Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Είπα ότι θα βγάλω τη σκέψη από το κεφάλι μου, αλλά από τον άλλο μήνα όμως. 

Ωορρηξία υπολογίζω ότι είχα 1 Ιουλίου, με κύκλο γύρω στις 27 ημέρες περιμένω το Σάββατο 15. Το προηγούμενο σκ είχα έντονα συμπτώματα ότι θα μου έρθει περίοδος και παραπονιόμουν κιόλας ότι θα έρθει πιο νωρίς. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει, ενώ από τη Δευτέρα υποχώρησαν και οι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά μου. Το σενάριο μου (ή ο διακαής μου πόθος, όπως θέλετε πείτε το) λέει μήπως τα πονάκια αυτά ήταν τίποτα εμφύτευσης; Τι λέτε λοιπόν, αν δεν μου έρθει μέσα στο σκ, να πάω Δευτέρα για χοριακη ή είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες ακόμα (γιατί μια δυο φορές έχει τύχει να έχω και κύκλο 30 ημερών)... 

Βέβαια σκέψεις και σενάρια είναι αυτά γιατί θα μου έρθει, δεν θα τη γλιτώσω...

Μήπως είχες ωορρηξία πιο μετά απ ότι υπολογιζες και ήταν πόνοι ωορρηξιας;μακάρι να ήταν εμφυτευσης

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Εγώ κορίτσια δεν έχω πάρει ποτέ μου τα τεστάκια ωορρηξίας.Με άγχωνουν νομίζω.Εχω σημάδια ωορρηξίας αλλά σίγουρα έτσι δεν ξέρεις τη ακριβή μέρα.Ισως από χειμώνα κάνω μια απόπειρα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Είπα ότι θα βγάλω τη σκέψη από το κεφάλι μου, αλλά από τον άλλο μήνα όμως. 

Ωορρηξία υπολογίζω ότι είχα 1 Ιουλίου, με κύκλο γύρω στις 27 ημέρες περιμένω το Σάββατο 15. Το προηγούμενο σκ είχα έντονα συμπτώματα ότι θα μου έρθει περίοδος και παραπονιόμουν κιόλας ότι θα έρθει πιο νωρίς. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει, ενώ από τη Δευτέρα υποχώρησαν και οι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά μου. Το σενάριο μου (ή ο διακαής μου πόθος, όπως θέλετε πείτε το) λέει μήπως τα πονάκια αυτά ήταν τίποτα εμφύτευσης; Τι λέτε λοιπόν, αν δεν μου έρθει μέσα στο σκ, να πάω Δευτέρα για χοριακη ή είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες ακόμα (γιατί μια δυο φορές έχει τύχει να έχω και κύκλο 30 ημερών)... 

και εγω πρωτη του μηνα ειχα ωορρηξια!!!!!μακαρι να εχεις μωρακι!!!εγω δεν εχω συμπτωματα οποτε δεν θεωρω οτο πετυχαμε κατι!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 51 λεπτά , orianna είπε:

τον προηγουμενο μηνα ειχαμε μια ελευθερη επαφη.και αυτον πηρα τεστ και ειχα σε ολες τις γονιμες.οποτε προσπαθουμε ουσιαστικα αυτον τον μηνα. επειδη ειχα σταθερο κυκλο παντα αλλα το τελευταιο τριμηνο εχω αποκλισεις θεωρω οτι τεστ ηταν οτι καλυτερο για μενα.αυτους τους μηνες που νομιζα οτι εχω καθυστερηση εκανα και χοριακη και 3 τεστ εγκυμοσυνης. και αναγκαστικα να παω στη γιατρο μου που μου ειπε οτι εκανα ωορρηξια καθυστερημενα και γι αυτο αργουσε και η περιοδος,αν αυτον τον μηνα δεν ειχα τα τεστ θα περιμενα 4 μερες νωριτερα περιοδο και δεν θα ερχοταν οποτε θα αγχωνομουν και θα ετρεχα για χοριακες η τεστ εγκυμοσυνης.τωρα ξερω ποτε κανω ωορρηξια και προγραμματιζω να μην χασω τις μερες αυτες.αν δεν ειχα τα τεστ και εκεινες τις μερες ενοιωθα κουρασμενη και δενν ειχα πολυ ορεξη για σεξ τι θα γινοταν?θα ελεγα αστο μωρε αυριο μεθαυριο που θα ειμαι ξεκουραστη.οποτε θα εφευγε ο μηνας και θα ελεγα μα γιατι δεν εμεινα?τουλαχιστον αν υπαρχει καποιο θεμα θα το ψαξω ξεροντας οτι εχω κανει σωστα τις επαφες γτ οι γιατροι σου δινουν 6-12 μηνες συστηματικων επαφων στις γονιμες πριν αρχισεις να ψαχνεις αν υπαρχει καποιο θεμα.

