Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αν μου επιτρεπεις κι εγω θα σε συμβουλευα οχι τοσο νωρις.Μπορει να δυσκολευτει το αφεντικο ή να πελαγωσει κι αυτη ολη η ενεργεια η ενδεχωμενως κακη θα πεσει πανω σου.γνωμη μου φυσικα εσυ θα κρινεις το σωστο.

καλα σιγουρα!!και βεβαια σου επιτεπω καλε σιγα!!απλα φοβαμαι μηπως το πω αργα γιατι κανονικα τελη ιουλιου αν η πητ ειναι αυτη που υπολογιζω πρεπει να σταματησω.γιατι μεχρι να βρουμε κοπελα και μεχρι να την εκπαιδευσω???τι να πω...θα το σκεφτω καλα.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

καλουτσικα σημερα! χθες πηρα κ εφαγα λιγο σοκολατα κ σαν να μου εδωσε ενεργεια ! οποτε σημερα την παλευω διαφορετικα! μπορεσα κ εφαγα κιολας! 

εμενα μου παιρνει 50 την επισκεψη ο γυναικολογος.  ναι οντως πρεπει να κρατησεις εναν απο τους 2 , τζαμπα λεφτα ειναι κ οι δυο ..  αν κ 80 ευρω μου φαινονται αρκετα , αμαν κ αυτοι οι γιατροι , εχυ=ουν κατι τιμες .. 

Ναι ρε γμτ...τον εναν τον εχω χρονια κι ο αλλος ειναι Ο γιατρος και καλα.Ο πρωτος ξεγενναει σε ιδιωτικο.Εγω παλι νιωθω οτι πληρωνω ασφαλεια γιατι να πληρωσω και μαιευτηριο.Και πληρωνω κι αρκετη ασφαλεια μας εχουν γδαρει.Θα κρατησω αναγκαστικα τον εναν..κι ελπιζω να πανε ολα καλα.

Σημερα εμαθα απο φιλη οτι στην αυχενικη βλεπεις τρισδυαστατη εικονα του μωρου.εχω εναν ενθουσιασμο...καποιες μαθαινουν και το φυλο.

Σοκολατα ε?θα δοκιμασω για την ενεργεια κι εγω..πεφτω καπου καπου..

πρίν από 1 λεπτό , depyfr είπε:

καλα σιγουρα!!και βεβαια σου επιτεπω καλε σιγα!!απλα φοβαμαι μηπως το πω αργα γιατι κανονικα τελη ιουλιου αν η πητ ειναι αυτη που υπολογιζω πρεπει να σταματησω.γιατι μεχρι να βρουμε κοπελα και μεχρι να την εκπαιδευσω???τι να πω...θα το σκεφτω καλα.:)

Θυμησε μου ποσο εισαι γιατι η μνημη μου δε με βοηθα κι εχω χασει τη μπαλα εδω μεσα.νομιζω οτι στον ιδιωτικο τομεα σταματανε 5ο?

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ποτε σκοπευεις να φυγεις απο τη ν δουλεια σου?  θυμησε μου ποσο εισαι τωρα?

το λεω γτ οταν εισαι στις αρχικες βδομαδες, δεν ξερεις τι θα συμβει ακομα.. εχω παραδειγμα φιλη μου , που το ειπε  στις 6 εβδ οτι ειναι εγκυος  κ στις 8 απεβαλε .. κ μετα ο εργοδοτης την απελυσε γτ ηξερε οτι προσπαθει για παιδι ... 

δεν λεω οτι το ιδιο θ ασυμβει κ σε σενα , αλλα επειδη κ εγω ειχα μια βιοχημικη στις 5 βδομαδα , πλεον κραταω "μικρο καλαθι ".  εγω θα το πω μετα την αυχενικη πχ... 

καλα εμενα ξερει οτι θελω και δευτερο παιδι θα με ειχε απολυσει ηδη αν το ηθελε.δουλευω 11 χρονια εδω.θα δω μωρε.μπορει να εχετε και δικιο.αλλα δεν θελω και μετα να μου την πει γιατι αργησα να του το πω.η αυχενικη ποτε γινεται??εμενα θα φαινεται και στανταρ η κοιλια.δεν θελω να το καταλαβει μονος του.

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Ναι ρε γμτ...τον εναν τον εχω χρονια κι ο αλλος ειναι Ο γιατρος και καλα.Ο πρωτος ξεγενναει σε ιδιωτικο.Εγω παλι νιωθω οτι πληρωνω ασφαλεια γιατι να πληρωσω και μαιευτηριο.Και πληρωνω κι αρκετη ασφαλεια μας εχουν γδαρει.Θα κρατησω αναγκαστικα τον εναν..κι ελπιζω να πανε ολα καλα.

Σημερα εμαθα απο φιλη οτι στην αυχενικη βλεπεις τρισδυαστατη εικονα του μωρου.εχω εναν ενθουσιασμο...καποιες μαθαινουν και το φυλο.

μαυρη σοκολατα παυλιδη παρε .κ φαε ενα κομματακι . δινει ενεργεια κ σιδηρο!!!   ναι συμφωνω για τα μαιευτηρια κ εγω.. εγω αν ολα πανε καλα , σκεφτομαι στο  νοσοκομειο αλλα σε ιδιωτικο δωματιο ( πληρωνεις συμμετοχη την βραδια περιπου 125ε ) για να εχω καθαρο μπανιο!!! 

