Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , elenakii22 είπε:

πρεπει να κανεις κ μια καμπυλη για αντισταση στην ινσουλινη...νομιζω οτι παιζει ρολο για το αν θα σου κανει δουλεια το χαπι η οχι..μπορει να κανω λαθος αλλα οταν το ειχαμε ξανασυζητησει με αλλα κοριτσια ειχαμε πει κ για την καμπυλη.

@Ungry girl πως εισαι??ποτε πας γιατρο?

Θα τη ζητήσω στα σίγουρα την καμπύλη με αυτές τις τιμές... αν κ η γλυκόζυλιωμενη βγήκε πόλη καλή στο 5,3%, ίσως μου τη δώσει λόγω των άλλων τιμών; Δε ξέρω...... αν έχω μόνο ψηλά ανδρογόνα κ το ζάχαρο μου είναι κομπλέ τότε τι γίνεται δεν υπάρχει αγωγή; 

@kido κινητικοτητα έχετε πολύ καλή κ εμάς που είναι 70% τα ζωηρά και 17% τα μέτρια μας είπε είναι άριστη.... κάνατε κ καλλιέργεια βγήκε; Να δείτε ποιο μικροβιακι σας την έκανε τη δουλειά.... εμένα που μου είπε ο ουρολόγος να κάνω γενική ούρων μήπως κ με κόλλησε ο άντρας μου βγήκε καθαρή δεν με έχει κολλήσει.... παντως κ με τις τιμές σας πετυχαίνεις σύλληψη άνετα...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα κ εγω τρωω κατι κλωτσιες...βασικα δεν ειναι κλωτσιες γτ δεν εχει χωρο απλα οπως τεντώνεται η γενικα κουνιεται μου πεταει για λιγα δευτερολεπτα σε ενα σημειο η κοιλια...αν βολευτει καθεται κ λιγο ετσι χαχα κ ειμαι με εξογκωματα!!!

αντε με το καλο να το δειτε το σπορακι!!!!εγω οχι δεν ειμαι χαχα....βασικα δεν το σκεφτομαι για να μην αγχωθω..μεσα στη βδομαδα ξαναρωτησε με!!

Αχαχαχχα καλα κάνεις οταν έρθει η μέρα εκείνη τοτε!!'θα σε ξανα ρωτήσω ααχαχ!!! Σε ευχαριστώ!!! Ανυπομονώ να δω τι θα δω!!!

πρίν από 33 λεπτά , zina7777 είπε:

@Ungry girl ελα ρε μαναρι,που εισαι εσυ?εισαι γκουντ?

Εεελλλαααα την παλεύω!!!! Εσυ.???

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εεελλλαααα την παλεύω!!!! Εσυ.???

Καλα ειμαι.Δοξασοι ο Θεος.τωρα μ επιασε μια καουρα στο στομαχι...θα παω σπιτι να φαω κανα μηλο κανενα αχλαδι να δροσιστω.Δευτερα τελικα ειδα ε,με το καλο φιλη μου..

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλα ειμαι.Δοξασοι ο Θεος.τωρα μ επιασε μια καουρα στο στομαχι...θα παω σπιτι να φαω κανα μηλο κανενα αχλαδι να δροσιστω.Δευτερα τελικα ειδα ε,με το καλο φιλη μου..

Σε ευχαριστώ ζινακι και εσυ με το καλο γ Αυχενική !!

Κοριτσια, ειδα το πανω πινακακι κι επαθα ΠΛΑΚΑ!!! Εχασα πολλα επεισοδια ευχαριστα, κι εχω ξετρελαθει!! Μπραβο στις φρεσκιες εγκυουλες μας, ποσο πολυ χαιρομαι για ολες!

