Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@alina80 μακαρι να μπορέσεις να το βγάλεις απο το μυαλό σου!!και εγω το προσπαθώ πολυ!!να χαλαρωσω και να μην σκεφτομαι το καθε πονακι.απο τοτε που προσπαθουμε για δευτερο εχουν μεινει ολες οι γνωστες και αγνωστες εγκυες και λεω ελεος πια!!η υγρασια που νιωθεις ειναι καλο σημαδι πιστευω!αλλα βγαλτο απο το μυαλο σου χαχαχα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πήρα μια απόφαση (μένει βέβαια να την κάνω πράξη που είναι και το πιο δύσκολο βέβαια). Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με συμπτώματα και μη συμπτώματα γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να το χάνω (αν δεν το έχω χάσει ήδη). Γιατί το σκ είχα συμπτώματα πως θα μου έρθει περίοδος νωρίτερα και στεναχωριόμουν (αν και η ελπίδα μέσα μου σιγόκαιγε). Από τη Δευτέρα το απόγευμα δεν έχω συμπτώματα και πάλι λέω "βρε λες;". Το μόνο που έχω είναι  μία διαρκής αίσθηση υγρασίας που από τη μία νομίζω ότι αδιαθέτησα από την άλλη σκέφτομαι μήπως σημαίνει και εγκυμοσύνη. Δεν έφτανε λοιπόν που ψάχνω για συμπτώματα, τώρα ασχολούμαι και με την απουσία συμπτωμάτων. Παράνοια με έχει πιασει. Ευτυχώς που βρήκα και εσάς που καταλαβαίνετε απολύτως...

Το πρωί μιλούσα με την ξαδέρφη μου που περιμένει το δεύτερο παιδι της και μου λέει "Έλα μωρέ μην αγχώνεσαι, θα έρθει. Κι αν δεν έρθει τι έγινε;" Αν δεν ήταν 8 μηνών έγκυος θα την είχα χαστουκίσει, αλήθεια κι ας είμαι εναντίον της βίας. Ήθελα να ήξερα, μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν; 

Καλά το σχόλιο της ξαδέρφης δεν υπάρχει.Αυτό με τα συμπτώματα έχεισ δίκιο.Και γω αυτό το μήνα δεν κοιτάω τίποτα και νιώθω τέλεια.Δεν έχω ακόμα τα υγρά ωορρηξίας αλλά δεν με νοιάζει.Ας γίνει όποτε θέλει.Δεν ξέρω στο μέλλον αλλά προς το παρόν νιώθω καλα΄.

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 μακαρι να μπορέσεις να το βγάλεις απο το μυαλό σου!!και εγω το προσπαθώ πολυ!!να χαλαρωσω και να μην σκεφτομαι το καθε πονακι.απο τοτε που προσπαθουμε για δευτερο εχουν μεινει ολες οι γνωστες και αγνωστες εγκυες και λεω ελεος πια!!η υγρασια που νιωθεις ειναι καλο σημαδι πιστευω!αλλα βγαλτο απο το μυαλο σου χαχαχα!!

Αυτό το τελευταίο με έκανε και γέλασα... Και δεν με αφήνει και το σύστημα να σου κάνω like. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

τι ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα?

Μου είπαν να πάω μετά τις 7

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μακάρι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις! 

Σε ευχαριστώ τόσο πολυυυυ!!!

3 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

τι ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα?

Αχ στις 7...

Σήμερα εχουμε να πάμε σε μαιευτηριο και ξέρω θα μου πουν αντε κάντε ενα ακόμα και εσείς μην ειναι μόνο του το πρώτο!κλασσικη ατάκα οπως και αυτο που ειπε kai to elenaki παιδακι θα κανετε?εγω θα τους πω οκ θα το παραγγειλω..

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πήρα μια απόφαση (μένει βέβαια να την κάνω πράξη που είναι και το πιο δύσκολο βέβαια). Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με συμπτώματα και μη συμπτώματα γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να το χάνω (αν δεν το έχω χάσει ήδη). Γιατί το σκ είχα συμπτώματα πως θα μου έρθει περίοδος νωρίτερα και στεναχωριόμουν (αν και η ελπίδα μέσα μου σιγόκαιγε). Από τη Δευτέρα το απόγευμα δεν έχω συμπτώματα και πάλι λέω "βρε λες;". Το μόνο που έχω είναι  μία διαρκής αίσθηση υγρασίας που από τη μία νομίζω ότι αδιαθέτησα από την άλλη σκέφτομαι μήπως σημαίνει και εγκυμοσύνη. Δεν έφτανε λοιπόν που ψάχνω για συμπτώματα, τώρα ασχολούμαι και με την απουσία συμπτωμάτων. Παράνοια με έχει πιασει. Ευτυχώς που βρήκα και εσάς που καταλαβαίνετε απολύτως...

