Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , CME2205 είπε:

Ο γιατρός μου είχε δώσει ένα συμπλήρωμα διατροφής (κάτι φυτικά χάπια) να δοκιμάσω να πάρω για 3-4 μήνες. Επίσης, επειδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας, που μπορεί να δυσκολεύει τη σύλληψη, μου είπε μετά την επαφή να μένω 20 λεπτά μπρούμυτα και μετά 20 λεπτά ανάσκελα (νομίζω το ανάποδο είναι αν έχεις φυσιολογική κλίση μήτρας). Νομίζω πάντως ότι το δεύτερο βοήθησε ιδιαίτερα!

Kαι γω έχω οπίσθια κλίση!!Θα το εφαρμόσω αυτό που λεςςς!!Ηξερα μόνο ότι κάποιες στάσεις βοηθούν περισσότερο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 37 λεπτά , elenakii22 είπε:

εννοειται οτι εχεις μια ελπιδα απλα κραταω μικρο καλαθι!απλα ξερεις τι περιμενω?οταν μεινει να εχω συμπτωματα που να μου το δειξουν!τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα που να μην δικαιολογείται ομως...

Η υψηλή θερμοκρασία είναι κ αυτή ένα σύμπτωμα! απλά πρέπει να περιμένεις ακόμα κάποιες μερούλες..εμενα θυμάμαι έκανε ένα πικ 11-12 μερεσ μετά την ωορρηξία και μετά άρχιζε σιγά σιγά να πέφτει μέχρι την 14 μερα που αδιαθετούσα. Πάντως μοιάζουν πολύ τα συμπτώματα εγκυμοσύνης με αυτά της περιόδου... εύχομαι να μην πέσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες αλλά να αυξηθεί ακόμα περισσότερο!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , marillia είπε:

Kαι γω έχω οπίσθια κλίση!!Θα το εφαρμόσω αυτό που λεςςς!!Ηξερα μόνο ότι κάποιες στάσεις βοηθούν περισσότερο!!

Νομίζω ότι αυτό δούλεψε γιατί στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου (που διανύω αυτή τη στιγμή) προσπαθήσαμε 3 μήνες χωρίς να εφαρμόσω αυτήν την πρακτική, αλλά μόλις την εφάρμοσα πάλι αμέσως ήρθε το νινί!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

17 ώρες πρίν, laureta είπε:

κορίτσια Ευχαριστώ Όλες σας για το κουράγιο μακαρι να ειναι ετσι πως λετε(αν και το φοβάμαι).. Αύριο εχω να κανω χοριακη δεν ξερω τι με περιμένει ελπιζω να τα καταφερουμε..

μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου τον αλλο μηνα ελπιζω να ειναι θετική..

κοριτσι τι εγινε με τη χοριακη???την εκανες?

παντως ρε κοριτσια μονο εμενα δεν αγχωνουν τα τεστ??ισα ισα που τωρα ξερω ποτε ειναι να αδιαθετησω και δεν θα τρεχω για τζαμπα χοριακες ελπιζοντας οτι ειμαι εγκυος επειδη ο κυκλος μου αποφασισε να με δουλεψει ξαφνικα.τωρα τον  δουλευω εγω...χαχαχα ασε που δεν προλαβαινω να κανω καθε δυο μερες σεξ μηπως και οι γονιμες ειναι την 7η μερα η ειναι την 25η.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσι τι εγινε με τη χοριακη???την εκανες?

παντως ρε κοριτσια μονο εμενα δεν αγχωνουν τα τεστ??ισα ισα που τωρα ξερω ποτε ειναι να αδιαθετησω και δεν θα τρεχω για τζαμπα χοριακες ελπιζοντας οτι ειμαι εγκυος επειδη ο κυκλος μου αποφασισε να με δουλεψει ξαφνικα.τωρα τον  δουλευω εγω...χαχαχα ασε που δεν προλαβαινω να κανω καθε δυο μερες σεξ μηπως και οι γονιμες ειναι την 7η μερα η ειναι την 25η.

κ εμενα με βοηθανε!αν εχεις αστατους κυκλους πιστευω ειναι οτι πρεπει τα τεστ!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κορίτσια για να γελάσουμε λίγο εκτός από το τεστ της ζάχαρης υπάρχουν και πολλά άλλα - με ότι μπορείτε να φανταστείτε. Από χλωρίνη και λευκό ξύδι μέχρι οδοντόκρεμα και σαπούνι! 