Με το καλο και οι επομενες να παιρνουν σειρα, τελικα ειναι απλως θεμα χρονου για την καθεμια! :wub:

@ada32 μου, δεν ειχα καποια ενοχληση, απ την αρχη μου εγραφε σε καθε μηνιαιο ελεγχο και την TSH ο γιατρος (ξεκινησα με 2 περιπου που ηταν οκ, κ τελευταια φορα ειχε εκτιναχθει στο 3,77 χωρις ποτε να εχω προβλημα πριν με τον θυρεοειδη). Απο τη στιγμη που ξεκινησα τα Τ4 των 50, εγινε μια τεραστια αναμπουμπουλα ορμονικη πιστευω, ημουν χαλια 10 μερες, κλαματα, ιδρωνα-ξεϊδρωνα, νευρα κτλ, αλλα τωρα εστρωσα εντελως ψυχολογικα κ θα ελεγξω ξανα το αιμα σε 10 μερες. Τοτε θα εχω κλεισει μηνα με τα Τ4 κι ελπιζω θα δειξει οτι ρυθμιστηκε! Ο γιατρος ειναι αισιοδοξος κ ειπε να μην ανησυχω καθολου, γι αυτο αλλωστε το ελεγχουμε καθε μηνα. Επισης παρατηρω αλλαγη στη μυρωδια του ιδρωτα μου ενω πλενομαι πχ 2 φορες τη μερα τουλαχιστον. Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα πρεπει να σχετιζεται, απ οσα εχω ακουσει.

Η @caramel_83 που ειναι κοριτσια μου;

Ααα @zina7777 αν διαχειριζεσαι εσυ το πινακακι, οποτε μπορεσεις αλλαξε μου και την ΠΗΤ σε 21/7 γιατι αυτη ειναι με βαση την ΤΕΡ μου! Το μωρο βγαινει μεγαλυτερο αλλα ο γιατρος ειπε οτι αυτο δεν αλλαζει την ΠΗΤ μας, εγω απο μονη μου νομιζα οτι μεταφερεται νωριτερα :-P ! Σ ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Antila είπε:

Κοριτσια, ειδα το πανω πινακακι κι επαθα ΠΛΑΚΑ!!! Εχασα πολλα επεισοδια ευχαριστα, κι εχω ξετρελαθει!! Μπραβο στις φρεσκιες εγκυουλες μας, ποσο πολυ χαιρομαι για ολες!

Με το καλο και οι επομενες να παιρνουν σειρα, τελικα ειναι απλως θεμα χρονου για την καθεμια! :wub:

@ada32 μου, δεν ειχα καποια ενοχληση, απ την αρχη μου εγραφε σε καθε μηνιαιο ελεγχο και την TSH ο γιατρος (ξεκινησα με 2 περιπου που ηταν οκ, κ τελευταια φορα ειχε εκτιναχθει στο 3,77 χωρις ποτε να εχω προβλημα πριν με τον θυρεοειδη). Απο τη στιγμη που ξεκινησα τα Τ4 των 50, εγινε μια τεραστια αναμπουμπουλα ορμονικη πιστευω, ημουν χαλια 10 μερες, κλαματα, ιδρωνα-ξεϊδρωνα, νευρα κτλ, αλλα τωρα εστρωσα εντελως ψυχολογικα κ θα ελεγξω ξανα το αιμα σε 10 μερες. Τοτε θα εχω κλεισει μηνα με τα Τ4 κι ελπιζω θα δειξει οτι ρυθμιστηκε! Ο γιατρος ειναι αισιοδοξος κ ειπε να μην ανησυχω καθολου, γι αυτο αλλωστε το ελεγχουμε καθε μηνα. Επισης παρατηρω αλλαγη στη μυρωδια του ιδρωτα μου ενω πλενομαι πχ 2 φορες τη μερα τουλαχιστον. Δεν καταλαβαινω γιατι αλλα πρεπει να σχετιζεται, απ οσα εχω ακουσει.

