Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Δεν ξερω ειχα την εντυπωση οτι πεφτει την επομενη μερα τι να πω περιμενω να δω κ αυριο γιατι με ανχωσε κ αυτο αν κ εχω κανει προσφατα ορμονικες κ ηταν οκ δεν ξερω με ανχωσαν κ οι οδηγιες που λενε οτι αν δεις συνεχομενα θετικα κατι παει στραβα. καταλαβαινετε τα νευρα κροσια!!!

θετικα εννοωντας πολλες μερες φανταζομαι.εγω που το ειπα στη γυναικολογο δεν μου ειπε τιποτα αρνητικο.μου λλει ωραια τοτε συμφωνει και ο υπερηχος με τα τεστ οποτε καντε επαφες.γτ ειχα παει την προηγουμενη απο το πρωτο θετικο και μου ειπε οτι ειμαι σε ωορρηξια και εχω ενα 17αρι αυγουλακι.την επομενη που μου βγηκε αρνητικο λογικα εγινε η ωορρηξια και μετα σταματησαν και τα υγρα.και εχω κανει και ολες τις εξετασεις αυτο μηνα οποτε δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα ουτε σε μενα ουτε σε σενα.

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , laureta είπε:

οχι το αιμα δεν ηταν μεγάλης ποσότητας αλλα ηταν κοκκινο αιμαι της δυο τελευταίες μερες.. πονους καθολου να πω γτ δεν νομίζω να ειναι ετσι οι πονοι αποβολής.. στο ίδιο εργαστιριο τα εκανα μου τα δώσανε γραπτα.. στην αρχι ειχα μπερδευτεί με την μέτρηση δν ηξερα πως τα μετρανε.

laureta λυπαμαι κοριτσι μου . εχω την εντυπωση οτι αν ειναι τοσο χαμηλη η χοριακη δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις πονους κ πολυ μεγαλη ποσοτητα αιματος. απτημ στιγμη που κοβεις τα φαρμακα δεν ερχετε αμεσως περιοδος πρεπει να περιμενεις μερικες μερες αποοσο εχω ακουσει.  παντως οπως κ να εχει να εισαι δυνατη εισαι μικρο κοριτσακι κ θα τα καταφερεις πολυ συντομα δεν υπαρχει αμφιβολια.

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

θετικα εννοωντας πολλες μερες φανταζομαι.εγω που το ειπα στη γυναικολογο δεν μου ειπε τιποτα αρνητικο.μου λλει ωραια τοτε συμφωνει και ο υπερηχος με τα τεστ οποτε καντε επαφες.γτ ειχα παει την προηγουμενη απο το πρωτο θετικο και μου ειπε οτι ειμαι σε ωορρηξια και εχω ενα 17αρι αυγουλακι.την επομενη που μου βγηκε αρνητικο λογικα εγινε η ωορρηξια και μετα σταματησαν και τα υγρα.και εχω κανει και ολες τις εξετασεις αυτο μηνα οποτε δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα ουτε σε μενα ουτε σε σενα.

σε ευχαριστω ελπιζω κ εγω πως ολα οκ θα την τρελανω παλι την γιατρο με τις ερωτησειις τι τραβαει κ αυτη μεχρι να κανω μωρο!!!

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Nati85 εχω εχω κρυαδες...νιωθω να καιω ομως κρυωνω...εννοείται οτι κοιμαμαι σκεπασμένη!!

εμενα δυστυχως μου βγαζουν με το ζορι μια...η ορμονη μου δεν ανεβαινει πολυ!προσπερναω το τεστ και θα κανω αλλο..θα σας ενημερωσω!ναι εγ  παιρνω inofert glucophage και βιταμινη d

@Alekagala πες μας την εμπειρία σου απο τα τεστ!να ξερουμε μην την πατησουμε κ εμεις!

