Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι,ίσα ίσα στην αρχή είναι λίγο δύσκολα μετά πιστεύω το πρώτο τρίμηνο θα είμαι πολύ καλύτερα!

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές τον Αύγουστο τον Οκτώβριο είχα μια βιοχημική.

Υπομονή, όπου να ναι θα φεύγει το πρώτο τρίμηνο.να έχεις μια ήσυχη εγκυμοσύνη εύχομαι και να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες σιγά σιγά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Γεια σας girlες.εχω μια βαρεμαρα να γραφω...με δερνει απεριοριστη τεμπελια.

Ειχα τραπεζι τους γονεις χτες(δεν ανακοινωσα τιποτα)

Εγκαινιασμος της νεας σομπας..νταχαο σπιτι παιδια..με το τιραντε ειμαι...

Πειτε μου νεακια ευχαριστα να αναρτησω πινακακι φοβερο!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 37 λεπτά , Ασία είπε:

Υπομονή, όπου να ναι θα φεύγει το πρώτο τρίμηνο.να έχεις μια ήσυχη εγκυμοσύνη εύχομαι και να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες σιγά σιγά!!

Σευχαριστω πολύ!Κι εσύ εγκυουλα και γρήγορα!

EvgLp2.png

πρίν από 39 λεπτά , zina7777 είπε:

Θα το πείτε το Πάσχα είπες ε? Θα είναι το πρώτο εγγόνι για τους γονείς σου? Φαντάζομαι θα το περιμένουν πως κ πως.

πρίν από 32 λεπτά , Ασία είπε:

Θα το πείτε το Πάσχα είπες ε? Θα είναι το πρώτο εγγόνι για τους γονείς σου? Φαντάζομαι θα το περιμένουν πως κ πως.

5ο. Πιστευω θα χαρουν.Βεβαια ετοιμαζονται για γαμο τιν Οκτωβρη.Ετσι ηταν το προγραμμα.αλλα αξιζει τον κοπο να καθυστερησουμε.Για το Πασχα λεω ναι.καλως εροντων των πραγματων.

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , zina7777 είπε:

5ο. Πιστευω θα χαρουν.Βεβαια ετοιμαζονται για γαμο τιν Οκτωβρη.Ετσι ηταν το προγραμμα.αλλα αξιζει τον κοπο να καθυστερησουμε.Για το Πασχα λεω ναι.καλως εροντων των πραγματων.

Τι ωραία!θα χαρούν φυσικά και ας καθυστερήσει λίγο ο γάμος. Σκέφτεστε μαζί γάμο και βάφτιση το 19;

9 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Εγώ για πολύ καιρό δεν ξεκινούσα γυμναστήριο γιατί σκεφτόμουν πως όπου να ναι θα μείνω έγκυος και θα το κόψω πάνω που θα έχω μπει σε ένα καλό πρόγραμμα, αλλά τελικά οι μήνες περνούσαν κι εγώ εγκυμοσύνη γιοκ και γυμναστική επίσης γιοκ. Γι αυτό και πρόσφατα γράφτηκα και κάνω γιόγκα και πιλατες.με τη γιόγκα είμαι ενθουσιασμένη!να ξεκινήσεις κι εσύ σύντομα, να δοκιμάσεις και γιόγκα, αν έχει στο γυμναστήριο που θα πας,να δεις αν σου πηγαίνει. @Beboula25 και @noni90 συμφωνώ μαζί σας πως μια μόνο επαφή γόνιμη μέρα φτάνει,αλλά εγώ δεν έχω ελπίδες επειδή πριν από αυτή την επαφή μπορεί να είχαμε κ 40 μέρες να κάνουμε σεξ, οπότε μάλλον δεν θα ήταν καλής ποιότητας τα σπερματοζωάρια. Μπορεί βέβαια να μην ισχύει αυτό και να υπήρχαν και λίγα έστω καλής ποιότητας.εξάλλου εμείς ένα χρειαζόμαστε..πάντως περίοδος ακόμη να έρθει και είμαι 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας, ενώ τον προηγούμενο μήνα ήρθε 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας.