Το πρωί μιλούσα με την ξαδέρφη μου που περιμένει το δεύτερο παιδι της και μου λέει "Έλα μωρέ μην αγχώνεσαι, θα έρθει. Κι αν δεν έρθει τι έγινε;" Αν δεν ήταν 8 μηνών έγκυος θα την είχα χαστουκίσει, αλήθεια κι ας είμαι εναντίον της βίας. Ήθελα να ήξερα, μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν; 

Ωραία η ξαδέρφη...και να πεις ότι δεν το έχει περάσει κιόλας...ξέρεις τι έχω καταλάβει?ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει όσο κοντινός και να είναι δυστυχώς.εδω μέσα όμως βρήκα μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , Nati85 είπε:

Σήμερα εχουμε να πάμε σε μαιευτηριο και ξέρω θα μου πουν αντε κάντε ενα ακόμα και εσείς μην ειναι μόνο του το πρώτο!κλασσικη ατάκα οπως και αυτο που ειπε kai to elenaki παιδακι θα κανετε?εγω θα τους πω οκ θα το παραγγειλω..

πες τους θα παρω αυτό και δειξε το δικό τους!  :shock:

και αμα σου ξαναπουν κουβεντα γραψε μου!

Επεξεργάστηκαν by Papaki@
  • Μου αρέσει 3

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

χαχααχαχα καλοοοο..θ αλλαξουν χιλια χρωματα..χαχαχχαα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, laureta είπε:

κορίτσια καλησπέρα και βοήθεια... ξανα επέστρεψε η "αιμορραγία" τι να κανω φοβάμαι..

Laureta καλησπέρα! Μην ανησυχείς κορίτσι μου, όπως σου είπαν και οι άλλες κοπέλες, όσο η χοριακή ανεβαίνει σωστά, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι. Το αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης συμβαίνει πολύ συχνά και είναι από την εμφύτευση. Εμενα μου κράτησε 3 μήνες. Το ξέρω ότι είναι πολύ πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, αλλά να σκέφτεσαι θετικά! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Nati85 είπε:

Σε καταλαβαίνω.εγω δεν εχω ακόμα παιδάκι κ τρελαινομαι όταν λένε άντε τι κάνετε?ακόμα τπτ?και επειδή νευριαζω απανταω:το έχω παραγγείλει και περιμένω το delivery άμα πια....

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος κ να μην έχω δει καθόλου αίμα από την εμφύτευση?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Papaki@ είπε:

Χαχαχα πολυ καλο!!!

πρίν από 19 λεπτά , Hope girl είπε:

Σε καταλαβαίνω.εγω δεν εχω ακόμα παιδάκι κ τρελαινομαι όταν λένε άντε τι κάνετε?ακόμα τπτ?και επειδή νευριαζω απανταω:το έχω παραγγείλει και περιμένω το delivery άμα πια....

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος κ να μην έχω δει καθόλου αίμα από την εμφύτευση?

Ναι υπάρχει απ οτι ξερω.δεν ειναι απαραίτητο να δεις αίμα στην εμφύτευση!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχα πολυ καλο!!!

Ναι υπάρχει απ οτι ξερω.δεν ειναι απαραίτητο να δεις αίμα στην εμφύτευση!

Λες;μακάρι,γιατι περιμένω σε λίγες ώρες τη χοριακη κ έχω αγχωθει γιατί ούτε αίμα είδα καθόλου ούτε συμπτώματα έχω πέρα από λίγα πονακια κ έχω αγχωθει..

πρίν από 27 λεπτά , Hope girl είπε:

Hope girl ακομα τα αποτελεσματα?? Να σε τσιγκλισω λιγο? Τα εργαστηρια συνηθως τα εχουν ετοιμα απο πιο νωρις απο την ωρα που σου λενε κ στα δινουν μπορεις να παρεις τηλ στο λεω γιατι κ εγω συνηθως αλλες ωρες πηγαινω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...