Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! Σημερα περιμενα περιοδο και τπτ! Οι πονοι κοιλιας πανε κ ερχονται το στηθος επισης τουμπανο και περιμενω....οι υπολοιπες που πανω κατω περιμενετε με μενα πως ειστε??

εγω ησυχιαα...χαχαχα...μακαρι να πετυχες κοριτσι!εμενα εχει πρηστει το στηθος τπτ το ιδιαιτερο ομως...πονους ακομα δεν εχω...σαββατο περιμενω εξαλλου!για χοριακη ποτε λες να πας αν ειναι?σαββατο η Δευτέρα?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω ησυχιαα...χαχαχα...μακαρι να πετυχες κοριτσι!εμενα εχει πρηστει το στηθος τπτ το ιδιαιτερο ομως...πονους ακομα δεν εχω...σαββατο περιμενω εξαλλου!για χοριακη ποτε λες να πας αν ειναι?σαββατο η Δευτέρα?

Αναμενουμε κ για εσενα κοριτσι!! Δεν νομιζω να παω απλα θα περιμενω να κανω κανα τεστακι τη Δευτερα! Μ ηταν ψυχοφθορα η πρωτη μ εμπειρια με τη χοριακη.. Δεν παιρνω κ πολυ θαρρος ακομα γιατι λεω μηπως συμβαινει απο τα μπανια της παραλιας

πρίν από 37 λεπτά , Ani ani είπε:

Αναμενουμε κ για εσενα κοριτσι!! Δεν νομιζω να παω απλα θα περιμενω να κανω κανα τεστακι τη Δευτερα! Μ ηταν ψυχοφθορα η πρωτη μ εμπειρια με τη χοριακη.. Δεν παιρνω κ πολυ θαρρος ακομα γιατι λεω μηπως συμβαινει απο τα μπανια της παραλιας

ειχα κανει μια φορα αρνητικη κ λιγα λεπτα αφου ειδα τα αποτελεσματα αδιαθετησα!!ας περιμενουμε λοιπον να περασουν οι μερες και μετα!απο συμπτωματα τι εχεις?τα κλασσικα,?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

ειχα κανει μια φορα αρνητικη κ λιγα λεπτα αφου ειδα τα αποτελεσματα αδιαθετησα!!ας περιμενουμε λοιπον να περασουν οι μερες και μετα!απο συμπτωματα τι εχεις?τα κλασσικα,?

Α ωραια κ εσυ! Χαχα! Εχει πρηστει απο νωρις το στηθος αυτο το μηνα πανω απο 10 μερες αν θυμαμαι καλα πριν την αναμενομενη περιοδο και αισθανομαι εδω και 4-5 μερες οτι ερχεται διοτι πιανουν οι πονοι περιοδου! Αυτα!

πρίν από 11 λεπτά , Ani ani είπε:

Α ωραια κ εσυ! Χαχα! Εχει πρηστει απο νωρις το στηθος αυτο το μηνα πανω απο 10 μερες αν θυμαμαι καλα πριν την αναμενομενη περιοδο και αισθανομαι εδω και 4-5 μερες οτι ερχεται διοτι πιανουν οι πονοι περιοδου! Αυτα!

μαλιστααα....εγω παλι το στηθος λιγο μου πρηστηκε απο χθες...πονους δεν εχω...στην αριστερη μερια πονουσα λιγο την τριτη ολη μερα...κατατ'αλλα τπτ κ εγω!!!χαχα!!!καλα παμε!!!εγω πιστευω πως οταν μεινω θα το καταλάβω...Ότι κατι διαφορετικο θα εχω δε μπορει!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

μαλιστααα....εγω παλι το στηθος λιγο μου πρηστηκε απο χθες...πονους δεν εχω...στην αριστερη μερια πονουσα λιγο την τριτη ολη μερα...κατατ'αλλα τπτ κ εγω!!!χαχα!!!καλα παμε!!!εγω πιστευω πως οταν μεινω θα το καταλάβω...Ότι κατι διαφορετικο θα εχω δε μπορει!