κοιτα εχω μπροστα μου τις ορμονικες . οι φυσιολογικες τιμες που δινει το εργαστηριο μου στην lh στην ωορρηξια ειναι 14-95..αν η ορμονη σου ειναι στο 40 και εμενα στο 80 ειναι φυσικο οτι θα παρεις πιο αχνη γραμμη απο τη δικη μου και ισως και για λιγοτερες ωρες.οπως λενε σε καποιες γυναικες κραταει κατω του δεκαωρου και μπορει με ενα τεστ την ημερα να χασουν την αυξηση και να παιρνουν αρνητικα τεστ.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

laureta λυπαμαι κοριτσι μου . εχω την εντυπωση οτι αν ειναι τοσο χαμηλη η χοριακη δεν ειναι απαραιτητο οτι θα εχεις πονους κ πολυ μεγαλη ποσοτητα αιματος. απτημ στιγμη που κοβεις τα φαρμακα δεν ερχετε αμεσως περιοδος πρεπει να περιμενεις μερικες μερες αποοσο εχω ακουσει.  παντως οπως κ να εχει να εισαι δυνατη εισαι μικρο κοριτσακι κ θα τα καταφερεις πολυ συντομα δεν υπαρχει αμφιβολια.

Μα εγώ είχα περίοδο πριν κόψω τα φάρμακα χτες το μεσημέρι εκοψα τα φάρμακα και βλέπω το απόγευμα γίνονται ροζ και το βράδυ μέχρι τώρα τίποτα ούτε καφέ ούτε ροζ τιποτα... Αλλά με τέτοια χοριακη δεν ελπίζω ποια σε τίποτα...

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Nati85 εχω εχω κρυαδες...νιωθω να καιω ομως κρυωνω...εννοείται οτι κοιμαμαι σκεπασμένη!!

εμενα δυστυχως μου βγαζουν με το ζορι μια...η ορμονη μου δεν ανεβαινει πολυ!προσπερναω το τεστ και θα κανω αλλο..θα σας ενημερωσω!ναι εγ  παιρνω inofert glucophage και βιταμινη d

ευχομαι να εισαι εγκυος ειλικρινα ειναι κατι μαγικο στην αρχη μετα αγχωνεσαι λιγο αν ολα θα πανε καλα αλλα φοβερο συναισθημα.εχεις καποια διαισθηση αν εισαι η οχι?καμμια φορα τα καταλαβαινουμε αυτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

σε ευχαριστω ελπιζω κ εγω πως ολα οκ θα την τρελανω παλι την γιατρο με τις ερωτησειις τι τραβαει κ αυτη μεχρι να κανω μωρο!!!

χαχαχα τα ιδια που τραβαει και η δικια μου.εμεις φταιμε που ειμαστε φιλομαθης και θελουμε να ενημερωνομαστε δλδ? :-P χαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

Μα εγώ είχα περίοδο πριν κόψω τα φάρμακα χτες το μεσημέρι εκοψα τα φάρμακα και βλέπω το απόγευμα γίνονται ροζ και το βράδυ μέχρι τώρα τίποτα ούτε καφέ ούτε ροζ τιποτα... Αλλά με τέτοια χοριακη δεν ελπίζω ποια σε τίποτα...

κοριτσι μου λυπαμαι πολυ...ξαναδιαβασα και την ιστορια απο το papaki@ και καπως ετσι πηγε και η δικη της περιπτωση.ευχομαι  η επομενη φορα να ειναι και τυχερη

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

κοιτα εχω μπροστα μου τις ορμονικες . οι φυσιολογικες τιμες που δινει το εργαστηριο μου στην lh στην ωορρηξια ειναι 14-95..αν η ορμονη σου ειναι στο 40 και εμενα στο 80 ειναι φυσικο οτι θα παρεις πιο αχνη γραμμη απο τη δικη μου και ισως και για λιγοτερες ωρες.οπως λενε σε καποιες γυναικες κραταει κατω του δεκαωρου και μπορει με ενα τεστ την ημερα να χασουν την αυξηση και να παιρνουν αρνητικα τεστ.

