Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχα...να σ πω τι επαθα εγω μια φορα...ηθελα να κανω χοριακη...ειχα τρελαθει για την ακριβεια...τετοια εποχη περυσι..(τι μου θυμισες)παω λοιπον στο μικροβιολογικο μεσημερακι και μου λενε αυριο θα εχουμε τα αποτελέσματα(για να βγουν την ιδια μερα πρεπει να πας πρωι) ...τους λεω κ εγω αυριο μπορει να εχω αδιαθετησει αφηστε κ ξαναρχομαι αν ειναι πρωι...ε και αδιαθετησα την επομενη μερα!αλλα εγω δεν ειχα πιθανοτητες εγκυμοσυνης!απλα τοτε δε το ηξεραα!

Ωωωχ....την ίδια κουβέντα είχα και εγώ.μου λέει αν θέλετε αυθημερόν την απάντηση ελατε αύριο το πρωί.λες να αδιαθετησω αύριο της λέω κ να την κάνω άδικα?ας την κανουμε λέω.λες να αδιαθετησω και εγώ αύριο?χαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εγω εχω συλλογή απο κανονικα τεστ ..τα δινουν με τις ωορρηξιας!!!της hope περιμενουμε αποτελεσματα... @Hope girl αλλαξες ονομα?

Όχι όχι ίδιο παραμένει το όνομα.λες να κάνω και αυτό με τη ζάχαρη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , Ani ani είπε:

Διαβασα αυτο πριν απο λιγο! Σπιτικο τεστ εγκυμοσυνης: προσθετεις σε ενα δοχειο 2-3 κουταλιες σουπας ζαχαρης και στη συνεχεια προσθετεις τα ουρα κατα προτιμηση πρωινα. Περιμενεις λεει λιγα λεπτα (δε λεει ποσα) και αν τα η ζαχαρη αρχισει να λιωνει ειναι αρνητικο εαν λεει δημιουργηθουν σβολοι θετικο! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?

Περιμενουμε με αγωνια αποτελεσματα!

αμα δημιουργηθουν σβολοι δεν εχει χτυπηθει καλα...χαχχαχαχα αμα αυτο πετυχαινει τι να πω θα τρελαθω....τιποτα σε τεστ ωορρηξιας που χαλαμε και περισσοτερα εχει?χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Hope girl είπε:

Ωωωχ....την ίδια κουβέντα είχα και εγώ.μου λέει αν θέλετε αυθημερόν την απάντηση ελατε αύριο το πρωί.λες να αδιαθετησω αύριο της λέω κ να την κάνω άδικα?ας την κανουμε λέω.λες να αδιαθετησω και εγώ αύριο?χαχαχα

Όχι όχι ίδιο παραμένει το όνομα.λες να κάνω και αυτό με τη ζάχαρη?

Χα χα χα καντο θα εχει πλακα!!!

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Χα χα χα καντο θα εχει πλακα!!!

Και φαντασου αυτό να με δείξει έγκυο κ να παρω το γιατρό κ να του πω έκανα το τεστ της ζάχαρης και είμαι έγκυος!θα με διώξει ο άνθρωπος χαχαχ

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope girl είπε:

Και πανταχού αυτό μα με δείξει έγκυο κ να παρω το γιατρό κ να του πω έκανα το τεστ της ζάχαρης και είμαι έγκυος!θα με διώξει ο άνθρωπος χαχαχ

χαχαχαχα...να ηχογραφησεις και τη κληση να γελαμε

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Hope girl είπε:

Και πανταχού αυτό μα με δείξει έγκυο κ να παρω το γιατρό κ να του πω έκανα το τεστ της ζάχαρης και είμαι έγκυος!θα με διώξει ο άνθρωπος χαχαχ

Χα χα χα το γλυκο πετυχε!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Hope girl είπε:

Θα κολλήσουν τη φωτογραφία μου σε όλους τους γυναικολόγος δεν θα με δέχεται κανένας χαχαxa

Χα χα ναι αλλα αμα βγεις σωστη θα εισαι πρωτοπορα!!!

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Hope girl βρε κοριτσι εγω ουτε καθυστέρηση δεν ειχα!!ασε το τεστ με την ζαχαρη!αυριο θα ξερεις 100% οποτε μην αγχωθείς (περισσοτερο)τζαμπα

Όσο το σκέφτομαι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σου πω την αλήθεια.εκτοσ από την καθυστέρηση δεν έχω κανένα απολύτως άλλο σύμπτωμα,δεν αισθάνομαι το παραμικρό γιαυτό φοβάμαι πως αύριο δεν θα πάρω τα αποτελέσματα που ελπίζω 

Διαφημίσεις

Just now, Hope girl είπε:

Όσο το σκέφτομαι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σου πω την αλήθεια.εκτοσ από την καθυστέρηση δεν έχω κανένα απολύτως άλλο σύμπτωμα,δεν αισθάνομαι το παραμικρό γιαυτό φοβάμαι πως αύριο δεν θα πάρω τα αποτελέσματα που ελπίζω 

να εισαι προετοιμασμένη για ολα!!μεχρι στιγμης η καθυστερηση ειναι θετικο σημαδι!ποσες μερες ειπαμε εχεις?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

να εισαι προετοιμασμένη για ολα!!μεχρι στιγμης η καθυστερηση ειναι θετικο σημαδι!ποσες μερες ειπαμε εχεις?

Σήμερα εκλεισα 13 μέρες.τελευταια περίοδος ήταν 29/5

6 ώρες πρίν, laureta είπε:

το αιμα άρχισε την ιδια στηγμη με τους πόνους ή ποιό πριν ή ποιο μετα συγγνώμη που σε ζαλιζω αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω 

Το αίμα ξεκίνησε από την πρώτη μέρα που έκανα και την χοριακη (14η από εμβριομεταφορα ) πόνο δεν είχα καθόλου ως την 20η μέρα από την εμβριομεταφορα 

Καλημέρα κορίτσια!

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...