Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια! Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου γιατί νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω. Όταν παντρευτήκαμε ξεκινήσαμε αμέσως τις προσπάθειες για παιδί. Στο μυαλό μου είχα πως θα μείνω αμέσως έγκυος (όπως και όλες όσες έβλεπα γύρω μου) και όταν αυτό άρχισε να μην συμβαίνει χωρίς προφανή λόγο φυσικά άρχισα να αγχώνομαι. Άρχισα να πιστεύω πως πραγματικά υπάρχει πρόβλημα, αφού προσπαθούσαμε μήνες με τεστ ωορρηξίας, συχνές επαφές κλπ. Στο ενδιάμεσο είχα μία βιοχημική εγκυμοσύνη (αποβολή λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση με χαμηλή χοριακή) όπου εκεί επίσης επιβεβαίωσα στο μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από 10 μήνες προσπαθειών πήγα στο γιατρό να κάνω τις τακτικές μου εξετάσεις (τεστ παπ κλπ) και του είπα τους προβληματισμούς μου. Μου είπε πως σήμερα τα περισσότερα ζευγάρια χωρίς πρόβλημα κάνουν πολύ καιρό να συλλάβουν και αυτό οφείλεται κυρίως στο άγχος. Ειδικά άμα το προσπαθείς συνειδητά το άγχος είναι μεγαλύτερο. Μου έδωσε 2-3 πρακτικές συμβουλές αλλά κυρίως με ξεάγχωσε πολύ. Σε 20 ημέρες ήμουν έγκυος! 

Επειδή έχω περάσει τη διαδικασία ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι να σου λένε να μην αγχώνεσαι, όμως δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η λύση τις περισσότερες φορές!

• Μου αρέσει 5

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Alekagala είπε:

Ελενάκι μου συνεχεια διαβαζω για τη θερμοκρασία αλλα δυστυχως δεν ξερω αν αυτο θα έπιανε σε εμενα γιατι ειμαι σχεδον μονιμη στο 35 αντε να ανέβω μεχρι 36

εγω εγω  ολη μερα 36.5 σταθερα..το πρωι εχω απο 35.8 μεχρι 36.4....ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον!απο περιέργεια τωρα που εισαι εγκυος εχεις μετρηθεί?

@CME2205συγχαρητήρια!!!πολλοι λενε οτι ο πιο σημαντικος παράγοντας υπογονιμοτητας ειναι το αγχος...μακαρι να ηταν τοσο απλο οσο ακούγεται!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Alekagala είπε:

Φυσικα και εχω μετρηθεί μονο και μονο απο περιέργεια.... Υπηρχε πρωινο που ειχα 34! Ειμαι σταθερή 35.5 κρυουλιαρα μεχρι αηδίας!!! 

χαχα...οποτε αυτο με την θερμοκρασια σε εσενα δεν πιανει σιγουρα!

Διαφημίσεις

@orianna δεν ξερω πάντως ηταν μέσα στην εξυπνάδα και την έπαρση με νευρίασαν και τον άντρα μου ακομα περισσότερο.αυτο με το να μας πουν το κόλπο μας κούφανε και εμείς το ξέρουμε το κόλπο τους είπαμε έχουμε παιδί αλλα και να μην είχαμε όλοι το ξέρουν δεν ειναι μυστικό και δεν ειναι πάντα για όλους εύκολο να κανουν ενα παιδάκι.σεβομαι ολα τα ζευγάρια που το παλεύουν και δεν κανω ποτε την έξυπνη.

@elenakii22  καλημέρα! Εχω διαβάσει πολλα για την θερμομετρηση και αυτο που κατάλαβα ειναι οτι βοηθάει να καταλάβεις αν όντως έκανες ωορρηξία απο εκεί και πέρα ανεβαίνει η θερμοκρασία μέχρι την στιγμή που θα έρθει η περίοδος όποτε αρχίζει να κατεβαίνει και αν εισαι εγκυος παραμένει ανεβασμένη.σιγουρα θέλει κάποιους μήνες για να βγάλεις συμπέρασμα.ποτε δεν μπόρεσα να το κανω τακτικά απλως μετά την ωορρηξία έβλεπα άνοδο και την ημέρα της περιοδου κατέβαινε στα φυσιολογικά μου.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κοιτα επειδη ταλαιπωρήθηκα πολυ μέχρι να βρω το αυτοανοσο οι ορμόνες μου σιγουρα πειρακτηκαν,  δηλαδη εχω πεσμένο ανοσοποιητικό που με μια μύξα μου ειμαι του θανατά!!!!  Ισως και γιαυτο δεν αυξάνει σε φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία.... Φαντασου τα μικρα μου περνάνε στο ποδι τα κρυωματα του χειμωνα και εγω με μια μύξα περνώ 1000αρι αμοξιλ για μια βδομαδα! 

