Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

Hope girl ακομα τα αποτελεσματα?? Να σε τσιγκλισω λιγο? Τα εργαστηρια συνηθως τα εχουν ετοιμα απο πιο νωρις απο την ωρα που σου λενε κ στα δινουν μπορεις να παρεις τηλ στο λεω γιατι κ εγω συνηθως αλλες ωρες πηγαινω.

Πήρα μία φορα το πρωί μου είπαν δν έχουν βγει.ξαναπηρα κατά τις 3,παλι τίποτα.αν ξαναπαρω θα με βρίζουν.7 νταν όμως θα είμαι εκεί φάντης μπαστουνης δεν αντεχω αλλο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Hope girl είπε:

Πήρα μία φορα το πρωί μου είπαν δν έχουν βγει.ξαναπηρα κατά τις 3,παλι τίποτα.αν ξαναπαρω θα με βρίζουν.7 νταν όμως θα είμαι εκεί φάντης μπαστουνης δεν αντεχω αλλο

Τι έγινε κορίτσι; πηγές;

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

κορίτσια Ευχαριστώ Όλες σας για το κουράγιο μακαρι να ειναι ετσι πως λετε(αν και το φοβάμαι).. Αύριο εχω να κανω χοριακη δεν ξερω τι με περιμένει ελπιζω να τα καταφερουμε..

πρίν από 5 λεπτά , Hope girl είπε:

Πήγα,και που πήγα τι κατάλαβα??απογοήτευση....ανύπαρκτη η χοριακη....

μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου τον αλλο μηνα ελπιζω να ειναι θετική..

πρίν από 2 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια Ευχαριστώ Όλες σας για το κουράγιο μακαρι να ειναι ετσι πως λετε(αν και το φοβάμαι).. Αύριο εχω να κανω χοριακη δεν ξερω τι με περιμένει ελπιζω να τα καταφερουμε..

μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου τον αλλο μηνα ελπιζω να ειναι θετική..

13 μέρες καθυστέρησης και τι κατάλαβα?τίποτα....χοριακη 1....

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Hope girl είπε:

Κοπέλα μου δεν πειράζει... μη στεναχωριέσαι ,

πρεπει να πας στον γιατρό ομως σου μήπως έχεις καμία κυστουλα 

2rxqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

Κοπέλα μου δεν πειράζει... μη στεναχωριέσαι ,

πρεπει να πας στον γιατρό ομως σου μήπως έχεις καμία κυστουλα 

Ναι σίγουρα θα κανονισω από βδομάδα αν κ έχω αρχίσει να ποναω πιο εντονα εδώ και καμιά ώρα....

πρίν από 12 λεπτά , Hope girl είπε:

σε καταλαβαίνω  κορίτσι μου εχω πολλούς μηνες που εχω απογοητευτεί. το άγχος το ξέρουμε ολες γτ το εχουμε περάσει. ειναι μλκ να σου πω μην το σκέφτεσαι μην αγχώνεσαι ξερω πως δεν γινετε. και εγω επιτέλους τα καταφερα μετα απο τοσο καιρο και τωρα δεν ξερω αν θα ειναι αυριο ακομα μαχι μου..  η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται σκεψου να το ειχες και να μην το εχεις ποια.. εσυ ωμος σκέψου θετικα αν οχι αυτον τν μηνα τον αλο θα πετύχει μονο αυτο σκέψου φιλιά

πρίν από 19 λεπτά , Hope girl είπε:

εγω ειχα μια βδομαδα καθυστερηση και χοριακη 0.1 χαχαχα αυτο ειναι το τιποτα..ειχα αργησει να κανω ωορρηξια απ οτι με εξετασε η γυναικολος. παντως να κανεις μια επισκεψη στο γιατρο και ορμονικες αν δεν εχεις κανει.και μην στεναχωριεσαι ειμαστε πολλες που μας κανει παιχνιδακια ο κυκλος μας...τον επομενο μηνα ευχομαι να ειναι κ ο τυχερος σας.

6penp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Hope girl είπε:

μην σε παιρνει απο κατω...μπορει αυτον το μηνα να μην εκανες ωορρηξια η να εκανες πιο αργα απο οτι νόμιζες!ειναι φυσιολογικο να συμβει κ αυτο καποια φορα!μαζεψε δυναμεις κ μπες δυνατα στον επομενο μηνα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Hope girl είπε:

Kορίτσι μου δυναμικά στις επόμενες προσπαθειούλες.Λογικό να απογοητεύεσαι και γω το παθαίνω κάθε μήνα.Μας παίζει διάφορα παιχνίδια.Σε φιλώωω

πρίν από 11 λεπτά , Hope girl είπε:

Ναι σίγουρα θα κανονισω από βδομάδα αν κ έχω αρχίσει να ποναω πιο εντονα εδώ και καμιά ώρα....

Θα συμφωνησω με orianna να πας στο γιατρο κ να επιμεινεις να σου γραψει ορμονικες να κανεις καλο ειναι να εχεις μια εικονα κ ας μην εχει περασει χρονος προσπαθειας. Μην απαγοητευεσε συνεχιζουμε δυναμικα.

Κορίτσια μου πόσο πολύ σας ευχαριστώ! ειλικρινά στην παρέα σας βρήκα μεγάλη βοήθεια και αισθάνομαι το βάρος να μοιράζεται!σίγουρα θα μιλήσω με το γιατρό κ να δω κ τα τεστ ωορρηξιας γιατί δεν τα ξέρω καθόλου πως λειτουργούν . εννοείται κάθε βοήθεια δεκτή,οποια ξέρει ας μου πει πως κ πότε τα κανω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Hope girl είπε:

Κορίτσια μου πόσο πολύ σας ευχαριστώ! ειλικρινά στην παρέα σας βρήκα μεγάλη βοήθεια και αισθάνομαι το βάρος να μοιράζεται!σίγουρα θα μιλήσω με το γιατρό κ να δω κ τα τεστ ωορρηξιας γιατί δεν τα ξέρω καθόλου πως λειτουργούν 

να παραγγειλεις απο το ιντερνετ σου κανουν και δωρο τεστ εγκυμοσυνης. μην παρεις απο φαρμακειο που ειναι πανακριβα. και γω πρωτη φορα αυτον το μηνα τα δοκιμασα και πετυχαν.δεν ειναι μονο οτι βλεπεις ποτε ειναι οι γονιμες μερες σ αλλα προσδιοριζεις και ποτε θα αδιαθετησεις . αν εχεις καθυστερηση ενω εχεις κανει τεστ ωορρηξιας τοτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να εισαι εγκυος.εμενα με βολεψαν πολυ.

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

να παραγγειλεις απο το ιντερνετ σου κανουν και δωρο τεστ εγκυμοσυνης. μην παρεις απο φαρμακειο που ειναι πανακριβα. και γω πρωτη φορα αυτον το μηνα τα δοκιμασα και πετυχαν.δεν ειναι μονο οτι βλεπεις ποτε ειναι οι γονιμες μερες σ αλλα προσδιοριζεις και ποτε θα αδιαθετησεις . αν εχεις καθυστερηση ενω εχεις κανει τεστ ωορρηξιας τοτε εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να εισαι εγκυος.εμενα με βολεψαν πολυ.

Και ποτε ξέρεις πότε να κάνεις το τεστ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...