Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσια! Λοιπον prenatal yoga ειχα κανει 1 μαθημα στην πρωτη μου εγκυμοσυνη. Δεν μου αρεσε καθολου ομως και δεν το συνεχισα. Αλλα γενικα δεν μου αρεσει η yoga.

@Ani ani να σου ζησει!! Κι εμεις καλα ειμαστε, σαραντισαμε και εχουμε αφρατεψει για τα καλα!! (Ημασταν που ημασταν....)

• Μου αρέσει 7

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 hour ago, Ασία είπε:

Καλημέρα! Είναι πολύ σημαντικό να είστε χαλαροί και οι δύο. Μα εσείς γιατί να σκάτε?Εκτός του ότι είστε νέοι, ξέρετε πως μπορείς να μείνεις έγκυος και αυτό είναι βασικό, άλλα ζευγάρια προσπαθούν πολύ περισσότερο από εσάς και δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Μετά από μια εγκυμοσύνη το σώμα ξέρει τον τρόπο και μένεις πιο εύκολα λένε.Εγώ ένας λόγος που ήθελα να πηγαίνω στο γυμναστήριο ήταν το ότι ήθελα να έχω κ άλλα ενδιαφέροντα και να ξεφύγει το μυαλό μου από τον μοναδικό στόχο των τελευταίων μηνών, το μωρό.φαντάσου έχω κάνει ετήσια συνδρομή.ελπίζω βέβαια να σταματήσω να πηγαίνω μέσα στον χρόνο λόγω εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό και μέχρι να συμβεί θέλω να συνεχίζω την ζωή μου κανονικότατα χωρίς να έχω συνέχεια στο μυαλό μου ότι θα μείνω έγκυος. Λοιπόν εγώ σήμερα σκεφτόμουν να κάνω τεστ εγκυμοσύνης το πρωί που ξύπνησα, αλλά δεν έκανα πρώτον γιατί έχω κάνει άπειρα στο παρελθόν γεμάτη ελπίδες και θυμάμαι την απογοήτευση που έπαιρνα. Από παλιά έχω πει πως την επόμενη φορά που θα κάνω θα έχω μια σοβαρή καθυστέρηση. Και δεύτερον μέσα στη νύχτα σηκώθηκα δύο φορές και πήγα τουαλέτα, οπότε τα ούρα μου τα πρωινά δεν θα είναι "δυνατά".Ίσως κάνω αύριο το πρωί αλλά και πάλι θα έχω το ίδιο θέμα με τα ούρα.

Καλημέρα όμορφη εγκυούλα!!την ίδια χρονιά αλλά όχι μαζί? Περίεργο μου ακούγεται.σκέψου πως τον ίδιο πάνω κάτω κόσμο θα καλέσεις και στα δύο μυστήρια, γιατί να μην τα κάνεις μαζί να ξεμπερδεύεις?? Εγώ τα βλέπω ως υποχρέωση όλα αυτά γι αυτό κ σου λέω πως θα ξεμπερδεύεις την ίδια μέρα.άσε που θα κάνεις κ ένα τραπέζι και για τα δύο...

Καλημέρα!! Ευχαριστώ για τα λογια σου! Δεν ανγχωνομαι όλα θα γίνουν!Ειμαι 36 χρόνων και στο θέμα παιδιού σε αυτες τις ηλικιες υπάρχει το αγχος γενικοτερα.. Δεν έχει σημασια αν έχεις ουρήσει νωρίτερα γιατί στην καθυστέρηση αν υπάρχει εγκυμοσυνη θα δείξει οποία στιγμή της ημέρας..Οποτε εσυ νιώσεις έτοιμη καντο.. 

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Αντα μου τι κανεις?οχι δεν τα ξεκινησα ακομα σημερα ειμαι 10η μερα...με κυκλο 30ημερων λεω να τα ξεκινησω την 12η καλα ειναι?

Καλημέρα!εγώ χάλια.. Ναι 12η να τα ξεκινήσεις είναι πολύ καλά. Καλη επιτυχία

πρίν από 59 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Αν εισασταν 36 χρονων μετα απο ποσο καιρο προσπαθειων θα αρχιζατε να ψαχνεστε?

