Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , bright91 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαα...Με αυτά που μου λες ταυτίζομαι μπορώ να σου πω.. Έτσι κι εγώ, πρήζεται 2-3 μέρες πριν αλλά αυτή τη φορά πρήστηκε 10-12 μέρες νωρίτερα.. Μου την έφερε, κατάλαβες;;; Μου κάνει κι αστειάκια.. Σου λέει θα πρηστώ νωρίτερα να την μπερδέψω, να της δώσω ελπίδες και μετά θα την ξενερώσω..Και μου ήρθε και 3 μέρες νωρίτερα..

εγω απο τοτε που ξεκινησα τις ελευθερες επαφες μου ερχεται στις 25 μερες....δε ξερω γιατι....και εχω κατα μπερδευτει! δεν ξερω ποτε ακριβως να περιμενω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , Diavolitsa είπε:

εγω απο τοτε που ξεκινησα τις ελευθερες επαφες μου ερχεται στις 25 μερες....δε ξερω γιατι....και εχω κατα μπερδευτει! δεν ξερω ποτε ακριβως να περιμενω...

Έτσι κι εμένα.. Από τότε που ξεκινήσαμε ο κύκλος μου τα χει παίξει..ήμουν ρολόι 28-29 μέρες και τώρα μια 30,μια 31,μια 26..αστα.. Υποθέτω οτι απλά το σώμα μας προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή. Πάντως δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι.. Υπομονή και επιμονή.

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι...θα δειξει...τουλαχιστον θα δω ποτε κανω ωορηξια επιτελους γτ ρχω σταθερο κυκλο 30ημερων...

Καλό που έχεις σταθερό κύκλο..Μια χαρά θα είναι γουρλίδικια τα τεστακια!!

Διαφημίσεις

@elenakii22 @Ani ani κορίτσια ήρθε ο μήνας σας ε;;; με το καλό να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας!!

@CMES να σε ρωτήσω,  σε ιδιωτικό γεννησες αν επιτρεπεται; μου είπαν κάτι για τα ιδιωτικά και θέλω να δω αν ισχύει  (καθώς θα γεννήσω κι εγώ σε ιδιωτικό)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 @Ani ani κορίτσια ήρθε ο μήνας σας ε;;; με το καλό να πάρετε αγκαλιά τα μωράκια σας!!

@CMES να σε ρωτήσω,  σε ιδιωτικό γεννησες αν επιτρεπεται; μου είπαν κάτι για τα ιδιωτικά και θέλω να δω αν ισχύει  (καθώς θα γεννήσω κι εγώ σε ιδιωτικό)

Ναι στο ιασω γεννησα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

4 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Καλημερα καλη μου!

Σε ενδοκρινολογο θα παω τη Δευτέρα, και έπειτα σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα για να πάω και σε γυναικολόγο με το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου και τα συναφή.... Ομως για αρχή ενδοκρινολογο..... Εγω αν κ λιγο αγχώνομαι και στεναχωριέμαι με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε γενικές γραμμές είμαι πιο ήρεμη και αισιόδοξη... Οτι δε ξερω το φοβαμαι, οταν ξερω τι εχω κ πως αντιμετωπίζεται ηρεμώ. Οποτε με βοηθάει αρκετά η διαδικασία των εξετάσεων. 

Όλα καλά θα πάνε, να είσαι σίγουρη. Χωρίς να ξέρω πόσο μεγάλο θέμα είναι οι εξετάσεις σας νιώθω πως θα τα καταφέρετε σύντομα!!

4 ώρες πρίν, bright91 είπε:

Καλημέρα!!! Μακάρι πολύ σύντομα να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι από την πολύ χαρά :-P Υπομονή και δύναμη! 

Μέχρι τότε εργασία και "χαρά".. Πω πωωωω...πως περνάνε τόσες ώρες μέχρι το βράδυ που σχολάω, οεο;;;;; :mad:

Το ίδιο εύχομαι και για σένα!!! Ωχ βαρετή δουλειά? Που αν επιτρέπεται?

πρίν από 21 λεπτά , CMES είπε:

Ναι στο ιασω γεννησα!

Μου είπε μια γνωστή μου που γέννησε πριν 3 μήνες στο μητέρα ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός στα ιδιωτικά μαιευτήρια και υπάρχει το rooming in υποχρεωτικά.  Μάλιστα ούτε για αλλαγμα δεν τα παίρνουν. Σου δίνουν όλα τα απαραίτητα για να τα κάνεις μόνη σου. Ίσχυε στο ιασω; μου είπαν ότι και στο Ρέα γίνεται μάλλον. Βέβαια μου λέει την ώρα του επισκεπτηριου αν επιθυμει η λεχώνα το παίρνουν μέσα στο θάλαμο. 

