Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Ασία είπε:

Προφανώς πάλι καλά να λες και να χαίρεσαι που είναι και καθιστική και όχι καμία άλλη που απαιτεί σωματική κούραση.μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να δουλεύεις μέχρι την τελευταία μέρα πριν γεννήσεις!

Το φυλλικο βοηθάει στην σύλληψη?? Εγώ ξέρω πως όχι, βέβαια κάνει πολύ καλό στην εγκυμοσύνη και καλό είναι να το παίρνουμε από τότε που ξεκινάμε προσπάθειες για εγκυμοσύνη

Δεν βοηθά στη σύλληψη κατά τη γιατρό μου, είναι απαραίτητο όμως να υπάρχει μπολικο για την υγειη ανάπτυξη του νευρικου συστήματος του εμβρύου οταν με το καλο το πιάσουμε. Γι αυτό το δίνουν από πριν και το συνεχιζουν και στην εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Ασία είπε:

Προφανώς πάλι καλά να λες και να χαίρεσαι που είναι και καθιστική και όχι καμία άλλη που απαιτεί σωματική κούραση.μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να δουλεύεις μέχρι την τελευταία μέρα πριν γεννήσεις!

Το φυλλικο βοηθάει στην σύλληψη?? Εγώ ξέρω πως όχι, βέβαια κάνει πολύ καλό στην εγκυμοσύνη και καλό είναι να το παίρνουμε από τότε που ξεκινάμε προσπάθειες για εγκυμοσύνη

Να σου πω την αληθεια η μικροβιολογος με ειχε συμβουλεψει να το παρω κι οτι θα με βοηθησει.το ειχα 3.5 πολυ χαμηλο.

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Δεν βοηθά στη σύλληψη κατά τη γιατρό μου, είναι απαραίτητο όμως να υπάρχει μπολικο για την υγειη ανάπτυξη του νευρικου συστήματος του εμβρύου οταν με το καλο το πιάσουμε. Γι αυτό το δίνουν από πριν και το συνεχιζουν και στην εγκυμοσύνη!

Ναι αυτά ξέρω κι εγώ ακριβώς...

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Να σου πω την αληθεια η μικροβιολογος με ειχε συμβουλεψει να το παρω κι οτι θα με βοηθησει.το ειχα 3.5 πολυ χαμηλο.

Α είχες κάνει και εξετάσεις και το είδες? Εγώ ποτέ δεν το έχω κοιτάξει. Πόσο περίπου είναι το φυσιολογικό για να καταλάβω πόσο χαμηλό θεωρείται το 3,5;

πρίν από 40 λεπτά , mama16 είπε:

@zina7777 αυτό είχε συμβεί γιατί είχα καθυστερημένη σύλληψη που σημαίνει ότι ενώ είχα καθυστέρηση επειδή γονιμοποιηθηκε αργότερα το ωάριο κ όχι τότε που κανονικά έπρεπε δεν φάνηκε η εγκυμοσύνη!

Επειδή έχεις πολλές μέρες καθυστέρησης ακόμα κ τεστ απ το φαρμακείο να πάρεις κ να μην είναι τα πρωινά ουρά θα δείξει αν είσαι ή όχι.. Εγώ πάντως σ εύχομαι να έχει συμβεί το ίδιο κ σε σένα όπως είχε συμβεί κ σε μένα!!

Σε ευχαριστώ πολυ μακάρι, αν και δε το πιστεύω γιατι ηταν νωρίς οι επαφές. 

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

Πριν πάρεις τα primolut είχες κάνει χοριακή να είσαι σίγουρη? Εγώ παλιότερα που είχε χρειαστεί να τα πάρω νομίζω πως τα είχα πάρει περισσότερες μέρες, νομίζω 10 και μου είχε πει το ίδιο, πως 4 μέρες ακριβώς μετά τη διακοπή τους θα μου έρθει και ήρθε στην ώρα της.