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, orianna είπε:

να παραγγειλεις απο το ιντερνετ σου κανουν και δωρο τεστ εγκυμοσυνης. μην παρεις απο φαρμακειο που ειναι πανακριβα. και γω πρωτη φορα αυτον το μηνα τα δοκιμασα και πετυχαν.δεν ειναι μονο οτι βλεπεις ποτε ειναι οι γονιμες μερες σ αλλα προσδιοριζεις και ποτε θα αδιαθετησεις . αν εχεις καθυστερηση ενω εχεις κανει τεστ ωορρηξιας τοτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να εισαι εγκυος.εμενα με βολεψαν πολυ.

καλησπερα και συγνωμη που παρεμβενω αλλα προσπαθουσες καιρο και επιασες με τα τεστ?

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλησπερα και συγνωμη που παρεμβενω αλλα προσπαθουσες καιρο και επιασες με τα τεστ?

τον προηγουμενο μηνα ειχαμε μια ελευθερη επαφη.και αυτον πηρα τεστ και ειχα σε ολες τις γονιμες.οποτε προσπαθουμε ουσιαστικα αυτον τον μηνα. επειδη ειχα σταθερο κυκλο παντα αλλα το τελευταιο τριμηνο εχω αποκλισεις θεωρω οτι τεστ ηταν οτι καλυτερο για μενα.αυτους τους μηνες που νομιζα οτι εχω καθυστερηση εκανα και χοριακη και 3 τεστ εγκυμοσυνης. και αναγκαστικα να παω στη γιατρο μου που μου ειπε οτι εκανα ωορρηξια καθυστερημενα και γι αυτο αργουσε και η περιοδος,αν αυτον τον μηνα δεν ειχα τα τεστ θα περιμενα 4 μερες νωριτερα περιοδο και δεν θα ερχοταν οποτε θα αγχωνομουν και θα ετρεχα για χοριακες η τεστ εγκυμοσυνης.τωρα ξερω ποτε κανω ωορρηξια και προγραμματιζω να μην χασω τις μερες αυτες.αν δεν ειχα τα τεστ και εκεινες τις μερες ενοιωθα κουρασμενη και δενν ειχα πολυ ορεξη για σεξ τι θα γινοταν?θα ελεγα αστο μωρε αυριο μεθαυριο που θα ειμαι ξεκουραστη.οποτε θα εφευγε ο μηνας και θα ελεγα μα γιατι δεν εμεινα?τουλαχιστον αν υπαρχει καποιο θεμα θα το ψαξω ξεροντας οτι εχω κανει σωστα τις επαφες γτ οι γιατροι σου δινουν 6-12 μηνες συστηματικων επαφων στις γονιμες πριν αρχισεις να ψαχνεις αν υπαρχει καποιο θεμα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι κορίτσια τα είχα σταματήσει για κανα 2 μήνες τα τεστ γιατί καταλάβαινα την ωορρηξία αλλά Αυτό τον μήνα μόλις ένιωσα τα συμπτώματα ωορρηξίας άρχισα να κάνω και στην 4 μέρα την επιβεβαίωσα με το τεστ. Εμένα με αγχώνουν γιατί μπαίνω στην διαδικασία συνέχεια να σκέφτομαι και να αγχώνομαι και ήθελα να μην ασχολούμαι μήπως ηρεμήσω και έτσι έρθει το μωράκι αλλά τελικά πάντα παραγγέλνω.

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? εμενα δεν με εχει παρει ακομα η ενδοκρινολογος ρε γμτ, την ξαναπηρα χθες και μου ειπε η γραμματεας οτι εφυγε για ιασω και οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει η ιδια, ελπιζω μην γινει καμια πατατα και τελικα θελει να με δει και μου πει ραντεβου απο Σεπτεμβρη :mad: , εγω κοριτσια ακομα δεν εχω αγχωθει και δεν σκεφτομαι διαφορα, ισως επειδη εχω τα θεματα με την περιοδο και δεν το σκεφτομαι, μπορει οταν φτιαξει η περιοδος να με πιασει η τρελα κι εμενα :D:P 

κοπελα μου μην απογοητευεσαι, παρε τον γυναικολογο σου ενα τηλ να δεις γιατι τοσες μερες καθυστερηση? οσο για τα τεστ ωορηξιας μηπως σε αγχωσουν παραπανω?

