Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, xristina55 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου.Αυτη τη στιγμη νιωθω ενα τεραστιο κενο κ θελω απλα να τελειωνει αυτο το μαρτυριο..ο αντρας μου μου ειπε παρτο αποφαση παιδι δεν θα κανουμε ,τουλαχιστον για τον επομενο χρονο...ξερω οτι καποια στιγμη θα μαζεψω τα κομματια μου κ ισως ξαναβρω την ελπιδα αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω απλα να χωνεψω γιατι σε μενα ολα αυτα...κ γιατι τοσο πονο... θελω να πατησω ενα κουμπι κ να τελειωσουν ολα ,συν οτι με τον πονο που εχω φοβαμαι μη σκασει καμια σαλπιγγα κ εχουμε κ αλλα

Το ιδιο ρωτησα κ εγω αλλα λαπαροσκοπηση λεει δεν μπορουμε να κανουμε απο τη στιγμη που δεν ξερουμε που ειναι..η αλλη λυση ειναι να περιμενουμε μηπως απορροφηθει μονο του ,αλλα ηδη ποναω πολυ κ η χοριακη εχει φτασει σχεδον 3000 οποτε κινδυνευω να παθω ζημια.Αλλη λυση απο τη μεθοτρεξατη λενε δ υπαρχει..κ δεν την γουσταρω καθολου αλλα δ βλεπω να τη γλιτωνω

Ασε ειμαι να πεθανω...μιλαμε για τυχη βουνο πραγματικα

Λυπάμαι πολύ για αυτό που συμβαίνει..Έχεις περάσει πολύ πόνο και το μόνο που μπορώ είναι να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να είναι το τελευταίο! Την υγεία σου μόνο αυτή την στιγμή μείνε δυνατή ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 hours ago, zina7777 said:

Το φυλλικο κανει!!Βοηθαει πολυ τη συλληψη και ειναι καλο για το εμβρυο μετα.Ενας μηνα παθους εν οψη...Καλες επαφες και επιτυχημενες φιλη.Θα ελεγα να βαλεις πρωτα τη διαθεση για ωραιο ποιοτικο σεξ κι επειτα με στοχο την εγκυμοσυνη.Αγχωνονται και οι αντρες μωρε...

Χαχαχαχαχααχα δεν έχεις άδικο απλά ξέρεις ότι μετά από τόσους μήνες προσπαθειων το σεξ γίνεται συστηματικά για αυτό το σκοπό κυρίως και είναι λίγο δύσκολο να μην το σκέφτεσαι.. και οποια πει ότι δε το σκέφτεται θα μεγαλωσει η μύτη της ε κανονιστε :)

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Το φυλλικο κανει!!Βοηθαει πολυ τη συλληψη και ειναι καλο για το εμβρυο μετα.Ενας μηνα παθους εν οψη...Καλες επαφες και επιτυχημενες φιλη.Θα ελεγα να βαλεις πρωτα τη διαθεση για ωραιο ποιοτικο σεξ κι επειτα με στοχο την εγκυμοσυνη.Αγχωνονται και οι αντρες μωρε...

Γεια σας κοριτσια μου! Το φυλλικό οξύ δεν βοηθάει στην σύλληψη..Είναι καλό να το παίρνουμε όταν Ξεκινούμε τις προσπάθειες αλλα και στην εγκυμοσυνη ώστε να υπάρχει αρκετό απόθεμα.Ειναι για την σωστή ανάπτυξη στο νευρικό σύστημα του μωρού.. @zina7777 συμφωνώ με την τοποθέτηση σου για το ερωτικο κομμάτι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα φιλη.καλο σ/κ σε ολες..σημερα η μερα του καφε,πρωτα μαμα...μετα με κολλητη.εσυ??

Καλημέρα τζουτζουκα,πίνω εναν στα γρήγορα κ φεύγουμε για τον δεύτερο στον επιπλά..Έχω αρκετή δουλίτσα μέχρι το μεσημέρι.Πως είσαι;

πρίν από 37 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα τζουτζουκα,πίνω εναν στα γρήγορα κ φεύγουμε για τον δεύτερο στον επιπλά..Έχω αρκετή δουλίτσα μέχρι το μεσημέρι.Πως είσαι;

Καλα ειμαι.θελω να παω αγορα να παρω δωρο για τον ανηψιο.εχει γενεθλια αυριο.Πρωτη δημοτικου ειναι.Παπουτσια σκεφτομουν....

Αντε καλημερα λεμε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, xristina55 είπε:

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

Χριστίνα, λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Καλή δύναμη! Τουλάχιστον κάνε ο.τι χρειάζεται να μην έχεις κανένα θέμα και στο μέλλον! Αυτή η μεθοτρεξατη τι είναι;

Καλησπέρα σε όλες! Εύχομαι να είστε καλά! Σήμερα είχε πολύ ωραίο πρωινό, πήγαμε αγορά με την κόρη μου για μερικές καταθέσεις τώρα έρχονται τα γενέθλιά της!χαχαχ!