Η @caramel_83 που ειναι κοριτσια μου;

Ααα @zina7777 αν διαχειριζεσαι εσυ το πινακακι, οποτε μπορεσεις αλλαξε μου και την ΠΗΤ σε 21/7 γιατι αυτη ειναι με βαση την ΤΕΡ μου! Το μωρο βγαινει μεγαλυτερο αλλα ο γιατρος ειπε οτι αυτο δεν αλλαζει την ΠΗΤ μας, εγω απο μονη μου νομιζα οτι μεταφερεται νωριτερα :-P ! Σ ευχαριστω!

Η καραμελιτσα χάθηκε και μας λείπει  αλλά μακάρι να ξαναγράψει! 

12 ώρες πρίν, bright91 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα να χουμε!

Κι εγώ εκεί αποδίδω τις αλλαγές αλλά είπα να ρωτήσω να πάρω και καμιά γνώμη ακόμη.. Και τελικά με εσένα τι γίνεται; Πόσο καιρό προσπαθείτε;

Εμείς, να σου πω την αλήθεια,προσπαθούμε λίγο μόνο καιρό. Απλά ώρες ώρες, όταν έρχεται αυτή η άτιμη πρώτη μέρα της περιόδου, αυτό που σκέφτομαι είναι οτι οκ,σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ο Θεός ξέρει πότε πρέπει να κάνει αυτό το θαύμα. Απλά το βρίσκω κάπως, ας μου επιτραπεί η έκφραση "άδικο", να δίνει ένα παιδί σε μια γυναίκα που δε το θέλει και το παρατάει (γιατί καθημερινά τόσα ακούμε και στεναχωριόμαστε,για παιδάκια που τα κακοποιούν οι γονείς τους,που τα πετάνε και καταλήγουν σε ιδρύματα) και δε τα δίνει σε γυναίκες όπως εμάς που κάθε μήνα είμαστε με τη λαχτάρα και το θέλουμε τόσο πολύ. Αυτό πραγματικά, είναι κάτι που δε μπορώ να εξηγήσω. Ή το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι όταν ακούω για μικρά κοριτσάκια που έγινε "κατά λάθος" Για παράδειγμα, στη δουλειά μου είχαμε μια κοπέλα μόλις 22 χρονών που είχε δυο παιδάκια. Καλά να ναι η κοπέλα και να τα χαίρεται αλλά μου είχε πει οτι το πρώτο απλά "έτυχε" και μετά από λίγες μέρες έρχεται ένα άλλο κοριτσάκι 19 χρονών και μας είπε πως θέλει να παραιτηθεί γιατί έμεινε έγκυος και ήταν μες το άγχος και έκλαιγε κι έλεγε πως θα το πει στους δικούς της. Αυτά τα δύο παραδείγματα δε τα λέω κακοπροαίρετα,μην παρεξηγηθώ, απλά βλέπω οτι είμαστε τόσες εδώ πχ που το θέλουμε τόσο πολύ και προσπαθούμε και ειδικά κάποιες που προσπαθούν πάρα πολύ καιρό και τίποτα. Και είναι άλλες που τσουυυυπ, λες και τα πιάνουν στον αέρα.. :-P 

Καλησπέρα και καλό μήνα!έχω κάνει κι εγώ αυτές τις σκέψεις που γράφεις.ιδίως όταν πρόκειται για ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες που καταλήγουν σε εκτρώσεις...μακάρι να ήταν δίκαιη η ζωή!!!!Εμείς έχουμε ελεύθερες επαφές πάνω από δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Η ουσιαστική προσπάθεια όμως είναι 4-5 μήνες και όχι συνεχόμενους. Δεν κάνω συχνά ωορρηξία και δεν πετυχαίναμε τις γόνιμες μέρες όλους αυτούς τους μήνες.εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξίας οπότε ξέρω που πατάω κ που βρίσκομαι.

