Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλησπέρα και καλό μήνα!έχω κάνει κι εγώ αυτές τις σκέψεις που γράφεις.ιδίως όταν πρόκειται για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες που καταλήγουν σε εκτρώσεις...μακάρι να ήταν δίκαιη η ζωή!!!!Εμείς έχουμε ελεύθερες επαφές πάνω από δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Η ουσιαστική προσπάθεια όμως είναι 4-5 μήνες και όχι συνεχόμενους. Δεν κάνω συχνά ωορρηξία και δεν πετυχαίναμε τις γόνιμες μέρες όλους αυτούς τους μήνες.εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οπότε ξέρω που πατάω κ που βρίσκομαι.

Καλημέρα!!! Μακάρι πολύ σύντομα να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι από την πολύ χαρά :-P Υπομονή και δύναμη! 

Μέχρι τότε εργασία και "χαρά".. Πω πωωωω...πως περνάνε τόσες ώρες μέχρι το βράδυ που σχολάω, οεο;;;;; :mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλημερα Δοξα το Θεο εσυ?

καλα ειμαι...ξυπνησα στη ζεστη..ωραιο πραγμα(αγορασα σομπα pellet). ερχεται σ/κ μπροστα..σκεφτομαι τι να μαγειρευα αυριο....

• Μου αρέσει 2

Mιας και αναφερθηκε το φαγητο (και πειναω!) λεω να φτιαξω πενες ολικης αλεσης με χειροποιητη σως απο αβοκαντο με λεμονι, αλατοπιπερο, σκορδο, ψιλοκομμενα ντοματινια, πιπερια φλωρινης κ ξηρους καρπους! Προσπαθω υποτιθεται να μην τρωω λευκα ζυμαρικα κ ψωμια για να μην ανεβει το σακχαρο, αλλα μολις εφαγα μερικα κρουασινια του Βενετη, κ λεω να μην το παραχεσουμε, χαχα. Γι αυτο και οι πενες ολικης, αλλιως θα σας ελεγα εγω :-P. Καλημερα κοριτσια!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Grpbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Antila είπε:

Mιας και αναφερθηκε το φαγητο (και πειναω!) λεω να φτιαξω πενες ολικης αλεσης με χειροποιητη σως απο αβοκαντο με λεμονι, αλατοπιπερο, σκορδο, ψιλοκομμενα ντοματινια, πιπερια φλωρινης κ ξηρους καρπους! Προσπαθω υποτιθεται να μην τρωω λευκα ζυμαρικα κ ψωμια για να μην ανεβει το σακχαρο, αλλα μολις εφαγα μερικα κρουασινια του Βενετη, κ λεω να μην το παραχεσουμε, χαχα. Γι αυτο και οι πενες ολικης, αλλιως θα σας ελεγα εγω :-P. Καλημερα κοριτσια!

Έχεις περάσει από το Master Chef ή εγώ έχω μείνει στα πολύ κλασσικά??? :-P 

• Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , bright91 είπε:

Έχεις περάσει από το Master Chef ή εγώ έχω μείνει στα πολύ κλασσικά??? :-P 

Χαχαχαχ! :DΤο χαζευω η αληθεια ειναι (για το ξεκατινιασμα), αλλα στην πραγματικοτητα επειδη ειμαι χορτοφαγος, εχω μαθει εδω κ τρια χρονια να βαζω διαφορα στα φαγητα μου αφου δεν τρωω κρεας κ γαλακτοκομικα! Σε οποια αρεσει το γουακαμολε (δηλαδη αυτη η κρεμα απο αβοκαντο), να ξερετε παει τελεια με τα ζυμαρικα σαν κρυα σαλατα! Και με καλαμποκι μεσα, το ξεχασα αυτο!

@Dimitr@17 εσυ κοριτσακι μου πως εισαι;; Τι γινεται, ολα καλα; Εχασα επεισοδια και σας πρηζω τμηματικα!