Το μοναδικο κόλπο ειναι οχι αγχος ολοι το λενε ολοι το ξερουν κανεις δε το εφαρμόζει.... Και το λεω εγω που εχω μάστερ στην ορμόνη του στρες και με χαρτι γιατρού.... Εεεε οπου ναναι θα πάρω και του ψυχιάτρου!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Alekagala είπε:

Κοιτα επειδη ταλαιπωρήθηκα πολυ μέχρι να βρω το αυτοανοσο οι ορμόνες μου σιγουρα πειρακτηκαν,  δηλαδη εχω πεσμένο ανοσοποιητικό που με μια μύξα μου ειμαι του θανατά!!!!  Ισως και γιαυτο δεν αυξάνει σε φυσιολογικά επίπεδα η θερμοκρασία.... Φαντασου τα μικρα μου περνάνε στο ποδι τα κρυωματα του χειμωνα και εγω με μια μύξα περνώ 1000αρι αμοξιλ για μια βδομαδα! 

Το μοναδικο κόλπο ειναι οχι αγχος ολοι το λενε ολοι το ξερουν κανεις δε το εφαρμόζει.... Και το λεω εγω που εχω μάστερ στην ορμόνη του στρες και με χαρτι γιατρού.... Εεεε οπου ναναι θα πάρω και του ψυχιάτρου!!!! 

Αχ αυτο το άγχος μας!εσυ ποσό μάλλον με 2  παιδάκια και ενα στην κοιλιτσα που να ηρεμήσεις κΑι να μην αγχώνεσαι! 

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? εμενα δεν με εχει παρει ακομα η ενδοκρινολογος ρε γμτ, την ξαναπηρα χθες και μου ειπε η γραμματεας οτι εφυγε για ιασω και οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει η ιδια, ελπιζω μην γινει καμια πατατα και τελικα θελει να με δει και μου πει ραντεβου απο Σεπτεμβρη :mad: , εγω κοριτσια ακομα δεν εχω αγχωθει και δεν σκεφτομαι διαφορα, ισως επειδη εχω τα θεματα με την περιοδο και δεν το σκεφτομαι, μπορει οταν φτιαξει η περιοδος να με πιασει η τρελα κι εμενα :D:P 

15 ώρες πρίν, Hope girl είπε:

13 μέρες καθυστέρησης και τι κατάλαβα?τίποτα....χοριακη 1....

κοπελα μου μην απογοητευεσαι, παρε τον γυναικολογο σου ενα τηλ να δεις γιατι τοσες μερες καθυστερηση? οσο για τα τεστ ωορηξιας μηπως σε αγχωσουν παραπανω?

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Λοιπόν πρωτα απο ολα με πεθανατε με το κατουρημενο αλάτι.... Κατα καιρούς εκανα και εγω γιατροσόφια(πρακτικά ετσι τα λεμε πανω)  και ηταν εντελως βλακείες! 

@Hope girl κοριτσαρα μου μην πτοεισαι με τίποτα.....  Φορα το μπικινακι σου και φουλ για θαλασσα διακοπες και φυσικα ποτακια το βραδυ....!!!! 

Καλα αυτο με το μαγικό κόλπο που πιανεις παιδι αλλα μονο οι αλλοι το ξερουν και οχι εμεις με σκοτωνει....  Ο καθενας το μακρύ του και το κοντό του.... Ισχυει και αν εισαι και έγκυος...  Να ας πουμε στο ξενοδοχείο που δουλευω οταν εμαθαν οτι ειμαι έγκυος κατευθείαν "αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις Εσυ το χειμωνα? " και η απαντηση μου "χειμώνας αφραγκη κομμένο νοβα και ιντερνετ καπου και εγω επρεπε να ξεσπάσω"

να αυτες οι βλακειες ειναι που με συγχιζουν  :mad: κατα τ'αλλα πως εισαι? τα πιτσιρικακια σου?

