Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Ani ani μου μακάριιι....!!Είναι μπέρδεμα τα άτιμα τα συμπτώματα.Στην αρχή δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα.Εγώ είχα αναγούλες μικρές αλλά μου είχε τύχει και χωρίς να είμαι έγκυος.Πότε λες να κάνεις το τεστάκι?Σου έχει ξανατύχει καθυστέρηση ένω ήξερες πότε έκανες ωορρηξία?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

@Ani ani μου μακάριιι....!!Είναι μπέρδεμα τα άτιμα τα συμπτώματα.Στην αρχή δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα.Εγώ είχα αναγούλες μικρές αλλά μου είχε τύχει και χωρίς να είμαι έγκυος.Πότε λες να κάνεις το τεστάκι?Σου έχει ξανατύχει καθυστέρηση ένω ήξερες πότε έκανες ωορρηξία?

Ναι το φανταζομαι οτι ειναι μπερδεμα. Δευτερα λεω για τεστακι και αλλη μια φορα μ ετυχε πριν 2 μηνες απο το αγχος.. Αυτη τη φορα ειμαι πιο χαλαρη ομως ή ετσι νομιζω. Την ωορυξια απλα την υποθετω δεν ειμαι κ σιγουρη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι το φανταζομαι οτι ειναι μπερδεμα. Δευτερα λεω για τεστακι και αλλη μια φορα μ ετυχε πριν 2 μηνες απο το αγχος.. Αυτη τη φορα ειμαι πιο χαλαρη ομως ή ετσι νομιζω. Την ωορυξια απλα την υποθετω δεν ειμαι κ σιγουρη

Kαλά κάνεις και είσαι χαλαρή!!Να περάσεις ένα όμορφο soukou και όπως λές από Δευτέρα βλέπεις!!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια σας γραφω για να με κρατησετε προσγειωμένη γτ κοντεύω να τρελαθω....εκανε ενα τεστ προχθες το απόγευμα που φυσικα βγηκε αρνητικο και εκαν κ ενα τωρα το απόγευμα που στην βγηκε αρνητικο...μετα απο λιγο το ξαναειδα κ αγχοφαινεται μια δευτερη γραμμη..τρελαθηκα...εψαξα το χθεσιμο τεστ μηπως αν περασει η ωρα βγαινει αυτη η γραμμη αλλα ειναι κατασπρο...ειναι πολυ αχνη γραμμη δε ξερω μηπως δε βλεπω καλα?βεβαια κ τα ουρα μου κατασπρα ηταν με τοσο νερο που πινω...θα κανω αυριο πρωι ενα clearblue (hometest κανω τωρα)...εχω πολλα της hometest...δεν έπρεπε αν ηταν θετικο να ηταν πιο εντονο?μηπως κ αν ειμαι δεν προχωρησει οποτε να μην κανω καθολου για να μην απογοητευτω?εχω διαβασει κ για κοπελα που ειχε αχνη γραμμη αλλα δεν ηταν τελικα...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Και ήρθε η ρημαδα η περίοδος.....δεν μπορούσε να έρθει νωρίτερα να μην παίρνω θάρρος με την καθυστέρηση??είδα αίμα κ ήθελα να βάλω τα κλάματα άσχετα αν είχα δει τεστ κ χοριακη αρνητική....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani @alina80 κοριτσια τι κανετε??πως παμε???

Τίποτα, αν και αύριο περιμένω. Το πρωί ξύπνησα με πρήξιμο τόσο έντονο και πόνο στη μέση που λέω όπου να 'ναι θα έρθει. Αλλά δεν έχω ούτε πονάκια, τίποτα. Μόνο πολλά υγρά (τόσο που πάω συνέχεια  στο μπάνιο  νομίζοντας ότι αδιαθέτησα). Δεν ξερω αν και άλλες φορές ήταν έτσι πριν την περίοδο. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Και η μέση επειδή μόνο το πρωί με πονάει μπορεί να είναι και από τον ανεμιστήρα. Όλο λέω στον εαυτό μου ότι αποκλείεται, αλλά σε σας θα είμαι ειλικρινής. Κατά βάθος ελπίζω ότι έχω πιθανότητες. 