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα! μιας και ειμαι νεο μελος ας συστηθω! ειμαι 36 χρονων και εδω και 4 μηνες προσπαθουμε για παιδακι με τον αντρα μου αλλα δεν εχει κατσει ακομα! η αληθεια ειναι οτι ενω στην αρχη το εβλεπα χαλαρα τωρα εχω αρχισει να αγχωνομαι....φοβαμαι οτι λογω ηλικιας θα ειναι δυσκολο....αφηστε που δε μπορω να κοψω και το παλιοτσιγαρο...δωστε μου λιγο θαρρος! σε λιγες μερες περιμενω περιοδο ( που ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα ερθει) και μετα εχω κλεισει ραντεβου στο γιατρο για τεστ παπ και να δω τι θα μου πει και αυτη!

πρίν από 10 λεπτά , Antila είπε:

Χαχαχαχ! :DΤο χαζευω η αληθεια ειναι (για το ξεκατινιασμα), αλλα στην πραγματικοτητα επειδη ειμαι χορτοφαγος, εχω μαθει εδω κ τρια χρονια να βαζω διαφορα στα φαγητα μου αφου δεν τρωω κρεας κ γαλακτοκομικα! Σε οποια αρεσει το γουακαμολε (δηλαδη αυτη η κρεμα απο αβοκαντο), να ξερετε παει τελεια με τα ζυμαρικα σαν κρυα σαλατα! Και με καλαμποκι μεσα, το ξεχασα αυτο!

Χαααχαχαχαχαχαχαα...Κι εγώ για το ξεκατίνιασμα το βλέπω.. Γίνεται χαμούλης με την ξανθιά και από εκεί που την αντιπαθούσα τη συμπάθησα.. :-P Χορτοφάγος έ;;; Μπράβο! Εγώ είμαι πολύ περίεργη με το φαί. Καταρχήν,δε μπορώ με τίποτα να φάω χορταρικά και λαχανικά μαγειρεμένα. Έστω και λίγο ζεστά να είναι ούτε να τα δω δε μπορώ. Φαντάσου οτι από κοκκινιστό φαί, τη σάλτσα τη στραγγίζω.. Ενώ παλαιότερα έτρωγα αρκετά..Σπανακόπιτα;;; Έβαζα τη μάνα μου κάθε μέρα να νου φτιάχνει γιατί άνοιγε το φύλλο μόνη της και τρελαινόμουν. Τώρα ούτε να τη δω δε θέλω.. Ποιος ξέρει.. Όσο μεγαλώνουμε παραξενεύουμε νομίζω..

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Diavolitsa είπε:

καλημερα και απο μενα! μιας και ειμαι νεο μελος ας συστηθω! ειμαι 36 χρονων και εδω και 4 μηνες προσπαθουμε για παιδακι με τον αντρα μου αλλα δεν εχει κατσει ακομα! η αληθεια ειναι οτι ενω στην αρχη το εβλεπα χαλαρα τωρα εχω αρχισει να αγχωνομαι....φοβαμαι οτι λογω ηλικιας θα ειναι δυσκολο....αφηστε που δε μπορω να κοψω και το παλιοτσιγαρο...δωστε μου λιγο θαρρος! σε λιγες μερες περιμενω περιοδο ( που ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα ερθει) και μετα εχω κλεισει ραντεβου στο γιατρο για τεστ παπ και να δω τι θα μου πει και αυτη!

