Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!καλο μηνα να εχουμε!!! 

@zina7777 με το καλο η αυχενικη κοριτσι μου!!!  

@anemoni1989  @Antila  @ada32 κοριτσια μου μπορει να μην σας ξερω αλλα ευχομαι καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κρατησετε ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σας!!

Συγχωρεστε με αν ξεχασα καποιες αλλα δεν σας γνωριζω ακομα :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Antila είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! Ναι, δεν εχουμε γνωριστει εμεις ακομη :) Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!! Εισαι 9 εβδομαδων εννοεις;; Με το καλο ευχομαι και ολα να πανε οπως τα ονειρευεσαι! Του το εξηγω για την πιεση, κυριολεκτικα το παθαινω μονο εκει, κ μαλιστα μια φορα εξω σε βολτα μου επεσε κιολας και παραλιγο να λιποθυμησω. Πχ προχτες πηγα ηρεμη στο ραντεβου, κ μολις μου ειπε "ελα να σου παρω πιεση" βαρεσα κατι παλμους μεχρι εκει πανω! Ψυχολογικο ειναι. Αλλα επιμενει οτι δε μπορει να το διακινδυνευσει αν το παθαινω σε καταστασεις στρες, γιατι και στο νοσοκομειο λεει στρες θα εχω και δε θελουμε κατι τετοιο στον τοκετο :( . Πφφφφ θα δουμε!!

Φυλο ειδαμε καθαρα τη Δευτερα, 19 εβδομαδων! Αργα σχετικα, απλως δε βοηθουσε η σταση του μικρου ως τωρα! Βγαινει 1,5 εβδομαδα μεγαλυτερος περιπου τωρα (ειναι σαν 21 εβδομαδων οι μετρησεις του, αλλα κ παλι εβγαινε μια βδομαδα μεγαλυτερος απ την αρχη λογω συλληψης πολυ νωρις). Α, και ειναι 360 γραμμαρια ηδη το σκατουλακι! Εχεις να δεις μαγικα πραγματα να συμβαινουν! Με το καλο!

@Antila τι κανεις?καιρο ειχα να δω νεα σου...αγορακι εχεις τελικα?επεδα εξω δλδ στην προβλεψη μου?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα! Και καλό μηνααααααα!!! Έρχεται η άνοιξη!!! Γιουπιιιι! Μακάρι κορίτσια μου και ο Μάρτης να είναι τυχερός όπως ο Φεβρουάριος και να μας φέρει πολλά ++++

@elenakii22 Κ @Ani ani πως πέρασε ο καιρός!!!! Με το καλό!!

@Nati85 που είσαι φίλη????? Τι έγινε.???

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

Καλημερα κοριτσια βγηκαν οι ορμονολογικες μου............... Και νομιζω οτι δεν ειναι καθολου καλες εχω πολλες εκτος οριων η κοντα στο οριο..... Θα τις αξιολογησει κ ο ενδοκρινολογος τη δευτερα.......

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, zina7777 είπε:

Kοριτσι μου,καλημερα και καλο μηνα.Γιατι δε σ εχουμε στο πινακακι..για δωσε χοριακη.

Καθαρα και μονο επειδη την 1η φορα δε μ βγηκε σ καλο δε θελω ακομα... Θα σ πω εγω οταν νιωσω πως τ θελω!!! Οκ???  :)

Ευχαριστώ

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα!!!τι κανετε???εγω ανυπομονω για το πρωτο υπερηχο:)την τριτη εχω ραντεβου αντε να δουμε...μετα πρεπει να ενημερωσω και εδω στην δουλεια τον εργοδοτη μου...αυτο ειναι το πιο δυσκολο πφφφφφ που θα παει θα περασει!!! @zina7777 ολα καλα κοπελα μου???

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Rozita1510 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!!!καλο μηνα να εχουμε!!! 

@zina7777 με το καλο η αυχενικη κοριτσι μου!!!  

@anemoni1989  @Antila  @ada32 κοριτσια μου μπορει να μην σας ξερω αλλα ευχομαι καλες και τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κρατησετε ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σας!!