EvgLp2.png

19 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Προφανώς πάλι καλά να λες και να χαίρεσαι που είναι και καθιστική και όχι καμία άλλη που απαιτεί σωματική κούραση.μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να δουλεύεις μέχρι την τελευταία μέρα πριν γεννήσεις!

Το φυλλικο βοηθάει στην σύλληψη?? Εγώ ξέρω πως όχι, βέβαια κάνει πολύ καλό στην εγκυμοσύνη και καλό είναι να το παίρνουμε από τότε που ξεκινάμε προσπάθειες για εγκυμοσύνη

Καλημέρα. Το φυλλικο χρειάζεται για το έμβρυο μετά. Δεν βοηθάει την σύλληψη!!!

Καλημερα κοριτσια! Να εχετε ενα ομορφο σκ!  Εγω παλι χαλια ειμαι κ δν εχω διαθεση. Μολις ειμαι καλυτερα θα σας γραψω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κοπέλες,Παραθετω αποσπασμα για τις βιταμινες που βοηθουν τη συλληψη. πηγη douni τελια gr λεει και για τους αντρες παρακατω για οσες θελουν να μελετησουν.

Φυλλικό Οξύ - είναι πλέον γνωστό ότι το φυλλικό οξύ μπορεί να παίξει ρόλο στη σύλληψη και απαιτείται κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του εμβρύου, πριν ακόμα διαπιστωθεί η εγκυμοσύνη, για την υγιή ανάπτυξη του εμβρυικού νευρικού σωλήνα. Σύμφωνα με μελέτες, η ιδανική δόση του συστατικού αυτού για τις γυναίκες που επιθυμούν να συλλάβουν ή εγκυμονούν είναι τα 400μg ημερησίως.

Βιταμίνη B12 - έχει βρεθεί ότι η χορήγησή της με συμπλήρωμα μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία των ωοθηκών και των αναπαραγωγικών οργάνων.

Βιταμίνη C – μπορεί να βοηθήσει στον εμπλουτισμό της τραχηλικής βλέννας και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό το σπερματοζωάριο να επιβιώσει στο σώμα και να μεταφερθεί στο ωάριο για τη γονιμοποίησή του.

Βιταμίνες & Μέταλλα – τονώνουν τον οργανισμό και βελτιώνουν την κατάστασή του οργανισμού.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Κοπέλες,Παραθετω αποσπασμα για τις βιταμινες που βοηθουν τη συλληψη. πηγη douni τελια gr λεει και για τους αντρες παρακατω για οσες θελουν να μελετησουν.

Φυλλικό Οξύ - είναι πλέον γνωστό ότι το φυλλικό οξύ μπορεί να παίξει ρόλο στη σύλληψη και απαιτείται κατά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του εμβρύου, πριν ακόμα διαπιστωθεί η εγκυμοσύνη, για την υγιή ανάπτυξη του εμβρυικού νευρικού σωλήνα. Σύμφωνα με μελέτες, η ιδανική δόση του συστατικού αυτού για τις γυναίκες που επιθυμούν να συλλάβουν ή εγκυμονούν είναι τα 400μg ημερησίως.

Βιταμίνη B12 - έχει βρεθεί ότι η χορήγησή της με συμπλήρωμα μπορεί να συμβάλλει στην καλή λειτουργία των ωοθηκών και των αναπαραγωγικών οργάνων.

Βιταμίνη C – μπορεί να βοηθήσει στον εμπλουτισμό της τραχηλικής βλέννας και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό το σπερματοζωάριο να επιβιώσει στο σώμα και να μεταφερθεί στο ωάριο για τη γονιμοποίησή του.

Βιταμίνες & Μέταλλα – τονώνουν τον οργανισμό και βελτιώνουν την κατάστασή του οργανισμού.

Κι εγώ παίρνω φυλλικό από το Σεπτέμβρη που πήγα για ΠΑΠ και είπα στο γιατρό ότι θέλουμε παιδάκι!Μου είπε ότι βοηθάει την ανάπτυξη του εμβρύου και καλό είναι να λαμβάνεται πριν την σύλληψη!Η ενδοκρινολόγος μου είπε ότι και το φυλλικό μπορεί να με βοηθησε στη σύλληψη με τόσο υψηλή TSH που είχα! Οπότε λογικά βοηθάει και στα δύο,τι να πω!

Σίδηρο και ασβέστιο πότε ξεκινάμε;Δε μου έδωσε τίποτα ακόμη!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...