Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Hope girl είπε:

Κορίτσια μου πόσο πολύ σας ευχαριστώ! ειλικρινά στην παρέα σας βρήκα μεγάλη βοήθεια και αισθάνομαι το βάρος να μοιράζεται!σίγουρα θα μιλήσω με το γιατρό κ να δω κ τα τεστ ωορρηξιας γιατί δεν τα ξέρω καθόλου πως λειτουργούν . εννοείται κάθε βοήθεια δεκτή,οποια ξέρει ας μου πει πως κ πότε τα κανω

Hope girl μην χάσεις την ελπίδα σου. Την επόμενη φορά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Hope girl είπε:

Και ποτε ξέρεις πότε να κάνεις το τεστ?

σου λεει βαση κυκλου ποτε να αρχισεις να κανεις.εχει οδηγιες αναλυτικα και απο κει που τα πηρα εγω τους παιρνεις τηλ και σου λενε οτι θελεις. οταν τα παραγγειλα 20 λεπτα μ εξηγησε τα παντα ο τυπος στο τηλ.δεν θα δυσκολευτεις.θα κανεις ενα καθε μερα μεχρι να βρεις θετικο. και μεις εδω ειμαστε μας ρωτας οτι θες.

6penp2.png

On 10/7/2017 at 2:14 ΜΜ, Alekagala είπε:

Βρε γαριφαλλια μου γιατι να μην πας θαλασσα???  Αν ειναι καθαρη δεν εχεις προβλημα η αλλιως παρε δυο τρια βρακακια και καθε φορα που βγαίνεις απο τη θαλασσα ντουζάκι και αλλαξε βρακάκι απο κατω! 

Ela nte m mpike sto mialo etsi kai fovame :?

On 10/7/2017 at 2:22 ΜΜ, elenakii22 είπε:

εγω θα πηγαινα στην θαλασσα...τωρα βεβαια αν εχεις ευαισθησία γενικα καλυτερα αστο!εγω παλι περιμενω το σαβββατο...το στήθος μου δεν εχει πρηστει λιγο πιο ευαισθητο ειναι απο χθες..τπτ το σπουδαίο....βαρος νιωθω λες κ θα μου ερθει...φυσιολογικό μου φαινεται...υγρα λευκα σαν κρεμα δεν εχω βγαλει ακομα αλλα μπορει να βγαλω αργοτερα...

Makari na min sou erthi :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

σου λεει βαση κυκλου ποτε να αρχισεις να κανεις.εχει οδηγιες αναλυτικα και απο κει που τα πηρα εγω τους παιρνεις τηλ και σου λενε οτι θελεις. οταν τα παραγγειλα 20 λεπτα μ εξηγησε τα παντα ο τυπος στο τηλ.δεν θα δυσκολευτεις.θα κανεις ενα καθε μερα μεχρι να βρεις θετικο. και μεις εδω ειμαστε μας ρωτας οτι θες.

Α ναι? ευχαριστώ πολύ!θα το δοκίμασε κ αυτό!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

orianna τα home εχεις παρει?

• Μου αρέσει 1

@Hope girl γύρισα απο το μαιευτήριο και μετά μια βόλτα που πήγαμε και μπήκα να δω τι έγινε με τα αποτελεσματα..καταλαβαίνω την απογοητευςη Σου δεν πειράζει τον επόμενο μηνα δυναμικά και πάλι!

εμενα στο μαιευτήριο μου είπαν όπως ήμουν σίγουρη άντε παιδιά και εσείς το επόμενο και γρήγορα και η άλλη ατάκα να σας πούμε εμείς το κόλπο...χα χα ξεκαρδιστηκα με το αστείο!λες και εμείς περιμένουμε τον πελαργό να μας το φέρει!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@Hope girl γύρισα απο το μαιευτήριο και μετά μια βόλτα που πήγαμε και μπήκα να δω τι έγινε με τα αποτελεσματα..καταλαβαίνω την απογοητευςη Σου δεν πειράζει τον επόμενο μηνα δυναμικά και πάλι!

εμενα στο μαιευτήριο μου είπαν όπως ήμουν σίγουρη άντε παιδιά και εσείς το επόμενο και γρήγορα και η άλλη ατάκα να σας πούμε εμείς το κόλπο...χα χα ξεκαρδιστηκα με το αστείο!λες και εμείς περιμένουμε τον πελαργό να μας το φέρει!

