Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Κι εγώ παίρνω φυλλικό από το Σεπτέμβρη που πήγα για ΠΑΠ και είπα στο γιατρό ότι θέλουμε παιδάκι!Μου είπε ότι βοηθάει την ανάπτυξη του εμβρύου και καλό είναι να λαμβάνεται πριν την σύλληψη!Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι και το φυλλικό μπορεί να με βοηθησε στη σύλληψη με τόσο υψηλή TSH που είχα! Οπότε λογικά βοηθάει και στα δύο,τι να πω!

Σίδηρο και ασβέστιο πότε ξεκινάμε;Δε μου έδωσε τίποτα ακόμη!

Ουτε εμενα.εχω τριτη ραντεβιυ.θα σ ενημερωσω.ποια εβδομαδα εισαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

On 2/3/2018 at 3:41 ΜΜ, CMES είπε:

Ναι στο ιασω γεννησα!

Γεια σας κοριτσια μου!! Εγω γέννησα πριν στις 22 του μήνα! Βιαστηκε ο μπεμπης να βγει!! Φυσιολογικα γεννησα χωρις επισκληριδιο και ολα καλα! Εσυ πώς εισαι;;

• Μου αρέσει 7

21 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Και γω το εκανα αυτο! Εγω ομως το πηγα και ενα βημα πιο μακρια! Επελεγα και τι ζωδιο θα ηθελα να ειναι το παιδι μου :)

Χαχαχα κ εγώ το έφτασα εκεί!!

Κορίτσια, εσείς που χρησιμοποιείτε τεστ ωορρηξίας κ ξέρετε την ημέρα ωορρηξίας σας ξέρετε και πόσες μέρες κρατάει η  ωχρινική σας φάση. Κάθε μήνα κρατάει ίδιες μέρες??

πρίν από 46 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!! Εγω γέννησα πριν στις 22 του μήνα! Βιαστηκε ο μπεμπης να βγει!! Φυσιολογικα γεννησα χωρις επισκληριδιο και ολα καλα! Εσυ πώς εισαι;;

Μπράβο κοριτσι μου συγχαρητήρια... Να σου ζήσει.Στις πόσες βδομάδες γεννησες; Πονέσες πολύ; Τι βάρος ο μπέμπης;

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

Κορίτσια, εσείς που χρησιμοποιείτε τεστ ωορρηξίας κ ξέρετε την ημέρα ωορρηξίας σας ξέρετε και πόσες μέρες κρατάει η  ωχρινική σας φάση. Κάθε μήνα κρατάει ίδιες μέρες??

Δεν είναι απόλυτο να κρατάει κάθε μήνα τις ίδιες μέρες. Μπορεί να αλλάζει.Το φυσιολογικό είναι 12-16 μέρες.

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

Μπράβο κοριτσι μου συγχαρητήρια... Να σου ζήσει.Στις πόσες βδομάδες γεννησες; Πονέσες πολύ; Τι βάρος ο μπέμπης;

Δεν είναι απόλυτο να κρατάει κάθε μήνα τις ίδιες μέρες. Μπορεί να αλλάζει.Το φυσιολογικό είναι 12-16 μέρες.

Σε ευχαριστω πολυ!!! γεννηθηκε ακριβως στις 36 εβδομαδες 2.600 και ναι πονεσα αρκετα ομως αξιζε τον πονο..χιχι!!

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

10η

Ειμαι 9+2 κοντα ειμαστε..αντε με το καλο φιλη!!!

1 ώρα πρίν, Ani ani είπε:

Να σου ζησει!υγεια και τυχη στη ζωη του.Καλη αναρρωση σ εσενα και φυσηξε αν μπορεις αερα ευκολης γεννας και για μας...χιχιχι

• Μου αρέσει 1

Να σου ζησει ο παίδαρος!  Γέρος και δυνατός ναναι παντα!!!! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει!!!! Γερο και καλοτυχο να είναι!!

8 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?εγω τελειωσα απο την δουλεια κ επιτελους μπορω να ξεκουραστω κ να απολαυσω το σκ με τον τρομερα καλο καιρο που εχουμε....

Γεια σου δημητρα!! Τα ξεκινησες τα τεστ ωορηξιας;

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Συγχαρητήρια!Να σας ζήσει! Καλή ανατροφή!

1 hour ago, zina7777 είπε:

Ειμαι 9+2 κοντα ειμαστε..αντε με το καλο φιλη!!!

Να σου ζησει!υγεια και τυχη στη ζωη του.Καλη αναρρωση σ εσενα και φυσηξε αν μπορεις αερα ευκολης γεννας και για μας...χιχιχι

Ναι καλέ κοντά είμαστε! Κάνω κι εγώ λες και γέννησα 100 χρόνια πριν.Δε θύμαμαι πότε ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο!Αν και μια φίλη μου μου είπε ότι πλέον αν είναι καλές οι εξετάσεις σου δε στα χορηγούν! Ισχύει;

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!Να σας ζήσει! Καλή ανατροφή!

Ναι καλέ κοντά είμαστε! Κάνω κι εγώ λες και γέννησα 100 χρόνια πριν.Δε θύμαμαι πότε ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο!Αν και μια φίλη μου μου είπε ότι πλέον αν είναι καλές οι εξετάσεις σου δε στα χορηγούν! Ισχύει;

Απ οσο ξερω ναι.αν και προτιμω να παιρνω.πολλες παλαιοτερα που δεν επαιρναν παραπονιουνται για χαμενα δοντια,μαλλια κλπ...θα προσπασω να επιμεινω για ελαχιστη δοση.

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Μέχρι να πάρω ινοφερτ στους 4 μήνες που τσέκαρα ωορρηξία κ περίοδο έρχονταν 12 μέρες μετά η περίοδος... με τα ινοφερτ πηγα 14 κ τώρα που είμαι στο δεύτερο κύκλο μάλλον θα κάνω κ νωρίτερα από ότι έκανα ωορρηξία.

1 hour ago, noni90 είπε:

Μέχρι να πάρω ινοφερτ στους 4 μήνες που τσέκαρα ωορρηξία κ περίοδο έρχονταν 12 μέρες μετά η περίοδος... με τα ινοφερτ πηγα 14 κ τώρα που είμαι στο δεύτερο κύκλο μάλλον θα κάνω κ νωρίτερα από ότι έκανα ωορρηξία.

Αυτούς τους 4 μήνες ερχόταν κάθε μήνα 14 μέρες μετά δηλαδή? Ήταν στάνταρ το 14 δηλαδή?Γιατί εμένα τον πρώτο μήνα που έκανα τεστ ωορρηξίας ήρθε 13 μέρες μετά την ωορρηξία και τώρα που είναι ο δεύτερος μήνας πότε ποτέ να την περιμένω? Σε 13 μέρες η μπορεί να έρθει και σε 14-15-16 μέρες από την ωορρηξία?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...