Οι περισσότερες κοπέλες έχω παρατηρήσει πως κάνουν ωορρηξία όταν τελειώσουν τα πονάκια αυτά, έτσι είμαι κι εγώ.στην αρχή των προσπαθειών έκανα το λάθος να έχουμε επαφή "θέλουμε-δεν θέλουμε" επειδή έτσι ήταν η "σωστή" προσπάθεια αλλά πλέον μετά από σκέψη δεν θέλω να συμβαίνει αυτό.Δεν θέλω η επαφή που θα φέρει το θαύμα να είναι καταναγκαστικό έργο..άσε που μας αγχώνει αυτό το "πρέπει να γίνει σήμερα" και μόνο κακό κάνει στην σχέση.

Μου είχε πει για γιόγκα και η μέλλουσα κουμπαρα μας καλα που μου το θύμισες..Η αλήθεια είναι πως και εγω αναρωτιέμαι τώρα θα γραφτώ που θα ξεκινήσω σιγά σιγά για παιδάκι;Απλά θέλω πλέον να έχω στόχους γενικοτερα να χαλαρωσω και να μην πέσω πάλι με τα μούτρα..Το πήρα λίγο από φόβο όλο αυτό που πέρασα αυτό το διάστημα.. Επισης έχεις δίκιο συμφωνώ απόλυτα πως το “ψυχαναγκαστικό” φέρνει στρες και στους δυο.. Προτιμω οπως ξεκινήσαμε ηρεμα έτσι να συνεχίσουμε και οποτε θέλει με το καλό να έρθει.. Δεν πιστεύω πως τα λέω τώρα αυτά όταν πριν λίγο καιρό ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ήθελα να περάσει το διάστημα που έπρεπε ώστε να ξανά προσπαθήσω.. Και ευτυχώς που χαλάρωσα γιατί σε λιγες μέρες κλεισαμε να κάνει επέμβαση στο διάφραγμα κ πεφτει ακριβως στις “μερες”μου!! Δεν θέλω να με φανταστώ σε άλλη φάση τρέλας και εκεί που βγαίνει από το χειρουργείο να φωνάζω γρήγορα φέρτε τον εδώ σε εμενα!!! Χαχαχα :-P

Ευχομαι να γινει το θαύμα σου !!!  

• Χαχα 1

12 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

19/3 αυχενική!

Πονεμένη ιστορία οι δουλειές! Ψάχνω γυναίκα να με βοηθάει,δεν έχω χρόνο αλλά πλέον ούτε δύναμη λαχανιαζω!

@zina7777 μήπως έχεις εσύ καμιά καλή υπόψιν;

Κι εγώ πριν μείνω έγκυος έκανα yoga και τώρα μου λείπει! Σκεφτόμουν μετά το Πάσχα να ξεκινήσω yoga prenatal αλλά φίλη μου γιατρός μου λέει όχι!

Άντε βρε! πρώτη φορά;

Ναι ναι πρωτη!!!

10 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλε εσυ δεν έχεις πει τιποτα πουθενά????

πρίν από 34 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι ναι πρωτη!!!

Καλε εσυ δεν έχεις πει τιποτα πουθενά????

Σε 3-4 φιλους....καλημερα φιλη.καλη επιτυχια σημερα στο date της ζωης σου.

9 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Τι ωραία!θα χαρούν φυσικά και ας καθυστερήσει λίγο ο γάμος. Σκέφτεστε μαζί γάμο και βάφτιση το 19;

Την ιδια χρονια ναι,μαζι οχι δεν τα θελω.ειμαι φωτογραφος κατα βασην και τα χω βαρεθει νανγινονται μαζι..

Καλημερα φίλη.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, zina7777 είπε:

Σε 3-4 φιλους....καλημερα φιλη.καλη επιτυχια σημερα στο date της ζωης σου.