Ε πες να το πουν κ σε μας το κολπο περιμενει πολυς κοσμος για να το μαθει  αμαν πια αυτη η σιγουρια οτι ολα ειναι τοσο ευκολα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

επρεπε να τις πεις... αληθεια???πες μου το κολπο γιατι μας φευγουν πολλα λεφτα σε προφυλακτικα και δουλεια δεν γινεται...χαχαχα θα σε κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο...δουλεμα θελουν αυτοι οι ανθρωποι...οταν εσυ γυρναγες αυτοι ακομα πηγαιναν ρε κοριτσι...ελεος

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ε πες να το πουν κ σε μας το κολπο περιμενει πολυς κοσμος για να το μαθει  αμαν πια αυτη η σιγουρια οτι ολα ειναι τοσο ευκολα.

ε μα τι ειναι αυτοι ρε...θελουν να μαθουν στη κοπελα που εχει ηδη παιδι πως γινονται τα παιδια...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Hope girl μην χάσεις την ελπίδα σου. Την επόμενη φορά! 

Από τη μία πεφτω,απο την άλλη λέω τον επόμενο μήνα μπορεί να είμαι πιο τυχερή,τι να πω?

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

επρεπε να τις πεις... αληθεια???πες μου το κολπο γιατι μας φευγουν πολλα λεφτα σε προφυλακτικα και δουλεια δεν γινεται...χαχαχα θα σε κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο...δουλεμα θελουν αυτοι οι ανθρωποι...οταν εσυ γυρναγες αυτοι ακομα πηγαιναν ρε κοριτσι...ελεος

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!! όταν βλέπω άνθρωπο να το παίζει έξυπνος μου έρχεται να τον χτυπηδω αλήθεια!

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν πρωτα απο ολα με πεθανατε με το κατουρημενο αλάτι.... Κατα καιρούς εκανα και εγω γιατροσόφια(πρακτικά ετσι τα λεμε πανω)  και ηταν εντελως βλακείες! 

@Hope girl κοριτσαρα μου μην πτοεισαι με τίποτα.....  Φορα το μπικινακι σου και φουλ για θαλασσα διακοπες και φυσικα ποτακια το βραδυ....!!!! 

Καλα αυτο με το μαγικό κόλπο που πιανεις παιδι αλλα μονο οι αλλοι το ξερουν και οχι εμεις με σκοτωνει....  Ο καθενας το μακρύ του και το κοντό του.... Ισχυει και αν εισαι και έγκυος...  Να ας πουμε στο ξενοδοχείο που δουλευω οταν εμαθαν οτι ειμαι έγκυος κατευθείαν "αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις Εσυ το χειμωνα? " και η απαντηση μου "χειμώνας αφραγκη κομμένο νοβα και ιντερνετ καπου και εγω επρεπε να ξεσπάσω"

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

καλημερα!!!ακουστε κοριτσια τι περιεργο μου συμβαινει με την θερμομετρηση...ειναι ο πρωτος μηνας που μετραω καθημερινα την θερμοκρασια..1/7 ειχα ωορρηξια(σαββατο)..δευτερα βραδυ γυρισαμε καθως ειχαμε παει ταξιδι...αφου κοιμηθηκαμε ξεροι ολο το βραδυ μετραω το πρωι τριτης 36.8...λεω ωραια εκανα κ ωορρηξια σιγουρα κ αρχισε να ανεβαινει(το πρωι ειχα γυρω στο 36 γενικα)...απο τεταρτη μεχρι κ προχθες κολλημενο το θερμομετεο 36.5...μια φορα μονο εδειξε 36.7...χθες μετριεμαι 36.8...σμρ 36.9...και τι συμπέρασμα εβγαλα λοιπον? ολες αυτες τις μερες ξυπνουσα 2-3 φορες μεσα στο βραδυ..κατι που δεν κοιμαμαι βαρια κ ξυπναω με το παραμικρό κατι κ η ζεστη...τις δυο τελευταιες μερες που εχω μετρηθει υψηλα εχω κλειστα ολα τα παραθυρα(δεν ακουω τπτ) και εχω ανοιχτο κλιματιστικο με αποτελεσμα να κοιμαμαι σαν πουλακι!θελω να καταληξω οτι εχουν δικιο που λενε οτι ειναι λιγο μπερδεμα η θερμομετρηση και για να βγαλεις συμπερασμα πρεπει να το κανεις 2-3 μηνες τουλαχιστον!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...