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Ολα καλα! Ειμαι στην 1η μερα καθυστερησης! Και θα παω για μπανακι! Χιχι! Εσυ? Η @alina80 ?

Δεν μπορεί και στατιστικά μια από τις τρεις δεν θα είναι; Εσύ, εγώ ή η @elenakii22. @Ani ani ποντάρω σε εσένα που μετράς ήδη καθυστέρηση. Γενικά έχεις σταθερό κύκλο;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοριτσια σας γραφω για να με κρατησετε προσγειωμένη γτ κοντεύω να τρελαθω....εκανε ενα τεστ προχθες το απόγευμα που φυσικα βγηκε αρνητικο και εκαν κ ενα τωρα το απόγευμα που στην βγηκε αρνητικο...μετα απο λιγο το ξαναειδα κ αγχοφαινεται μια δευτερη γραμμη..τρελαθηκα...εψαξα το χθεσιμο τεστ μηπως αν περασει η ωρα βγαινει αυτη η γραμμη αλλα ειναι κατασπρο...ειναι πολυ αχνη γραμμη δε ξερω μηπως δε βλεπω καλα?βεβαια κ τα ουρα μου κατασπρα ηταν με τοσο νερο που πινω...θα κανω αυριο πρωι ενα clearblue (hometest κανω τωρα)...εχω πολλα της hometest...δεν έπρεπε αν ηταν θετικο να ηταν πιο εντονο?μηπως κ αν ειμαι δεν προχωρησει οποτε να μην κανω καθολου για να μην απογοητευτω?εχω διαβασει κ για κοπελα που ειχε αχνη γραμμη αλλα δεν ηταν τελικα...

Κορίτσι μου μετά από πόση ώρα έγινε αχνή η γραμμή?Αν μπορείς στείλε φότο.Και με αχνή γραμμή μπορεί να είσαι έγκυος.Απ ότι ξέρω στα τεστ εγκυμοσύνης δεν πειράζει να έχεις καταναλώσει υγρά αλλά καλύτερα πρωινά ούρα.

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

λοιπον ηρεμησε ηρεμησε...μπορει να εισαι. να κανεις με πρωινα ουρα αυριο.να πας να παρεις ενα τεστ με οσο το δυνατον πιο μικρη ανιχνευση.μετα απο ποση ωρα ειδες τη γραμμουλα?κανονικα τα τεστ λενε να μην λαμβανεις υποψην αν εμφανιστει γραμμη μετα απο ωρα.βεβαια και σε μενα οταν εκανα παρεμειναν ασπρα ολα.μπορει τωρα να αρχιζει να ανεβαινει.

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσι μου μετά από πόση ώρα έγινε αχνή η γραμμή?Αν μπορείς στείλε φότο.Και με αχνή γραμμή μπορεί να είσαι έγκυος.Απ ότι ξέρω στα τεστ εγκυμοσύνης δεν πειράζει να έχεις καταναλώσει υγρά αλλά καλύτερα πρωινά ούρα.

πειραζει να εχεις καταναλωσει υγρα.αραιωνει την ορμονη.θελει τουλαχιστον 2 ωρες να μην εχεις πιει τιποτα.και η ελενη ειναι και μια μερα πριν την περιοδο οποτε μπορει να ειναι η ορμονη ηδη σε χαμηλα επιπεδα 

6penp2.png

@marillia @orianna δε ξερω...περασαν ομως 10-15 λεπτα...αυτο που εκανα προχθες δεν εβγαλε δευτερη γραμμη...τα εχω βαλει δίπλα δίπλα τα κοιταω τα ξανακοιταω....κραταω μικρο καλαθι...αυριο πρωι θα κανω κ hometest και clearblue...εχω συλλογή βλεπετε απο τεστ!μηπως να μην το λαβω υποψιν?βασικα εγω περιμενα γυρω στα 4 λεπτα κ το πεταξα...δεν ξερω μετα απο πόση ωρα εγινε...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