ετσι μου ειπε ο γυναικολόγος μου...οτι μπορει απλα να μην ανεβαινει πολυ κ να μην την περυχαινω οταν ειναι στα τοπ της!χαχα αφου βγαινει πιο σκουρο ομως παλι καλα!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

ευχομαι να εισαι εγκυος ειλικρινα ειναι κατι μαγικο στην αρχη μετα αγχωνεσαι λιγο αν ολα θα πανε καλα αλλα φοβερο συναισθημα.εχεις καποια διαισθηση αν εισαι η οχι?καμμια φορα τα καταλαβαινουμε αυτα.

μακαρι αλλα να σου πω δεν το νομίζω...πιστευω οτο βιαστηκά...χαρηκα ομως οχι για την πιθανοτητα εγκυμοσυνης αλλα επειδη ειδα εστω κ αχνη δευτερη γραμμη...στους τοσους μηνες προσπαθειας δεν εχω δει ποτε!μπορει τελικα να μην ειμαι χαρηκα ομως που εστω κ λαθος ειδα δευτερη γραμμη!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχα τα ιδια που τραβαει και η δικια μου.εμεις φταιμε που ειμαστε φιλομαθης και θελουμε να ενημερωνομαστε δλδ? :-P χαχαχα

κοριτσι μου λυπαμαι πολυ...ξαναδιαβασα και την ιστορια απο το papaki@ και καπως ετσι πηγε και η δικη της περιπτωση.ευχομαι  η επομενη φορα να ειναι και τυχερη

Τωρα κοντά δεν υπάρχουν λεφτά για νέα εξωσωματική.. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φυσιολογικά.. Αν και χλομοε

Just now, laureta είπε:

Τωρα κοντά δεν υπάρχουν λεφτά για νέα εξωσωματική.. Ελπίζω να τα καταφέρουμε φυσιολογικά.. Αν και χλομοε

ποτε δε ξερεις!!!!μην εισαι αρνητικη!!παρτε βιταμινες για να βοηθησετε οσο μπορείτε!

πρίν από 7 λεπτά , laureta είπε:

θα σκεφτεσε μονο τα θετικα ειχες εμφυτευση κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο. εισαι μικρη κ μια αποτυχια κατα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι απλα τυχαιο γεγονος πολυ πιθανο να συνεβαινε κ με φυσιολογικη συλληψη σε οποιαδηποτε κοπελα. ολα θα πανε καλα κ σε τρεις  τεσσερις μηνες θα μας εχεις ευχαριστα  νεα στο υπογραφω.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ετσι μου ειπε ο γυναικολόγος μου...οτι μπορει απλα να μην ανεβαινει πολυ κ να μην την περυχαινω οταν ειναι στα τοπ της!χαχα αφου βγαινει πιο σκουρο ομως παλι καλα!!

μακαρι αλλα να σου πω δεν το νομίζω...πιστευω οτο βιαστηκά...χαρηκα ομως οχι για την πιθανοτητα εγκυμοσυνης αλλα επειδη ειδα εστω κ αχνη δευτερη γραμμη...στους τοσους μηνες προσπαθειας δεν εχω δει ποτε!μπορει τελικα να μην ειμαι χαρηκα ομως που εστω κ λαθος ειδα δευτερη γραμμη!

