Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

Όχι ρε κορίτσι μου....και σε σκεφτόμουν, αλλά περίμενα να μας γράψεις εσύ... Αν είναι δυνατόν... Δεν έχω λόγια κοπέλα μου... Είναι πολύ άδικο αυτό που σου συμβαίνει....Κουράγιο, υπομονή και δύναμη,... Και ότι θες, εννοείται να μπαίνεις να μας λες..

Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο μεθοτρεξάτη?? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος??? (πχ χ/ο....) Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι αρκετά δυνατό φάρμακο...

• Λυπημένη/-ος 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, zina7777 είπε:

Πόσο λυπάμαι γι αυτα τα δυσάρεστα νεα.Διαβασα την ιστορια σου.Και πραγματικα ευχηθηκα να εξελιχθουν ολα καλα με σενα και το μωρο σου.Δυστυχως,δεν επιλεγουμε πολλα σ αυτη τη ζωη.Ειναι φυσικο και να στεναχωριεσαι και να λυπασαι και να αναρωτιεσαι γιατι συμβαινει αυτο σ εσενα και τι εχεις κανει λαθος.Δεν φταις εσυ καπου γι αυτο που εγινε.Ολες οι κοπελες εδω ειμαστε προθυμες να σε στηριξουμε ψυχολογικα.Πολλες γυναικες βιωνουν οτι κι εσυ και πολλες τα εχουν μπροστα τους ακομα.Βρες τη δυναμη που κρυβεις μεσα σου εδω πρεπει να φανεις δυνατη και να μη γονατισεις.Ο επιμενων νικά.Θα ρθει η ωρα η καλη και θα παρουμε πολυ χαρα ολες για σενα,οπως και για πολλες αλλες κοπελες εδω μεσα!!!

Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου.Αυτη τη στιγμη νιωθω ενα τεραστιο κενο κ θελω απλα να τελειωνει αυτο το μαρτυριο..ο αντρας μου μου ειπε παρτο αποφαση παιδι δεν θα κανουμε ,τουλαχιστον για τον επομενο χρονο...ξερω οτι καποια στιγμη θα μαζεψω τα κομματια μου κ ισως ξαναβρω την ελπιδα αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω απλα να χωνεψω γιατι σε μενα ολα αυτα...κ γιατι τοσο πονο... θελω να πατησω ενα κουμπι κ να τελειωσουν ολα ,συν οτι με τον πονο που εχω φοβαμαι μη σκασει καμια σαλπιγγα κ εχουμε κ αλλα

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Όχι ρε κορίτσι μου....και σε σκεφτόμουν, αλλά περίμενα να μας γράψεις εσύ... Αν είναι δυνατόν... Δεν έχω λόγια κοπέλα μου... Είναι πολύ άδικο αυτό που σου συμβαίνει....Κουράγιο, υπομονή και δύναμη,... Και ότι θες, εννοείται να μπαίνεις να μας λες..

Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο μεθοτρεξάτη?? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος??? (πχ χ/ο....) Γνωρίζω πολύ καλά πως είναι αρκετά δυνατό φάρμακο...

Το ιδιο ρωτησα κ εγω αλλα λαπαροσκοπηση λεει δεν μπορουμε να κανουμε απο τη στιγμη που δεν ξερουμε που ειναι..η αλλη λυση ειναι να περιμενουμε μηπως απορροφηθει μονο του ,αλλα ηδη ποναω πολυ κ η χοριακη εχει φτασει σχεδον 3000 οποτε κινδυνευω να παθω ζημια.Αλλη λυση απο τη μεθοτρεξατη λενε δ υπαρχει..κ δεν την γουσταρω καθολου αλλα δ βλεπω να τη γλιτωνω

Ασε ειμαι να πεθανω...μιλαμε για τυχη βουνο πραγματικα

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 1 λεπτό , xristina55 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου.Αυτη τη στιγμη νιωθω ενα τεραστιο κενο κ θελω απλα να τελειωνει αυτο το μαρτυριο..ο αντρας μου μου ειπε παρτο αποφαση παιδι δεν θα κανουμε ,τουλαχιστον για τον επομενο χρονο...ξερω οτι καποια στιγμη θα μαζεψω τα κομματια μου κ ισως ξαναβρω την ελπιδα αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω απλα να χωνεψω γιατι σε μενα ολα αυτα...κ γιατι τοσο πονο... θελω να πατησω ενα κουμπι κ να τελειωσουν ολα ,συν οτι με τον πονο που εχω φοβαμαι μη σκασει καμια σαλπιγγα κ εχουμε κ αλλα

