Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Που ξέρεις μπορεί αυτή η αλλαγή στο μοτίβο να κάνει τη διαφορά... 

Ναι, εγω έχω κάτι υγρά κίτρινα... στήθος λίγο πρησμένο και νεύρα πολλά! 

Ε καλα αν το πετυχω αυτη τη φορα με τις πιο λιγες επαφες που ειχα ποτε θα παω να παιξω και ενα τζοκερ...την τριτη περιμενεις?εφτασαν οι μερες...εγω ειχα πριν κατι σουβλιες στην κοιλια δεν ξερω απο τι κ γιατι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια!!

@Antonia_GR να σου ζήσουν! Προσπάθησα να το κάνω εικόνα8)

Εγώ αδιαθέτησα τελικά! Το συζήτησα λίγο με τον γυναικολόγο και μου είπε να αφήσω και το καλοκαίρι να περάσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε αλλά αν θέλουμε να κάνει ο σύζυγος ένα σπερμοδιάγραμμα. Δε ξέρω...θα δούμε...

Περιμένω να ακούσω ευχάριστα από εσάς! 

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

Κορίτσι μου δεν έκανα τεστ... φοβάμαι τι θα αντικρίσω και μην απογοητευτώ :(... η θερμοκρασία μου στα ίδια είναι από το πρωι, στα 37. Χθες με πονούσε τόσο η μέση και η κοιλιά μου που είπα ότι θα έρθει η περίοδος. Σήμερα έχω τράβηγμα χαμηλα δεξιά.. πφφφ δε ξέρω καθόλου... ας περάσει και το ΣΚ για να μην μου έρθει κατραπακιά... 

έλα εγώ νομίζω ότι θα είναι θετικό το αποτέλεσμα αλλά δεν πειράζει ας έχεις 5 μέρες καθυστέρησης κ μετά Κάνε τεστ.περιμένουμε τα νέα!!!:grin:Είναι πολύ θετικό που έχεις 37.0 ακόμα!!!

1 ώρα πρίν, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα!!! Εγώ αδιαθέτησα!!!

μμ μμ..τώρα το είδα...κρίμα...αν κ πιστεύω ότι πιθανόν πέτυχες σύλληψη,αφού είχες καθυστέρηση...καμία φορά μπορεί να έχεις κ βιοχημική κύηση κ να μην το καταλάβεις..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, μπουμπού92 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα!!! Εγώ αδιαθέτησα!!!

μμ μμ..τώρα το είδα...κρίμα...αν κ πιστεύω ότι πιθανόν πέτυχες σύλληψη,αφού είχες καθυστέρηση...καμία φορά μπορεί να έχεις κ βιοχημική κύηση κ να μην το καταλάβεις..

πρίν από 24 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

Συγνώμη βρε ζουζουνιτσα θα φανώ κάπως απότομη.Ειναι επικίνδυνο κυριως για ψυχολογικους λογους να λες με τέτοια ευκολια και χωρις καμία απολυτως γνώση σε μια κοπέλα που επιθυμεί τόσο ένα παιδάκι πως πιστεύεις ότι έπιασε αλλα ήταν βιοχημική.Απο που και ως που βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Διαδικτυακά κιολας κάνουμε διάγνωση; Επειδή το έχεις ακούσει; Αλοιμονο αν με μια καθυστέρηση καταλήγεις εκεί.Εκανε β χοριακη που έδειξε θετική κ τελικά αδιαθετησε; Από ότι ξέρω όχι. Ειμαστε εδώ για ψυχολογική συμπαράσταση για να ανταλλάσουμε αποψεις να μοιραζόμαστε εμπειριες και ΟΧΙ για να δίνουμε ιατρικές συμβουλές ή να κάνουμε διαγνώσεις.Μονο ένας γιατρος μπορεί να πει αυτό που εσυ πριν λίγο διέγνωσες μέσα σε ένα μνμ! Συγνώμη δεν σου κουνάω το δάχτυλο απλώς είναι ένα δημόσιο φόρουμ και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί  

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ γι το ενδιαφέρον σας!! Άλλωστε τυχαία έγινε μια φορά στα γόνιμες και ήλπιζε μήπως έγινε σύλληψη. Δε με πήρε από κάτω!! Αντιθέτως ήταν το έναυσμα για να προσπαθήσουμε σοβαρά στον επόμενο κύκλο!! :wub:

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ γι το ενδιαφέρον σας!! Άλλωστε τυχαία έγινε μια φορά στα γόνιμες και ήλπιζε μήπως έγινε σύλληψη. Δε με πήρε από κάτω!! Αντιθέτως ήταν το έναυσμα για να προσπαθήσουμε σοβαρά στον επόμενο κύκλο!! :wub:

Μπραβο με το καλό χωρίς άγχος και σύντομα να ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?ελπιζω ολες καλα...επιτελους ηρθε τοπολυποθητο σκ... @kido πως εισαι σημερα?πως πας απο συμπτώματα,?κοντευεις να μαθεις το αποτεσμα... εγω ολα καλα..ετσι κ αλλιως δεν εχωνα περιμενω κατι για αυτον τον μηνα...οποτε χαλαρα..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?ελπιζω ολες καλα...επιτελους ηρθε τοπολυποθητο σκ... @kido πως εισαι σημερα?πως πας απο συμπτώματα,?κοντευεις να μαθεις το αποτεσμα... εγω ολα καλα..ετσι κ αλλιως δεν εχωνα περιμενω κατι για αυτον τον μηνα...οποτε χαλαρα..

