Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Τονίζει στις οδηγίες για έγχρωμη γραμμή και να μην έχεις πιει πολλα υγρά τις τελευταίες δυο ώρες. Γνώμη μου αν έχεις αρκετά home test κάνε και αύριο το πρωί και αν βγει πάλι ετσι αχνό κάνε απο Δευτέρα ενα κανονικό η χοριακη...

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Τονίζει στις οδηγίες για έγχρωμη γραμμή και να μην έχεις πιει πολλα υγρά τις τελευταίες δυο ώρες. Γνώμη μου αν έχεις αρκετά home test κάνε και αύριο το πρωί και αν βγει πάλι ετσι αχνό κάνε απο Δευτέρα ενα κανονικό η χοριακη...

ναι το ειδα..δε ξερω...νερο εχω πιει πολυ..θα περιμενω να κανω αυριο πρωι ενα ...ισως κανω κ πιο μετα...να σταματησω να πινω νερο να δω

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Just now, elenakii22 είπε:

ναι το ειδα..δε ξερω...νερο εχω πιει πολυ..θα περιμενω να κανω αυριο πρωι ενα ...ισως κανω κ πιο μετα...να σταματησω να πινω νερο να δω

Και εγω εχω αναστατωθεί τωρα αφού μου έρχεται να κανω τεστ και εγω χαχαχα!φερτε τεστακια! :) ευχομαι να εισαι!

@orianna εσυ πως πας με τα πονάκια;

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

δωστο και σε καποιον αλλον να το δει.δεν μπορει και σε αλλον να ειναι η ιδεα του.αν κανεις κι αλλο σημερα σταματα τα υγρα τελειως 3-4 ωρες πριν το κανεις.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, orianna είπε:

δωστο και σε καποιον αλλον να το δει.δεν μπορει και σε αλλον να ειναι η ιδεα του.αν κανεις κι αλλο σημερα σταματα τα υγρα τελειως 3-4 ωρες πριν το κανεις.

ξεσηκωσα τον ανδρα μου κ την βλεπει κ αυτος την γραμμη..αλλα ξερω γω...μηπως απλα περασε η ωρα κ βγηκε λαθος?θα κανω ενα σε κανα 2ωρο κ θα περιμενω 10 λεπτα...αν δεν βγει γραμμη θα το αγνοησω...αισθανομαι ομως οτι ειναι λαθος κ οτι δεν ειμαι...

• Μου αρέσει 1

Just now, Nati85 είπε:

Και εγω εχω αναστατωθεί τωρα αφού μου έρχεται να κανω τεστ και εγω χαχαχα!φερτε τεστακια! :) ευχομαι να εισαι!

@orianna εσυ πως πας με τα πονάκια;

χαχαχαχαχχα ρε συ και γω αναστατωθηκα  και ειπα μηπως να κανω κ γω ενα...χαχχαχα αλλα οπως μου ηρθε μου εφυγε γτ ειμαι 6 μερες πριν τη περιοδο.αν στην ελενη βγαινει αχνο σε μενα τι θα κανει...πονακια δεν εχω..λιγο πρηξιμο και πονο ελαχιστο στηθος.και απο χτες εχω μια φουντωση μια φλογα.νιωθω να καιγομαι.χαχαχαχα..εσυ τι λεει?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Εμένα πάντα ο γυναικολόγος μου λεει να έχεις καθυστερηςη πρώτα καμμία βδομάδα και μετά να κανεις τεστ και ετσι με προσγειώνει εντελώς! Και του λέω θα τρελαθώ με μια βδομάδα καθυστερηση!αφου μια φορά του είπα εχω 3 μερες και μου λεει εντάξει καλα πάμε σε λίγες μερες κάνε τεστ η χοριακη κΑι πέφτω ξερή!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ξεσηκωσα τον ανδρα μου κ την βλεπει κ αυτος την γραμμη..αλλα ξερω γω...μηπως απλα περασε η ωρα κ βγηκε λαθος?θα κανω ενα σε κανα 2ωρο κ θα περιμενω 10 λεπτα...αν δεν βγει γραμμη θα το αγνοησω...αισθανομαι ομως οτι ειναι λαθος κ οτι δεν ειμαι...

3-4 ωρες να περιμενεις..το δυωρο δεν ειναι τιποτα αν σκεφτεις οτι τα πρωινα που λενε πριν τη καθυστερηση ειναι οχταωρου.αρα δεν ειναι η ιδεα σου.η βγαινει επειδη περασε η ωρα η κατι βλεπει αλλα αργει λιγο.μπορεις να παρεις και στη hometest ενα τηλ μηπως ξερουν να σου πουν κατι παρα πανω. ειναι εξυπηρετικοι πιστευω.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

χαχαχαχαχχα ρε συ και γω αναστατωθηκα  και ειπα μηπως να κανω κ γω ενα...χαχχαχα αλλα οπως μου ηρθε μου εφυγε γτ ειμαι 6 μερες πριν τη περιοδο.αν στην ελενη βγαινει αχνο σε μενα τι θα κανει...πονακια δεν εχω..λιγο πρηξιμο και πονο ελαχιστο στηθος.και απο χτες εχω μια φουντωση μια φλογα.νιωθω να καιγομαι.χαχαχαχα..εσυ τι λεει?

Εγω εχω πονάκια μονο αυτο αλλα ειναι πολυ νωρίς εμένα μόλις το προηγούμενο σ.κ έκανα ωορρηξία! 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Alekagala είπε:

Αυτο που εκανες το ειδες πέραν του χρονου την εχω πατήσει γιαυτο στο λεω επανέλαβε αυριο το πρωι με πρωινά ουρα και μεσα στο χρονο να το δεις

κ εγω αυτο πιστευω...οτι λαθος ειναι απλα περασε ο χρονος κ την εβγαλε...

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

εγω την περασμενη πεμπτη..κοντα ειμαστε...

οπότε προχωράμε μαζι σχεδον!εβαλα και θερμομετρο ειχα 37 αλλα ξερω δεν λεει κατι αυτο μονο οτι εκανα οωρρηξια και ανεβηκε η θερμοκρασια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

οπότε προχωράμε μαζι σχεδον!εβαλα και θερμομετρο ειχα 37 αλλα ξερω δεν λεει κατι αυτο μονο οτι εκανα οωρρηξια και ανεβηκε η θερμοκρασια.

πρωι μετράς η μεσημερι??εγω το πρωι ειχα 36.9 και απο το μεσημερι παει 37-37.1-37.2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...