Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@kido & @ada32 οι τιμές μου 4η μέρα του κύκλου είναι ε2 48

τεστοστερονη 60

Fsh 4.9 lh 4.6 προλακτινη 13.5 dhea (κρατηθείτε) 457 προγεστερονη 1.19 δ4 ανδροστενεδιονη (κρατηθείτε κ πάλι) 4,75 κ αμη 13.30... επίσης κ η χοληστερίνη τσιμπημένη αλλά έχω κληρονομικότητα. Tsh 1.08 ( ενώ ήταν 0.99 κ παίρνω χάπι ανέβηκε λίγο) t4 1.43.....

ξέχασα βιταμίνη d 21

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, ada32 είπε:

γεια σου ζινα!!!!! τι κανεις εσυ?   τι καλα που κανονισες αυχενικη ! εγω για Απριλιο ειμαι , εχω ακομη .. 160 ευρω  την εκλεισες? ηθελα να κλεισω σε νοσοκομειο αλλα δεν ειχαν ραντεβου δυστυχως ...

@marillia @alina80 @Nati85  @ungry girl που ειστε ολες εξαφανισμενες? τι κανετε

Εδώ είμαι εγώ Άντα. Σας διαβάζω αλλά δεν έχω τι να πω. Προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα και να δω τι θα κάνω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εδώ είμαι εγώ Άντα. Σας διαβάζω αλλά δεν έχω τι να πω. Προσπαθώ να διαχειριστώ τα πράγματα και να δω τι θα κάνω. 

Γλυκουλα συγνώμη που επεμβαίνω ενώ δεν απευθύνθηκες σε μένα, ήθελα απλά να σου πω ότι είμαστε εδώ να σ ακούσουμε όποτε νιώθεις έτοιμη.... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

@kido & @ada32 οι τιμές μου 4η μέρα του κύκλου είναι ε2 48

τεστοστερονη 60

Fsh 4.9 lh 4.6 προλακτινη 13.5 dhea (κρατηθείτε) 457 προγεστερονη 1.19 δ4 ανδροστενεδιονη (κρατηθείτε κ πάλι) 4,75 κ αμη 13.30... επίσης κ η χοληστερίνη τσιμπημένη αλλά έχω κληρονομικότητα. Tsh 1.08 ( ενώ ήταν 0.99 κ παίρνω χάπι ανέβηκε λίγο) t4 1.43.....

ξέχασα βιταμίνη d 21

νονι εχεις πολυκυστικες? γτ εχεις αρκετα ανεβασμενη dhea?

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

ελα ρε αλινακι , κ εγω ημουν χαλια αυτες τις μερες κ ισα που μπορουσα να γραψω... εσυ θα πας στον γιατρο κ θ αβρειτε μια λυση . αφου κανεις ωορηξια ,οποτε αυτο ειναι καλο!!! ποτε θα πας?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

νονι εχεις πολυκυστικες? γτ εχεις αρκετα ανεβασμενη dhea?

Έλα μου Ντε... στον τελευταίο υπέρηχο δεν είχα τέτοια εικόνα ίσα ίσα το αντίθετο.... γεμάτες οι ωοθήκες με ωάρια όχι μόνο περιμετρικά αλλά κ στο κέντρο.... κ ούτε μια κύστη ποτέ στη ζωή μου.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Έλα μου Ντε... στον τελευταίο υπέρηχο δεν είχα τέτοια εικόνα ίσα ίσα το αντίθετο.... γεμάτες οι ωοθήκες με ωάρια όχι μόνο περιμετρικά αλλά κ στο κέντρο.... κ ούτε μια κύστη ποτέ στη ζωή μου.... 

οταν εχουμε πολλα ωοθυλακια , πανω απο 12 σε καθε ωοθηκη κ τιμες ανεβασμενες , ισως εχουμε το συνδρομο των πολυκυστικων.. εγω εχω την εικονα σε μια ωοθηκη αλλα οι τιμες των ορμονων αυτων γτ κ εγω τα εκανα (ολα τα ναδρογονα) ηταν φυσιολογικα.. το καλο σε σενα κ σε μενα ειναι οτι εχουμε σταθερη περιοδο .  μηπως να παρακολουθουσες την ωορηξια σου με υπερηχο εναν μην α? για να δεις οτι κανεις οντως?? 

πχ εγω που νομιζα οτι κανω , σε 2 κυκλους δεν ειχα κανει κ ειχαν γινει κυστες ωοθηκων που εφυγαν με την περιοδο..

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Γεια σας.αδιαθετησα τελικα

αχ νατι μου για αυτο χαθηκες... ελα μη σε παιρνει απο κατω .. θα τα καταφερετε τον αλλον μηνα.. 