5 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Δεν είχα πάνω από 12 σε κάθε ωοθηκη είχα καμία 15 άρια κ στις 2 μαζί κ επέμενε κιολας ο γυναικολόγος ότι δεν έχω πολυκυστικες κ οι ωοθήκες μου είναι άψογες...μέχρι τα ωάρια μου έδειχνε ένα ένα.. βέβαια ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μπορεί να έχω το σύνδρομο αλλά να μην κάνω κύστες.. κ τότε δε λέγεται πολυκυστικες λέγεται μεταβολικό σύνδρομο... νομίζω γτ δεν τα έχω καταλάβει κ πολύ καλά αυτά..... πέφτουν αυτές οι τιμές με κάποιο τρόπο η ρυθμίζονται; Δυστυχώς δεν υπάρχει πει μόνιμου βάσεως γυναικολόγος στο νησί ώστε να κάνω παρακολούθηση καθόλη τη διάρκεια του μήνα... έρχονται μια με δυο φορές το μήνα στο νησί.

Οι κύστες δεν πάνε πακέτο με το σύνδρομο. Εγώ πχ έχω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών και κάνω συχνά Κύστες.ελπίζω να μην έχεις τίποτα Εσύ. Το βασικό είναι πως έχεις σταθερή περίοδο, άρα τι σκας..

5 ώρες πρίν, noni90 είπε:

7 μέρες μετά την ωορρηξία, αλλά εκείνος μου τη ζήτησε τώρα κ με όριο το 1 έχω 1.19... δε ξέρω γτ μου τη ζήτησε..... αυτές οι τιμές είναι με ινοφερτ εν τω μεταξύ εγώ δε παίζει τώρα να το σταματήσω με τίποτα!!!! Τριχοφυΐα έχω κ εγώ όπως κ κιλα στην περιοχή της κοιλιάς κ πολύ μικρή ωχρινικη φάση....τώρα τι να πω περιμένω κ τον ενδοκρινολογο να τα δει τη Δευτέρα... έχω εναποθέσει τη. Πίστη μου στο σπερμα μας!!!

Όταν λες πολύ μικρή ωχρινική φάση? Πόσες μέρες?

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  9/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!! Με το καλο!!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!  Με το καλο!!!

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  21/7/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   40800!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3034!!!!

24.xristina55 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1910!!!!!

25.depyfr ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1180!!!!!

27.Mary m ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1430!!!!

28. Rozita1510 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 576!!!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/3/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!

10. iouliana 20/3/2018

Γεια σας κοπελες.Μολις ξαπλωσα.Δε μου ειστε πολυ ζωηρες.Φτιαχνετε μαρτιτσια?

• Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Ασία είπε:

Οι κύστες δεν πάνε πακέτο με το σύνδρομο. Εγώ πχ έχω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών και κάνω συχνά Κύστες.ελπίζω να μην έχεις τίποτα Εσύ. Το βασικό είναι πως έχεις σταθερή περίοδο, άρα τι σκας..

Όταν λες πολύ μικρή ωχρινική φάση? Πόσες μέρες?

Κ η αμη μου φαίνεται χαμηλή, και παρόλη τη σταθερή περίοδο κάνω ωορρηξία λίγο αργά με ωχρινικη μόνο 12 μέρες... οι τιμές που βλέπεις είναι με χρήση ινοφερτ... με τη χρήση της βιταμίνης μεγάλωσε μια μέρα η ωχρινικη αλλά δε ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες που είναι ότι να ναι η η βιταμίνη... είμαι λίγο μπερδεμένη.... κύστες δεν κάνω η αλήθεια είναι από όσο ξέρω... μου φαίνεται ότι κ τι ζάχαρο μου μια χαρά είναι, χοληστερίνη έχω λίγο που διάβασα κ ίσως σχετίζεται. Πως θα περάσουν 4 μέρες μέχρι το γιατρό... εσυ τι φάση είσαι;

πρίν από 28 λεπτά , noni90 είπε:

