Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, noni90 είπε:

@kido & @ada32 οι τιμές μου 4η μέρα του κύκλου είναι ε2 48

τεστοστερονη 60

Fsh 4.9 lh 4.6 προλακτινη 13.5 dhea (κρατηθείτε) 457 προγεστερονη 1.19 δ4 ανδροστενεδιονη (κρατηθείτε κ πάλι) 4,75 κ αμη 13.30... επίσης κ η χοληστερίνη τσιμπημένη αλλά έχω κληρονομικότητα. Tsh 1.08 ( ενώ ήταν 0.99 κ παίρνω χάπι ανέβηκε λίγο) t4 1.43.....

ξέχασα βιταμίνη d 21

κ εμενα οι εξετάσεις μου κοντα με τις δικες σου ειναι...dhea ,Δ4,ανδροστενεδιονη δεν εχω κάνει,οχι προσφατα τουλαχιστον...θυμαμαι το 2009 ειχα κάνει κ τεστοστερονη ανδρογονα κ ηταν αυξημενα αλλα ο ενδοκρινολογος δεν ηθελε να τις ξανακανω δεν υπηρχε λογος...εχω πολυκυστικες αλλα οι ορμονες ειναι καλες οποτε κοιταγε που αλλου μπορει να με εχουν 'χτυπησε'...οπως μου ειχε πει για παραδειγμα μπορει να εχει κακη η HDL η LDL (δε θυμάμαι ποια απο τις δυο) εξαιτιας των πολυκυστικων..εγω δεν εκανα καμια αγωγη...μονο glucophage ξεκινησα

πρίν από 25 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια τι υψος εχετε??? Γτ ακουω νούμερα που εχω να δω χρόνια!!!! Αχαχχαχαχαχα

εγω πριν των εγκυμοσυνη 1.72 60κιλα..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εμενα οι εξετάσεις μου κοντα με τις δικες σου ειναι...dhea ,Δ4,ανδροστενεδιονη δεν εχω κάνει,οχι προσφατα τουλαχιστον...θυμαμαι το 2009 ειχα κάνει κ τεστοστερονη ανδρογονα κ ηταν αυξημενα αλλα ο ενδοκρινολογος δεν ηθελε να τις ξανακανω δεν υπηρχε λογος...εχω πολυκυστικες αλλα οι ορμονες ειναι καλες οποτε κοιταγε που αλλου μπορει να με εχουν 'χτυπησε'...οπως μου ειχε πει για παραδειγμα μπορει να εχει κακη η HDL η LDL (δε θυμάμαι ποια απο τις δυο) εξαιτιας των πολυκυστικων..εγω δεν εκανα καμια αγωγη...μονο glucophage ξεκινησα

εγω πριν των εγκυμοσυνη 1.72 60κιλα..

Εμένα κ αυτές Hal & ldl άνω των Ορίων είναι........ με βλέπω για glucophage όπως με είχε προετοιμασει

5 ώρες πρίν, noni90 είπε:

@kido & @ada32 οι τιμές μου 4η μέρα του κύκλου είναι ε2 48

τεστοστερονη 60

Fsh 4.9 lh 4.6 προλακτινη 13.5 dhea (κρατηθείτε) 457 προγεστερονη 1.19 δ4 ανδροστενεδιονη (κρατηθείτε κ πάλι) 4,75 κ αμη 13.30... επίσης κ η χοληστερίνη τσιμπημένη αλλά έχω κληρονομικότητα. Tsh 1.08 ( ενώ ήταν 0.99 κ παίρνω χάπι ανέβηκε λίγο) t4 1.43.....

ξέχασα βιταμίνη d 21

Ε2 ίδια σχεδόν έχουμε 44, fsh 8,7 εγώ και lh 3,9. Προλακτινη 14,6 βιταμίνη d 18 και 0,78 την Tsh αν σε βοηθούν σε κάτι, αλλά άκου το γιατρό σου. Προγεστερονη και τα υπόλοιπα ορμονολογικα δεν τα χω κάνει. @ada32 κινητικότητα ολική  68% πρώτη ώρα, αριθμός 36 εκατ /ml και συνολικά 200 εκατ. Αλλά μορφολογία μόνο 19% τα φυσιολογικά. Μας είπαν για μικρόβιο και περιμένουμε την καλλιέργεια να δούμε ποιο και τι αντιβίωση θέλει. Αυτά.

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

@Beboula25 τον καθαρισες? 

Όχι ήρεμα τα είπαμε ευτυχώς αφού είχα σκασει όλο το βράδυ,δεν μπορώ μωρε ξεσπάω μόνη μου κ μου περνάει..

Στην αυχενική θα το ευχαριστείς το μπεμπουλι και ίσως μάθετε το φύλλο αν έχει καλή θεσούλα!Δεν είσαι μόνο εσυ για την Πανια κ εγω τώρα δυο βλέπω,τον ένα τον έχω κοντά 13 χρόνια έχουμε τόση οικειότητα μου έχει αδυναμία κ τον άλλο μου τον σύστησαν έχει φανταστικό υπέρηχο!Αφου λέω όταν ξανά μείνω με το καλό θα είμαι πέρα δωθε!!!:shock:

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, depyfr είπε:

καλα εμενα ξερει οτι θελω και δευτερο παιδι θα με ειχε απολυσει ηδη αν το ηθελε.δουλευω 11 χρονια εδω.θα δω μωρε.μπορει να εχετε και δικιο.αλλα δεν θελω και μετα να μου την πει γιατι αργησα να του το πω.η αυχενικη ποτε γινεται??εμενα θα φαινεται και στανταρ η κοιλια.δεν θελω να το καταλαβει μονος του.

Με το καλό το μωράκι σας!!!

