Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Όλα καλά θα πάνε, να είσαι σίγουρη. Χωρίς να ξέρω πόσο μεγάλο θέμα είναι οι εξετάσεις σας νιώθω πως θα τα καταφέρετε σύντομα!!

Μακάρι να έχεις δίκιο... δε σου κρύβω πως κ εγώ νιώθω αισιόδοξη κ ότι θα έρθει σύντομα... το εύχομαι για όλες μας τώρα που βλέπω τα κορίτσια απ το θέμα μας να έχουν πάρει κ φορά... ποιος μας πιάνει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλησπερα κορίτσια μου.. 

Λοιπον είμαι στης 16 μερες καθυστέρηση, 48 μερα του κύκλου.. Εκανα χοριακη αν θυμαστε και ηταν αρνητική.. Εκανε καποιες εξετάσεις και επισης ηταν καλές .Πηρα ptimolut 5 μερες και μου είπε ο γιατρός οτι στη 3-4 μερα αφου τα κοψω θα έρθει. Εχω παρει και αλλη φορά και ηρθε κανονικα τωρα ειμαι στη 5η μερα και τίποτα... 

Εχει συμβεί σε καμια σας? Τι μπορει να συμβαινει? 

πρίν από 14 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου.. 

Λοιπον είμαι στης 16 μερες καθυστέρηση, 48 μερα του κύκλου.. Εκανα χοριακη αν θυμαστε και ηταν αρνητική.. Εκανε καποιες εξετάσεις και επισης ηταν καλές .Πηρα ptimolut 5 μερες και μου είπε ο γιατρός οτι στη 3-4 μερα αφου τα κοψω θα έρθει. Εχω παρει και αλλη φορά και ηρθε κανονικα τωρα ειμαι στη 5η μερα και τίποτα... 

Στις πόσες μέρες καθυστέρησης είχες κάνει χοριακη?? Εγώ πριν να γεννησω την κόρη μου είχα 2-3 μέρες καθυστέρησης είχα κάνει β χοριακη κ βγήκε αρνητική.. Μετά αφού πέρασαν περίπου 3 εβδομάδες απο τότε κ δεδομένου ότι δεν μου είχε έρθει ακόμα περίοδος ξανά έκανα ένα τεστ κ ήταν θετικοτατο!!! Ήμουν 7 εβδομάδων!!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 8 λεπτά , mama16 είπε:

Στις πόσες μέρες καθυστέρησης είχες κάνει χοριακη?? Εγώ πριν να γεννησω την κόρη μου είχα 2-3 μέρες καθυστέρησης είχα κάνει β χοριακη κ βγήκε αρνητική.. Μετά αφού πέρασαν περίπου 3 εβδομάδες απο τότε κ δεδομένου ότι δεν μου είχε έρθει ακόμα περίοδος ξανά έκανα ένα τεστ κ ήταν θετικοτατο!!! Ήμουν 7 εβδομάδων!!

Στης τρεις μερες καθυστέρηση εκανα τη χοριακη. Σοβαρα ε? Κοιτα να δεις τι γινεται! Θα περιμενω μεχρι δευτέρα τοτε καί βλεπω 

@zina7777 αυτό είχε συμβεί γιατί είχα καθυστερημένη σύλληψη που σημαίνει ότι ενώ είχα καθυστέρηση επειδή γονιμοποιηθηκε αργότερα το ωάριο κ όχι τότε που κανονικά έπρεπε δεν φάνηκε η εγκυμοσύνη!

πρίν από 1 λεπτό , soth_26 είπε:

Στης τρεις μερες καθυστέρηση εκανα τη χοριακη. Σοβαρα ε? Κοιτα να δεις τι γινεται! Θα περιμενω μεχρι δευτέρα τοτε και βλεπω 

Επειδή έχεις πολλές μέρες καθυστέρησης ακόμα κ τεστ απ το φαρμακείο να πάρεις κ να μην είναι τα πρωινά ουρά θα δείξει αν είσαι ή όχι.. Εγώ πάντως σ εύχομαι να έχει συμβεί το ίδιο κ σε σένα όπως είχε συμβεί κ σε μένα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, bright91 είπε:

Κανονικά δούλευα σε εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών. Επίσης, η δουλειά μου κανονικά είναι στο digital marketing αλλά εκεί τους βόλευε να με βάλουν στην τιμολόγηση (χωρίς να ξέρω) και μετά με έστειλαν σε κατάστημα ενεχυροδανειστήριο (όπου επίσης δεν είχα καμία ιδέα, αλλά μου έμαθαν) και έκτοτε είμαι εδώ... Οπότε από τον τύπου του καταστήματος και μόνο νομίζω καταλαβαίνεις το μέγεθος της βαρεμάρας..

Μμ καταλαβαίνω...είναι καθιστική δουλειά πράγμα που είναι αρκετά καλό για οταν θα μείνεις έγκυος με το καλό!

Καλησπέρα κορίτσια μου!! @xristina55 δεν έχω λόγια να σου πω. Υπομονή μόνο όσο μπορείς. Να είσαι με ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν κι εσύ και ο σύζυγος σου. Όσο μπορεί ο ένας να στηρίξει τον άλλο. 

nlmNp2.png

1 hour ago, zina7777 said:

Πεσαμε λιγο νομιζω.Εχουμε κανενα ευχαριστο καμια αναμονη καμια καθυστερηση?