Ειχα κανει μια εβδομάδα πριν και μου ειπε δε παιζει να είναι λαθος. Και εγω παλια ειχα παρει για 10,αλλα τωρα 5 γιατι επερνα πιο πολλα! 

Just now, Ασία είπε:

Ναι αυτά ξέρω κι εγώ ακριβώς...

Α είχες κάνει και εξετάσεις και το είδες? Εγώ ποτέ δεν το έχω κοιτάξει. Πόσο περίπου είναι το φυσιολογικό για να καταλάβω πόσο χαμηλό θεωρείται το 3,5;

Λοιπον βρηκα τις εξετασεις λεει απο 3 εως 19ng/ml

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ασία είπε:

Όντως έχουμε πολλά ευχάριστα τελευταία!!μπήκε δυναμικά το 18. Να σε ρωτήσω, μήπως έχεις περιττά κιλά η έντονη τρίχοφυια?Γιατί ο γιατρός μου μου είπε πως συνήθως αυτά είναι σημάδια ανισορροπίας ορμονών.7 μήνες είπαμε προσπάθεια, ε? Και ηλικίες καλές αν κρίνω από το 90 δίπλα στο όνομα σου.

Ναι ρε κοριτσι έχω κ απ τα 2 τα τελευταία 2 χρόνια.... είμαι 75 κιλά, ευτυχώς παλιότερα γυμναζομουν κ είμαι σφιχτή κ δε μου φαίνονται πολύ με ύψος 1.63..... τριχοφυΐα τα τελευταία 2 χρόνια στο πρόσωπο κ πιγούνι καθώς κ κοιλιά κ θηλές... κ ο ενδοκρινολόγος με ρώτησε για αυτά κ μου είπε πριν και κάνω εξετάσεις ότι μάλλον έχω μεταβολικό σύνδρομο χωρίς κύστες..δε μου είπε όμως αν ρυθμίζεται κ πως, προφανώς ο άνθρωπος περίμενε να δει κ εξετάσεις.. 7ος μήνας είναι τώρα που προσπαθούμε, κ είμαστε κ οι 2 28 χρόνων..... πίστευα ότι θα έρθει εύκολα η αλήθεια είναι αλλά εντάξει θα είμαι άδικη αν πω ότι δυσκολεύτηκα απο τώρα... σίγουρα όμως ελπίζω να έρθει σύντομα!!! 

πρίν από 23 λεπτά , soth_26 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ μακάρι, αν και δε το πιστεύω γιατι ηταν νωρίς οι επαφές. 

Ειχα κανει μια εβδομάδα πριν και μου ειπε δε παιζει να είναι λαθος. Και εγω παλια ειχα παρει για 10,αλλα τωρα 5 γιατι επερνα πιο πολλα! 

Ναι, δεν παίζει να ήταν λάθος, αλλά μήπως είχες καμία καθυστερημένη σύλληψη και οταν έκανες την χοριακή ακόμη δεν είχε γίνει η εμφύτευση κ δεν ανέβηκε η ορμόνη?

πρίν από 1 λεπτό , Ασία είπε:

Ναι, δεν παίζει να ήταν λάθος, αλλά μήπως είχες καμία καθυστερημένη σύλληψη και οταν έκανες την χοριακή ακόμη δεν είχε γίνει η εμφύτευση κ δεν ανέβηκε η ορμόνη?