Καλημέρα . εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 31.5 κ 41 ο άντρας μου  κ έκανα στο 3Μηνο κάποιες εξετάσεις ορμονικές κ σπερμοδιαγραμμα κ σαλπιγγογραφια στο 6 Μηνο ,έγκυος έμεινα στο 11Μηνο.  Γενικά Θέλω να ξέρω τι μου γίνεται κ να μη  πηγαίνω στα τυφλα

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα . εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 31.5 κ 41 ο άντρας μου  κ έκανα στο 3Μηνο κάποιες εξετάσεις ορμονικές κ σπερμοδιαγραμμα κ σαλπιγγογραφια στο 6 Μηνο ,έγκυος έμεινα στο 11Μηνο.  Γενικά Θέλω να ξέρω τι μου γίνεται κ να μη  πηγαίνω στα τυφλα

Και γω τωρα μετα απο 5 μηνες προσπαθειων λεω να κανω μια επισκεψη στο γιατρο αλλα ο αντρας μου επιμενει οτι ειναι νωρις και τσαμπα αγχωνομαι!

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , ada32 είπε:

Oποτε απο αυριο το πρωτο τεστακι να δουμε τι θα δειξει..χεχε

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Αν εισασταν 36 χρονων μετα απο ποσο καιρο προσπαθειων θα αρχιζατε να ψαχνεστε?

Στον 2ρο μήνα  το έψαξα και αυτό γιατί πήγα στον γιατρό μου για το ΠΑΠ και αφού είχα ξεκινήσει προσπαθειες μου σύστησε μόνο μια κολπικη καλλιέργεια.Σε αυτή βρέθηκε ουρεοπλασμα και πήρα αντιβιωση.Δεν θα μπορουσα να περιμένω για παρά πολύ άλλωστε θέλω να ξέρω τι μου γίνεται γενικοτερα.

Βρε κοριτσια να σας πω και εγω την ανησυχία μου..Να θυμίσω πως στις 8 Δεκεμβρίου έκανα απόξεση στην 13η εβδομάδα και αδιαθετησα μετά από 54 μέρες.Καθε μήνα παρακολουθώ με υπέρηχο ώστε να βλέπω πως πάμε αλλα και γτ είδαμε μια μικρή κυστουλα που ο γιατρος λέει πως είναι απομεινάρι της συλληψης που είχε γίνει και αργεί λίγο να φύγει.Να σας πω ότι βλέπω δυο γιατρους γιατί ο ενας έχει φοβερο υπέρηχο και ο συγκεκριμενος δεν έχει αναφέρει πως προέρχεται από την προηγούμενη σύλληψη.Πριν τρεις ημέρες τελείωσε κ η 2ρη περίοδος και μόλις καθάρισα την επόμενη το πρωί είχα αρκετες καφέ εκκρίσεις οι οποίες συνεχίζουν μέχρι σήμερα.Και εχθές με την επαφή εβγαλα αρκετά καφέ και έπειτα είχα πολύ λιγότερα αλλα έχω κ σαν πονακια περιοδου.Μιλησα τώρα με τον γιατρό που έχω χρόνια και ζήτησε να με δει το βράδυ γιατί εφόσον λέει είχα καθαρίσει αλλα κ αφού δεν συνέβη μετά από επαφή τότε ίσως προέρχεται από την κυστη και μάλλον θα χρειαστεί να μου δώσει κάτι.Μου “φωνάζει” να μην ανησυχώ οπως κ ο δευτερος μου είπε δεν ανησυχεί απλά να το παρακολουθούμε όμως μετά από όλα αυτά έχω γίνει φοβική..

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Στον 2ρο μήνα  το έψαξα και αυτό γιατί πήγα στον γιατρό μου για το ΠΑΠ και αφού είχα ξεκινήσει προσπαθειες μου σύστησε μόνο μια κολπικη καλλιέργεια.Σε αυτή βρέθηκε ουρεοπλασμα και πήρα αντιβιωση.Δεν θα μπορουσα να περιμένω για παρά πολύ άλλωστε θέλω να ξέρω τι μου γίνεται γενικοτερα.

Εχω ραντεβου στο τελος του μηνα για τεστ παπ οποτε θα το συζητησω με τη γιατρο μου να δω τι θα μου πει και κεινη! Και γω θελω να ξερω οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι τα περιθωρια μου αισθανομαι οτι στενεβουν!

