Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Καλημερα και καλη βδομαδα!

@kido περιμενε μην χανεις τις ελπιδες σου! Δυο μερες ακομα!

@elenakii22 να την χαιρεσαι τοσο καλη κ βολικη μπεμπουλα!

@Dimitr@17 δεν ξερω αν επηρεαζει αμεσα! Γενικα βεβαια βοηθα να ειστε υγιεις χωρις βασικες ελλειψεις! 

Περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα είμαι.. πάλι είδα διάφανα υγρά με μια ροζ κόκκινη γραμμούλα σαν κλωστή μέσα... από χθες βράδυ συνεχίζονται μέχρι και τώρα που είδα αυτό... περιγραφικότατη είμαι, πώς με βρίσκετε;; Το είχε καμιά σας;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , kido είπε:

Περιμένω σε αναμμένα κάρβουνα είμαι.. πάλι είδα διάφανα υγρά με μια ροζ κόκκινη γραμμούλα σαν κλωστή μέσα... από χθες βράδυ συνεχίζονται μέχρι και τώρα που είδα αυτό... περιγραφικότατη είμαι, πώς με βρίσκετε;; Το είχε καμιά σας;

Απο την μικρη μ εμπειρια θα σου πω πως ειχα την 6η μερα μετα την ωορρηξια ελαχιστα καφε ροζ υγρα και το τεστ μ εδειξε θετικο την 26η με κυκλο 25 αρι! Αλλα το τεστ ηταν 10 αρι δηλαδη για να ανιχνευει εγκυμοσυνη πριν την καθυστερηση! 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

πρίν από 56 λεπτά , kido είπε:

Εγω όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου! Το ειδα την ημεραπου ηταν να διαθετησω, ειχα κανει hometest το πρωι και ηταν αρνητικοτατο, μετα εκανα ένα σελφ κλιαρ και ηταν θετικοτατο.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 4 λεπτά , iouliana είπε:

Εγω όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου! Το ειδα την ημεραπου ηταν να διαθετησω, ειχα κανει hometest το πρωι και ηταν αρνητικοτατο, μετα εκανα ένα σελφ κλιαρ και ηταν θετικοτατο.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αχ μη μου λετε τέτοια και αναστατώνομαι!!! Να κάνω αύριο πρωί πάλι μπας και; Ήταν έτσι όπως το περιγράφω; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω στο χρόνο που προσπαθούμε και δεν ξεκινάει ποτέ έτσι η περίοδος μου για να το θεωρήσω προεορτια. Είμαι 2 μέρες πριν την ημέρα που περιμένω. Που να μην έρθει!!!

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Αχ μη μου λετε τέτοια και αναστατώνομαι!!! Να κάνω αύριο πρωί πάλι μπας και; Ήταν έτσι όπως το περιγράφω; Εγώ πρώτη φορά το βλέπω στο χρόνο που προσπαθούμε και δεν ξεκινάει ποτέ έτσι η περίοδος μου για να το θεωρήσω προεορτια. Είμαι 2 μέρες πριν την ημέρα που περιμένω. Που να μην έρθει!!!

έχεις πολύ καλές ενδείξεις,αλλά Κάνε καλύτερα την ημέρα που περιμένεις περίοδο ή μια μέρα μετά...

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει τύχει σε καμία να έχει αναγουλες ή να κάνει κ εμετό πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο?δλδ να είναι στην 3η βδομάδα μετά την περίοδο ?μιλάω για εγκυμοσύνη εννοείται κ στην υγεία της είναι οκ....ή να έχει τέτοια συμπτώματα στην ωορρηξία?

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

έχεις πολύ καλές ενδείξεις,αλλά Κάνε καλύτερα την ημέρα που περιμένεις περίοδο ή μια μέρα μετά...

Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει τύχει σε καμία να έχει αναγουλες ή να κάνει κ εμετό πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο?δλδ να είναι στην 3η βδομάδα μετά την περίοδο ?μιλάω για εγκυμοσύνη εννοείται κ στην υγεία της είναι οκ....ή να έχει τέτοια συμπτώματα στην ωορρηξία?

εμενα ενα βραδυ μια εβδομαδα πριν την καθυστερηση ειχα ξυπνησει με αναγουλα ηπια νερο κ συνηλθα δεν εδωσα σημασια κ ουτε κ το ξαναεπαθα. 

κ για την ιστορια ειχα κανει ωορηξια αρκετα νωρις σε αυτον τον κυκλο δηλαδη περιπου 8-9 μερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Ειχα ελαχιστα καφε-ροζ υγρα και μετα καποια στιγμη ειδα στο χαρτι ασπρα υγρα με κλωστουλες αιματος μεσα και μαλιστα καταστεναχωρεθηκα γιατι νομιζα ότι κατι δεν παει καλα. 

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

1 hour ago, kido είπε:

kido κανε υπομονη νωρις το εκανες το τεστακι! δυο μερες μειναν!!! 

