Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Το αίμα ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που έκανα και την χοριακη (14η από εμβριομεταφορα ) πόνο δεν είχα καθόλου ως την 20η μέρα από την εμβριομεταφορα 

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα παπακι. συγγνώμη ππυ κανω τοσες ερώτησης.. οταν εκανες χοριακη είχες αιματα και αν ναι η χοριακη σου ανέβαινε δυσπλασία η οχι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 22 λεπτά , laureta είπε:

Καλημέρα παπακι. συγγνώμη ππυ κανω τοσες ερώτησης.. οταν εκανες χοριακη είχες αιματα και αν ναι η χοριακη σου ανέβαινε δυσπλασία η οχι?

καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη...μην συγκρινεις...αν εχεις τοσο αγχος πηγαινε κανε χοριακη καλυτερα..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

αμα δημιουργηθουν σβολοι δεν εχει χτυπηθει καλα...χαχχαχαχα αμα αυτο πετυχαινει τι να πω θα τρελαθω....τιποτα σε τεστ ωορρηξιας που χαλαμε και περισσοτερα εχει?χαχαχαχα

Ε μα πραγματικα κ μα σκεφτεις το εγραφε σοβαρο site! :)

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@caramel_83 αν εχεις μονο σε αυτα θεμα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πας...και για να στα γραψει δεν αξίζει...θυροειδη να παρεις το χαπι που δεν γραφετε..ειναι πιο ακριβο αλλα ειναι καλυτερο..η βιταμινη d γράφεται αλλα αν θυμαμαι καλα εχει χαμηλο κοστος οποτε αν πας μονο για αυτο δεν ξερω αν αξιζει!

Καλημερα κοριτσια, αγαπη δεν εχω ασφαλεια δυστυχως και ετσι τα πληρωνω οοολα απο την τσεπη μου, οι εξετασεις μου πηγαν 250 ευρω, περιμενω την ενδοκρινολογο να με παρει τηλ να δουμε, χθες δεν πηρε, να δουμε σημερα αν δεν παρει και σημερα αυριο θα ξαναπαρω, εσυ μην απογοητευεσαι, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει ;) 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια, αγαπη δεν εχω ασφαλεια δυστυχως και ετσι τα πληρωνω οοολα απο την τσεπη μου, οι εξετασεις μου πηγαν 250 ευρω, περιμενω την ενδοκρινολογο να με παρει τηλ να δουμε, χθες δεν πηρε, να δουμε σημερα αν δεν παρει και σημερα αυριο θα ξαναπαρω, εσυ μην απογοητευεσαι, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει ;) 

αχ βρε κοριτσι πολλα πληρωνεις...η βιταμινη d ευτυχως δεν ειναι ακριβη...να σου πω λιγο ψαξε να δεις τι παιζει με τις ιδιωτικες ασφαλειες...αν κανεις κ αλλες εξετασεις ισως σε συμφερει καλυτερα...

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

10. laureta   ΠΗΤ  12/3/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Vila 21/6/2017!!!

2. Olivia3 28/6/2017!!!

3. giota@ 10/7/2017!!!

4. Ani ani 13/7/2017!!!

5. elenaki22 15/7/2017!!!

6. alina80 15/7/2017!!!

7. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

8. orianna  20/7/2017!!!

9. Nati85 23/7/2017!!!

10. caramel_83  24-28/7/2017!!!

11. λουπιτα 26/7/2017!!!

12. marillia 30/7/2017!!!

13. linaa  30/77/2017!!!

14. andrianni  1/8/2017!!!

15. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

16 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

@caramel_83 καλή μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

ο γιατρός μου είπε να πάω σε αιματολόγο για να δούμε για θρομβοφιλια, να κάνω εγώ κ ο σύζυγος καριοτυπο και μια υστεροσκοπιση, όλα αυτά για να αποκλείσουμε κάποιο θέμα,

μου είπε ότι δεν ήταν πολύ καλής ποιότητας τα ωάρια μου, δεν μπορεί να μου πει όμως ότι είναι όλα έτσι γιατί έχει πολύ μικρό δείγμα αλλά είναι το μόνο που τον ανησυχεί,

τι να πω ελπίζω να ήταν τυχαίο αν και πολύ το φοβάμαι 

αγαπη μου κανε τις εξετασεις που σου ειπε ο γιατρος και βλεπουμε, μην τα μαυριζεις ολα απο τωρα, κατσε να δουμε και οι εξετασεις τι θα δειξουν, ποτε σκεφτεσαι να ξεκινησεις να τις κανεις?

15 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@caramel_83 Λοιπόν εγω τον προηγούμενο μηνα τζίφος!

Αυτο τον μηνα Ειδα θετικό τεστ ωορρηξίας το Σάββατο είχαμε επαφές Σάββατο Κυριακή..θέλαμε και Δευτέρα αλλα ήρθε στο κρεββάτι ο μικρός και πέσαμε ξεροί και εμείς απο την κούραση και την ζέστη χαχα Όποτε υπολογίζω περίπου στις 23 Ιουλίου να μην έρθει η περίοδος!

