Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι οντως.... εμενα λογικα θα μου δωσει χαπι για θυρεοειδη και για βιταμινη D και ελπιζω απο την πρωτη φορα να μου ερθει παλι η περιοδοσ με το αιμα το κανονικο οπως ερχοταν :) 

θα φτιαξει μην σε αγχωνει!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ειναι καλη καθηστερηση για σταθερο κυκλο!! Αλλο τιποτα νιωθεις?

Καλημέρα!με ζαβλακωσε η ζέστη εχθες και αποκοιμηθηκα.δεν αισθάνομαι τίποτα.που και που ποναω λίγο κ έχω σπάνια καμία κράμπα κ προ ημερών είχα λίγη καουρα που εγώ αυτά δεν τα είχα ποτέ.αλλα από την άλλη φοβάμαι ότι επειδή το θέλω πολύ,μηπως προσέχω κ υπερβαλλω λίγο στα συμπτώματα.εχω αρχίσει να τρελαινομαι μου φαίνεται...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Hope girl είπε:

Καλημέρα!με ζαβλακωσε η ζέστη εχθες και αποκοιμηθηκα.δεν αισθάνομαι τίποτα.που και που ποναω λίγο κ έχω σπάνια καμία κράμπα κ προ ημερών είχα λίγη καουρα που εγώ αυτά δεν τα είχα ποτέ.αλλα από την άλλη φοβάμαι ότι επειδή το θέλω πολύ,μηπως προσέχω κ υπερβαλλω λίγο στα συμπτώματα.εχω αρχίσει να τρελαινομαι μου φαίνεται...

τι ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα?

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Hope girl εισαι σιγουρη για το ποτε ειχες ωορρηξια?

Έχω σταθερό κύκλο,δεν έκανα τέστ ωορρηξιας αλλά νομίζω πως οι μέρες ήταν οι σωστες άσε που αυτό το μήνα δεν τον άφησα σε χλωρό κλαρί,μερα παρά μέρα χαχαχα...

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

τι ωρα θα βγουν τα αποτελεσματα?

Μετά τις 7 μου είπε να πάω.δεν φαντάζεσαι πόσες προσευχές έχω κάνει...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Hope girl είπε:

Έχω σταθερό κύκλο,δεν έκανα τέστ ωορρηξιας αλλά νομίζω πως οι μέρες ήταν οι σωστες άσε που αυτό το μήνα δεν τον άφησα σε χλωρό κλαρί,μερα παρά μέρα χαχαχα...

σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα :D 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , caramel_83 είπε:

σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα :D 

Πόσο πολύ σε ευχαριστώ!όλες σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, caramel_83 είπε:

αγαπη μου κανε τις εξετασεις που σου ειπε ο γιατρος και βλεπουμε, μην τα μαυριζεις ολα απο τωρα, κατσε να δουμε και οι εξετασεις τι θα δειξουν, ποτε σκεφτεσαι να ξεκινησεις να τις κανεις?

θα ξεκινήσω με καριότυπο την παρασκεύή, και μετά θα ψάξω για αιματολόγο

όποια ξέρει καλό αιματολόγο Θεσσαλονίκη ας μου πει!

2 ώρες πρίν, laureta είπε:

Καλημέρα παπακι. συγγνώμη ππυ κανω τοσες ερώτησης.. οταν εκανες χοριακη είχες αιματα και αν ναι η χοριακη σου ανέβαινε δυσπλασία η οχι?

Χοριακή Σάββατο 71 λιγο αιμα σταγόνα

Χοριακή Δευτέρα 146 καθόλου αίμαι

από τρίτη αίμα κάθε φορά που σκουπιζόμουν και έκανα 1 ένεση προγεστερόνης κάθε μέρα

και μετά θα ξαναέκανα Παρασκευή πρωί χοριακή, την πέμπτη το βράδυ είχα έντονους πόνους και αιμα αρκετό

παρασκευή εκανα την χοριακή μου και ανέβηκε μόνο 240

θα στο ξαναπώ όμως εγω ειμαι 37 με μειωμένο ωοθηλακικό δυναμικό και η αποβολή έγινε κατα 99% λόγω ποιότητας του ωαρίου

εσύ είσαι μικρή και χωρίς πρόβλημα εχεις πολλές παραπάνω πιθανότητες από εμένα, ξέχνα το αιματάκι και κάνε υπομονή