Κ η αμη μου φαίνεται χαμηλή, και παρόλη τη σταθερή περίοδο κάνω ωορρηξία λίγο αργά με ωχρινικη μόνο 12 μέρες... οι τιμές που βλέπεις είναι με χρήση ινοφερτ... με τη χρήση της βιταμίνης μεγάλωσε μια μέρα η ωχρινικη αλλά δε ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες που είναι ότι να ναι η η βιταμίνη... είμαι λίγο μπερδεμένη.... κύστες δεν κάνω η αλήθεια είναι από όσο ξέρω... μου φαίνεται ότι κ τι ζάχαρο μου μια χαρά είναι, χοληστερίνη έχω λίγο που διάβασα κ ίσως σχετίζεται. Πως θα περάσουν 4 μέρες μέχρι το γιατρό... εσυ τι φάση είσαι;

Εμένα οι ορμόνες μου είναι καλές όμως έχω 35-55 κύκλο και εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών. Κύστες βγάζω αρκετά συχνά με αποτέλεσμα να μην κάνω ωορρηξία αρκετούς μήνες. Τους τελευταίους δύο μήνες ξεκίνησα τεστ ωορρηξίας ώστε να ξέρω πότε κάνω και αν κάνω ωορρηξία. Τον πρώτο μήνα ο κύκλος μου ήταν 31 μέρες(πολύ μικρός για τα δεδομένα μου) με ωχρινική φάση 13 ημ. και αυτό το μήνα υπολογίζω πως θα έχω κύκλο 41 ημερών (περιμένω περίοδο σε δύο μέρες).πάντως πιστεύω πως οι ορμόνες μου παίζουν, πότε είναι οκ πότε ότι να ναι γιατί στο παρελθόν είχα κάνει εξετάσεις και ήταν φυσιολογικές μεν αλλά στο όριο κ ο γιατρός είπε πως σχεδόν δείχνουν πολυκυστικες. Γι αυτό κ με έβαλε να τις ξανακάνω τον επόμενο μήνα και βγήκαν τέλειες.. οπότε βγάλαμε το συμπέρασμα πως πότε είναι οκ πότε έτσι κ έτσι, άρα πότε κάνω ωορρηξία πότε Όχι..πιθανόν..

@Ungry girl που εισαι εσυ κοριτσαρα μου;; Ειδα ξαφνικα μια τεραστια χοριακη στο πινακακι και τρελαθηκα επισης! :-P:wub: Τελικα μετα απο τοσο στρες κ ταλαιπωρια, ειδες που ξαναεμεινες παααρα πολυ συντομα, οπως ακριβως προβλεπαμε;; Μπραβο, χαρηκα παρα πολυ! Ωρα να αλλαξεις το ονομα, χαχα! Με το καλο!!

• Ευχαριστώ 1

Grpbp2.png

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Θα τη ζητήσω στα σίγουρα την καμπύλη με αυτές τις τιμές... αν κ η γλυκόζυλιωμενη βγήκε πόλη καλή στο 5,3%, ίσως μου τη δώσει λόγω των άλλων τιμών; Δε ξέρω...... αν έχω μόνο ψηλά ανδρογόνα κ το ζάχαρο μου είναι κομπλέ τότε τι γίνεται δεν υπάρχει αγωγή; 

εμενα δε μ εδωσε καποια αγωγη ο γιατρος...μονο inofert και glucophage τα ξεκινησα φεβρουαριο κ ιουλιο το τσακωσαμε...εμας ομως το βασικο προβλημα το ειχε ο ανδρας μου κ αφου το εφτιαξε ευτυχως ηρθε γρηγορα μετα...δλδ φαντασου αφου πηραμε καλο σπερμοδιαγραμμα στα χέρια μας εκανα εναν κυκλο χωρις ωορρηξια κ εφτασα 50+μερες,μετα εναν κανονικο χωρις πολλες επαφες γτ στις γονιμες εφυγε ταξιδι κ μετα εμεινα εγκυος..ημασταν τυχεροι..επισης ειχα κ τα τεστ ωορρηξιας ολους αυτους τους κυκλους...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...