μακαρι να μην ερθει η ατιμη και να σε ανεβασω στο πανω μερος του πινακα :D  

@elenakii22 εσυ πηρες χαπι για τον θυρεοειδη?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@caramel_83 ο ανδρας μου οχι εγω...

ξερεις σε ποσο καιρο ξεκιναει η δραση του? εννοω να πεσει η τιμη της tsh, θα ρωτησω και την γιατρο αλλα τωρα το σκεφτηκα και μεχρι να με παρει τηλ.. ειπα να ρωτησω

κοριτσια συνεβει κατι που προσπαθω να μην σκεφτομαι γτ ξερετε οταν θες κατι βλεπεις οτι θες...χθες βραδυ νομιζω οτι ειδα λιγα ροζ στα υγρα μου...ελαχιστα ομως...σχεδον δεν φαινοντουσαν οποτε τα προσπερασα...τωρα ομως πηγα ξανα κ ηταν ανακατεμενα κ λιγα καφε ροζ...αυτο δεν ηταν σιγουα ιδεα μου...ελαχιστα παλι...φυσικα βεβαια μπορει απλα να προετοιμάζεται...μπορει να ειναι καο τυχαιο γεγονος..αλλα ξερετε πως ειναι οταν περιμενεις και βλεπεις κατι διαφορετικο..κραταω μικρο καλαθι γτ την εχω πατήσει πολλες φορες απο συμπτωματα που εμφανιστηκαν πρωτη φορα...εξαλλου εκτος απο αυτο δεν εχω τπτ αλλο που να με αφήνει να ελπιζω!

@caramel_83 κανονικα αμεσως...ο ανδρας μου εκανε σε ενα μηνα επαναληπτικες κ δεν ειχε πεσει αρκετα κ αυξησε την δοση....

Διαφημίσεις

κοριτσια συνεβει κατι που προσπαθω να μην σκεφτομαι γτ ξερετε οταν θες κατι βλεπεις οτι θες...χθες βραδυ νομιζω οτι ειδα λιγα ροζ στα υγρα μου...ελαχιστα ομως...σχεδον δεν φαινοντουσαν οποτε τα προσπερασα...τωρα ομως πηγα ξανα κ ηταν ανακατεμενα κ λιγα καφε ροζ...αυτο δεν ηταν σιγουα ιδεα μου...ελαχιστα παλι...φυσικα βεβαια μπορει απλα να προετοιμάζεται...μπορει να ειναι καο τυχαιο γεγονος..αλλα ξερετε πως ειναι οταν περιμενεις και βλεπεις κατι διαφορετικο..κραταω μικρο καλαθι γτ την εχω πατήσει πολλες φορες απο συμπτωματα που εμφανιστηκαν πρωτη φορα...εξαλλου εκτος απο αυτο δεν εχω τπτ αλλο που να με αφήνει να ελπιζω!

@caramel_83 κανονικα αμεσως...ο ανδρας μου εκανε σε ενα μηνα επαναληπτικες κ δεν ειχε πεσει αρκετα κ αυξησε την δοση....

ΡΕ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΕΕΕΣ?????? δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα :D:D αχ μακαρι:wub:

Just now, caramel_83 είπε:

ΡΕ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥ ΛΕΕΕΣ?????? δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα :D:D αχ μακαρι:wub:

ξερεις τι ομως..επειδη ενοχληση εχθες απο την αριστερη μερια κ απο εκει ο γιατρος δεν ειχε σαφη εικονα αν εκανε ωορρηξια η αν απλα εσκασε γτ ειχε λιγο αιμα οποτε μηπως απλα βγηκε το αιμα απο κει?

Just now, elenakii22 είπε:

ξερεις τι ομως..επειδη ενοχληση εχθες απο την αριστερη μερια κ απο εκει ο γιατρος δεν ειχε σαφη εικονα αν εκανε ωορρηξια η αν απλα εσκασε γτ ειχε λιγο αιμα οποτε μηπως απλα βγηκε το αιμα απο κει?

:? αα οκ , ομως ποτε δεν ξερεις, σε 3 μερες θα ξερουμε :D 

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

:? αα οκ , ομως ποτε δεν ξερεις, σε 3 μερες θα ξερουμε :D 

τωρα το καλοκαιρι μπορει να σου συμβουν κουλα συμπτωματα οποτε το καλυτερο να περιμένουμε!!

τωρα το καλοκαιρι μπορει να σου συμβουν κουλα συμπτωματα οποτε το καλυτερο να περιμένουμε!!

ναι οντως.... εμενα λογικα θα μου δωσει χαπι για θυρεοειδη και για βιταμινη D και ελπιζω απο την πρωτη φορα να μου ερθει παλι η περιοδοσ με το αιμα το κανονικο οπως ερχοταν :) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...