Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας κοριτσια.οι σελίδες που γράφτηκαν εχθες ηταν πολύ άσχημες.στεναχωρηθηκα και απογοητευτηκα.εμας τις γυναίκες θα έπρεπε να μας ενώνουν πράγματα και όχι να μας χωρίζουν.ολοι κάνουμε λαθη και πορευόμαστε με αυτά όταν το αναγνωρίζουμε  είμαστε στον σωστό δρόμο και προσπαθούμε να μην το ξανακάνουμε αν δεν το κατανοήσουμε δεν θα βοηθήσει η άσχημη κριτική αλλά μια σωστή κρίση με κατανόηση πάνω στο θέμα.για κάποιο λόγο εκφραζομαστε όλοι όπως εκφραζομαστε και παρασύρομαστε σε λάθη ας ψάξουμε να βρούμε τα δικά μας και όχι μόνο των άλλων.

• Μου αρέσει 9

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Συμφωνώ όχι αλλες τέτοιες εκτιμήσεις που στέκονται μόνο εκεί..Μου έτυχε τώρα να το ακούσω και αυτό από τον γιατρό για αλλον λόγο και ότι έχω δημιουργήσει ψυχολογικό..Και λέω βρε λες να το κάνω αυτό; Δηλαδή να δω και ψυχολόγο μήπως; Για μια αιτία που νομιζω μόνο ψυχολόγο δεν αφορούσε.Έτσι όπως τα λες είναι 

Καλά εμένα με κύκλο 25 με 35 μέρες, τριχοφυΐα, κιλά, κληρονομικότητα σακχάρου, θυρεοειδή, κ δε ξέρω κ εγώ ποσά αλλά μου είπε να κάνω ορμονικές εξετάσεις μετά από 1.5 χρόνο προσπαθειών κ να μην το σκέφτομαι... δλδ να έχω κτ που διορθώνεται με ένα χαπάκι κ να περιμένω να το ανακαλύψω 1.5 χρόνο. Κ για τα χλαμύδια τον ρώτησα να κάνω πάλι καλλιέργεια μετά την αντιβίωση κ μου είπε όχι...να το ξεχάσω. 

Αχ πραγματικά εύχομαι να είναι καλύτερη η γιατρός που θα πάω τέλος του μήνα... δεν αντέχω άλλον κουλό.

ΑσχετΟ αλλά απ το μεσημέρι γουργουρίζει συνέχεια η κοιλιά μου. Λέτε να είναι απ το glucophage?μου κάνει που κ που καμία ναυτία αλλά αυτό είναι νέο σύμπτωμα...

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Γεια σας κοριτσια.οι σελίδες που γράφτηκαν εχθες ηταν πολύ άσχημες.στεναχωρηθηκα και απογοητευτηκα.εμας τις γυναίκες θα έπρεπε να μας ενώνουν πράγματα και όχι να μας χωρίζουν.ολοι κάνουμε λαθη και πορευόμαστε με αυτά όταν το αναγνωρίζουμε  είμαστε στον σωστό δρόμο και προσπαθούμε να μην το ξανακάνουμε αν δεν το κατανοήσουμε δεν θα βοηθήσει η άσχημη κριτική αλλά μια σωστή κρίση με κατανόηση πάνω στο θέμα.για κάποιο λόγο εκφραζομαστε όλοι όπως εκφραζομαστε και παρασύρομαστε σε λάθη ας ψάξουμε να βρούμε τα δικά μας και όχι μόνο των άλλων.

Πού είσαι εσύ βρε κορίτσι;;;τι νέα;;;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Καλά εμένα με κύκλο 25 με 35 μέρες, τριχοφυΐα, κιλά, κληρονομικότητα σακχάρου, θυρεοειδή, κ δε ξέρω κ εγώ ποσά αλλά μου είπε να κάνω ορμονικές εξετάσεις μετά από 1.5 χρόνο προσπαθειών κ να μην το σκέφτομαι... δλδ να έχω κτ που διορθώνεται με ένα χαπάκι κ να περιμένω να το ανακαλύψω 1.5 χρόνο. Κ για τα χλαμύδια τον ρώτησα να κάνω πάλι καλλιέργεια μετά την αντιβίωση κ μου είπε όχι...να το ξεχάσω. 

Αχ πραγματικά εύχομαι να είναι καλύτερη η γιατρός που θα πάω τέλος του μήνα... δεν αντέχω άλλον κουλό.

Διάβασα πριν λίγο την ιστορία σου σχετικά και τώρα με αυτό που μου λες δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά μου γυρνάει το μυαλό καποιες φορές.Τι περιμένει ένας γιατρος να γίνει; Γιατί δεν το ψάχνει εξονυχιστικά όπως πρέπει να εξαντλήσει ότι υπάρχει για κάθε περίπτωση.Εισαι νέο κορίτσι είναι ακόμη ένας λόγος να το τρέξει. Εννοείται εύχομαι και εγω να είναι όπως πρέπει η γυναίκα να ηρεμήσεις να τα φτιαξεις όλα  

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

κ εγω το ειχα διαβασει αυτο για τα χλαμυδια αλλα ελεγε οτι πρεπει να εχεισ χρονια λοιμωξη απο αυτα για να δημιουργηθει προβλημα στις σαλπιγγες..  εγω πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οι ορμονες σου κ με το γκλουκοφαζ θα μεινεις συντομα εγκυος. πολλες εμεινες μετα την ληψη τους . κ η @elenakii22. η οποια πρεπει να γεννησε το μωρακι της τωρα !!