Γεια σου Δήμητρα. Καλά είμαι, μόνο στήθος έχω και λίγα κίτρινα υγρά πηχτά. Την Τρίτη περιμένω για να δούμε...

καλο ΣΚ!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλα να περασεις το σκ και μην λες δεν έχεις να περιμενεις ποτε δεν ξέρεις ..:)

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Συγνώμη βρε ζουζουνιτσα θα φανώ κάπως απότομη.Ειναι επικίνδυνο κυριως για ψυχολογικους λογους να λες με τέτοια ευκολια και χωρις καμία απολυτως γνώση σε μια κοπέλα που επιθυμεί τόσο ένα παιδάκι πως πιστεύεις ότι έπιασε αλλα ήταν βιοχημική.Απο που και ως που βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα; Διαδικτυακά κιολας κάνουμε διάγνωση; Επειδή το έχεις ακούσει; Αλοιμονο αν με μια καθυστέρηση καταλήγεις εκεί.Εκανε β χοριακη που έδειξε θετική κ τελικά αδιαθετησε; Από ότι ξέρω όχι. Ειμαστε εδώ για ψυχολογική συμπαράσταση για να ανταλλάσουμε αποψεις να μοιραζόμαστε εμπειριες και ΟΧΙ για να δίνουμε ιατρικές συμβουλές ή να κάνουμε διαγνώσεις.Μονο ένας γιατρος μπορεί να πει αυτό που εσυ πριν λίγο διέγνωσες μέσα σε ένα μνμ! Συγνώμη δεν σου κουνάω το δάχτυλο απλώς είναι ένα δημόσιο φόρουμ και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί  

κορίτσι μου πρώτον είπα ότι μπορεί να είχε κ όχι ότι είχε σίγουρα επειδή είχε καθυστέρηση κ είχε σταθερό κύκλο η κοπέλα,δεύτερον Ναι μου έχει συμβεί κ το λέω έχοντας εμπειρία φυσικά γιατί το έχω πάθει εγώ κ όχι κάποιος γνωστός κ τρίτον μετά είδα το μήνυμα που είπε ότι αδιαθετησε!"δεν το κουνάς το δάχτυλο " αλλά το κουνάς όμως...δεν είπα κάτι κακό,είπα ότι μπορεί να συμβεί! Κ στην βιοχημική μπορεί μόνο τεστ να έχεις κάνει να βγει αχνό θετικό,όπως μου έτυχε εμένα κ να μην προλάβεις ούτε χοριακη να κάνεις!!!κ νομίζω ότι αυτό είναι χειρότερο να ξέρεις ότι έγινε κάτι από ότι άμα δεν ήξερες!συγνωμη αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος σου.και να είσαι σίγουρη πως δεν θα έλεγα κα το επειδή το άκουσα,μιλάω πάντα βάση εμπειρίας και γνώσεις μπορεί να μην είμαι γιατρός απλά το ψάχνω πολύ και ενημερώνομαι είτε μέσα από διάβασμα είτε από τον γιατρό κ σίγουρα δεν έκανα διάγνωση!

4 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσι μου πρώτον είπα ότι μπορεί να είχε κ όχι ότι είχε σίγουρα επειδή είχε καθυστέρηση κ είχε σταθερό κύκλο η κοπέλα,δεύτερον Ναι μου έχει συμβεί κ το λέω έχοντας εμπειρία φυσικά γιατί το έχω πάθει εγώ κ όχι κάποιος γνωστός κ τρίτον μετά είδα το μήνυμα που είπε ότι αδιαθετησε!"δεν το κουνάς το δάχτυλο " αλλά το κουνάς όμως...δεν είπα κάτι κακό,είπα ότι μπορεί να συμβεί! Κ στην βιοχημική μπορεί μόνο τεστ να έχεις κάνει να βγει αχνό θετικό,όπως μου έτυχε εμένα κ να μην προλάβεις ούτε χοριακη να κάνεις!!!κ νομίζω ότι αυτό είναι χειρότερο να ξέρεις ότι έγινε κάτι από ότι άμα δεν ήξερες!συγνωμη αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος σου.και να είσαι σίγουρη πως δεν θα έλεγα κα το επειδή το άκουσα,μιλάω πάντα βάση εμπειρίας και γνώσεις μπορεί να μην είμαι γιατρός απλά το ψάχνω πολύ και ενημερώνομαι είτε μέσα από διάβασμα είτε από τον γιατρό κ σίγουρα δεν έκανα διάγνωση!

Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν κουνάει το δάχτυλο.Για ποιον τρόπο μου μιλας; τουλάχιστον ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη! 

Ειπες “πιστεύω πως πετυχες συλληψη”! Απαράδεκτο το βρίσκω και είναι δικαίωμα μου να το βλέπω έτσι είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.Το ίδιο ισχύει και για εμενα ως προς εσένα ότι σαφως μπορείς να λες ότι θες χωρίς να αρέσει σε όλους αλλα μάθε να ακους και την αντίθετη άποψη.Ναι πολλά μπορεί να συμβούν!Φαντάζεσαι η κάθε μια με την δικη της εμπειρία και ότι έχουμε διαβάσει να της λέγαμε τι πιθανόν μπορεί να εχει;; Οχι γιατί προφανως σε προλαβαίνει η γλώσσα και δεν κατανοείς πως τετοιες υποθετικες κουβεντες μπορεί να κάνουν “κακό” είτε στην ίδια είτε σε ένα κορίτσι που θα τύχει να διαβάσει την κουβέντα. Για εμενα αυτός ο διάλογος κλείνει εδω.

ΥΓ: Τώρα νομίζω είχα καλύτερο τρόπο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...