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και γι αυτο ψιλοχαθηκα!! Εχω λιγα νευρα παρα πανω μη φανταστείτε!!! @Antila μπουμπου που εισαι??' Ολα καλα διάβασα!!! Ειμαι κ εγω στην πρόβλεψη του αγοριου!!!! Με το καλο ο μπέμπης σου!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, noni90 είπε:

Εμένα κ αυτές Hal & ldl άνω των Ορίων είναι........ με βλέπω για glucophage όπως με είχε προετοιμασει

πρεπει να κανεις κ μια καμπυλη για αντισταση στην ινσουλινη...νομιζω οτι παιζει ρολο για το αν θα σου κανει δουλεια το χαπι η οχι..μπορει να κανω λαθος αλλα οταν το ειχαμε ξανασυζητησει με αλλα κοριτσια ειχαμε πει κ για την καμπυλη.

@Ungry girl πως εισαι??ποτε πας γιατρο?

4 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!!καλο μηνα να εχουμε!! 

έφτασε εφτασε!!!κοιταξε να δεις δεν νιωθω κατι ιδιαιτερα γτ δεν μπαίνω στην διαδικασια να σκεφτω ουτε το μαιευτήριο ούτε το μετα για να μην αγχωθω!!πιθανον απο βδομάδα να μπορω να σ απαντησω!!!!εσυ ολα καλα???

σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου!!!κ σε εσενα ευχομαι με το καλο να ερθει ο μπεμπης!εχετε φτασει στη μεση!!!!καισαρικη θα κανω απο επιλογη..ολα πολυ καλα ειναι απλα το προτιμω..

Όλα καλά κορίτσι μου κ γω..τρωω πολύ κλωτσιά...περνάει γρηγορα ο καιρός. Κ γω πότε έφτασα στον έκτο ούτε που το καταλαβα..να μας ενημερώσεις μόλις μπορέσεις.μην μας ξεχάσεις...

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , elenakii22 είπε:

πρεπει να κανεις κ μια καμπυλη για αντισταση στην ινσουλινη...νομιζω οτι παιζει ρολο για το αν θα σου κανει δουλεια το χαπι η οχι..μπορει να κανω λαθος αλλα οταν το ειχαμε ξανασυζητησει με αλλα κοριτσια ειχαμε πει κ για την καμπυλη.

@Ungry girl πως εισαι??ποτε πας γιατρο?

Καλησπεραα ελενακι μου καλα καλα ειμαι!!! Πρωτα ο Θεος την Δευτέρα!!!! Εσυ έτοιμη για τη μεγαλη συνάντηση σε λιγες μερες!!??

πρίν από 30 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε δεν ειμαι πολυ στα καλα μου και γι αυτο ψιλοχαθηκα!! Εχω λιγα νευρα παρα πανω μη φανταστείτε!!! @Antila μπουμπου που εισαι??' Ολα καλα διάβασα!!! Ειμαι κ εγω στην πρόβλεψη του αγοριου!!!! Με το καλο ο μπέμπης σου!!!

Welcome to the club που λένε. Κι εγώ νεύρα. Πάει ξεκληρίστηκαν οι περισσότερες παλιές. Καλό μήνα θα ευχηθώ και να είναι τυχερός για κάποιες κοπέλες! Να ξαναπάρουμε τα πάνω μας. Κ εσυ με το καλό να προχωράει η εγκυμοσύνη και να φούσκωσεις!

@alina80 μίλησες με το γιατρό τι σου είπε αν θες μας λες. Ελπίζω να βρεις συντομα παλι ηρεμια. @Nati85 αμάν πια μετα τα κολπα της με το αιματακι ήρθε? Υπομονή! Επιμενουμε!

πρίν από 14 λεπτά , kido είπε:

Welcome to the club που λένε. Κι εγώ νεύρα. Πάει ξεκληρίστηκαν οι περισσότερες παλιές. Καλό μήνα θα ευχηθώ και να είναι τυχερός για κάποιες κοπέλες! Να ξαναπάρουμε τα πάνω μας. Κ εσυ με το καλό να προχωράει η εγκυμοσύνη και να φούσκωσεις!

@alina80 μίλησες με το γιατρό τι σου είπε αν θες μας λες. Ελπίζω να βρεις συντομα παλι ηρεμια. @Nati85 αμάν πια μετα τα κολπα της με το αιματακι ήρθε? Υπομονή! Επιμενουμε!

Καλο μηνα κοριτσάκι μου!!! Εύχομαι ο πρώτος ανοιξιατικος μηνας να είναι τυχερός για ολες!!! Σε ευχαριστώ πολυ για την ευχη σου!!

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου κ γω..τρωω πολύ κλωτσιά...περνάει γρηγορα ο καιρός. Κ γω πότε έφτασα στον έκτο ούτε που το καταλαβα..να μας ενημερώσεις μόλις μπορέσεις.μην μας ξεχάσεις...

καλα κ εγω τρωω κατι κλωτσιες...βασικα δεν ειναι κλωτσιες γτ δεν εχει χωρο απλα οπως τεντώνεται η γενικα κουνιεται μου πεταει για λιγα δευτερολεπτα σε ενα σημειο η κοιλια...αν βολευτει καθεται κ λιγο ετσι χαχα κ ειμαι με εξογκωματα!!!

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπεραα ελενακι μου καλα καλα ειμαι!!! Πρωτα ο Θεος την Δευτέρα!!!! Εσυ έτοιμη για τη μεγαλη συνάντηση σε λιγες μερες!!??

αντε με το καλο να το δειτε το σπορακι!!!!εγω οχι δεν ειμαι χαχα....βασικα δεν το σκεφτομαι για να μην αγχωθω..μεσα στη βδομαδα ξαναρωτησε με!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...