Εγω δε ξερω πια πως ειναι στην πραγματικοτητα αυτα τα συμπτωματα. Το μονο σιγουρο ειναι πως το αγχος δημιουργει πολλα... αλλα πως κ να μην υπάρχει οταν ξυπνας και κοιμασαι με αυτο. Ειδικα σε ολες εμας που ξεκιναει η καθυστερηση! Τα λεω για να τα ακουω κ εγω βεβαια αυτα! :mad: 

Οσο για εσενα εφοσον υπαρχουν επαφες υπαρχει κ η ελπιδα!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Εγω δε ξερω πια πως ειναι στην πραγματικοτητα αυτα τα συμπτωματα. Το μονο σιγουρο ειναι πως το αγχος δημιουργει πολλα... αλλα πως κ να μην υπάρχει οταν ξυπνας και κοιμασαι με αυτο. Ειδικα σε ολες εμας που ξεκιναει η καθυστερηση! Τα λεω για να τα ακουω κ εγω βεβαια αυτα! :mad: 

Οσο για εσενα εφοσον υπαρχουν επαφες υπαρχει κ η ελπιδα!!! 

το ξερω οτι απο την στιγμη που εχεις επαφες εχεις κ ελπιδες!απλα κραταω μικρο καλαθι...υπαρχουν μηνες που πιστευα οτι πραγματικα τα καταφέραμε,αυτον τον μηνα δεν το πιστευω!!απο αυριο λοιπον μετραμε μια μερα καθυστέρησης ε??? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

το ξερω οτι απο την στιγμη που εχεις επαφες εχεις κ ελπιδες!απλα κραταω μικρο καλαθι...υπαρχουν μηνες που πιστευα οτι πραγματικα τα καταφέραμε,αυτον τον μηνα δεν το πιστευω!!απο αυριο λοιπον μετραμε μια μερα καθυστέρησης ε??? 

Ναι κ επισημα! Ναι καλα κανεις! Κ εγω ειμαι καποιος πιο χαλαρη απο αλλες φορες..:) καλο.βραδυ! Σε ολες!!

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοιτα εγω οτιδηποτε μου συμβαινει του εχω εξηγηση...σπυρακια εβγαλα πολλα 4-5 μερες μετα την ωορρηξια(νωρις για συμπτωμα)..κουραζομαι πολυ(πηγαινω γυμναστηριο κολυμβητηριο δουλεια)...με ποναει που κ που η μεση μου(το γυμναστηριο φταιει)...σμρ ημουν πολυ κουρασμενη(κοιμήθηκα στις 3 δουλευα πηγα κ κολυμβητηριο)...το στηθος μου πρηστηκε (λογικο 2 μερες πριν τημ περιοδο ειμαι)....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν εχω κατι διαφορετικο που να μην δικαιολογειται απο την ζωη που κανω!!!

Ωραία προσέγγιση elenakii. Αυτό θα κάνω από τον άλλο μήνα μην τρελαίνομαι. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Ωορρηξία είχα νωρίτερα, την καταλαβαίνω γιατί πονάω αρκετά και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από ότι στην περίοδο. Καταλαβαίνω και από ποοα πλευρά γίνεται. 

ευχομαι να εισαι εγκυουλα!

15 ώρες πρίν, orianna είπε:

και γω μια απ τα ιδια.το εγραψα και παρακατω.4-5 μερες μετα την ωορρηξια ειχα πονους περιοδου για ωρες.

Για να δούμε!ελπιζω κατι να κάναμε αυτο τον μηνα.την προηγούμενη φορά σχεδόν το κατάλαβα σχεδόν 10 μερες πριν την αναμενόμενη περίοδο ηταν πρησμένο το στήθος μου παρά πολυ όσο ποτε!τωρα τίποτα! 

e6OVp3.pngExilp3.png

κορίτσια Καλημέρα καναμε εχτες χοριακη βγεικε 20.99 πολυ χαμηλη.. σταμάτησα τα φαρμακα απο χτες το μεσημέρι ενω εχτες το βράδυ έκπληξη σταματανε τα αιματα οταν λεω τιποτα τιππτα ωμος ουτε καφε ουτε ροζ ουτε τιποτα. περνω την γιατρο και δεν απαντάει.. πείτε μια γνωμη σας παρακαλω τι μπορει νανα γίνετε??

πρίν από 39 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα κουκλες :D πως ειστε?

@Ani ani ειχαμε κανενα νεο?πες μας οτι εισαι ακομα καθαρη :D 

καλημεραααα ...στα ιδια...μίλησες στη γιατρο??

πρίν από 10 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια Καλημέρα καναμε εχτες χοριακη βγεικε 20.99 πολυ χαμηλη.. σταμάτησα τα φαρμακα απο χτες το μεσημέρι ενω εχτες το βράδυ έκπληξη σταματανε τα αιματα οταν λεω τιποτα τιππτα ωμος ουτε καφε ουτε ροζ ουτε τιποτα. περνω την γιατρο και δεν απαντάει.. πείτε μια γνωμη σας παρακαλω τι μπορει νανα γίνετε??

απο 200 βγηκε 20?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...