εγω προσπαθω ηδη 18 μηνες χωρις αποτελεσμα..και εγω εχω σταθερο κυκλο και αποτι ηξερα ωοριξια 13η μερα απλα πηρα και εγω τα τεστ 1η φορα δεν τα εχω δοκιμασει βεβαια ακομα αλλα μου εδωσες μια μικρη ελπιδα!!!!! αν και το πιο πιθανο να εχω καποιο προβλημα γιατι ποσο πηθανο ειναι να μην πετηχεις μεσα σε 18 μηνες μια φορα ωοριξια?

εγώ σήμερα νιώθω χαμηλά κάποια πονάκια με θετικό τεστ ωορρηξιας το Σάββατο αλλά είναι πολυυυυυυ νωριιιιις για συμπτώματα μήπως κρύωσα λιγάκι λέω.απλα το προσπερνάω προς το παρόν!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

και γω πρεπει να  ειχα ωορρηξια στις 5-6 διαπιστωμενη με θετικα  τεστ στις 4κ5 του μηνα και στις 10 ειχα πονους περιοδου απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ.εγω παντως επειδη εχω να χαλασω τεστ εγκυμοσυνης λεω να κανω δυο μερες πριν την περιοδο ετσι για πλακα μονο.για χοριακη θα περιμενω αν εχω καθυστερηση κανα 2 μερες.

6penp2.png

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Μήπως είχες ωορρηξία πιο μετά απ ότι υπολογιζες και ήταν πόνοι ωορρηξιας;μακάρι να ήταν εμφυτευσης

Ωορρηξία είχα νωρίτερα, την καταλαβαίνω γιατί πονάω αρκετά και μάλιστα με διαφορετικό τρόπο από ότι στην περίοδο. Καταλαβαίνω και από ποοα πλευρά γίνεται. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

εγώ σήμερα νιώθω χαμηλά κάποια πονάκια με θετικό τεστ ωορρηξιας το Σάββατο αλλά είναι πολυυυυυυ νωριιιιις για συμπτώματα μήπως κρύωσα λιγάκι λέω.απλα το προσπερνάω προς το παρόν!

και γω μια απ τα ιδια.το εγραψα και παρακατω.4-5 μερες μετα την ωορρηξια ειχα πονους περιοδου για ωρες.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

και γω πρεπει να  ειχα ωορρηξια στις 5-6 διαπιστωμενη με θετικα  τεστ στις 4κ5 του μηνα και στις 10 ειχα πονους περιοδου απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ.εγω παντως επειδη εχω να χαλασω τεστ εγκυμοσυνης λεω να κανω δυο μερες πριν την περιοδο ετσι για πλακα μονο.για χοριακη θα περιμενω αν εχω καθυστερηση κανα 2 μερες.

Κατευθείαν για χοριακη θα πάω εγώ - αν έχω ποτέ μου καθυστέρηση βεβαια- για να είμαι σίγουρη και να μην προσπαθώ να βλέπω γραμμές αν υπάρχουν. Επιπλέον λόγω ενδομητρίωσης μπορεί το αποτέλεσμα να επηρεαστεί. 

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

και εγω πρωτη του μηνα ειχα ωορρηξια!!!!!μακαρι να εχεις μωρακι!!!εγω δεν εχω συμπτωματα οποτε δεν θεωρω οτο πετυχαμε κατι!

Ούτε εγώ έχω - εκτός από πόνους περιόδου την Κυριακή. Αλλά όπως εξηγησα και χθες η παράνοια μου έχει φτάσει να εξετάζω και την απουσία συμπτωμάτων. Το χω τερματίσει μου φαίνεται, το έχω πάει σε άλλο επίπεδο!