Μπαααα τιποτιιιις... Μόνο το ότι μαθαίνω συνέχεια ότι όλες γύρω μου εκτός από μένα μένουν έγκυες.. και έχω πέσει λίγο

πρίν από 57 λεπτά , noni90 είπε:

Μακάρι να έχεις δίκιο... δε σου κρύβω πως κ εγώ νιώθω αισιόδοξη κ ότι θα έρθει σύντομα... το εύχομαι για όλες μας τώρα που βλέπω τα κορίτσια απ το θέμα μας να έχουν πάρει κ φορά... ποιος μας πιάνει!!!!

Όντως έχουμε πολλά ευχάριστα τελευταία!!μπήκε δυναμικά το 18. Να σε ρωτήσω, μήπως έχεις περιττά κιλά η έντονη τρίχοφυια?Γιατί ο γιατρός μου μου είπε πως συνήθως αυτά είναι σημάδια ανισορροπίας ορμονών.7 μήνες είπαμε προσπάθεια, ε? Και ηλικίες καλές αν κρίνω από το 90 δίπλα στο όνομα σου.

Just now, Efouko είπε:

Μπαααα τιποτιιιις... Μόνο το ότι μαθαίνω συνέχεια ότι όλες γύρω μου εκτός από μένα μένουν έγκυες.. και έχω πέσει λίγο

Δε θελω τετοια...Ακου πεφτεις.Ισα ισα.. πρεπει να κλεψεις κι εσυ αερα υψηλης χοριακης,εμετων και καουρων..χαχα Και σεξακι φιλη...Χαλαρο και με παθοοοοος...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ασία είπε:

Μμ καταλαβαίνω...είναι καθιστική δουλειά πράγμα που είναι αρκετά καλό για οταν θα μείνεις έγκυος με το καλό!

Από αυτή την άποψη ναι..Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αφτί!!Τώρα για το οτι είναι καθιστική έτσι όπως είναι οι εποχές λέω πάλι καλά που έχω και δουλειά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , soth_26 είπε:

Καλησπερα κορίτσια μου.. 

Πριν πάρεις τα primolut είχες κάνει χοριακή να είσαι σίγουρη? Εγώ παλιότερα που είχε χρειαστεί να τα πάρω νομίζω πως τα είχα πάρει περισσότερες μέρες, νομίζω 10 και μου είχε πει το ίδιο, πως 4 μέρες ακριβώς μετά τη διακοπή τους θα μου έρθει και ήρθε στην ώρα της.

1 minute ago, zina7777 said:

Δε θελω τετοια...Ακου πεφτεις.Ισα ισα.. πρεπει να κλεψεις κι εσυ αερα υψηλης χοριακης,εμετων και καουρων..χαχα Και σεξακι φιλη...Χαλαρο και με παθοοοοος...

Χαχαχαχαχα αυτό το μήνα το άθλημα το δούμε πάρει πιο ζεστά είναι η αλήθεια.. ξεκινησα και φυλικο αυτό το μήνα.. όχι ότι κάνει θαύματα και αυτό το έρμο.. αλλά θα δείξει.. λέω να παραγγείλω και μπόλικα τεστακια αυτό το μήνα να τα χρησιμοποιήσω τον επόμενο :-D 

πρίν από 1 λεπτό , Efouko είπε:

Χαχαχαχαχα αυτό το μήνα το άθλημα το δούμε πάρει πιο ζεστά είναι η αλήθεια.. ξεκινησα και φυλικο αυτό το μήνα.. όχι ότι κάνει θαύματα και αυτό το έρμο.. αλλά θα δείξει.. λέω να παραγγείλω και μπόλικα τεστακια αυτό το μήνα να τα χρησιμοποιήσω τον επόμενο :-D 

Το φυλλικο κανει!!Βοηθαει πολυ τη συλληψη και ειναι καλο για το εμβρυο μετα.Ενας μηνα παθους εν οψη...Καλες επαφες και επιτυχημενες φιλη.Θα ελεγα να βαλεις πρωτα τη διαθεση για ωραιο ποιοτικο σεξ κι επειτα με στοχο την εγκυμοσυνη.Αγχωνονται και οι αντρες μωρε...

πρίν από 1 λεπτό , bright91 είπε:

Από αυτή την άποψη ναι..Απ'το στόμα σου και στου θεού τ'αφτί!!Τώρα για το οτι είναι καθιστική έτσι όπως είναι οι εποχές λέω πάλι καλά που έχω και δουλειά.

Προφανώς πάλι καλά να λες και να χαίρεσαι που είναι και καθιστική και όχι καμία άλλη που απαιτεί σωματική κούραση.μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να δουλεύεις μέχρι την τελευταία μέρα πριν γεννήσεις!

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Το φυλλικο κανει!!Βοηθαει πολυ τη συλληψη και ειναι καλο για το εμβρυο μετα.Ενας μηνα παθους εν οψη...Καλες επαφες και επιτυχημενες φιλη.Θα ελεγα να βαλεις πρωτα τη διαθεση για ωραιο ποιοτικο σεξ κι επειτα με στοχο την εγκυμοσυνη.Αγχωνονται και οι αντρες μωρε...

Το φυλλικο βοηθάει στην σύλληψη?? Εγώ ξέρω πως όχι, βέβαια κάνει πολύ καλό στην εγκυμοσύνη και καλό είναι να το παίρνουμε από τότε που ξεκινάμε προσπάθειες για εγκυμοσύνη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...