2rxqp3.png

@elenakii22  και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη λιγες μερες πριν ειχα λιγο ροζ αιμα πολυ λιγο σαν γραμουλες στο σκουπισμα χωρις καφε ομως.σκεφτηκα αυτο ηταν ερχεται σιγα σιγα.αλλα τελικα δεν ηρθε!δεν θελω να δινω ελπιδες απλως σου λεω την εμπειρια μου. μακαρι να εισαι εγκυουλα και δεν ειναι κακο να κανουμε ονειρα γιατι καποια στιγμη αργα η γρηγορα  θα γινουν αληθινα!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Nati85 είπε:

@elenakii22  και εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη λιγες μερες πριν ειχα λιγο ροζ αιμα πολυ λιγο σαν γραμουλες στο σκουπισμα χωρις καφε ομως.σκεφτηκα αυτο ηταν ερχεται σιγα σιγα.αλλα τελικα δεν ηρθε!δεν θελω να δινω ελπιδες απλως σου λεω την εμπειρια μου. μακαρι να εισαι εγκυουλα και δεν ειναι κακο να κανουμε ονειρα γιατι καποια στιγμη αργα η γρηγορα  θα γινουν αληθινα!

το ξερω οτι πολλες κοπελες εχουν λιγες μερες πριν ομως μπορει να ειναι κ ασχετο γεγονός..και το σεπτεμβρη 4-5 μερες πριν μου ερθει ειχα λιγο καφε για 2 μερες και τελικα τπτ...βεβαια να σου πω με ετρεγε μηπως ειχα πιάσει κ τελικα ηταν αποβολη(καναμε μετακομίση και κουβαλουσα πολλα πραγματα+ο ανδρας μου ειχε ακομα τα αναβολικα οποτε μπορει η ποιοτητα του να μην ηταν καλη)..δεν θα το μάθω ποτε ομως!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Hope girl είπε:

Περιμενουμε με ανυπομονησια!

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Πήρα μια απόφαση (μένει βέβαια να την κάνω πράξη που είναι και το πιο δύσκολο βέβαια). Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με συμπτώματα και μη συμπτώματα γιατί νομίζω ότι έχω αρχίσει να το χάνω (αν δεν το έχω χάσει ήδη). Γιατί το σκ είχα συμπτώματα πως θα μου έρθει περίοδος νωρίτερα και στεναχωριόμουν (αν και η ελπίδα μέσα μου σιγόκαιγε). Από τη Δευτέρα το απόγευμα δεν έχω συμπτώματα και πάλι λέω "βρε λες;". Το μόνο που έχω είναι  μία διαρκής αίσθηση υγρασίας που από τη μία νομίζω ότι αδιαθέτησα από την άλλη σκέφτομαι μήπως σημαίνει και εγκυμοσύνη. Δεν έφτανε λοιπόν που ψάχνω για συμπτώματα, τώρα ασχολούμαι και με την απουσία συμπτωμάτων. Παράνοια με έχει πιασει. Ευτυχώς που βρήκα και εσάς που καταλαβαίνετε απολύτως...

Το πρωί μιλούσα με την ξαδέρφη μου που περιμένει το δεύτερο παιδι της και μου λέει "Έλα μωρέ μην αγχώνεσαι, θα έρθει. Κι αν δεν έρθει τι έγινε;" Αν δεν ήταν 8 μηνών έγκυος θα την είχα χαστουκίσει, αλήθεια κι ας είμαι εναντίον της βίας. Ήθελα να ήξερα, μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται πριν μιλήσουν; 

• Μου αρέσει 1

@alina80 ξερεις ποσες φορες το εχω πει αυτο?δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολο...θα καταλαβεις την διαφορα αν ενα μηνα δεν εχετε ελευθερες επαφες...τοτε θα καταλαβεις πως ειναι να μην το σκεφτεσαι καθολου!!κ εγω εκνευριζομαι με μερικες περιπτώσεις...περασε μια κυρια απο εκει που δουλευω(ειναι απλα γνωστη..ολο τον χρονο μπορει να μην την δω καθολου)και λεει δεν θελω κατι ετσι περασα α παιδακι ποτε θα κανετε...μου ηρθε να την βαρεσω πραγματικα...

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Hope girl είπε:

Κορίτσια μου!!προλαβα τελικά και έκανα σήμερα χοριακη αλλά μου είπαν πως θα είναι έτοιμη αύριο μετά τις 7 το απόγευμα.ποση αγωνία ακόμα????

Πως είσαι σήμερα?Φτάνουν οι ώρεςςςς!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...