Την ιδια χρονια ναι,μαζι οχι δεν τα θελω.ειμαι φωτογραφος κατα βασην και τα χω βαρεθει νανγινονται μαζι..

Καλημερα φίλη.

Καλημέρα ευχαριστώ

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μου είχε πει για γιόγκα και η μέλλουσα κουμπαρα μας καλα που μου το θύμισες..Η αλήθεια είναι πως και εγω αναρωτιέμαι τώρα θα γραφτώ που θα ξεκινήσω σιγά σιγά για παιδάκι;Απλά θέλω πλέον να έχω στόχους γενικοτερα να χαλαρωσω και να μην πέσω πάλι με τα μούτρα..Το πήρα λίγο από φόβο όλο αυτό που πέρασα αυτό το διάστημα.. Επισης έχεις δίκιο συμφωνώ απόλυτα πως το “ψυχαναγκαστικό” φέρνει στρες και στους δυο.. Προτιμω οπως ξεκινήσαμε ηρεμα έτσι να συνεχίσουμε και οποτε θέλει με το καλό να έρθει.. Δεν πιστεύω πως τα λέω τώρα αυτά όταν πριν λίγο καιρό ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και ήθελα να περάσει το διάστημα που έπρεπε ώστε να ξανά προσπαθήσω.. Και ευτυχώς που χαλάρωσα γιατί σε λιγες μέρες κλεισαμε να κάνει επέμβαση στο διάφραγμα κ πεφτει ακριβως στις “μερες”μου!! Δεν θέλω να με φανταστώ σε άλλη φάση τρέλας και εκεί που βγαίνει από το χειρουργείο να φωνάζω γρήγορα φέρτε τον εδώ σε εμενα!!! Χαχαχα :-P

Ευχομαι να γινει το θαύμα σου !!!  

Καλημέρα! Είναι πολύ σημαντικό να είστε χαλαροί και οι δύο. Μα εσείς γιατί να σκάτε?Εκτός του ότι είστε νέοι, ξέρετε πως μπορείς να μείνεις έγκυος και αυτό είναι βασικό, άλλα ζευγάρια προσπαθούν πολύ περισσότερο από εσάς και δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Μετά από μια εγκυμοσύνη το σώμα ξέρει τον τρόπο και μένεις πιο εύκολα λένε.Εγώ ένας λόγος που ήθελα να πηγαίνω στο γυμναστήριο ήταν το ότι ήθελα να έχω κ άλλα ενδιαφέροντα και να ξεφύγει το μυαλό μου από τον μοναδικό στόχο των τελευταίων μηνών, το μωρό.φαντάσου έχω κάνει ετήσια συνδρομή.ελπίζω βέβαια να σταματήσω να πηγαίνω μέσα στον χρόνο λόγω εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό και μέχρι να συμβεί θέλω να συνεχίζω την ζωή μου κανονικότατα χωρίς να έχω συνέχεια στο μυαλό μου ότι θα μείνω έγκυος. Λοιπόν εγώ σήμερα σκεφτόμουν να κάνω τεστ εγκυμοσύνης το πρωί που ξύπνησα, αλλά δεν έκανα πρώτον γιατί έχω κάνει άπειρα στο παρελθόν γεμάτη ελπίδες και θυμάμαι την απογοήτευση που έπαιρνα. Από παλιά έχω πει πως την επόμενη φορά που θα κάνω θα έχω μια σοβαρή καθυστέρηση. Και δεύτερον μέσα στη νύχτα σηκώθηκα δύο φορές και πήγα τουαλέτα, οπότε τα ούρα μου τα πρωινά δεν θα είναι "δυνατά".Ίσως κάνω αύριο το πρωί αλλά και πάλι θα έχω το ίδιο θέμα με τα ούρα.

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα φίλη.