3 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

εγω προσπαθω ηδη 18 μηνες χωρις αποτελεσμα..και εγω εχω σταθερο κυκλο και αποτι ηξερα ωοριξια 13η μερα απλα πηρα και εγω τα τεστ 1η φορα δεν τα εχω δοκιμασει βεβαια ακομα αλλα μου εδωσες μια μικρη ελπιδα!!!!! αν και το πιο πιθανο να εχω καποιο προβλημα γιατι ποσο πηθανο ειναι να μην πετηχεις μεσα σε 18 μηνες μια φορα ωοριξια?

κοριτσακι μου πρωτον εισαι μικρη για να σκεφτεσαι οτι εχεις προβλημα.δευτερον και να πετυχες ωορρηξια δεν σημαινει τιποτα. ενα υγιες ζευγαρι εχει πιθανοτητες 25% να πιασει καθε φορα ακομα κι αν τα κανει ολα τελεια.γι αυτο οι γιατροι δινουν το περιθωριο των 6-12 μηνων εφοσον πετυχαινεις γονιμες καθε φορα.ο ενδοκρινολογος μ προχτες μας ειπε οτι 1 στις 2 εγκυμοσυνες προχωραει οι υπολοιπες ειναι βιοχημικες λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων.περα απο σενα λοιπον εχουμε και τον συζυγο που δεν εχει κανει εξετασεις και σε μεγαλα ποσοστα ο αντρας εχει σπερμα αδυναμο.εγω τωρα που αρχισα και μ αυτα που μου εκανε ο κυκλος μου εκανα ορμονικες εξετασεις και αρχισα τα τεστ για να μαθω τον κυκλο μου καλυτερα .καλο θα ηταν λοπιον εφοσον θελετε παιδακι να μπεις στην διαδικασια καποιων εξετασεων.να σε δει γυναικολογος που εμπιστευεσαι και να κανεις καποιες ορμονικες την 2η με 4η μερα του κυκλου σου.και αφου τα πηρες τα τεστ αρχισε τα  να δεις τι θα σου  δειξουν.αν εχεις κυκλο 27 ημερων θα τα αρχισεις απο  την 8η 9η μερα?λενε οι οδηγιες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσακι μου πρωτον εισαι μικρη για να σκεφτεσαι οτι εχεις προβλημα.δευτερον και να πετυχες ωορρηξια δεν σημαινει τιποτα. ενα υγιες ζευγαρι εχει πιθανοτητες 25% να πιασει καθε φορα ακομα κι αν τα κανει ολα τελεια.γι αυτο οι γιατροι δινουν το περιθωριο των 6-12 μηνων εφοσον πετυχαινεις γονιμες καθε φορα.ο ενδοκρινολογος μ προχτες μας ειπε οτι 1 στις 2 εγκυμοσυνες προχωραει οι υπολοιπες ειναι βιοχημικες λογω χρωμοσωμικων ανωμαλιων.περα απο σενα λοιπον εχουμε και τον συζυγο που δεν εχει κανει εξετασεις και σε μεγαλα ποσοστα ο αντρας εχει σπερμα αδυναμο.εγω τωρα που αρχισα και μ αυτα που μου εκανε ο κυκλος μου εκανα ορμονικες εξετασεις και αρχισα τα τεστ για να μαθω τον κυκλο μου καλυτερα .καλο θα ηταν λοπιον εφοσον θελετε παιδακι να μπεις στην διαδικασια καποιων εξετασεων.να σε δει γυναικολογος που εμπιστευεσαι και να κανεις καποιες ορμονικες την 2η με 4η μερα του κυκλου σου.και αφου τα πηρες τα τεστ αρχισε τα  να δεις τι θα σου  δειξουν.αν εχεις κυκλο 27 ημερων θα τα αρχισεις απο  την 8η 9η μερα?λενε οι οδηγιες.