πρίν από 3 λεπτά , iouliana είπε:

Ειχα ελαχιστα καφε-ροζ υγρα και μετα καποια στιγμη ειδα στο χαρτι ασπρα υγρα με κλωστουλες αιματος μεσα και μαλιστα καταστεναχωρεθηκα γιατι νομιζα ότι κατι δεν παει καλα. 

Καλά μόλις το είδα μιλάμε ότι είχα ανατριχιάσει. Κι εμένα το μυαλό μου αμέσως στο ανησυχητικό πήγε. Αλλά μετά λέω ας το γράψω εδώ μπας κι είναι σημάδι. Έκανα τεστ hometest και ήταν αρνητικό. Αν επαναλάβω αύριο λέτε να δείξει; Αλλιώς καλύτερα να περιμένω ως Τετάρτη που είναι η μέρα μου. Όπως λένε και η @linaa @*ζουζουνα*!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

εμενα ενα βραδυ μια εβδομαδα πριν την καθυστερηση ειχα ξυπνησει με αναγουλα ηπια νερο κ συνηλθα δεν εδωσα σημασια κ ουτε κ το ξαναεπαθα. 

κ για την ιστορια ειχα κανει ωορηξια αρκετα νωρις σε αυτον τον κυκλο δηλαδη περιπου 8-9 μερα. 

μμ μμ....δεν ξέρω...μου συμβαίνει κάτι περίεργο..σήμερα είναι η 4η μέρα που έχω αναγουλες το πρωί όταν ξυπνάω κ ταση για εμετό,εχθές έκανα κιόλας το πρωί,έχω ακόμα πονακια χαμηλά στις ωοθήκες μου...υγρά ακόμα ,σήμερα έγιναν ασπροδιαφανα από διάφανα που ήταν..αλλά θερμοκρασία δεν έχει ανέβει ακόμα οπότε υποθέτω ότι τώρα αυτές τις μέρες είμαι σε γόνιμες..επίσης το Σάββατο είδα μια τριχουλα ροζ αίμα σαν χνούδι σε μπεζ εσώρουχο...κ εχθές 1 ροζ κουκίδα αίμα ,αυτό ήταν σίγουρο γιατί φαινόταν πιο καλά το απόγευμα...τώρα τι να πω..γίνεται σε ωορρηξία να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης?σήμερα είμαι 19η μερα

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

μμ μμ....δεν ξέρω...μου συμβαίνει κάτι περίεργο..σήμερα είναι η 4η μέρα που έχω αναγουλες το πρωί όταν ξυπνάω κ ταση για εμετό,εχθές έκανα κιόλας το πρωί,έχω ακόμα πονακια χαμηλά στις ωοθήκες μου...υγρά ακόμα ,σήμερα έγιναν ασπροδιαφανα από διάφανα που ήταν..αλλά θερμοκρασία δεν έχει ανέβει ακόμα οπότε υποθέτω ότι τώρα αυτές τις μέρες είμαι σε γόνιμες..επίσης το Σάββατο είδα μια τριχουλα ροζ αίμα σαν χνούδι σε μπεζ εσώρουχο...κ εχθές 1 ροζ κουκίδα αίμα ,αυτό ήταν σίγουρο γιατί φαινόταν πιο καλά το απόγευμα...τώρα τι να πω..γίνεται σε ωορρηξία να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης?σήμερα είμαι 19η μερα

Πότε έκανες οωρρηξία ξέρεις σίγουρα;

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

ζουζουνα μετα την δευτερη εγκυμοσυνη στην ωορρηξια βλεπω που και που καφε η λιγο ροζ, για αναγουλα δε θυμαμαι καθολου

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

καλα με θερμοκρασια μην το πολυψαχνεις γιατι ειναι λιγο μπερδεμα καμια φορα σε ξεγελαει. εχεις τοσο μεγαλους κυκλους γενικα? μηπως εγινε πιο νωρις αυτη την φορα? 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Καλά μόλις το είδα μιλάμε ότι είχα ανατριχιάσει. Κι εμένα το μυαλό μου αμέσως στο ανησυχητικό πήγε. Αλλά μετά λέω ας το γράψω εδώ μπας κι είναι σημάδι. Έκανα τεστ hometest και ήταν αρνητικό. Αν επαναλάβω αύριο λέτε να δείξει; Αλλιώς καλύτερα να περιμένω ως Τετάρτη που είναι η μέρα μου. Όπως λένε και η @linaa @*ζουζουνα*!!! 

Περίμενε καλυτερα, εμενα ποτε και κανενα τεστ δεν μου εδειξε πριν την καθυστερηση και δεν ειχα ουτε καθυστερημένες συλληψεις ουτε τιποτα. Ευχομαι να μας πεις ευχαριστα!

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Πότε έκανες οωρρηξία ξέρεις σίγουρα;

Αυτό είναι το θέμα δεν ξέρω..από την 11η έχω πόνους κ υγρά διάφανα αλλά ίσως βάση θερμοκρασίας μήπως ήταν το πσκ οι πιο γόνιμες μου μέρες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...