Καλημερα , καλως ηρθες! Κατ' αρχας 4 μηνες ειναι πολυ νορμαλ διαστημα κ δευτερον για την ηλικια ουτε που να το σκεφτεσαι, δεν εισαι 76, 36 εισαι, χεχε! :)

Συγκεκριμενα για τους μηνες προσπαθειας, θυμαμαι τι μου ειπε ο γιατρος μου: καθε κυκλος απαιτει πολλες προϋποθεσεις για να υπαρξει επιτυχημενη συλληψη. Σωστο ωαριο, σωστο σπερματοζωαριο, σωστος συγχρονισμος για να ενωθουν, και επειτα να κανουν τη διαδικασια της μετακινησης μεχρι τη μητρα κ να εγκατασταθουν! Αυτο μπορει να μη συμβει τον ενα μηνα για καποιον απο τους λογους, τον αλλο μηνα για αλλο λογο, μεχρι να πετυχει η συνταγη. Οποτε ειναι λεει πιθανο κατα 30% να υπαρξει συλληψη εναν μηνα, ΑΝ ολες οι προϋποθεσεις ειναι τελειες! Γι αυτο ποτε δεν το βαζουμε κατω κ δεν θεωρουμε οτι ειναι μεγαλο ενα τετοιο διαστημα! ΕΙναι θεμα χρονου! Σου ευχομαι να μη σου ερθει!!

Grpbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημέρα και καλωσήρθες!!! Κι εγώ νέο μέλος είμαι.. Αχ και να ξερες πόσο πολύ σε νοιώθω με το τσιγάρο..Να φανταστείς οτι προχθες που μου ήρθε κάπνισα πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη μέρα..Καθαρά ψυχολογικό είναι νομίζω.. Τώρα για το άλλο θέμα δεν έχω να σου πω και πολλά γιατί είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και αγχώνομαι. Και είμαι και πιο μικρή και αγχώνομαι.. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα σε όλα..Να κλείνουμε ραντεβού μαζί εδώ, να φτιάχνουμε τον καφέ μας και να μαλώνουμε η μία την άλλη όταν πάμε να ανάψουμε τσιγάρο (στο μεταξύ σου γράφω αυτό και με το άλλο χέρι στρίβω.. :-P )

πρίν από 51 λεπτά , Antila είπε:

Εντάξει μας έστειλες!Εγω μια πέννες με σάλτσα φτιάχνω τώρα και νόμιζα πως κάτι έκανα χαχαχαα

πρίν από 22 λεπτά , bright91 είπε:

Καλημέρα και καλωσήρθες!!! Κι εγώ νέο μέλος είμαι.. Αχ και να ξερες πόσο πολύ σε νοιώθω με το τσιγάρο..Να φανταστείς οτι προχθες που μου ήρθε κάπνισα πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη μέρα..Καθαρά ψυχολογικό είναι νομίζω.. Τώρα για το άλλο θέμα δεν έχω να σου πω και πολλά γιατί είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και αγχώνομαι. Και είμαι και πιο μικρή και αγχώνομαι.. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα σε όλα..Να κλείνουμε ραντεβού μαζί εδώ, να φτιάχνουμε τον καφέ μας και να μαλώνουμε η μία την άλλη όταν πάμε να ανάψουμε τσιγάρο (στο μεταξύ σου γράφω αυτό και με το άλλο χέρι στρίβω.. :-P )

Καλημέρα κοριτσακιαα!!!Και εγω καπνίζω αφήστε τα κ το είχα κόψει κιολας:shock:..Φιλη κ εγω το στριφτό μου κάνω τώρα χαχαχα!

@Diavolitsa ίδια ηλικια έχουμε μια χαρά είμαστε εντάξει κ εμενα με έχει πιάσει το εγω ποτε θα γίνω μάνα;;;Μιλούσα πριν λίγο με μια φιλη μου ετών 45 που κρατούσε δίπλα της τος ενός μήνα παιδάκι της!!!Εχει βέβαια κι άλλο παιδί όμως είναι το τελειο παράδειγμα ώστε να μην μας πιάνει άγχος ότι λόγω ηλικίας δεν μπορούμε..Μπορούμε και παρά μπορούμε!!!Να πας στην γιατρό μπορεί να σου γράψει καμία απλή προγεννητική εξετασουλα και όλα καλα μην αγχώνεσαι!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!Πως μου είστε;

@Dimitr@17 τι έγινε τελικά;;;;

Ολα καλα ντεμι μου...σε λιγο ξεκινανε οι γονιμες θα δειξει...εχω παρει κ τεστακια να κανω αυτο τον μηνα...