ναι εχω κυκλο 28 ημερων και λεει να ξεκινησω απο την 11η

το καλο και αστειο ειναι οτι ο αντρας μου εκανε σπερμοδιαγραμμα επιδη και ποιο οικονομικο ειναι και ποιο ανωδυνο και ο μικροβιολογος μου ειπαι καταλεξη καλητερο δεν εχω δει χαχαχαχααχα

και να σου πω γι αυτο ανχωνωμαι ποιο πολυ γιατι απο την μια πλευρα ολα ειναι οκ μονο απο μεριας μου εμεινε..τι να πω θα δοκιμασω τα τεστακια αλλα πραγμματικα μου εφερες αισιοδοξεια ευχαριστωωω!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, alina80 είπε:

Κατευθείαν για χοριακη θα πάω εγώ - αν έχω ποτέ μου καθυστέρηση βεβαια- για να είμαι σίγουρη και να μην προσπαθώ να βλέπω γραμμές αν υπάρχουν. Επιπλέον λόγω ενδομητρίωσης μπορεί το αποτέλεσμα να επηρεαστεί. 

Ούτε εγώ έχω - εκτός από πόνους περιόδου την Κυριακή. Αλλά όπως εξηγησα και χθες η παράνοια μου έχει φτάσει να εξετάζω και την απουσία συμπτωμάτων. Το χω τερματίσει μου φαίνεται, το έχω πάει σε άλλο επίπεδο!

κοιτα εγω οτιδηποτε μου συμβαινει του εχω εξηγηση...σπυρακια εβγαλα πολλα 4-5 μερες μετα την ωορρηξια(νωρις για συμπτωμα)..κουραζομαι πολυ(πηγαινω γυμναστηριο κολυμβητηριο δουλεια)...με ποναει που κ που η μεση μου(το γυμναστηριο φταιει)...σμρ ημουν πολυ κουρασμενη(κοιμήθηκα στις 3 δουλευα πηγα κ κολυμβητηριο)...το στηθος μου πρηστηκε (λογικο 2 μερες πριν τημ περιοδο ειμαι)....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν εχω κατι διαφορετικο που να μην δικαιολογειται απο την ζωη που κανω!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλο ειναι να ζητησεις εξετασεις ορμονικες απτο γιατρο σου. Δεν χρειαζετε να ανχωνεσε ενα προβλημα μπορει να ειναι κατι παραα μα παρα πολυ απλο κ να λυνετε πολυ ευκολα γιαυτο καλο ειναι να ξεκινησεις εξετασεις ειναι πολυ οικονομικες οι ορμονικες αν στις γραψει. Αιματολογικες ειναι κ θα εχεις μια αποψη καλο ειναι να τις κανεις κ να ξεκινησεις κ τεστ ωορηξιας αλλα αφου εχεις σταθερο κυκλο δεν νομιζω οτι πεφτεις εξω στις ωορηξιες σου. Εγω τα χρηματα που θα εδινα για τα τεστ θα τα εδινα για ενα πληρη ελενχο ορμονολογικο κ θυροειδη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Καλο ειναι να ζητησεις εξετασεις ορμονικες απτο γιατρο σου. Δεν χρειαζετε να ανχωνεσε ενα προβλημα μπορει να ειναι κατι παραα μα παρα πολυ απλο κ να λυνετε πολυ ευκολα γιαυτο καλο ειναι να ξεκινησεις εξετασεις ειναι πολυ οικονομικες οι ορμονικες αν στις γραψει. Αιματολογικες ειναι κ θα εχεις μια αποψη καλο ειναι να τις κανεις κ να ξεκινησεις κ τεστ ωορηξιας αλλα αφου εχεις σταθερο κυκλο δεν νομιζω οτι πεφτεις εξω στις ωορηξιες σου. Εγω τα χρηματα που θα εδινα για τα τεστ θα τα εδινα για ενα πληρη ελενχο ορμονολογικο κ θυροειδη.

θυροηδη εκανα προσφατος.

ναι εχεις δικιο απο σεπτεμβη πρωτα ο Θεος θα παω

On 12/7/2017 at 9:52 ΜΜ, alina80 είπε:

Hope girl μην χάσεις την ελπίδα σου. Την επόμενη φορά! 

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! Σημερα περιμενα περιοδο και τπτ! Οι πονοι κοιλιας πανε κ ερχονται το στηθος επισης τουμπανο και περιμενω....οι υπολοιπες που πανω κατω περιμενετε με μενα πως ειστε??

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...