μην χανεις ελπιδες υπαρχουν πιθανοτητες να εισαι αλλα το οτι το εχεις παρει ετσι θετικα ειναι καλο!περιμενω νεοτερα το βραδακι η το πρωι

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

μην απορριπτεις τιποτα...κοντος ψαλμος...αλλωστε εχεις στοκ τοσα τεστ...σου εδωσε και ενα κινητρο η αχνη γραμμουλα...περιμενω να γραψεις οτι ξαναβγηκε....και επισης..οταν ενα τεστ βγαινει θετικο και μετα αδιαθετεις δεν σημαινει οτι εκανε λαθος σιγουρα το τεστ. γι αυτο υπαρχουν οι βιοχημικες. αν οι γυναικες αυτες δεν καναν ποτε τεστ δεν θα καταλαβαιναν τιποτα.τα αρνητικα τεστ μπορει να ειναι λαθος...τα θετικα σπανια...εκτος κι αν υπαρχει οργανικος λογος η διαφορα φαρμακα που ανεβαζουν τη χοριακη.

πρίν από 5 λεπτά , laureta είπε:

παρτε βιταμινες μηπως φτιαξει το σπερμα.εμενα η γιατρος μου ειχε πει τις profertil men και profertil woman.αν ξερουν και τα υπολοιπα κοριτσια καμια καλη ας πουνε...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@Nati85 θα σας πω!

@orianna αυτο σκεφτομαι!οτι τουλαχιστον θα ξερω οτι μπορουμε να συλλαβουμε...κ ας καταληξει ασχημα ειναι σημαντικο να ξερεις οτι μπορεις...το ξερω οτι ειναι συχνο για τις γυναίκες να έχουν βιομηχανικες κ να μην το ξερουν!

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

ποτε δε ξερεις!!!!μην εισαι αρνητικη!!παρτε βιταμινες για να βοηθησετε οσο μπορείτε!

Ελπίζω παντός θα συνεχίσει ο συζυγός τα φάρμακα που του δώσανε πριν την εξωσωματική και ας ελπίζουμε...

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

θα σκεφτεσε μονο τα θετικα ειχες εμφυτευση κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο. εισαι μικρη κ μια αποτυχια κατα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι απλα τυχαιο γεγονος πολυ πιθανο να συνεβαινε κ με φυσιολογικη συλληψη σε οποιαδηποτε κοπελα. ολα θα πανε καλα κ σε τρεις  τεσσερις μηνες θα μας εχεις ευχαριστα  νεα στο υπογραφω.

Ευχαριστώ παρά πολύ για τα λόγια σου δίνουν πραγματικά κουράγιο.. Ελπίζω να είναι έτσι..

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

μην απορριπτεις τιποτα...κοντος ψαλμος...αλλωστε εχεις στοκ τοσα τεστ...σου εδωσε και ενα κινητρο η αχνη γραμμουλα...περιμενω να γραψεις οτι ξαναβγηκε....και επισης..οταν ενα τεστ βγαινει θετικο και μετα αδιαθετεις δεν σημαινει οτι εκανε λαθος σιγουρα το τεστ. γι αυτο υπαρχουν οι βιοχημικες. αν οι γυναικες αυτες δεν καναν ποτε τεστ δεν θα καταλαβαιναν τιποτα.τα αρνητικα τεστ μπορει να ειναι λαθος...τα θετικα σπανια...εκτος κι αν υπαρχει οργανικος λογος η διαφορα φαρμακα που ανεβαζουν τη χοριακη.

παρτε βιταμινες μηπως φτιαξει το σπερμα.εμενα η γιατρος μου ειχε πει τις profertil men και profertil woman.αν ξερουν και τα υπολοιπα κοριτσια καμια καλη ας πουνε...

Σευχαριστω θα το ψαξω αγαπη.Εγώ δεν είχα προβλήματα οπότε είχαν δωση στον σύζυγο μόνο sermatrop Alfa και Memostar το τελευταίο είναι βιταμινες

οι profertil ειναι απο τις καλυτερες απ οτι εχω ακουσει απλως ειναι ακριβες. πιο οικονομικες ειναι οι pregnacare conception για γυναικες  και οι wellman conception για αντρες της vitabiotics και μετα της lamberts οι αντιστοιχες αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τωρα πως λεγονται νομιζω strongstart για τους αντρες

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...