Γεια σας κοριτσια μου...μπορει να μην συμμετεχω πολυ γτ δεν εχω νεα να σας πω αλλα σας διαβαζω... μολις σχολασα κ σημερα ειχαμε την.τιμη να εχουμε μαζι μας εναν σεφ απο το μαστερ σεφ ...τον ειχε μαλιστα κ στο χθεσινο επισοδειο...εφαγα καταπληκτικα πραγματακια...μιαμ μιαμ

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ολα καλα ντεμι μου...σε λιγο ξεκινανε οι γονιμες θα δειξει...εχω παρει κ τεστακια να κανω αυτο τον μηνα...

Γεια σας κοριτσια μου...μπορει να μην συμμετεχω πολυ γτ δεν εχω νεα να σας πω αλλα σας διαβαζω... μολις σχολασα κ σημερα ειχαμε την.τιμη να εχουμε μαζι μας εναν σεφ απο το μαστερ σεφ ...τον ειχε μαλιστα κ στο χθεσινο επισοδειο...εφαγα καταπληκτικα πραγματακια...μιαμ μιαμ

Αντε με το καλό οι προσπάθειες κορίτσι μου!!Εχεις ξανά πάρει τεστακια;Έχεις θέμα με την ωορρηξια ή απλά θα το τσεκάρεις;Αν θέλεις μου λες γτ κ εγω εδώ μπερδεύομαι καποιες φορές με τις ιστορίες των κοριτσιών κ μπορεί να έχω ρωτήσει κ να μην θυμαμαι με συγχωρεις  

πρίν από 50 λεπτά , bright91 είπε:

και γω αυτο κανω...προσπαθω να το μειωνω και οταν μου ερχεται περιοδος ξενερωνω και καπνιζω πιο πολυ! αλλα γενικα καπνιζω πολυ! τεσπα...εμενα οταν ειναι να μου ερθει πριζεται το στηθος μου και κανα δυο μερες πριν ερθει ξεπριζεται....εχω απο χτες το εχω κατσιασει το ερμο να δω αν θα ξεπριστει :)  στο τελος θα με ποναει απο το πατημα :)

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αντε με το καλό οι προσπάθειες κορίτσι μου!!Εχεις ξανά πάρει τεστακια;Έχεις θέμα με την ωορρηξια ή απλά θα το τσεκάρεις;Αν θέλεις μου λες γτ κ εγω εδώ μπερδεύομαι καποιες φορές με τις ιστορίες των κοριτσιών κ μπορεί να έχω ρωτήσει κ να μην θυμαμαι με συγχωρεις  

Οχι δεν εχω ξαναπαρει πρωτη φορα τα παιρνω κ αυτο γτ δεν καταλαβαινω ποτε εχω. Ωορηξια

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

και γω αυτο κανω...προσπαθω να το μειωνω και οταν μου ερχεται περιοδος ξενερωνω και καπνιζω πιο πολυ! αλλα γενικα καπνιζω πολυ! τεσπα...εμενα οταν ειναι να μου ερθει πριζεται το στηθος μου και κανα δυο μερες πριν ερθει ξεπριζεται....εχω απο χτες το εχω κατσιασει το ερμο να δω αν θα ξεπριστει :)  στο τελος θα με ποναει απο το πατημα :)

Χαχαχαχαχαχαχαα...Με αυτά που μου λες ταυτίζομαι μπορώ να σου πω.. Έτσι κι εγώ, πρήζεται 2-3 μέρες πριν αλλά αυτή τη φορά πρήστηκε 10-12 μέρες νωρίτερα.. Μου την έφερε, κατάλαβες;;; Μου κάνει κι αστειάκια.. Σου λέει θα πρηστώ νωρίτερα να την μπερδέψω, να της δώσω ελπίδες και μετά θα την ξενερώσω..Και μου ήρθε και 3 μέρες νωρίτερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...