πρίν από 32 λεπτά , Beboula25 είπε:

Βρε κοριτσια να σας πω και εγω την ανησυχία μου..Να θυμίσω πως στις 8 Δεκεμβρίου έκανα απόξεση στην 13η εβδομάδα και αδιαθετησα μετά από 54 μέρες.Καθε μήνα παρακολουθώ με υπέρηχο ώστε να βλέπω πως πάμε αλλα και γτ είδαμε μια μικρή κυστουλα που ο γιατρος λέει πως είναι απομεινάρι της συλληψης που είχε γίνει και αργεί λίγο να φύγει.Να σας πω ότι βλέπω δυο γιατρους γιατί ο ενας έχει φοβερο υπέρηχο και ο συγκεκριμενος δεν έχει αναφέρει πως προέρχεται από την προηγούμενη σύλληψη.Πριν τρεις ημέρες τελείωσε κ η 2ρη περίοδος και μόλις καθάρισα την επόμενη το πρωί είχα αρκετες καφέ εκκρίσεις οι οποίες συνεχίζουν μέχρι σήμερα.Και εχθές με την επαφή εβγαλα αρκετά καφέ και έπειτα είχα πολύ λιγότερα αλλα έχω κ σαν πονακια περιοδου.Μιλησα τώρα με τον γιατρό που έχω χρόνια και ζήτησε να με δει το βράδυ γιατί εφόσον λέει είχα καθαρίσει αλλα κ αφού δεν συνέβη μετά από επαφή τότε ίσως προέρχεται από την κυστη και μάλλον θα χρειαστεί να μου δώσει κάτι.Μου “φωνάζει” να μην ανησυχώ οπως κ ο δευτερος μου είπε δεν ανησυχεί απλά να το παρακολουθούμε όμως μετά από όλα αυτά έχω γίνει φοβική..

Μπεμπούλα όντως μπορεί να μην είναι κάτι ανησυχητικό αλλα καλύτερα να πας να σε δει!!!Αν είναι η κύστη και φεύγει ακόμα καλύτερα!!Εγω μετά απο απόξεση που είχα παέι για υπέρηχο δν βλέπαμε κάτι.Μπορεί όντως να είναι κυστούλα

@Ani ani τυχαία διάβασα τα νέα σου!! Να σου ζήσει ο γιος σου! Κακοτυχος και υγιής να είναι! Καλή δύναμη και σε σένα από δω και πέρα! Ο γιατρός είχε προβλέψει ότι θα γεννήσεις λίγο πρόωρα ή ήταν ξαφνικό;

@elenakii22 ε ε έρχεται!! Με το καλό και σε σένα!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εχω ραντεβου στο τελος του μηνα για τεστ παπ οποτε θα το συζητησω με τη γιατρο μου να δω τι θα μου πει και κεινη! Και γω θελω να ξερω οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι τα περιθωρια μου αισθανομαι οτι στενεβουν!

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι τα λεω και σε εμενα..Το θέμα ηλικίας δεν με αγχώνει τόσο για την γονιμότητα αλλα για τα υπόλοιπα θέματα όπως αυτά που αφορούν το μωράκι γιατι όσο περνάμε την ηλικια υπάρχει ο φόβος για διαφορα.

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μπεμπούλα όντως μπορεί να μην είναι κάτι ανησυχητικό αλλα καλύτερα να πας να σε δει!!!Αν είναι η κύστη και φεύγει ακόμα καλύτερα!!Εγω μετά απο απόξεση που είχα παέι για υπέρηχο δν βλέπαμε κάτι.Μπορεί όντως να είναι κυστούλα

Μακάρι @marillia μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Το βραδάκι θα το δούμε

Prenatal yoga  και pilates επιτρέπεται σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη αλλά μεγάλη προσοχή στον δάσκαλο.  Βγαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι και διδάσκει χωρίς να το κατέχει. Εγώ κάνω και τα δύο.  Επίσης οποία θέλει μπορώ να της πω γιατί από πολλές περιοχές πιστοποιημένους δασκάλους.  @ntemiiiiii ειδικά στο Παγκράτι που μένεις έχω να σου πω αν θες.  

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...