες πρίν, kido είπε:

Ολα μου έχουν συμβεί μπεμπουλα μου, γι αυτό δεν θέλω να τα ψάχνω! Κρυφά μέσα μου χαίρομαι μ αυτό που μου λες αλλα είμαι προετοιμασμενη οτι θα αδιαθετησω. Λεω δε θα ποναγα αμα έμεινα? Άσε δεν ξερω...Αφού επαψα να κοιτάω το χαρτί γιατί στον προηγούμενο κύκλο με το αιμα που είδα ξεσηκωθηκα!!! Αμα δεν ξεπρηζεται απο αυριο το στήθος και δεν έχω κρυάδες θα είναι καλο...

Καλημερα!!! Εγω στην πρωτη πονουσα μια βδομαδα πριν την περιοδο για 2 μερες  λες και θα αδιαθετουσα νωριτερα. Μετα σταματησαν και δεν ειχα ουτε πονο ουτε  πρηξιμο στο στηθος τη μερα που περιμενα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Farfala24 είπε:

Καλημερα!!! Αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι!!!:grin: Εμενα σημερα ξεπρηστηκε εντελως. Επομενως, τελος οι ελπιδες...back to reality!!!

Καλημέρα σήμερα αύριο περιμένεις κ εσυ; Αν έρθει καλως να έρθει να ξεκινήσουμε πάλι τις προσπαθειες.!

Καλημέρα κορίτσια!!κ εγώ στις προσπάθειες είμαι ..έχω ακόμα...τώρα θα δούμε..αν κ αυτός ο κύκλος μήπως είναι κ τσουφιος δεν ξέρω,.έχω ξεκινήσει κ τα ινοφερτ που βοηθάει λίγο στην γονιμότητα κ λίγο στην ποιότητα της ωορρηξίας τώρα θα δούμε...

@kido Μου κοριτσάκι όντως δεν είναι απόλυτο ότι όλες οι γυναίκες έχουν ενοχλήσεις,δλδ να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης,κάποιες μπορεί να έχουν αυτά τα τσιμπήματα χαμηλά κάποιες όμως απολύτως τπτ κ να είναι έγκυες...οπότε μην σε αγχώνει αυτό...καλή επιτυχία!!!:-D

• Μου αρέσει 3

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 21 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σήμερα αύριο περιμένεις κ εσυ; Αν έρθει καλως να έρθει να ξεκινήσουμε πάλι τις προσπαθειες.!

Κανονικα σημερα. Αλλα επειδη ξενερωσα κ θελω να ερθει τωρα να τελειωνω ,μπορει και να μου καθυστερησει. Μολις ερθει ξεκιναω εξωσωματικη. Ηταν η τελευταια διορια που εδωσα. Εσυ πως πας?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Farfala24 είπε:

Κανονικα σημερα. Αλλα επειδη ξενερωσα κ θελω να ερθει τωρα να τελειωνω ,μπορει και να μου καθυστερησει. Μολις ερθει ξεκιναω εξωσωματικη. Ηταν η τελευταια διορια που εδωσα. Εσυ πως πας?

Μόνο το στηθος μου πονάει αλλα έχω ενοχλήσεις περιοδου κανονικά.. Και εγω είπα θα αφήσω το καλοκαίρι να χαλαρώσουμε και έπειτα θα κοιτάξω αυτή την μέθοδο. 

Καλησπερα κοριτσια! Σας διαβαζω που κ που αν και οχι τοσο συχνα ομολογω γιατι εχω πελαγωσει με τη δουλεια κ τις ναυτιες. Επειδη διαβαζω οτι εχετε πεσει λιγο ψυχολογικα να σας θυμισω οτι κ εγω το μηνα που εμεινα εγκυος δεν ειχα συμπτωματα μονο τα κλασσικα πονακια της περιοδου.. τα οποια ξεκινησαν 3 μερες πριν την προκαθορισμενη ημερομηνια μαζι με πονους στο στηθος.. οπως καθε αλλη φορα! απλα το στηθος δε ξεπρηστικε κ περιοδος δεν ηρθε ποτε. Μην απογοητευεστε αμα δε κοκκινησει το τοπιο! Και να συνεχιζετε τις προσπαθειες σας μην μου πεφτετε! Φιλια σε ολες!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μόνο το στηθος μου πονάει αλλα έχω ενοχλήσεις περιοδου κανονικά.. Και εγω είπα θα αφήσω το καλοκαίρι να χαλαρώσουμε και έπειτα θα κοιτάξω αυτή την μέθοδο. 

Αυτο ειναι το καλυτερο! Το καλοκαιρακι ειναι εποχη χαλαρωσης. Απλως εμενα ψυχολογικα δε με παιρνει αλλο.  Εχω κανει ηδη τη μιση διαδικασια της εξωσωματικης αλλα δεν ηταν δυνατο να την ολοκληρωσω τοτε. Το αφησαμε καποιους μηνες να επανελθω, προσπαθησαμε φυσικα, εντωμεταξυ μας εκατσε και η βιοχημικη και δεν παει αλλο ...λεω να την ολοκληρωσω τωρα. 

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Σας διαβαζω που κ που αν και οχι τοσο συχνα ομολογω γιατι εχω πελαγωσει με τη δουλεια κ τις ναυτιες. Επειδη διαβαζω οτι εχετε πεσει λιγο ψυχολογικα να σας θυμισω οτι κ εγω το μηνα που εμεινα εγκυος δεν ειχα συμπτωματα μονο τα κλασσικα πονακια της περιοδου.. τα οποια ξεκινησαν 3 μερες πριν την προκαθορισμενη ημερομηνια μαζι με πονους στο στηθος.. οπως καθε αλλη φορα! απλα το στηθος δε ξεπρηστικε κ περιοδος δεν ηρθε ποτε. Μην απογοητευεστε αμα δε κοκκινησει το τοπιο! Και να συνεχιζετε τις προσπαθειες σας μην μου πεφτετε! Φιλια σε ολες!

Γεια σου ρε φιλενάδα. Χάρηκα που είδα μήνυμα σου. Σε ευχαριστούμε!!! Είμαι στην αναμονή όποτε ξέρεις εσυ...Καλή συνέχεια, να πάνε όλα καλά και να έρθει η ώρα γρήγορα να χαρεις το μωράκι σου!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Γεια σου ρε φιλενάδα. Χάρηκα που είδα μήνυμα σου. Σε ευχαριστούμε!!! Είμαι στην αναμονή όποτε ξέρεις εσυ...Καλή συνέχεια, να πάνε όλα καλά και να έρθει η ώρα γρήγορα να χαρεις το μωράκι σου!

Αμ δε ξερω κ εγω δε τα εχω περασει πριν λιγο καιρο? κοριτσια ερχεται καλοκαιρακι να το χαρουμε κ να χαλαρωσουμε λεω εγω! κ δυναμικα τις προσπαθειες. Μακαρι κοριτσι απ το στομα σου κ στου θεου το αυτι! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...