@elenakii22 μακαρι να εισαι εγκυουλα ρε κοριτσι, 2 μερες εμειναν θα περασουν οι ατιμες ;) 

2 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου γιατί νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω. Όταν παντρευτήκαμε ξεκινήσαμε αμέσως τις προσπάθειες για παιδί. Στο μυαλό μου είχα πως θα μείνω αμέσως έγκυος (όπως και όλες όσες έβλεπα γύρω μου) και όταν αυτό άρχισε να μην συμβαίνει χωρίς προφανή λόγο φυσικά άρχισα να αγχώνομαι. Άρχισα να πιστεύω πως πραγματικά υπάρχει πρόβλημα, αφού προσπαθούσαμε μήνες με τεστ ωορρηξίας, συχνές επαφές κλπ. Στο ενδιάμεσο είχα μία βιοχημική εγκυμοσύνη (αποβολή λίγες μέρες μετά την καθυστέρηση με χαμηλή χοριακή) όπου εκεί επίσης επιβεβαίωσα στο μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από 10 μήνες προσπαθειών πήγα στο γιατρό να κάνω τις τακτικές μου εξετάσεις (τεστ παπ κλπ) και του είπα τους προβληματισμούς μου. Μου είπε πως σήμερα τα περισσότερα ζευγάρια χωρίς πρόβλημα κάνουν πολύ καιρό να συλλάβουν και αυτό οφείλεται κυρίως στο άγχος. Ειδικά άμα το προσπαθείς συνειδητά το άγχος είναι μεγαλύτερο. Μου έδωσε 2-3 πρακτικές συμβουλές αλλά κυρίως με ξεάγχωσε πολύ. Σε 20 ημέρες ήμουν έγκυος! 

Επειδή έχω περάσει τη διαδικασία ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι να σου λένε να μην αγχώνεσαι, όμως δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η λύση τις περισσότερες φορές!

καλως ηρθες στην παρεα μας :D θες να μας πεις τις πρακτικες συμβουλες που σου εδωσε ο γιατρο?

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα!!!ακουστε κοριτσια τι περιεργο μου συμβαινει με την θερμομετρηση...ειναι ο πρωτος μηνας που μετραω καθημερινα την θερμοκρασια..1/7 ειχα ωορρηξια(σαββατο)..δευτερα βραδυ γυρισαμε καθως ειχαμε παει ταξιδι...αφου κοιμηθηκαμε ξεροι ολο το βραδυ μετραω το πρωι τριτης 36.8...λεω ωραια εκανα κ ωορρηξια σιγουρα κ αρχισε να ανεβαινει(το πρωι ειχα γυρω στο 36 γενικα)...απο τεταρτη μεχρι κ προχθες κολλημενο το θερμομετεο 36.5...μια φορα μονο εδειξε 36.7...χθες μετριεμαι 36.8...σμρ 36.9...και τι συμπέρασμα εβγαλα λοιπον? ολες αυτες τις μερες ξυπνουσα 2-3 φορες μεσα στο βραδυ..κατι που δεν κοιμαμαι βαρια κ ξυπναω με το παραμικρό κατι κ η ζεστη...τις δυο τελευταιες μερες που εχω μετρηθει υψηλα εχω κλειστα ολα τα παραθυρα(δεν ακουω τπτ) και εχω ανοιχτο κλιματιστικο με αποτελεσμα να κοιμαμαι σαν πουλακι!θελω να καταληξω οτι εχουν δικιο που λενε οτι ειναι λιγο μπερδεμα η θερμομετρηση και για να βγαλεις συμπερασμα πρεπει να το κανεις 2-3 μηνες τουλαχιστον!