@kido πηρατε αποτελεσματα απο σπερ?

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

οταν εχουμε πολλα ωοθυλακια , πανω απο 12 σε καθε ωοθηκη κ τιμες ανεβασμενες , ισως εχουμε το συνδρομο των πολυκυστικων.. εγω εχω την εικονα σε μια ωοθηκη αλλα οι τιμες των ορμονων αυτων γτ κ εγω τα εκανα (ολα τα ναδρογονα) ηταν φυσιολογικα.. το καλο σε σενα κ σε μενα ειναι οτι εχουμε σταθερη περιοδο .  μηπως να παρακολουθουσες την ωορηξια σου με υπερηχο εναν μην α? για να δεις οτι κανεις οντως?? 

πχ εγω που νομιζα οτι κανω , σε 2 κυκλους δεν ειχα κανει κ ειχαν γινει κυστες ωοθηκων που εφυγαν με την περιοδο..

Δεν είχα πάνω από 12 σε κάθε ωοθηκη είχα καμία 15 άρια κ στις 2 μαζί κ επέμενε κιολας ο γυναικολόγος ότι δεν έχω πολυκυστικες κ οι ωοθήκες μου είναι άψογες...μέχρι τα ωάρια μου έδειχνε ένα ένα.. βέβαια ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μπορεί να έχω το σύνδρομο αλλά να μην κάνω κύστες.. κ τότε δε λέγεται πολυκυστικες λέγεται μεταβολικό σύνδρομο... νομίζω γτ δεν τα έχω καταλάβει κ πολύ καλά αυτά..... πέφτουν αυτές οι τιμές με κάποιο τρόπο η ρυθμίζονται; Δυστυχώς δεν υπάρχει πει μόνιμου βάσεως γυναικολόγος στο νησί ώστε να κάνω παρακολούθηση καθόλη τη διάρκεια του μήνα... έρχονται μια με δυο φορές το μήνα στο νησί.

πρίν από 33 λεπτά , depyfr είπε:

ακου στο πρωτο μου ειχε φουσκωσει πολυ νωρις η κοιλια μου αφου ελεγα αν απο τωρα ειναι ετσι φαντασου μετα...αλλα δεν εκανα καθολου μεγαλη.αφου οταν γεννησα ηταν λες και δεν ειχα μεινει καθολου εγκυος.η κοιλια μου ηταν οπως πριν.την επομενη στιγμη σου λεω 1 ωρα αφου μου βγαλανε τον γιοκα μου.και επειδη λενε στο δευτερο μεγαλωνει πιο γρηγοα φοβαμαι μην φανει νωρις:)

ε η καθε γυναικα ειναι διαφορετικη!!!  εφοσον εισαι τοσα χρονια στην δουλεια , πηγαινε στον γιατρο κ μετα πες το !! εισαι αδυνατη ?  εω προς το παρον ειμαι σαν να περιμενω περιοδο , πρησμενη δηλαδη . αλλα σιγουρα στον 3 μηνα θα φανει η κοιλια μου γτ δεν ειμαι κ πολυ ψηλη.

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Δεν είχα πάνω από 12 σε κάθε ωοθηκη είχα καμία 15 άρια κ στις 2 μαζί κ επέμενε κιολας ο γυναικολόγος ότι δεν έχω πολυκυστικες κ οι ωοθήκες μου είναι άψογες...μέχρι τα ωάρια μου έδειχνε ένα ένα.. βέβαια ο ενδοκρινολόγος είπε ότι μπορεί να έχω το σύνδρομο αλλά να μην κάνω κύστες.. κ τότε δε λέγεται πολυκυστικες λέγεται μεταβολικό σύνδρομο... νομίζω γτ δεν τα έχω καταλάβει κ πολύ καλά αυτά..... πέφτουν αυτές οι τιμές με κάποιο τρόπο η ρυθμίζονται; Δυστυχώς δεν υπάρχει πει μόνιμου βάσεως γυναικολόγος στο νησί ώστε να κάνω παρακολούθηση καθόλη τη διάρκεια του μήνα... έρχονται μια με δυο φορές το μήνα στο νησί.

νομιζω οτι σου δινουν χαπια για να πεσουν τα ανδρογονα..ο ενδοκρινολογος σ τα ειπε πολυ καλα τοτε . συνεχισε τα ινοφερτ γτ μπορει να σε βοηθησουν εσενα. κ εχετε κ πολυ καλο σπερμα , οποτε θα τα καταφερετε. 