Λοιπόν κοιτά τι γράφει στις οδηγίες. Σε μερικά αρνητικά αποτελεσματα μετά απο αρκετή ώρα μπορει να εμφανίστει στην περιοχή του αποτελέσματος μια άχνη γραμμή χωρίς χρώματα όμως πρεπει να το αγνοήσετε.αυτες λέγονται γραμμές εξάτμισης

είχε χρώμα η γραμμή; Ηταν μέσα στο χρονικό διάστημα που λένε οι οδηγίες;βέβαια αν ηταν αραιά και τα ουρά σου δεν θα έδειχνε έντονη γραμμή. Μπέρδεμα και με τα τεστ!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

Κορίτσι, το έκανες το τεστ με πρωινά ούρα; Ακολούθησες σωστά τους χρόνους; Γράφεις για να σε προσγειωσουμε αλλά έχω ξεσηκωθεί και εγώ τώρα. Αχ δεν ξέρεις πόσο το εύχομαι. Κρατήσου αν μπορείς να κάνεις άλλο ένα την Κυριακή, λέω εγώ.

Just now, elenakii22 είπε:

@marillia @orianna δε ξερω...περασαν ομως 10-15 λεπτα...αυτο που εκανα προχθες δεν εβγαλε δευτερη γραμμη...τα εχω βαλει δίπλα δίπλα τα κοιταω τα ξανακοιταω....κραταω μικρο καλαθι...αυριο πρωι θα κανω κ hometest και clearblue...εχω συλλογή βλεπετε απο τεστ!μηπως να μην το λαβω υποψιν?βασικα εγω περιμενα γυρω στα 4 λεπτα κ το πεταξα...δεν ξερω μετα απο πόση ωρα εγινε...

ωραι αλλα μετα απο ποση ωρα το κοιταξες ξανα?τι κυκλο εχεις?28?

η γραμμη ροζ ειναι?

6penp2.png

Just now, elenakii22 είπε:

δε ξερω...περασαν ομως 10-15 λεπτα...αυτο που εκανα προχθες δεν εβγαλε δευτερη γραμμη...τα εχω βαλει δίπλα δίπλα τα κοιταω τα ξανακοιταω....κραταω μικρο καλαθι...αυριο πρωι θα κανω κ hometest και clearblue...εχω συλλογή βλεπετε απο τεστ!μηπως να μην το λαβω υποψιν?βασικα εγω περιμενα γυρω στα 4 λεπτα κ το πεταξα...δεν ξερω μετα απο πόση ωρα εγινε...

Ωραία αύριο πρωί να επαννννναλάβεις τα τεστάκια.Ισως βγήκε αχνννννννή γιατί είναι νωρίς.Να πω την αλήθεια εμένα πάντα αρνητικά βγαίναν.Ας μας πει κάποια φίλη αν βγεί μετά από κάποια λεπτά το αχνό το υπολογίζουμε ή πρέπει αυστηρά στα 5 λέπτα?

πρίν από 14 λεπτά , Hope girl είπε:

Και ήρθε η ρημαδα η περίοδος.....δεν μπορούσε να έρθει νωρίτερα να μην παίρνω θάρρος με την καθυστέρηση??είδα αίμα κ ήθελα να βάλω τα κλάματα άσχετα αν είχα δει τεστ κ χοριακη αρνητική....

Υπομονή και κουράγιο!Θα πας και για τον έλεγχο απο Σεπτέμβριο!απολαυσε το καλοκαίρι σου ηρέμησε κάνε μπανακια πήγαινε βόλτες και ολα θα γίνουν!

e6OVp3.pngExilp3.png

το παραθυρο εμφυτευσης για κυκλους 28 ημερων ειναι η 20η-24η μερα.και μετα απο 1-2 24ωρα αρχιζει να παραγεται η ορμονη και να ανεβαινει.εισαι οριακα.γι αυτο τα τεστ πρεπει να γινονται με καθυστερηση.

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...