Δε ξέρω τι να πω... Θα δειξει :)

@noni90 Κι εγώ έχω έντονη τριχοφυια, μεγάλο πρόβλημα...Αλλά εγώ το έχω από την εφηβεία μου αυτό το θέμα όχι μόνο τώρα τελευταία.Οι γιατροί μου βέβαια, Ο Ενδοκρινολογος κ ο γυναικολόγος μου, δεν ξέρω γιατί αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν τις τρίχες στο πρόσωπο μου(Όταν υπάρχουν,Γιατί κάνω λέιζερ) κ προσπαθούν να με βγάλουν τρελή, λένε πως αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα.Κ Εγώ εγώ το ίδιο με σένα πίστευα πως θα έρθει πολύ εύκολα το μωρό και από τον πρώτο κιόλας μήνα ελεύθερων επαφών έβαζα πρόγραμμα στην ζωή μου νομίζοντας πως θα έρθει μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ!μάλιστα επέλεγα κ ποια περίοδο με βολεύει να γεννήσω λόγω δουλειάς.. φαντάσου...

πρίν από 14 λεπτά , Ασία είπε:

@noni90 Κι εγώ έχω έντονη τριχοφυια, μεγάλο πρόβλημα...Αλλά εγώ το έχω από την εφηβεία μου αυτό το θέμα όχι μόνο τώρα τελευταία.Οι γιατροί μου βέβαια, Ο Ενδοκρινολογος κ ο γυναικολόγος μου, δεν ξέρω γιατί αλλά κάνουν ότι δεν βλέπουν τις τρίχες στο πρόσωπο μου(Όταν υπάρχουν,Γιατί κάνω λέιζερ) κ προσπαθούν να με βγάλουν τρελή, λένε πως αυτό δεν θεωρείται πρόβλημα.Κ Εγώ εγώ το ίδιο με σένα πίστευα πως θα έρθει πολύ εύκολα το μωρό και από τον πρώτο κιόλας μήνα ελεύθερων επαφών έβαζα πρόγραμμα στην ζωή μου νομίζοντας πως θα έρθει μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ!μάλιστα επέλεγα κ ποια περίοδο με βολεύει να γεννήσω λόγω δουλειάς.. φαντάσου...

Κ εμένα ο γυναικολόγος έκανε ότι δε το έβλεπε κ μάλιστα μου λέει μέτρια τριχοφυΐα κ του λέω τι μέτρια;;; Εδώ έχω τη φαβορίτα του κοκοτα...... λέιζερ δε κάνω γτ δεν έχω μάγουλα αλλά αν είχα θα έκανα.. η φαβοριτα ευτυχώς κρύβεται. Κ εμείς θυμάμαι τον Αύγουστο ανησυχούσαμε μη κ δε μου ανανεώσουν τη σύμβαση λόγω εγκυμοσύνης ..... τώρα ανανέωσαν τη σύμβαση μου για άλλον ένα χρόνο κ εγώ έγκυος δεν έχω μείνει ακόμα. Θέλω να έχω πίστη κ υπομονή να μη με παίρνει από κάτω...... σκέψου ότι έχω ήδη δουλέψει στο μυαλό μου την ιδέα της υποβοηθούμενης από την άποψη ότι δε θέλω να ταλαιπωρηθώ μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρώ ότι φθείρει κ εμάς κ τη σχέση μας με το σύζυγο κάποια στιγμή. Παρόλα αυτά κ επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε αυτές τις λύσεις.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ειλικρινα πιστεύω οτι τοσο πολυ άγχος πρέπει να το αποβαλλουμε. Τελευταια  δεν πολυγραφω για να μην σκέφτομαι συνέχεια αυτο το θέμα. Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει η καθημερινή συζήτηση για συμπτωματα, ιστορίες εγκυμοσύνης, ατυχιες κλπ η μήπως κολλάει το μυαλό μας? Εκτιμω τη στηριξη και την ανταλλαγή αποψεων, αλλα έχω προβληματιστει προσωπικά για το εαν μου κανει καλο αυτό η αν υποσυνειδητα τελικά αγχωνομαι χειρότερα. Η δική μου αίσθηση είναι αυτή το τελευταίο διάστημα.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 35 λεπτά , noni90 είπε:

Κ εμένα ο γυναικολόγος έκανε ότι δε το έβλεπε κ μάλιστα μου λέει μέτρια τριχοφυΐα κ του λέω τι μέτρια;;; Εδώ έχω τη φαβορίτα του κοκοτα...... λέιζερ δε κάνω γτ δεν έχω μάγουλα αλλά αν είχα θα έκανα.. η φαβοριτα ευτυχώς κρύβεται. Κ εμείς θυμάμαι τον Αύγουστο ανησυχούσαμε μη κ δε μου ανανεώσουν τη σύμβαση λόγω εγκυμοσύνης ..... τώρα ανανέωσαν τη σύμβαση μου για άλλον ένα χρόνο κ εγώ έγκυος δεν έχω μείνει ακόμα. Θέλω να έχω πίστη κ υπομονή να μη με παίρνει από κάτω...... σκέψου ότι έχω ήδη δουλέψει στο μυαλό μου την ιδέα της υποβοηθούμενης από την άποψη ότι δε θέλω να ταλαιπωρηθώ μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρώ ότι φθείρει κ εμάς κ τη σχέση μας με το σύζυγο κάποια στιγμή. Παρόλα αυτά κ επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία θέλω να πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να καταφύγουμε σε αυτές τις λύσεις.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, βλέπω ομοιότητες...την ίδια ατάκα έλεγα κι εγώ για την φαβορίτα χαχαχαχα κι εγώ θέλω να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω πάντα πως την σωστή στιγμή θα έρθει το μωρό στην οικογένεια μας. Μακάρι να έρθει φυσιολογικά το μωράκι και να μην φτάσετε σε άλλες μεθόδους, το ίδιο εύχομαι κ για μένα, κάπου μέσα μου είμαι σίγουρη πως έτσι θα γίνει αν και έχω δουλέψει στο μυαλό μου και την περίπτωση της υιοθεσίας... Εγώ όπως βλέπεις "το έχω πάει παραπέρα" στο μυαλό μου χαχαχα

πρίν από 41 λεπτά , Ασία είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, βλέπω ομοιότητες...την ίδια ατάκα έλεγα κι εγώ για την φαβορίτα χαχαχαχα κι εγώ θέλω να είμαι αισιόδοξη και να πιστεύω πάντα πως την σωστή στιγμή θα έρθει το μωρό στην οικογένεια μας. Μακάρι να έρθει φυσιολογικά το μωράκι και να μην φτάσετε σε άλλες μεθόδους, το ίδιο εύχομαι κ για μένα, κάπου μέσα μου είμαι σίγουρη πως έτσι θα γίνει αν και έχω δουλέψει στο μυαλό μου και την περίπτωση της υιοθεσίας... Εγώ όπως βλέπεις "το έχω πάει παραπέρα" στο μυαλό μου χαχαχα

Θέλω να σου πω πως επειδή το επάγγελμα μου σχετίζεται άμεσα κ με υιοθεσίες το χω σκεφτεί κ εγώ πριν ακόμα γνωρίσω τον άντρα μου χαχαχαχα

Πιστεύω πως ανεξάρτητα με τον τρόπο κ το χρόνο κάποια στιγμή θα γίνουμε όλες μαμάδες. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό των ταινιών που είχαμε στο μυαλό μας αλλά θα είναι η δίκη μας προσωπική μαγική διαδρομή. Αυτό μου φτάνει για να είμαι αισιόδοξη!

1 hour ago, kido είπε:

Κορίτσια ειλικρινα πιστεύω οτι τοσο πολυ άγχος πρέπει να το αποβαλλουμε. Τελευταια  δεν πολυγραφω για να μην σκέφτομαι συνέχεια αυτο το θέμα. Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει η καθημερινή συζήτηση για συμπτωματα, ιστορίες εγκυμοσύνης, ατυχιες κλπ η μήπως κολλάει το μυαλό μας? Εκτιμω τη στηριξη και την ανταλλαγή αποψεων, αλλα έχω προβληματιστει προσωπικά για το εαν μου κανει καλο αυτό η αν υποσυνειδητα τελικά αγχωνομαι χειρότερα. Η δική μου αίσθηση είναι αυτή το τελευταίο διάστημα.