ναι πρεπει να βλεπεις πολλα στην αυχενικη!!! τι καλα !! θα μου πεις εσυ πρωτα  κ μετα ακουλουθω κ εγω..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Θυμησε μου ποσο εισαι γιατι η μνημη μου δε με βοηθα κι εχω χασει τη μπαλα εδω μεσα.νομιζω οτι στον ιδιωτικο τομεα σταματανε 5ο?

αυριο μπαινω 6 βδομαδα.στον ιδιωτικο ειναι 56 μερες πριν και 63 μετα και μετα το 6μηνο αν θες.εγω επειδη πρεπει να κολησω και την αδεια μου θα σταματησω πιο νωρις.

Διαφημίσεις

καλα εμενα ξερει οτι θελω και δευτερο παιδι θα με ειχε απολυσει ηδη αν το ηθελε.δουλευω 11 χρονια εδω.θα δω μωρε.μπορει να εχετε και δικιο.αλλα δεν θελω και μετα να μου την πει γιατι αργησα να του το πω.η αυχενικη ποτε γινεται??εμενα θα φαινεται και στανταρ η κοιλια.δεν θελω να το καταλαβει μονος του.

γινεται 12-13η εβδομαδα .  σιγα βρε που θα φαινεται η κοιλιτσα σου!  εγω ειμαι 7 εβδομ. κ δεν εχει αλλαξει κατι !  ε αν εισαι τοσα χρονια στον εργοδοτη σου , τοτε κανε οπως αισθανεσαι καλυτερα !  ποτε ειχες τελ. περιοδο εσυ?

αυριο μπαινω 6 βδομαδα.στον ιδιωτικο ειναι 56 μερες πριν και 63 μετα και μετα το 6μηνο αν θες.εγω επειδη πρεπει να κολησω και την αδεια μου θα σταματησω πιο νωρις.

ακριβως το ιδιο θα κανω κ εγω!  μου πεφτει προς τελη Ιουλιου να σταματησω! αν κ πιστευω οτι  μπορει να δουλευω μαυρα αν ειμαι καλα ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μαυρη σοκολατα παυλιδη παρε .κ φαε ενα κομματακι . δινει ενεργεια κ σιδηρο!!!   ναι συμφωνω για τα μαιευτηρια κ εγω.. εγω αν ολα πανε καλα , σκεφτομαι στο  νοσοκομειο αλλα σε ιδιωτικο δωματιο ( πληρωνεις συμμετοχη την βραδια περιπου 125ε ) για να εχω καθαρο μπανιο!!! 

ναι πρεπει να βλεπεις πολλα στην αυχενικη!!! τι καλα !! θα μου πεις εσυ πρωτα  κ μετα ακουλουθω κ εγω..

Μαυρη παυλιδη ε?εγω θελω δυο φετες μερεντα για να την κατεβασω αυτη!!

Ωχ τι επαθα..

Θα σουπω θα σου πω!!!!!!ανυπομονω..μακαρι να πανε ολα καλα ρε κοπελες...

πρίν από 2 λεπτά , depyfr είπε:

Κανε και αυχενικη και μετα πες το.ουτος ή αλλος το αγγουρι να βρεις αντικαταστατρια και να την εκπαιδευσεις..εσυ θα το φας.μη το ρισκαρεις κοπελα μου.μπορει να γκρινιαξει αν ειναι μουντρουχος.αλλιως το πρωτο αλλιως το δευτερο.

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Μαυρη παυλιδη ε?εγω θελω δυο φετες μερεντα για να την κατεβασω αυτη!!

Ωχ τι επαθα..

Θα σουπω θα σου πω!!!!!!ανυπομονω..μακαρι να πανε ολα καλα ρε κοπελες...

Κανε και αυχενικη και μετα πες το.ουτος ή αλλος το αγγουρι να βρεις αντικαταστατρια και να την εκπαιδευσεις..εσυ θα το φας.μη το ρισκαρεις κοπελα μου.μπορει να γκρινιαξει αν ειναι μουντρουχος.αλλιως το πρωτο αλλιως το δευτερο.

θυμηστε μου βρε κοριτσαρες ποτε γινεται η αυχενικη???

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

γινεται 12-13η εβδομαδα .  σιγα βρε που θα φαινεται η κοιλιτσα σου!  εγω ειμαι 7 εβδομ. κ δεν εχει αλλαξει κατι !  ε αν εισαι τοσα χρονια στον εργοδοτη σου , τοτε κανε οπως αισθανεσαι καλυτερα !  ποτε ειχες τελ. περιοδο εσυ?

ακριβως το ιδιο θα κανω κ εγω!  μου πεφτει προς τελη Ιουλιου να σταματησω! αν κ πιστευω οτι  μπορει να δουλευω μαυρα αν ειμαι καλα ..

θυμησε μου ποσο εισαι εσυ???

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , ada32 είπε:

ακου στο πρωτο μου ειχε φουσκωσει πολυ νωρις η κοιλια μου αφου ελεγα αν απο τωρα ειναι ετσι φαντασου μετα...αλλα δεν εκανα καθολου μεγαλη.αφου οταν γεννησα ηταν λες και δεν ειχα μεινει καθολου εγκυος.η κοιλια μου ηταν οπως πριν.την επομενη στιγμη σου λεω 1 ωρα αφου μου βγαλανε τον γιοκα μου.και επειδη λενε στο δευτερο μεγαλωνει πιο γρηγοα φοβαμαι μην φανει νωρις:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...