Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημεραααα ...στα ιδια...μίλησες στη γιατρο??

απο 200 βγηκε 20?

Δεν με εχει παρει ακομα, θα την παρω παλι απο Δευτερα, ειχε κλεισει μια εβδομαδα και της εχουν πεσει ολα μαζι, οποτε θα περιμενω λιγο ακομα :?

πρίν από 21 λεπτά , laureta είπε:

nai dusthxos alla stamathsane kai ta aimata

σιγουρα εγινε σωστα η μετρηση??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Alekagala είπε:

Αγαπη μου σιγουρα απο 200 πηγε 20? Μηπως έγινε καποιο λαθος στο εργαστηριο?  Με τετοια τιμη ηδη θα ειχες αιμορραγια

ναι αγάπη απο 256.5 χτες ηταν 20.99 λες να ειναι λαθος?? εκοψα τα φάρμακα και ξαφνικά χτες βραδυ αιματα τέλος τίποτα . δεν ξερω τι. να σκεφτώ

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

Δεν με εχει παρει ακομα, θα την παρω παλι απο Δευτερα, ειχε κλεισει μια εβδομαδα και της εχουν πεσει ολα μαζι, οποτε θα περιμενω λιγο ακομα :?

δεν ξερω τι να πω πάντως αίμα δεν βλεπω.. και σκέφτομαι μήπως ηταν δυο και απεβαλα το ενα?? υπάρχει τετοια περίπτωση

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

ααα...καταλαβα...θα τρεχει κ δεν θα φτανει!!

πρίν από 1 λεπτό , laureta είπε:

ναι αγάπη απο 256.5 χτες ηταν 20.99 λες να ειναι λαθος?? εκοψα τα φάρμακα και ξαφνικά χτες βραδυ αιματα τέλος τίποτα . δεν ξερω τι. να σκεφτώ

στο ιδιο μικροβιολογικο την εκανες την μετρηση?με τον γιατρο μιλησες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

ααα...καταλαβα...θα τρεχει κ δεν θα φτανει!!

στο ιδιο μικροβιολογικο την εκανες την μετρηση?με τον γιατρο μιλησες?

στο ιδιο  το εκανα δεν ξερω τι να πω. τρ μίλησα με την γιατρό μου ειπε οτι μπορει να ηταν βιοχημική κύηση.. αλλα αυριο θα ξαναεπαναλαβω την χοριακη καθ ελπιζω.

πρίν από 9 λεπτά , Alekagala είπε:

Μακαρι να ειναι λαθος και να μην συμβαινει τιποτα....  Μην απογοητεύεσαι εσύ συνεχισε την ξάπλα και οτι ειναι να γινει θα γινει

αχ μακάρι κουκλα μου αν και φοβάμαι

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , laureta είπε:

στο ιδιο  το εκανα δεν ξερω τι να πω. τρ μίλησα με την γιατρό μου ειπε οτι μπορει να ηταν βιοχημική κύηση.. αλλα αυριο θα ξαναεπαναλαβω την χοριακη καθ ελπιζω.

αχ βρε κοριτσι λυπαμαι πολυ...σε τι οφείλεται η βιομηχανική κυηση σου ειπε η ειναι τυχαιο γεγονός?

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Ολα καλα! Ειμαι στην 1η μερα καθυστερησης! Και θα παω για μπανακι! Χιχι! Εσυ? Η @alina80 ?

να ξερεις αγχος εχω για σας οχι για μενα!!χαχα!!πονους εχεις η σταματησαν?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

να ξερεις αγχος εχω για σας οχι για μενα!!χαχα!!πονους εχεις η σταματησαν?

Με συγκινεις!! Οι πονοι πηγαινοερχονται..τωρα πχ ειναι σε ηπια μορφη! Προσπαθω να μην το πολυσκευτομαι..

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, laureta είπε:

ρε κοριτσι  το αιμα που ειχες τοσες μερες ηταν πολυ ποσοτητα?πονους ειχες?μεσα σε δυο μερες επεσε τοσ η χοριακη?στο ειπαν στο μικροβιολογικο και προφορικα τον αριθμο?γτ θυμαμαι στην αρχη μας ειχες πει 624 και ειχες κανει λαθος.ηταν 62.4 κατι τετοιο...

6penp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Ani ani είπε:

Με συγκινεις!! Οι πονοι πηγαινοερχονται..τωρα πχ ειναι σε ηπια μορφη! Προσπαθω να μην το πολυσκευτομαι..

κοιταξε να δεις εγω και σε μηνα που αδιαθετησα δεν ειχα καθολου πονους πριν,αφου φαντασου μου εκανε εντυπωση...οποτε το οτι εχεις πονους δεν ειναι κακο!

πρίν από 50 λεπτά , Ani ani είπε:

κοπελα μου ευχομαι να εισαι εγκυος....τη δευτερα σκεφτεσαι για χοριακη?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

2 ώρες πρίν, laureta είπε:

θα έρθει το αίμα τις επόμενες ημέρες, τώρα είναι τα φάρμακα που εμποδίζουν ακόμη, μπορεί να έχει κα πόνους περιόδου πριν το αίμα

laureta λυπάμαι πραγματικά ξέρω πως νοιώθεις το πέρασα πριν μια εβδομάδα, από τον ουρανό στα τάρταρα

να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να κάνεις κι άλλη χοριακή, πρέπει να πέσει κάτω από 5 μονάδες για να είσαι καθαρή

2rxqp3.png

πρίν από 41 λεπτά , orianna είπε:

κοπελα μου ευχομαι να εισαι εγκυος....τη δευτερα σκεφτεσαι για χοριακη?

Σε ευχαριστω! Μακαρι! Οχι για κανα τεστακι λεω! 

πρίν από 50 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις εγω και σε μηνα που αδιαθετησα δεν ειχα καθολου πονους πριν,αφου φαντασου μου εκανε εντυπωση...οποτε το οτι εχεις πονους δεν ειναι κακο!

Το μονο περιεργο ειναι οτι εχουν ξεκινησει ολα αυτα σχεδον μετα την ωορηξια! Κατα τα αλλα ειναι κλασσικα συμπτωματα περιοδου θεωρω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...