Κοριτσι κάποια στιγμή κ εγώ το είδα έτσι, ένιωθα ότι με όλη αυτή τη συζήτηση είχε κολλήσει το μυαλό μου κ όλη μου η ζωή περιστρεφόταν γύρω απ το ποτέ θα κάνω παιδί κτλ. Έκανα αποχή για λίγο από το φόρουμ, παντρεύτηκα εν τω μεταξύ, ξεκίνησα διατροφή κ να δοκιμάζω καινούργιες συνταγές κ ξέφυγα... όταν επανήλθα είχα πλέον όριο στο ποσό με επηρεάζουν αυτά που διαβάζω η γράφω η σκέφτομαι..... αν δεν είχαμε κάνει εξετάσεις αυτές τις μέρες δεν ξέρω κατά ποσό θα σκεφτόμουν το θέμα του παιδιού στην παρούσα φάση. Εν τελεί αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως αν νιώθεις ότι αγχώνεσαι να σου κάνει καλό να ασχοληθείς κ με κάτι άλλο εκτός από αυτό. Μήπως αγχωθηκες κ με τις εξετάσεις;

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, xristina55 είπε:

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

Χριστινα σε σκεφτομουν και ελεγα μεσα μου να γινει ενα θαυμα! Θυμωσα παρα πολυ με αυτο που σου συνεβη και ξερω παρα πολυ καλα πως αισθανεσαι. Σε παρακαλω ομως προστατευσε τον εαυτο σου! Αυτη τη στιγμη πρεπει να γινει το καλυτερο δυνατο προκειμενου να αποβαλεις με τον πιο σωστο τροπο. Μην ακους κανενα. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ. Πηγαινε στον καλυτερο γιατρο και καντε αυτο που πρεπει. Οταν μου ειπε ο γιατρος οτι εβλεπε ενα κενο σακο και θα επρεπε να με βαλει για αποξεση...τοσο ο ιδιος οσο και ο αντρας μου με κοιτουσαν με υφος θλιμμενο..Εγω τοτε σηκωθηκα απο την καρεκλα του υπερηχου μαζεψα τα κομματια μου και ειπα με ψυχρο υφος: Μην σας βλεπω ετσι...οτι εγινε εγινε...τωρα πρεπει να παραμεινω υγιης..Οποτε γιατρε καντε οτι πρεπει και αφηστε αυτο το υφος...Δεν πιστευαν που με εβλεπαν τοσο ψυχρη..Ηταν η αμυνα μου..Ετσι κ εσυ τωρα κοιτα μονο τη Χριστινα! Κοιτα να εισαι υγιης! Η απωλεια δυστυχως δεν μας αφηνει να σκεφτουμε λογικα...ποναμε και ζηταμε αυτο που χασαμε..η αυτο που ονειρευτηκαμε οτι θα αποκτησουμε..Ομως η απωλεια να ξερεις εχει και οφελος..Θα το δεις με τον καιρο..θα δυναμωσεις τοσο πολυ που θα αισθανεσαι ευτυχισμενη που αντεξες και ξεπερασες ολα αυτα που περνας τωρα.Χριστινα κοιτα τον εαυτο σου αυτη τη στιγμη και μην απογοητευεσαι..Θα κανουμε παιδι..κ εσυ κ εγω...Σημασια εχει ομως να εισαι υγιης! Ζητα απο τον αντρα σου να σ αγκαλιασει σ αυτο που περνας και θα βγειτε πιο δυνατοι..Θα τα καταφερετε! 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Και γω το εκανα αυτο! Εγω ομως το πηγα και ενα βημα πιο μακρια! Επελεγα και τι ζωδιο θα ηθελα να ειναι το παιδι μου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...