Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, elenakii22 είπε:

πρωι μετράς η μεσημερι??εγω το πρωι ειχα 36.9 και απο το μεσημερι παει 37-37.1-37.2

το πρωι ειχα 36.7 και τωρα το μεσημερι 37. νιωθω ενα βαρος χαμηλα και λιγα πονακια ειναι λιγο διαφορετικα απο τις αλλες φορες μηπως επαθα καμμια ουρολοιμωξη απο την θαλασσα?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Nati85 είπε:

το πρωι ειχα 36.7 και τωρα το μεσημερι 37. νιωθω ενα βαρος χαμηλα και λιγα πονακια ειναι λιγο διαφορετικα απο τις αλλες φορες μηπως επαθα καμμια ουρολοιμωξη απο την θαλασσα?

δε νομίζω!!εχεις ευαισθησια γενικα??

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

εβαλα θερμομετεο τωρα κ μου εδειξε 37.4....η πιο υψηλη θερμοκρασια που εχω μετρησει ολες αυτες τις μερες....μηπως τελικα ειμαι αρρωστη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

εβαλα θερμομετεο τωρα κ μου εδειξε 37.4....η πιο υψηλη θερμοκρασια που εχω μετρησει ολες αυτες τις μερες....μηπως τελικα ειμαι αρρωστη?

οχι κοπελια μου δεν εισαι αρρωστη.και  γω μολις εβαλα και εχω 37.4 και γω.απο στομα μετρας ετσι?

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

πιο παλια παθαινα μερικες φορες κυστιτιδα αλλα τα τελευταια χρονια τιποτα!

η ουρωλοιμωξη νομιζω εχεις πονο και καψιμο οταν ουρεις.και εχει και τσιμπηματα σουβλιες χαμηλα  προς το αιδοιο.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

πολυ καλο αυτο!

προς το παρον αναμενουμε τα δικα σου αποτελεσματα μακαι να γινει κατι.

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

οχι κοπελια μου δεν εισαι αρρωστη.και  γω μολις εβαλα και εχω 37.4 και γω.απο στομα μετρας ετσι?

η ουρωλοιμωξη νομιζω εχεις πονο και καψιμο οταν ουρεις.και εχει και τσιμπηματα σουβλιες χαμηλα  προς το αιδοιο.

καψιμο δεν εχω καθολου ουτε κατα την ουρηση. ενα βαρος χαμηλα νιωθω και λιγους πονους. μηπως καμμια κυστη?θα ειχα θετικο τεστ οωρρηξιας αραγε αν τελικα εγινε κυστη?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , elenakii22 είπε:

και χτες και σημερα τετοια θερμοκρασια εχω και νιωθω να καιγομαι.καθομαι δεν κανω τιποτα και ζεσταινομαι υπερβολικα.εμενα μια μερα πριν την περιοδο πεφτει το απογευμα και το καταλαβαινω.μπορει να παει 36.3-4 και μετα αδιαθετω.

Just now, Nati85 είπε:

προς το παρον αναμενουμε τα δικα σου αποτελεσματα μακαι να γινει κατι.

καψιμο δεν εχω καθολου ουτε κατα την ουρηση. ενα βαρος χαμηλα νιωθω και λιγους πονους. μηπως καμμια κυστη?θα ειχα θετικο τεστ οωρρηξιας αραγε αν τελικα εγινε κυστη?

δεν νομιζω οτι θα ειχες...γιατι υποτιθεται η ορμονη ανεβαινει και σκαει το ωοθυλακιο.τι κυκλο εχεις?βαρος χαμηλα νιωθεις και σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης.αμα δεν νιωθεις πονο καψιμο και σουβλιες μην το σκαλιζεις.οταν υπαρχει προβλημα φαινεται αργα η γρηγορα ειδικα στην ουρολοιμωξη φαινεται γρηγορα..

6penp2.png

@orianna εγω ειναι να αδιαθετησω αυριο αλλα μου εχει τυχει να εχω μια ημερα πριν αυξημενη θερμοκρασια οπως τωρα...ενταξει δεν ειχα 36.9 οπως τωρα αλλα ειχα 36.7 υψηλό κ παλι...απο το στομα μετραω ναι κ εσυ?εγω νιωθω να καίγομαι αλλα κρυώνω κιολας... @Nati85 διαβασα πολλες περιπτωσεις με αχνο θετικο που τελικα αδιαθετησα οποτε πιστευω οτι λαθος ειδα!δε πειράζει ομως!τωρα που φτιαξαμε τις εξετασεις εχουμε πιο πολλες πιθανοτητες!

elenaki22  δεν καταλαβα εκανες το τεστ κ μετα απο ποση ωρα το ειδες? θα ξανακανεις βεβαια το βραδυ.  εγω ξεκινησα τεστ ωορηξιας κ μου βγηκε θετικο δuo μερες τωρα κ εχω αρχισει κ ανησυχω οτι κατι παει στραβα με την ωορηξια, μαλλον θα κλεισω με ενδοκρινολογο. elenaki22 εσενα ο ενδοκρινολογος σου εδωσε τα inofert k glucophage?