Καλημέρα Elenakii, μεταβολές τέτοιες στην θερμοκρασία είναι φυσιολογικές. Η μεγάλη μεταβολή είναι την ημέρα μετά την ωορρηξία που πέρασες στο 36,8 από 36 και την ημέρα που θα αδιαθετήσεις (σου εύχομαι να μην αδιαθετησεις!!) που θα ξαναπέσει στα χαμηλά. Σε 2-3 μήνες θα βρεις την βασική σου θερμοκρασία κ θα είναι πολύ πιο εύκολο.να χρησιμοποιείς και το application στο κινητό...βοηθάει πολύ!!  Σε ποια μέρα μετά την ωορρηξία είσαι;; πάντως αν η θερμοκρασία σου παραμείνει σε αυτά τα ψηλά επίπεδα 16 ημέρες μετά την ωορρηξία τότε τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα και θα μπορούσες να κανεις τεστακι!!! 

Διαφημίσεις

@caramel_83 θα σε παρει λογικα απλα να επιμεινεις και εσυ!θα δω σε δυο μερες αλλα δε νομιζω...δεν εχω καποιο συμπτωμα που να με κανει να ελπιζω οποτε πιστευω οτι θα ερθει κανονικα...δε πειράζει...θα κανουμε κ αλλο σπερμοδιαγραμμα για να δουμε πως παμε!

@Angelina01 ευχαριστω για τις πληροφοριες..τα εχω διαβάσει κ εγω..απλα το 36.5 το εβρισκα χαμηλό γτ ξερω πως μετα την ωορρηξια φτανω εως 36.9...παραπανω δεν εχω παει οσες φορες κ αν εχω μετρηθεί...μονο απο το μεσημερι κ μετα μπορει να φτασω κ 37.4....περιμενω το σαββατο...αλλα η θερμοκρασια μπορει να πεσει και λιγες ωρες πριν ερθει οποτε κ το πρωι να μετρηθω και να ειναι υψηλα δεν εχει νοημα...ουτε καποιο συμπτωμα διαφορετικο εχω οποτε το εχω σχεδόν αποκλεισει...κατα 99% ειμαι σιγουρη!δε πειράζει ομως..2 μηνες εχουν φτιαξει οι εξετασεις μας κ τον προηγουμενο δεν ειχαμε επαφες...οποτε δε πτοουμαι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε? εμενα δεν με εχει παρει ακομα η ενδοκρινολογος ρε γμτ, την ξαναπηρα χθες και μου ειπε η γραμματεας οτι εφυγε για ιασω και οτι εχει πολλα ραντεβου και θα με παρει η ιδια, ελπιζω μην γινει καμια πατατα και τελικα θελει να με δει και μου πει ραντεβου απο Σεπτεμβρη :mad: , εγω κοριτσια ακομα δεν εχω αγχωθει και δεν σκεφτομαι διαφορα, ισως επειδη εχω τα θεματα με την περιοδο και δεν το σκεφτομαι, μπορει οταν φτιαξει η περιοδος να με πιασει η τρελα κι εμενα :D:P 

κοπελα μου μην απογοητευεσαι, παρε τον γυναικολογο σου ενα τηλ να δεις γιατι τοσες μερες καθυστερηση? οσο για τα τεστ ωορηξιας μηπως σε αγχωσουν παραπανω?

να αυτες οι βλακειες ειναι που με συγχιζουν  :mad: κατα τ'αλλα πως εισαι? τα πιτσιρικακια σου?

@elenakii22 μακαρι να εισαι εγκυουλα ρε κοριτσι, 2 μερες εμειναν θα περασουν οι ατιμες ;) 

καλως ηρθες στην παρεα μας :D θες να μας πεις τις πρακτικες συμβουλες που σου εδωσε ο γιατρο?

Ο γιατρός μου είχε δώσει ένα συμπλήρωμα διατροφής (κάτι φυτικά χάπια) να δοκιμάσω να πάρω για 3-4 μήνες. Επίσης, επειδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας, που μπορεί να δυσκολεύει τη σύλληψη, μου είπε μετά την επαφή να μένω 20 λεπτά μπρούμυτα και μετά 20 λεπτά ανάσκελα (νομίζω το ανάποδο είναι αν έχεις φυσιολογική κλίση μήτρας). Νομίζω πάντως ότι το δεύτερο βοήθησε ιδιαίτερα!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 θα σε παρει λογικα απλα να επιμεινεις και εσυ!θα δω σε δυο μερες αλλα δε νομιζω...δεν εχω καποιο συμπτωμα που να με κανει να ελπιζω οποτε πιστευω οτι θα ερθει κανονικα...δε πειράζει...θα κανουμε κ αλλο σπερμοδιαγραμμα για να δουμε πως παμε!