να αυτες οι βλακειες ειναι που με συγχιζουν  :mad: κατα τ'αλλα πως εισαι? τα πιτσιρικακια σου?

@elenakii22 μακαρι να εισαι εγκυουλα ρε κοριτσι, 2 μερες εμειναν θα περασουν οι ατιμες ;) 

καλως ηρθες στην παρεα μας :D θες να μας πεις τις πρακτικες συμβουλες που σου εδωσε ο γιατρο?

Σε ευχαριστώ πολύ!!τα λόγια σου μου εδωσαν δύναμη και υπομονή!!

Κορίτσια θέλω γνώμες. Είπα ότι θα βγάλω τη σκέψη από το κεφάλι μου, αλλά από τον άλλο μήνα όμως. 

Ωορρηξία υπολογίζω ότι είχα 1 Ιουλίου, με κύκλο γύρω στις 27 ημέρες περιμένω το Σάββατο 15. Το προηγούμενο σκ είχα έντονα συμπτώματα ότι θα μου έρθει περίοδος και παραπονιόμουν κιόλας ότι θα έρθει πιο νωρίς. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει, ενώ από τη Δευτέρα υποχώρησαν και οι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά μου. Το σενάριο μου (ή ο διακαής μου πόθος, όπως θέλετε πείτε το) λέει μήπως τα πονάκια αυτά ήταν τίποτα εμφύτευσης; Τι λέτε λοιπόν, αν δεν μου έρθει μέσα στο σκ, να πάω Δευτέρα για χοριακη ή είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες ακόμα (γιατί μια δυο φορές έχει τύχει να έχω και κύκλο 30 ημερών)... 

Βέβαια σκέψεις και σενάρια είναι αυτά γιατί θα μου έρθει, δεν θα τη γλιτώσω...

2 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Νομίζω ότι αυτό δούλεψε γιατί στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου (που διανύω αυτή τη στιγμή) προσπαθήσαμε 3 μήνες χωρίς να εφαρμόσω αυτήν την πρακτική, αλλά μόλις την εφάρμοσα πάλι αμέσως ήρθε το νινί!

Με το καλό κορίτσι μου να ρθεί το νινάκι σας!!Μπορεί να βοήθησε αυτό.Κάπου διάβασα ότι σε μας με οπίσθια κάμψη η μήτρα έρχεται στη θέση της μετά το α τρίμηνο.

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Ωορρηξία υπολογίζω ότι είχα 1 Ιουλίου, με κύκλο γύρω στις 27 ημέρες περιμένω το Σάββατο 15. Το προηγούμενο σκ είχα έντονα συμπτώματα ότι θα μου έρθει περίοδος και παραπονιόμουν κιόλας ότι θα έρθει πιο νωρίς. Όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει, ενώ από τη Δευτέρα υποχώρησαν και οι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά μου. Το σενάριο μου (ή ο διακαής μου πόθος, όπως θέλετε πείτε το) λέει μήπως τα πονάκια αυτά ήταν τίποτα εμφύτευσης; Τι λέτε λοιπόν, αν δεν μου έρθει μέσα στο σκ, να πάω Δευτέρα για χοριακη ή είναι νωρίς και θα πρέπει να περιμένω μερικές μέρες ακόμα (γιατί μια δυο φορές έχει τύχει να έχω και κύκλο 30 ημερών)...

Μακάρι γλυκιά μουυ!!Να σου πω την αλήθεια εγώ θα πήγαινα για χοριακή.Και αν όχι Δευτέρα σίγουρα Τρίτη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια θέλω γνώμες. Είπα ότι θα βγάλω τη σκέψη από το κεφάλι μου, αλλά από τον άλλο μήνα όμως. 

Βέβαια σκέψεις και σενάρια είναι αυτά γιατί θα μου έρθει, δεν θα τη γλιτώσω...

Alina μακαρι αλλα ειπαμε μην το σκεφτεσε απο τωρα καλε!!! Κ εγω απο τριτη θα πηγαινα. Τωρα συμπτωματα νομιζω οτι ηταν νωρις για να εχεις το προηγουμενο σκ ασε μην δινεις σημασια ξεχασε τα κ χαλαρωσε να περασουν οι μερες!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...