Συγχωρεστε με αν ξεχασα καποιες αλλα δεν σας γνωριζω ακομα :)

καλο μηνα!!  eυχαριστουμε πολυ!! 

1 hour ago, noni90 είπε:

Καλημερα κοριτσια βγηκαν οι ορμονολογικες μου............... Και νομιζω οτι δεν ειναι καθολου καλες εχω πολλες εκτος οριων η κοντα στο οριο..... Θα τις αξιολογησει κ ο ενδοκρινολογος τη δευτερα.......

καλημερα κοριτσι ! αν θες γραψε τες  κ εδω να το συζητησουμε. κ εγω ειχα κανει ορμονικες κ ξερω πανω κατω καποιες τιμες. βεβαια ο γιατρος θα σ τα εξηγησει καλυτερα

πρίν από 4 λεπτά , depyfr είπε:

κοριτσια μου καλησπερα!!!τι κανετε???εγω ανυπομονω για το πρωτο υπερηχο:)την τριτη εχω ραντεβου αντε να δουμε...μετα πρεπει να ενημερωσω και εδω στην δουλεια τον εργοδοτη μου...αυτο ειναι το πιο δυσκολο πφφφφφ που θα παει θα περασει!!! @zina7777 ολα καλα κοπελα μου???

μια χαρα θα πανε ολα! μηπως ειναι νωρις να το πεις?  θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγακι εκτος κ αν η δουλεια εχει βαρη κ κουραση , οποτε ναι καλυτερα να το πεις τοτε..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

Κανονισα τα ραντεβου μου κι αναμενω.Αγωνιω για αυχενικη στις 21/3.

Δοξασοι ο Θεος κατα τ αλλα.ειχα κατι πονακια δεξια σημερα.Προσπαθω να μην ανησυχω.

Τι δουλεια κανεις?

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Δοξασοι ο Θεος κατα τ αλλα.ειχα κατι πονακια δεξια σημερα.Προσπαθω να μην ανησυχω.

Τι δουλεια κανεις?

γεια σου ζινα!!!!! τι κανεις εσυ?   τι καλα που κανονισες αυχενικη ! εγω για Απριλιο ειμαι , εχω ακομη .. 160 ευρω  την εκλεισες? ηθελα να κλεισω σε νοσοκομειο αλλα δεν ειχαν ραντεβου δυστυχως ...

@marillia @alina80 @Nati85  @ungry girl που ειστε ολες εξαφανισμενες? τι κανετε

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

γεια σου ζινα!!!!! τι κανεις εσυ?   τι καλα που κανονισες αυχενικη ! εγω για Απριλιο ειμαι , εχω ακομη .. 160 ευρω  την εκλεισες? ηθελα να κλεισω σε νοσοκομειο αλλα δεν ειχαν ραντεβου δυστυχως ...

@marillia @alina80 @Nati85  @ungry girl που ειστε ολες εξαφανισμενες? τι κανετε

Ασε αυτο το μηνα(καλα να μαι και εγω και τ αποτελεσματα) εχω δυο ραντεβουμε γυναικολογους τον εξω και τον πανεπιστημειακο + αυχενικη.50+80+160.ελπιζω να συνεχισω μονο με τον εναν απο τον απριλιο αλλιως θα με δειτε στην Πανια.χαχαχα...

Κατα τ αλλα νιωθω καλα.παιρνω τα φαρμακακια μου.εχω τσιμπηματα δεξια σημερα.Ευχομαι να μην ειναι κατι κακο.

Εσυ αντα πως μου εισαι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

καλο μηνα!!  eυχαριστουμε πολυ!! 

καλημερα κοριτσι ! αν θες γραψε τες  κ εδω να το συζητησουμε. κ εγω ειχα κανει ορμονικες κ ξερω πανω κατω καποιες τιμες. βεβαια ο γιατρος θα σ τα εξηγησει καλυτερα

μια χαρα θα πανε ολα! μηπως ειναι νωρις να το πεις?  θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγακι εκτος κ αν η δουλεια εχει βαρη κ κουραση , οποτε ναι καλυτερα να το πεις τοτε..