Οι αντρες πονανε πιο πολυ.Δε βιωνουν οτι εμεις σωματικα και ψυχικα.Αλλα νευριαζουν και θυμωνουν.Τα λογια του ειναι και σκληρα και απολυτα.Μην αφηνεις τον εαυτο σου να επηρεαστει.κι αυτος παλευει μεσα του.Εσυ πρεπει να τον στηριξεις.Ολα εμεις πια!!!!Προσπαθησε να ηρεμησεις...Δε θελουμε να εξελιχθουν χειροτερα τα πραγματα.Η ψυχολογια ειναι σημαντικη οπως και σε καθε φαση.Δε θα σου πω να σκεφτεις θετικα διοτι θα ηταν αστειο και ειρωνικο.Μονο να ηρεμησεις..να ξεκουραστεις..να μη κανεις καμια συζητηση πανω σ αυτο το θεμα ειδικα με το συζυγο.Δως του χρονο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , xristina55 είπε:

Το ιδιο ρωτησα κ εγω αλλα λαπαροσκοπηση λεει δεν μπορουμε να κανουμε απο τη στιγμη που δεν ξερουμε που ειναι..η αλλη λυση ειναι να περιμενουμε μηπως απορροφηθει μονο του ,αλλα ηδη ποναω πολυ κ η χοριακη εχει φτασει σχεδον 3000 οποτε κινδυνευω να παθω ζημια.Αλλη λυση απο τη μεθοτρεξατη λενε δ υπαρχει..κ δεν την γουσταρω καθολου αλλα δ βλεπω να τη γλιτωνω

Ασε ειμαι να πεθανω...μιλαμε για τυχη βουνο πραγματικα

Πω ρε παιδάκι μου...πραγματικά δεν έχω λόγια.... Κουράγιο.... Οι γυναίκες (δυστυχώς ) είμαστε πολύ δυνατες... Δώσε χρόνο στον εαυτό σου,...

Τον άντρα σου μην τον παρεξηγείς...πολλές φορές συμπεριφέρονται πολύ αλλοπρόσαλλα... Και ο δικός μου τότε με την παλίνδρομη, με είχε πειράξει πολύ με τη συμπεριφορά του...σε σημείο που έλεγα μα καλα΄ δε νιωθει τιποτα?? Τόσο λάθος έκανα?? Ωσπου ένα βράδυ ξύπνησα και τον είδα που ειχε ξυπνησει και εκανε μόνος τσιγάρο και έκλαιγε.. Μου είπε ήταν κατι που γινόταν κάθε βράδυ (και ήδη είχε περάσει 1 βδομάδα)... Εκει καταλαβα πως θρηνουσε και αυτος, απλά διαφορετικά...

Οσον αφορα την ατυχια, οντως είναι γεγονός... Όταν με το καλό αναρρώσεις, αν θες, μπορω να σ προτείνω τρόπους που εμενα με βοηθησαν να "διωξω" την αρνητικη ενεργεια από πάνω μ (ή τουλάχιστον εγω ετσι ενιωσα) σε περιοδους που όλα μου πήγαιναν στραβα...

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

Η μεθοτρεξατη ειναι για τα ρευματικα τι σχεση εχει με αυτο?

πρίν από 6 λεπτά , iwannar είπε:

Η μεθοτρεξατη ειναι για τα ρευματικα τι σχεση εχει με αυτο?

Η μεθοτρεξάτη είναι κυτταροτοξικό φάρμακο (κοινώς χημειοθεραπεία) και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

On 28/2/2018 at 6:02 PM, zina7777 said:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  10/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   40800!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3034!!!!

24.xristina55 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1910!!!!!

25.depyfr ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1180!!!!!

26.DIMITRAS ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 600!!!

27.Mary m ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1430!!!!

28. Rozita1510 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 576!!!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/3/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!

10. iouliana 20/3/2018

Συγχωρεστε με για τα χρωματα.δυσκολευομαι απο κινητο.

Ω ρε εγκυμοσύνες :mad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, xristina55 είπε:

Κρίμα βρε κορίτσι μου. Δε ξέρω τι να σου πω, μόνο υπομονή...

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! 

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...