την προγεστερονη την κανουμε 7 μερες πριν την περιοδο( η 7 μερες μετα την ωορηξια .. μπερδευτηκα!!!! σε κυκλο 28η γινεται την 21η μερα) !! τωρα ειναι ακυρη η τιμη της. (δηλωνει αν εκανες καλη ωορηξια)

εγω επειδη εχω τριχοφυια γενικα , τα ειχα κανει κ για αυτο! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, zina7777 είπε:

Μονο γω ανυπομονω να κανω κοιλιτσα?θελω κατι να χαϊδευω.Τωρα νομιζω οτι χαϊδευω μονο πατσαδες...χαχαχαχα

@ada32 @depyfr

χαχαχαχα  εγω δεν θελω ακομα!!!! γτ πρεπει να αλλαξω τα ρουχα ..κ βαριεμαι να παω να ψωνησω!!!! ολα μου τα ρουχα ειναι στενα !! :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

νομιζω οτι σου δινουν χαπια για να πεσουν τα ανδρογονα..ο ενδοκρινολογος σ τα ειπε πολυ καλα τοτε . συνεχισε τα ινοφερτ γτ μπορει να σε βοηθησουν εσενα. κ εχετε κ πολυ καλο σπερμα , οποτε θα τα καταφερετε. 

την προγεστερονη την κανουμε 7 μερες πριν την περιοδο( η 7 μερες μετα την ωορηξια .. μπερδευτηκα!!!! σε κυκλο 28η γινεται την 21η μερα) !! τωρα ειναι ακυρη η τιμη της. (δηλωνει αν εκανες καλη ωορηξια)

εγω επειδη εχω τριχοφυια γενικα , τα ειχα κανει κ για αυτο! 

7 μέρες μετά την ωορρηξία, αλλά εκείνος μου τη ζήτησε τώρα κ με όριο το 1 έχω 1.19... δε ξέρω γτ μου τη ζήτησε..... αυτές οι τιμές είναι με ινοφερτ εν τω μεταξύ εγώ δε παίζει τώρα να το σταματήσω με τίποτα!!!! Τριχοφυΐα έχω κ εγώ όπως κ κιλα στην περιοχή της κοιλιάς κ πολύ μικρή ωχρινικη φάση....τώρα τι να πω περιμένω κ τον ενδοκρινολογο να τα δει τη Δευτέρα... έχω εναποθέσει τη. Πίστη μου στο σπερμα μας!!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

χαχαχαχα  εγω δεν θελω ακομα!!!! γτ πρεπει να αλλαξω τα ρουχα ..κ βαριεμαι να παω να ψωνησω!!!! ολα μου τα ρουχα ειναι στενα !! :P 

Λοιπον.ειδα βιντεακι youtube νομιζω.κοβεις τις τσεπες απ τα παντελονια και συνδεεις με λαστιχο χοντρο ιδιου χρωματος τις πλευρες.η μαμα μου ηταν μοδιστρα....

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Λοιπον.ειδα βιντεακι youtube νομιζω.κοβεις τις τσεπες απ τα παντελονια και συνδεεις με λαστιχο χοντρο ιδιου χρωματος τις πλευρες.η μαμα μου ηταν μοδιστρα....

θα κοιταξω κ εγω! καλα ευτυχως θα ειμαστε καλοκαιρι εγκυες με κοιλια που δεν θα χρειαζεται να φορεσουμε πολλα ρουχα ! με φορεματακια θα την βγαλουμε!

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

7 μέρες μετά την ωορρηξία, αλλά εκείνος μου τη ζήτησε τώρα κ με όριο το 1 έχω 1.19... δε ξέρω γτ μου τη ζήτησε..... αυτές οι τιμές είναι με ινοφερτ εν τω μεταξύ εγώ δε παίζει τώρα να το σταματήσω με τίποτα!!!! Τριχοφυΐα έχω κ εγώ όπως κ κιλα στην περιοχή της κοιλιάς κ πολύ μικρή ωχρινικη φάση....τώρα τι να πω περιμένω κ τον ενδοκρινολογο να τα δει τη Δευτέρα... έχω εναποθέσει τη. Πίστη μου στο σπερμα μας!!!

ναι εχετε καλο σπερμα ! σιγουρα θ ατα καταφερετε !  πες μας τι θα σου πει κ ο ενδοκρινολογος

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

θα κοιταξω κ εγω! καλα ευτυχως θα ειμαστε καλοκαιρι εγκυες με κοιλια που δεν θα χρειαζεται να φορεσουμε πολλα ρουχα ! με φορεματακια θα την βγαλουμε!

Δε φοραω φορεματα.εγω την εκατσα.με κολαν και μπλουζοφορεματα με κοβω.δηλαδη φορεματα μονο μακρια αν τυχει, θα βαλω.δε μου αρεσουν τα ποδια μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...