Just now, linaa είπε:

elenaki22  δεν καταλαβα εκανες το τεστ κ μετα απο ποση ωρα το ειδες? θα ξανακανεις βεβαια το βραδυ.  εγω ξεκινησα τεστ ωορηξιας κ μου βγηκε θετικο δuo μερες τωρα κ εχω αρχισει κ ανησυχω οτι κατι παει στραβα με την ωορηξια, μαλλον θα κλεισω με ενδοκρινολογο. elenaki22 εσενα ο ενδοκρινολογος σου εδωσε τα inofert k glucophage?

δεν καταλαβα εσυ γτ ανησυχεις?το φυσιολογικο ειναι να εχεις 2 θετικα 2 συνεχομενες μερες.και εμενα ετσι βγηκαν. αυριο θα παρεις αρνητικο η αχνο που σημαινει και παλο αρνητικο.επαφες να κανεις και με το καλο..

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

και χτες και σημερα τετοια θερμοκρασια εχω και νιωθω να καιγομαι.καθομαι δεν κανω τιποτα και ζεσταινομαι υπερβολικα.εμενα μια μερα πριν την περιοδο πεφτει το απογευμα και το καταλαβαινω.μπορει να παει 36.3-4 και μετα αδιαθετω.

δεν νομιζω οτι θα ειχες...γιατι υποτιθεται η ορμονη ανεβαινει και σκαει το ωοθυλακιο.τι κυκλο εχεις?βαρος χαμηλα νιωθεις και σαν συμπτωμα εγκυμοσυνης.αμα δεν νιωθεις πονο καψιμο και σουβλιες μην το σκαλιζεις.οταν υπαρχει προβλημα φαινεται αργα η γρηγορα ειδικα στην ουρολοιμωξη φαινεται γρηγορα..

στη προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα ολο κρυαδες το βραδυ μαρτιος ηταν και εγω επαιρνα παπλωμα μιλαμε τουρτουριζα και λεω κατι εχω παθει δεν ειμαι καλα και εψαχνα τι προβλημα εχω.εσυ εχεις το αντιθετο φουντωματα καλο ειναι αυτο!!αλλαζουν  οι ορμονες στηνν εγκυμοσυνη και τρελενομαστε! παντως δεν νομιζω οτι εγω πετυχα τιποτα αυτο τον μηνα!περιπου στις 37 μερες ειναι ο κυκλος μου γιατι εχω και πολυκιστικες αλλα τωρα με το τεστ ωορρηξιας ξερω οτι αυτο τον μηνα στις 37 θα ερθει πανω κατω μια δυο μερες

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

ρε κοριτσι  το αιμα που ειχες τοσες μερες ηταν πολυ ποσοτητα?πονους ειχες?μεσα σε δυο μερες επεσε τοσ η χοριακη?στο ειπαν στο μικροβιολογικο και προφορικα τον αριθμο?γτ θυμαμαι στην αρχη μας ειχες πει 624 και ειχες κανει λαθος.ηταν 62.4 κατι τετοιο...

οχι το αιμα δεν ηταν μεγάλης ποσότητας αλλα ηταν κοκκινο αιμαι της δυο τελευταίες μερες.. πονους καθολου να πω γτ δεν νομίζω να ειναι ετσι οι πονοι αποβολής.. στο ίδιο εργαστιριο τα εκανα μου τα δώσανε γραπτα.. στην αρχι ειχα μπερδευτεί με την μέτρηση δν ηξερα πως τα μετρανε.

Just now, orianna είπε:

δεν καταλαβα εσυ γτ ανησυχεις?το φυσιολογικο ειναι να εχεις 2 θετικα 2 συνεχομενες μερες.και εμενα ετσι βγηκαν. αυριο θα παρεις αρνητικο η αχνο που σημαινει και παλο αρνητικο.επαφες να κανεις και με το καλο..

Δεν ξερω ειχα την εντυπωση οτι πεφτει την επομενη μερα τι να πω περιμενω να δω κ αυριο γιατι με ανχωσε κ αυτο αν κ εχω κανει προσφατα ορμονικες κ ηταν οκ δεν ξερω με ανχωσαν κ οι οδηγιες που λενε οτι αν δεις συνεχομενα θετικα κατι παει στραβα. καταλαβαινετε τα νευρα κροσια!!!

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Δεν ξερω ειχα την εντυπωση οτι πεφτει την επομενη μερα τι να πω περιμενω να δω κ αυριο γιατι με ανχωσε κ αυτο αν κ εχω κανει προσφατα ορμονικες κ ηταν οκ δεν ξερω με ανχωσαν κ οι οδηγιες που λενε οτι αν δεις συνεχομενα θετικα κατι παει στραβα. καταλαβαινετε τα νευρα κροσια!!!

εχει δικιο η orianna δυο συνεχομενες μερες  βγαινει θετικο ειναι το φυσιολογικο!μην ανησυχεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 εχω εχω κρυαδες...νιωθω να καιω ομως κρυωνω...εννοείται οτι κοιμαμαι σκεπασμένη!!

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

εμενα δυστυχως μου βγαζουν με το ζορι μια...η ορμονη μου δεν ανεβαινει πολυ!προσπερναω το τεστ και θα κανω αλλο..θα σας ενημερωσω!ναι εγ  παιρνω inofert glucophage και βιταμινη d

@Alekagala πες μας την εμπειρία σου απο τα τεστ!να ξερουμε μην την πατησουμε κ εμεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...