κοιτα επειδη πρεπει να βρουμε κοπελα να με αντικαταστησει πρεπει δυστυχωσ να το πω ενταξει σχετικα νωρις.εξαλλου τι νοημα εχει να το πω 15 μερες αργοτερα.καταλαβες πως το λεω.

πρίν από 7 λεπτά , zina7777 είπε:

Ασε αυτο το μηνα(καλα να μαι και εγω και τ αποτελεσματα) εχω δυο ραντεβουμε γυναικολογους τον εξω και τον πανεπιστημειακο + αυχενικη.50+80+160.ελπιζω να συνεχισω μονο με τον εναν απο τον απριλιο αλλιως θα με δειτε στην Πανια.χαχαχα...

Κατα τ αλλα νιωθω καλα.παιρνω τα φαρμακακια μου.εχω τσιμπηματα δεξια σημερα.Ευχομαι να μην ειναι κατι κακο.

Εσυ αντα πως μου εισαι?

καλουτσικα σημερα! χθες πηρα κ εφαγα λιγο σοκολατα κ σαν να μου εδωσε ενεργεια ! οποτε σημερα την παλευω διαφορετικα! μπορεσα κ εφαγα κιολας! 

εμενα μου παιρνει 50 την επισκεψη ο γυναικολογος.  ναι οντως πρεπει να κρατησεις εναν απο τους 2 , τζαμπα λεφτα ειναι κ οι δυο ..  αν κ 80 ευρω μου φαινονται αρκετα , αμαν κ αυτοι οι γιατροι , εχυ=ουν κατι τιμες .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Τι δουλεια κανεις?

μια χαρα θα πανε ολα.μην ανησυχεις.θετικη ενεργεια θελει!!!δουλευω υπαλληλος γραφειου σε εταιρεια γραφικων τεχνων.απλα ολα περνανε απο το χερι μου.απο πληρωμες υπαλληλων μεχρι προμηθευτες και πελατες:?οποτε καταλαβαινεις πρεπει να βρουμε αλλη κοπελα.αστα!!!δεν ξερω πως θα το παρει και αυτος γιατι ειναι 1,5 χρονος που εχω επιστρεψει.θα δειξει τι να πω!δεν μπορω να κανω κατι.απλα φοβαμαι την γρουσουζια του.βεβαια στην προηγουμενη το ειχε παρει καλα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , depyfr είπε:

κοιτα επειδη πρεπει να βρουμε κοπελα να με αντικαταστησει πρεπει δυστυχωσ να το πω ενταξει σχετικα νωρις.εξαλλου τι νοημα εχει να το πω 15 μερες αργοτερα.καταλαβες πως το λεω.

Αν μου επιτρεπεις κι εγω θα σε συμβουλευα οχι τοσο νωρις.Μπορει να δυσκολευτει το αφεντικο ή να πελαγωσει κι αυτη ολη η ενεργεια η ενδεχωμενως κακη θα πεσει πανω σου.γνωμη μου φυσικα εσυ θα κρινεις το σωστο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , depyfr είπε:

ποτε σκοπευεις να φυγεις απο τη ν δουλεια σου?  θυμησε μου ποσο εισαι τωρα?

το λεω γτ οταν εισαι στις αρχικες βδομαδες, δεν ξερεις τι θα συμβει ακομα.. εχω παραδειγμα φιλη μου , που το ειπε  στις 6 εβδ οτι ειναι εγκυος  κ στις 8 απεβαλε .. κ μετα ο εργοδοτης την απελυσε γτ ηξερε οτι προσπαθει για παιδι ... 

δεν λεω οτι το ιδιο θ ασυμβει κ σε σενα , αλλα επειδη κ εγω ειχα μια βιοχημικη στις 5 βδομαδα , πλεον κραταω "μικρο καλαθι ".  εγω θα το πω μετα την αυχενικη πχ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...