Καλημέρα όμορφη εγκυούλα!!την ίδια χρονιά αλλά όχι μαζί? Περίεργο μου ακούγεται.σκέψου πως τον ίδιο πάνω κάτω κόσμο θα καλέσεις και στα δύο μυστήρια, γιατί να μην τα κάνεις μαζί να ξεμπερδεύεις?? Εγώ τα βλέπω ως υποχρέωση όλα αυτά γι αυτό κ σου λέω πως θα ξεμπερδεύεις την ίδια μέρα.άσε που θα κάνεις κ ένα τραπέζι και για τα δύο...

πρίν από 31 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα! Είναι πολύ σημαντικό να είστε χαλαροί και οι δύο. Μα εσείς γιατί να σκάτε?Εκτός του ότι είστε νέοι, ξέρετε πως μπορείς να μείνεις έγκυος και αυτό είναι βασικό, άλλα ζευγάρια προσπαθούν πολύ περισσότερο από εσάς και δεν έχουν πετύχει εγκυμοσύνη. Μετά από μια εγκυμοσύνη το σώμα ξέρει τον τρόπο και μένεις πιο εύκολα λένε.Εγώ ένας λόγος που ήθελα να πηγαίνω στο γυμναστήριο ήταν το ότι ήθελα να έχω κ άλλα ενδιαφέροντα και να ξεφύγει το μυαλό μου από τον μοναδικό στόχο των τελευταίων μηνών, το μωρό.φαντάσου έχω κάνει ετήσια συνδρομή.ελπίζω βέβαια να σταματήσω να πηγαίνω μέσα στον χρόνο λόγω εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό και μέχρι να συμβεί θέλω να συνεχίζω την ζωή μου κανονικότατα χωρίς να έχω συνέχεια στο μυαλό μου ότι θα μείνω έγκυος. Λοιπόν εγώ σήμερα σκεφτόμουν να κάνω τεστ εγκυμοσύνης το πρωί που ξύπνησα, αλλά δεν έκανα πρώτον γιατί έχω κάνει άπειρα στο παρελθόν γεμάτη ελπίδες και θυμάμαι την απογοήτευση που έπαιρνα. Από παλιά έχω πει πως την επόμενη φορά που θα κάνω θα έχω μια σοβαρή καθυστέρηση. Και δεύτερον μέσα στη νύχτα σηκώθηκα δύο φορές και πήγα τουαλέτα, οπότε τα ούρα μου τα πρωινά δεν θα είναι "δυνατά".Ίσως κάνω αύριο το πρωί αλλά και πάλι θα έχω το ίδιο θέμα με τα ούρα.

Καλημέρα όμορφη εγκυούλα!!την ίδια χρονιά αλλά όχι μαζί? Περίεργο μου ακούγεται.σκέψου πως τον ίδιο πάνω κάτω κόσμο θα καλέσεις και στα δύο μυστήρια, γιατί να μην τα κάνεις μαζί να ξεμπερδεύεις?? Εγώ τα βλέπω ως υποχρέωση όλα αυτά γι αυτό κ σου λέω πως θα ξεμπερδεύεις την ίδια μέρα.άσε που θα κάνεις κ ένα τραπέζι και για τα δύο...

Να σου πω την αληθεια.σκεφτομουν τη βαπτιση σε πιο οικογενειακο κλιμα.η αλληθεια ειναι πως και το γαμο ετσι τον ηθελα.αλλα δε γλυτωνουμε απο γονεις..θελουν τα σογια.ας ερθει εκεινη η ωρα και θα δουμε..ας μη προτρεχουμε.εχω φωτογραφισει και βαπτισεις ομως που μετα απο κανα δυο μηνες καναμε και το γαμο των γονιων του μωρου.και μ αρεσε πιο πολυ.με χαλαει η εικονα η νυφη-μανα να αλλαζει το μωρο να το ντυνει.Κι υπαρχει και τεραστια ελλειψη υλικου φωτογραφικου επειδη γινονται ολα βιαστικα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Ασία είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Τι διαβάζω???? Αύριο πρωί πρωί να περιμένουμε ευχάριστα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...