Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

@reniatzo τοτε μεχρι 33 μαξ θα ερχόταν οποτε να κανεις χοριακη αυριο!!! @Ungry girl κ εμεις καπου τοσο προσπαθουμε!απλα ειχε θεμα ο ανδρας μου κ το βρηκαμε κ ξεκινησε αγωγη τωρα τον φεβρουαριο...μετα το Πάσχα ειδαμε την βελτιωση! @Papaki@ να κανετε τις εξετασεις για να μην το εχετε αγχος!τυχαιο πιστευω θα ηταν!

πρίν από 5 λεπτά , reniatzo είπε:

σας ευχαριστω πολυ ολες... οταν θα εχω νεοτερα θα σας πω...

ν κανεις χωριακη και να μας πεις καλη επιτυχειαααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες, εχω λιωσει στην δουλεια ρε κοριτσια, δεν προλαβαινω τιποτα :?

Πηρα την γιατρο να κλεισω ραντεβου και η γραμματεας της μου ειπε να τις στειλω με email να τις δει η γιατρος και μπορει να μην χρειαστει να παω θα με παρει τηλ, αν και χλωμο το κοβω γιατι ειναι η δευτερη φορα, εκτος αν τα πουμε τηλεφωνικα, θα πρεπει σιγουρα να μου δωσει χαπια για θυρεοειδη και βιταμινη d

αχ βρε κοριτσια μακαρι να ειστε εγκυουλες :D 

ανεβαζω παλι το πινακακι για να το θυμηθουμε ;) 

@Papaki@ τι εγινε κοριτσι μου χθες με τον γιατρο? τι σου ειπε?

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 16/6/2017!!!

2. Vila 21/6/2017!!!

3. Olivia3 28/6/2017!!!

4. linaa  8/7/2017!!!

5. giota@ 10/7/2017!!!

6. Ani ani 13/7/2017!!!

7. elenaki22 15/7/2017!!!

8. alina80 15/7/2017!!!

9. ath_gal1  18-20/7/2017!!!

10. caramel_83  24-28/7/2017!!!

11. λουπιτα 26/7/2017!!!

12. marillia 30/7/2017!!!

13. andrianni  1/8/2017!!!

14. Μαρθα Κ 4/8/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Nati85 @Vila @Olivia3 @linaa @giota@  κοριτσια ειχαμε καποιο νεο?

@caramel_83 Λοιπόν εγω τον προηγούμενο μηνα τζίφος!

Αυτο τον μηνα Ειδα θετικό τεστ ωορρηξίας το Σάββατο είχαμε επαφές Σάββατο Κυριακή..θέλαμε και Δευτέρα αλλα ήρθε στο κρεββάτι ο μικρός και πέσαμε ξεροί και εμείς απο την κούραση και την ζέστη χαχα Όποτε υπολογίζω περίπου στις 23 Ιουλίου να μην έρθει η περίοδος!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

εγω βασικα εχω εγωνια γιατι εγω δεν εχω κανει τπτ απο εξετασεις και φοβαμαι οτι κατι θα εχω για να μην πιανουμε τοσο καιρο

δεν ειναι απαραίτητο να εχετε κατι...απλα καλο ειναι απο σεπτεμβρη να κανετε καποιες εξετασεις...

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

χαχαχχα λεςςςς??Πιστεύω μερικούς ανθρώπους δεν τους κόβει να αγχωθούν για τίποτα!!Οχι μόνο στο θέμα του παιδιού.Αν παρατηρήσεις αυτοί οι άνθρωποι είναι χαλαροί σε πολλά θέματα.Εγώ διακοπές πάω και αγχώνομαι.Ωρες ώρες σκέφτομαι μακάρι να ήμουν και γω έτσι.

Έτσι είμαι και εγώ πολύ αγχωδης,με το παραμικρό.δεν θέλω να στεναχωρω κανέναν με αποτέλεσμα να στεναχωριεμαι και να αγχωνομαι εγώ και αυτό σίγουρα δεν βοηθά καθόλου 

Κορίτσια μου!!προλαβα τελικά και έκανα σήμερα χοριακη αλλά μου είπαν πως θα είναι έτοιμη αύριο μετά τις 7 το απόγευμα.ποση αγωνία ακόμα????

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Hope girl είπε:

Έτσι είμαι και εγώ πολύ αγχωδης,με το παραμικρό.δεν θέλω να στεναχωρω κανέναν με αποτέλεσμα να στεναχωριεμαι και να αγχωνομαι εγώ και αυτό σίγουρα δεν βοηθά καθόλου 

Κορίτσια μου!!προλαβα τελικά και έκανα σήμερα χοριακη αλλά μου είπαν πως θα είναι έτοιμη αύριο μετά τις 7 το απόγευμα.ποση αγωνία ακόμα????