δημητρουλα μου φαινεται θα εισαι απο τις λιγες που ειχαν τοσα συμπτωματα απο τοσο νωρις.. μακαρι κοριτσι μου

Λες να τα φανταζομαι?ειμαι 21ηνομιζω σημερα κ πριν.λιγο παλι ειχα κατι σουβλιες να το πω τσιμπηματα να το πω...παντως σιγουρα κατι ηταν...

πρίν από 26 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλά είμαι κορίτσι!τίποτα ιδιαίτερο να σου πω την αλήθεια εσύ όλα καλα?πως.εισαι?

@Nati85 που εισαι?τι κανεις?σε τι φαση εισαι τωρα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κορίτσια βγηκαν τα αποτελέσματα τξς καλλιέργειας της αδερφής μου και ο αντρας της εχει ουεροπλασμα ξερετε αν επηρεαζει το σπερμα κ τι θεραπεια χρειαζεται?

Η @Μάντη είχε πάρει vibramicyn θυμάμαι μαζί με το σύζυγό για καμπόσες μέρες γύρω στις 2 βδομάδες. Επηρεάζει το σπερμα και καλό θα ήταν να επαναλαβει το σπερμοδιαγραμμα σε κάνα μήνα μετά τη θεραπεία. Ίσως και να έκανε παλι καλλιεργεια να σιγουρευτουν ότι έφυγε? Θα τους πει και ο γιατρός.

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κορίτσια βγηκαν τα αποτελέσματα τξς καλλιέργειας της αδερφής μου και ο αντρας της εχει ουεροπλασμα ξερετε αν επηρεαζει το σπερμα κ τι θεραπεια χρειαζεται?

Ναι επηρεάζει, για αυτό μάλλον ήταν έτσι το σπερμοδιαγραμμα του αλλά αντιμετωπίζεται με αντιβίωση. Και εμένα στην καλλιέργεια μου βρέθηκε και μου έδωσε η γιατρός vibramycin . Πολύ πιθανό να το έχει το μικροβιο και η αδερφή σου, καλό θα είναι να κάνει και αυτή μια καλλιέργεια. Μετά το σπέρμα θα φτιάξει αρκετά 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Η @Μάντη είχε πάρει vibramicyn θυμάμαι μαζί με το σύζυγό για καμπόσες μέρες γύρω στις 2 βδομάδες. Επηρεάζει το σπερμα και καλό θα ήταν να επαναλαβει το σπερμοδιαγραμμα σε κάνα μήνα μετά τη θεραπεία. Ίσως και να έκανε παλι καλλιεργεια να σιγουρευτουν ότι έφυγε? Θα τους πει και ο γιατρός.

Συνήθως όταν διαγνωσθεί παίρνουν και οι δυο αντιβίωση καθώς κυριως μεταδίδεται με την επαφή.Οι απόψεις διαφέρουν άλλοι λένε πως δεν προκαλεί προβλήματα αλλα αν επηρεάσει την γονιμότητα πρέπει οπωσδήποτε να θεραπευτεί.Διαβασα πως στους άνδρες επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος,την κινητικότητα και αυξηση των ανώμαλων  μορφων των σπερματοζωαρίων.Για την θεραπεία λογικά θα γίνει αντιβιογραμμα και ο γιατρος θα αποφασίσει.Παντως αν αφορά αυτό εφόσον βρέθηκε η αιτία είναι θετικό! Θα το θεραπεύσουν και θα είναι όλα καλα 

πρίν από 30 λεπτά , BettySt είπε:

Ναι επηρεάζει, για αυτό μάλλον ήταν έτσι το σπερμοδιαγραμμα του αλλά αντιμετωπίζεται με αντιβίωση. Και εμένα στην καλλιέργεια μου βρέθηκε και μου έδωσε η γιατρός vibramycin . Πολύ πιθανό να το έχει το μικροβιο και η αδερφή σου, καλό θα είναι να κάνει και αυτή μια καλλιέργεια. Μετά το σπέρμα θα φτιάξει αρκετά 

Αααα ωραια θα της το πω ευχαριστω πολυ κοριτσια...

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Λες να τα φανταζομαι?ειμαι 21ηνομιζω σημερα κ πριν.λιγο παλι ειχα κατι σουβλιες να το πω τσιμπηματα να το πω...παντως σιγουρα κατι ηταν...

@Nati85 που εισαι?τι κανεις?σε τι φαση εισαι τωρα?

Είμαι σε γόνιμες τώρα και ελπίζω όπως.καθε φορά να είναι η τυχερή!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...