Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλημερα σε ολες.Καλο μηνα κοριτσια πολυ θετικο και με πολλες υψηλες χοριακες.

Εκλεισα αυχενικη.160 μου πε.το ιδιο κι εσυ?

Υποθέτω πως ναι αφού 60 μου πήρε για την PappA

Just now, ntemiiiiii είπε:

Υποθέτω πως ναι αφού 60 μου πήρε για την PappA

Πότε πας για αυχενική;σου πήρε αίμα για την PappA;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , zina7777 είπε:

Ολα μαζι μου πε 21/3 απογευμα.

Μια χαρά!

Εγώ πήγα απτην αρχή στον Τζιορα οπότε μου πήρε αίμα στην 9η και 12η η αυχενική!

Τα ραντεβού μου με τον Ακριβη ξεκινούν στις 19/3 όπου δε θα πηγαίνω πια στον Τζιορα παρά μόνο αν χρειαστεί στη β επιπέδου!Και στην κόρη μου για αυχενική έξω με έστειλε ο Ακριβης!

πρίν από 46 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας.αδιαθετησα τελικα

Μη μου στενοχωριέσαι...

• Ευχαριστώ 1

EvgLp2.png

πρίν από 38 λεπτά , ada32 είπε:

ε η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη!!!  εφοσον εισαι τοσα χρονια στην δουλεια , πηγαινε στον γιατρο κ μετα πες το !! εισαι αδυνατη ?  εω προς το παρον ειμαι σαν να περιμενω περιοδο , πρησμενη δηλαδη . αλλα σιγουρα στον 3 μηνα θα φανει η κοιλια μου γτ δεν ειμαι κ πολυ ψηλη.

νομιζω οτι σου δινουν χαπια για να πεσουν τα ανδρογονα..ο ενδοκρινολογος σ τα ειπε πολυ καλα τοτε . συνεχισε τα ινοφερτ γτ μπορει να σε βοηθησουν εσενα. κ εχετε κ πολυ καλο σπερμα , οποτε θα τα καταφερετε. 

την προγεστερονη την κανουμε 7 μερες πριν την περιοδο( η 7 μερες μετα την ωορηξια .. μπερδευτηκα!!!! σε κυκλο 28η γινεται την 21η μερα) !! τωρα ειναι ακυρη η τιμη της. (δηλωνει αν εκανες καλη ωορηξια)

εγω επειδη εχω τριχοφυια γενικα , τα ειχα κανει κ για αυτο! 

κανονικα 62κιλα αλλα τελευταια πηρα 5 κιλα γαμωτο.

πρίν από 32 λεπτά , zina7777 είπε:

Μονο γω ανυπομονω να κανω κοιλιτσα?θελω κατι να χαϊδευω.Τωρα νομιζω οτι χαϊδευω μονο πατσαδες...χαχαχαχα

@ada32 @depyfr

ασε και να δεις οταν γεννησεις ποσο θα σου κακοφανει!αλλα θα εχεις το μωρακι σου!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

Just now, depyfr είπε:

κανονικα 62κιλα αλλα τελευταια πηρα 5 κιλα γαμωτο.

ενταξει  μια χαρα εισαι! εγω ειμαι 56,5  για να δουμε ποσο θα παω.. ελπιζω οχι πανω απο 70!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ενταξει  μια χαρα εισαι! εγω ειμαι 56,5  για να δουμε ποσο θα παω.. ελπιζω οχι πανω απο 70!

τελεια εισαι ρε.εγω στην πρωτη πηρα 4 κιλα μονο.χωρις εμετους και τετοια.

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

τελεια εισαι ρε.εγω στην πρωτη πηρα 4 κιλα μονο.χωρις εμετους και τετοια.

οο μια χαρα ! 4 κιλα μοννο??????? αυτο ειναι καταπληκτικο !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

1.60 me 56.5 

Ααα εσυ εισαι μοντελο!!!!  Εγω ειμαι 1.69 και τα τελευταία χρόνια επαιζα στα 65-70...αλλα αυτους τς 3 μηνες μετα την παλλινδρομη παχυνα πολυ γαμωτο απο τη στεναχώρια... Εφτασα 78κιλα η μοσχαρα... :?

• Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ααα εσυ εισαι μοντελο!!!!  Εγω ειμαι 1.69 και τα τελευταία χρόνια επαιζα στα 65-70...αλλα αυτους τς 3 μηνες μετα την παλλινδρομη παχυνα πολυ γαμωτο απο τη στεναχώρια... Εφτασα 78κιλα η μοσχαρα... :?

1.60 με πολυ ζορι... 68 κιλα.

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Ε ναι..γι αυτο σου στειλα για να σε κανω να νιωσεις καλυτερα.χαχαχα...

Εγω εχω ξεκινησει ηδη διατροφή...όχι διαιτα, το τονιζω, γιτι φοβάμαι για διαβητηκυησης και προεκλαμψια,,,Καλα μη φανταστείς, απλα  εκοψα γλυκα και σουβλάκια εδώ και μια βδομαδα!!! ααχαχαχχαχχαχαχχα Τι στο καλο, ευελπιστώ να χασω κανα κιλο πριν αρχισω να φουσκωνω σαν μπαλόνι....(αν και ηδη εκανα τς 2 πρώτους εμετους, οποτε μάλλον για τους επομενους 2 μηνες δεν θα εχω θεμα....)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εσυ εισαι στα κυβικά μου!!! Αχαχαχαχχαχχαχχαα

xaxaxaxa!! εγω ειμαι νορμαλ! αλλα ημουν παντα 52-53 !!! φετος πηγα 56,5!  

πρίν από 3 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω εχω ξεκινησει ηδη διατροφή...όχι διαιτα, το τονιζω, γιτι φοβάμαι για διαβητηκυησης και προεκλαμψια,,,Καλα μη φανταστείς, απλα  εκοψα γλυκα και σουβλάκια εδώ και μια βδομαδα!!! ααχαχαχχαχχαχαχχα Τι στο καλο, ευελπιστώ να χασω κανα κιλο πριν αρχισω να φουσκωνω σαν μπαλόνι....(αν και ηδη εκανα τς 2 πρώτους εμετους, οποτε μάλλον για τους επομενους 2 μηνες δεν θα εχω θεμα....)

εγω  βρε κανω διαιτα εδω κ 2βδομαδες που δεν μπορω να φαω!!! ξερεις ποσο θελω να φαω σουβλακια?????? :( 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...