@Angelina01 ευχαριστω για τις πληροφοριες..τα εχω διαβάσει κ εγω..απλα το 36.5 το εβρισκα χαμηλό γτ ξερω πως μετα την ωορρηξια φτανω εως 36.9...παραπανω δεν εχω παει οσες φορες κ αν εχω μετρηθεί...μονο απο το μεσημερι κ μετα μπορει να φτασω κ 37.4....περιμενω το σαββατο...αλλα η θερμοκρασια μπορει να πεσει και λιγες ωρες πριν ερθει οποτε κ το πρωι να μετρηθω και να ειναι υψηλα δεν εχει νοημα...ουτε καποιο συμπτωμα διαφορετικο εχω οποτε το εχω σχεδόν αποκλεισει...κατα 99% ειμαι σιγουρη!δε πειράζει ομως..2 μηνες εχουν φτιαξει οι εξετασεις μας κ τον προηγουμενο δεν ειχαμε επαφες...οποτε δε πτοουμαι!

Εννοείται να μην πτοείσαι!! Όμως ποτέ μην λες ποτέ...! Ειναι αλήθεια ότι η θερμοκρασία μπορεί να πέσει λίγες ώρες πριν, αλλά δεν έχεις λόγο να μην ελπίζεις! 

πρίν από 6 λεπτά , Angelina01 είπε:

Εννοείται να μην πτοείσαι!! Όμως ποτέ μην λες ποτέ...! Ειναι αλήθεια ότι η θερμοκρασία μπορεί να πέσει λίγες ώρες πριν, αλλά δεν έχεις λόγο να μην ελπίζεις! 

εννοειται οτι εχεις μια ελπιδα απλα κραταω μικρο καλαθι!απλα ξερεις τι περιμενω?οταν μεινει να εχω συμπτωματα που να μου το δειξουν!τωρα δεν εχω καποιο συμπτωμα που να μην δικαιολογείται ομως...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Λοιπόν πρωτα απο ολα με πεθανατε με το κατουρημενο αλάτι.... Κατα καιρούς εκανα και εγω γιατροσόφια(πρακτικά ετσι τα λεμε πανω)  και ηταν εντελως βλακείες! 

@Hope girl κοριτσαρα μου μην πτοεισαι με τίποτα.....  Φορα το μπικινακι σου και φουλ για θαλασσα διακοπες και φυσικα ποτακια το βραδυ....!!!! 

Καλα αυτο με το μαγικό κόλπο που πιανεις παιδι αλλα μονο οι αλλοι το ξερουν και οχι εμεις με σκοτωνει....  Ο καθενας το μακρύ του και το κοντό του.... Ισχυει και αν εισαι και έγκυος...  Να ας πουμε στο ξενοδοχείο που δουλευω οταν εμαθαν οτι ειμαι έγκυος κατευθείαν "αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις Εσυ το χειμωνα? " και η απαντηση μου "χειμώνας αφραγκη κομμένο νοβα και ιντερνετ καπου και εγω επρεπε να ξεσπάσω"

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!τι να κάνω,θα περιμένω και που ξέρεις; μπορεί ο επόμενος μήνας να είναι πιο τυχερός.... Ειλικρινά ευχαριστώ όλες σας παρά πολύ για τη βοήθεια!!!

πρίν από 48 λεπτά , caramel_83 είπε:

Οπωσδήποτε θα κλείσω ραντεβού να με δει ο γυναικολόγος αν και αν κρίνω από τους πόνους σημερα,ερχεται μάλλον η άτιμη.ο άντρας μου λέει να τα αφήσω τα τεστ ωορρηξιας για να μην με αγχωσουν όπως λες και εσύ.λεω να αφήσω το καλοκαίρι να περάσει που θα είμαστε πιο χαλαροί αν πάμε κ διακοπές κ από σεπτεμβρη βλέπουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...