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ασία είπε:

Όλα καλά θα πάνε, να είσαι σίγουρη. Χωρίς να ξέρω πόσο μεγάλο θέμα είναι οι εξετάσεις σας νιώθω πως θα τα καταφέρετε σύντομα!!

Το ίδιο εύχομαι και για σένα!!! Ωχ βαρετή δουλειά? Που αν επιτρέπεται?

Κανονικά δούλευα σε εταιρεία εισαγωγών-εξαγωγών. Επίσης, η δουλειά μου κανονικά είναι στο digital marketing αλλά εκεί τους βόλευε να με βάλουν στην τιμολόγηση (χωρίς να ξέρω) και μετά με έστειλαν σε κατάστημα ενεχυροδανειστήριο (όπου επίσης δεν είχα καμία ιδέα, αλλά μου έμαθαν) και έκτοτε είμαι εδώ... Οπότε από τον τύπου του καταστήματος και μόνο νομίζω καταλαβαίνεις το μέγεθος της βαρεμάρας..

Διαφημίσεις

20 ώρες πρίν, kido είπε:

Welcome to the club που λένε. Κι εγώ νεύρα. Πάει ξεκληρίστηκαν οι περισσότερες παλιές. Καλό μήνα θα ευχηθώ και να είναι τυχερός για κάποιες κοπέλες! Να ξαναπάρουμε τα πάνω μας. Κ εσυ με το καλό να προχωράει η εγκυμοσύνη και να φούσκωσεις!

@alina80 μίλησες με το γιατρό τι σου είπε αν θες μας λες. Ελπίζω να βρεις συντομα παλι ηρεμια. @Nati85 αμάν πια μετα τα κολπα της με το αιματακι ήρθε? Υπομονή! Επιμενουμε!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!ναι επιμενουμε!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μου είπε μια γνωστή μου που γέννησε πριν 3 μήνες στο μητέρα ότι έχει αλλάξει ο κανονισμός στα ιδιωτικά μαιευτήρια και υπάρχει το rooming in υποχρεωτικά.  Μάλιστα ούτε για αλλαγμα δεν τα παίρνουν. Σου δίνουν όλα τα απαραίτητα για να τα κάνεις μόνη σου. Ίσχυε στο ιασω; μου είπαν ότι και στο Ρέα γίνεται μάλλον. Βέβαια μου λέει την ώρα του επισκεπτηριου αν επιθυμει η λεχώνα το παίρνουν μέσα στο θάλαμο. 

Οχι δεν ισχυε αυτο στο ιασω. Εγω ειχα επιλεξει rooming in, ομως την πρωτη μερα που μπηκα μου ειπαν οι νοσηλευτριες οτι αν κουραστω να τους πω να τον παρουν μεσα. Επισης τον επαιρναν κανονικα για αλλαγμα, μπανιο και παιδιατρο.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 13 λεπτά , xristina55 είπε:

Κοριτσια μου πολυ ασχημα τα νεα μου..ειναι εξωμητριο τελικα ,μου μελλε η 6η μου εγκυμοσυνη να ειναι ετσι.Η χοριακη πηγε 2800 απο 2500 προχτες ,ο υπερηχος δεν δειχνει τπτ πουθενα κ απο χτες το βραδυ εχω ασχημους πονους σε ολη την κοιλια αλλα οχι περιοδου..κ ελαχιστο αιμα.Μονη λυση λενε σε αυτη τη φαση η μεθοτρεξατη κ να ελπιζουμε οτι δν θα εχει υποτροπη.Δεν εχω πλεον λογια,ειμαι εξαντλημενη κ παγωμενη..

Πόσο λυπάμαι γι αυτα τα δυσάρεστα νεα.Διαβασα την ιστορια σου.Και πραγματικα ευχηθηκα να εξελιχθουν ολα καλα με σενα και το μωρο σου.Δυστυχως,δεν επιλεγουμε πολλα σ αυτη τη ζωη.Ειναι φυσικο και να στεναχωριεσαι και να λυπασαι και να αναρωτιεσαι γιατι συμβαινει αυτο σ εσενα και τι εχεις κανει λαθος.Δεν φταις εσυ καπου γι αυτο που εγινε.Ολες οι κοπελες εδω ειμαστε προθυμες να σε στηριξουμε ψυχολογικα.Πολλες γυναικες βιωνουν οτι κι εσυ και πολλες τα εχουν μπροστα τους ακομα.Βρες τη δυναμη που κρυβεις μεσα σου εδω πρεπει να φανεις δυνατη και να μη γονατισεις.Ο επιμενων νικά.Θα ρθει η ωρα η καλη και θα παρουμε πολυ χαρα ολες για σενα,οπως και για πολλες αλλες κοπελες εδω μεσα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...