Καλή τύχη εύχομαι και προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Hope girl είπε:

αντε βρε κοριτσι καλα αποτελεσματα!!!!

πρίν από 14 λεπτά , laureta είπε:

κορίτσια καλησπέρα και βοήθεια... ξανα επέστρεψε η "αιμορραγία" τι να κανω φοβάμαι..

Όταν λες αιμορραγία τι εννοείς;

οτι απορία έχεις να παίρνεις τον γιατρό σου μην ντρέπεσαι μπορει να σε βοηθήσει

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλή τύχη εύχομαι και προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ αλλά απόψε προβλέπεται ξενύχτι δεν νομίζω να καταφέρω να κοιμηθω...

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

Πόσο πολύ σε ευχαριστώ!!!!εύκολο το έχεις να μην το σκέφτομαι???

πρίν από 4 λεπτά , Papaki@ είπε:

Τι έγινε κορίτσι μου?

πρίν από 9 λεπτά , Papaki@ είπε:

εννοώ αίμα κόκκινο προς ροζ.. την πήρα την γιατρό μου ειπε κάτσε ξαπλα και απο τα φαρμακα εισαι καλυμμένη. γτ περνο ουτρογεσταν 600 την ημερα και προγεστερόνη. αλλα ευτηχος δεν πονάω καθόλου και δεν ειναι πολυ αίμα. πείτε Εμπειρίες σας παρακαλω..

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , laureta είπε:

εννοώ αίμα κόκκινο προς ροζ.. την πήρα την γιατρό μου ειπε κάτσε ξαπλα και απο τα φαρμακα εισαι καλυμμένη. γτ περνο ουτρογεσταν 600 την ημερα και προγεστερόνη. αλλα ευτηχος δεν πονάω καθόλου και δεν ειναι πολυ αίμα. πείτε Εμπειρίες σας παρακαλω..

Καλό θα είναι να μην ρωτας εμπειρίες, άλλα κορίτσια είχαν καλές και αλλά κακές, κάνε υπομονή και προσπάθησε να μην δίνεις σημασία, ποτέ θα πας για υπέρηχο; θα ξανακάνεις χοριακη; ποσό ήταν η τελευταία σου;

2rxqp3.png

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

Να σας ρωτησω κ κάτι που δεν ξέρω μιας και πρώτη φορά κανω χοριακη?θα γράφει ξεκάθαρα αν είμαι ή οχι έγκυος?ή θα πρέπει να βγάλω άκρη μόνη μου από τους αριθμούς?

πρίν από 3 λεπτά , Hope girl είπε:

Να σας ρωτησω κ κάτι που δεν ξέρω μιας και πρώτη φορά κανω χοριακη?θα γράφει ξεκάθαρα αν είμαι ή οχι έγκυος?ή θα πρέπει να βγάλω άκρη μόνη μου από τους αριθμούς?

Αν είναι πάνω από 5 μονάδες είναι θετικό, εάν ξέρεις ημερομηνία ωορρηξία μπορείς να υπολογίσεις εάν οι μονάδες είναι καλές 

καλο θα είναι αν είναι θετικό να το επαναλάβεις ξανά σε 2 μέρες η τιμή πρέπει να διπλασιαστεί 

2rxqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Hope girl είπε:

ενα νουμερο θα σου λεει.. κ απο κει θα καταλαβεις!!

πρίν από 11 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλό θα είναι να μην ρωτας εμπειρίες, άλλα κορίτσια είχαν καλές και αλλά κακές, κάνε υπομονή και προσπάθησε να μην δίνεις σημασία, ποτέ θα πας για υπέρηχο; θα ξανακάνεις χοριακη; ποσό ήταν η τελευταία σου;

απλα θελω να ποιαστω απο κατι... χοριακη εχω κανει τρεισ και θα ξανακανω την Πέμπτη για υπεριχο η γιατρος λεει ειναι νωρίς γιατι στης 20-6 εγινε ωολυψια οποτε θα δουμε τιποτα.. χιδιακες λοιπόν

6-7=62.3

8-7=103.5

10-7=256.5

οι χοριακη διπλασιάζεται κανονικά αποτι μας λεει η γιατρος και απο την προτη χοριακβ ειχα αυτα τα καφε αλλα ειπα λογο τζελ τωρα που σταματησα όμως το τζελ συνεχίζω να εχω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...