Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , zina7777 είπε:

καλημερα σου και καλο μηνα να χεις.Δεν ετυχε να μιλησουμε ποτε μαζι νομιζω.με το καλο να δεχτεις το μωρο σου.Και μ ενα πονο φυσικα. Εγω ειμαι γενικα υποτασικη.. δηλαδη κυμαινομαι στο 11-6, οταν παω νοσοκομειο ομως παω στο 10 ή και στο 9 καμια φορα,ασπριζω σαν το πανι.Και 5 η μικρη.Δε μου παιρνουν αιμα να φτανταστεις.ειναι σιγουρα ψυχολογικο εξηγησε το στο γιατρο σου μη ξεκινησεις τετοια χαπια απο νωρις.Ερωτηση,το φυλο ποτε το εμαθες? Εγω ειμαι σημερα ακριβως 9 ολοκληρες.

Καλημερα κοριτσι μου!! Ναι, δεν εχουμε γνωριστει εμεις ακομη :) Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!! Εισαι 9 εβδομαδων εννοεις;; Με το καλο ευχομαι και ολα να πανε οπως τα ονειρευεσαι! Του το εξηγω για την πιεση, κυριολεκτικα το παθαινω μονο εκει, κ μαλιστα μια φορα εξω σε βολτα μου επεσε κιολας και παραλιγο να λιποθυμησω. Πχ προχτες πηγα ηρεμη στο ραντεβου, κ μολις μου ειπε "ελα να σου παρω πιεση" βαρεσα κατι παλμους μεχρι εκει πανω! Ψυχολογικο ειναι. Αλλα επιμενει οτι δε μπορει να το διακινδυνευσει αν το παθαινω σε καταστασεις στρες, γιατι και στο νοσοκομειο λεει στρες θα εχω και δε θελουμε κατι τετοιο στον τοκετο :( . Πφφφφ θα δουμε!!

Φυλο ειδαμε καθαρα τη Δευτερα, 19 εβδομαδων! Αργα σχετικα, απλως δε βοηθουσε η σταση του μικρου ως τωρα! Βγαινει 1,5 εβδομαδα μεγαλυτερος περιπου τωρα (ειναι σαν 21 εβδομαδων οι μετρησεις του, αλλα κ παλι εβγαινε μια βδομαδα μεγαλυτερος απ την αρχη λογω συλληψης πολυ νωρις). Α, και ειναι 360 γραμμαρια ηδη το σκατουλακι! Εχεις να δεις μαγικα πραγματα να συμβαινουν! Με το καλο!

• Μου αρέσει 1

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Antila είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! Ναι, δεν εχουμε γνωριστει εμεις ακομη :) Σ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!! Εισαι 9 εβδομαδων εννοεις;; Με το καλο ευχομαι και ολα να πανε οπως τα ονειρευεσαι! Του το εξηγω για την πιεση, κυριολεκτικα το παθαινω μονο εκει, κ μαλιστα μια φορα εξω σε βολτα μου επεσε κιολας και παραλιγο να λιποθυμησω. Πχ προχτες πηγα ηρεμη στο ραντεβου, κ μολις μου ειπε "ελα να σου παρω πιεση" βαρεσα κατι παλμους μεχρι εκει πανω! Ψυχολογικο ειναι. Αλλα επιμενει οτι δε μπορει να το διακινδυνευσει αν το παθαινω σε καταστασεις στρες, γιατι και στο νοσοκομειο λεει στρες θα εχω και δε θελουμε κατι τετοιο στον τοκετο :( . Πφφφφ θα δουμε!!

Φυλο ειδαμε καθαρα τη Δευτερα, 19 εβδομαδων! Αργα σχετικα, απλως δε βοηθουσε η σταση του μικρου ως τωρα! Βγαινει 1,5 εβδομαδα μεγαλυτερος περιπου τωρα (εβγαινε μια βδομαδα μεγαλυτερος απ την αρχη λογω συλληψης πολυ νωρις) και ειναι 360 γραμμαρια ηδη το σκατουλακι!

Αχ τι καλα.... Ειμαι 9 εβδομαδων ναι.Εχω αυχενικη 21/3. Καπου διαβασα οτι σε καποιες φαινεται και τοτε.Κι εχω λιγο ξεσηκωθει.Αν και με τρωει και το αγχος αν θα ειναι ολα καλα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , zina7777 είπε:

Αχ τι καλα.... Ειμαι 9 εβδομαδων ναι.Εχω αυχενικη 21/3. Καπου διαβασα οτι σε καποιες φαινεται και τοτε.Κι εχω λιγο ξεσηκωθει.Αν και με τρωει και το αγχος αν θα ειναι ολα καλα.

Σε ολες σχεδον τις γνωστες μου φανηκε τοτε το αγορακι τους, εμας παλι μας ειχαν πει μαλλον κοριτσακι τοτε :P . Αλλα δεν τους πιστεψα γιατι ειχα πολυ εντονο ενστικτο οτι ειναι αγορι, χαχα. Ευχομαι πανω απο ολα να ειναι ολα καλα στην υγεια του, το φυλο ειναι πραγματικα δευτερευον, απλως για να μας κραταει σε αγωνια!! Κοιτα, εμας η αυχενικη τα εδειξε ολα καλα, απλως ειχαμε παχος μεγιστο 2,3 και αυτο με αγχωσε πολυ (επειδη διαβαζα για 1,5-2 απο αλλες), αν κ δεν απασχολησε κανεναν απ τους γιατρους μου. Μας εβγαινε απο 1,9 ως 2,3 γιατι κανουν αρκετες μετρησεις, αλλα κρατανε τυπικα τη μεγαλυτερη. Εχω μια προσφατη παλινδρομη στο ιστορικο μου, γι αυτο και το αγχος γενικοτερα να πανε ολα καλα αυτη τη φορα. Οποτε, παροτι ηταν 2,3, ολες οι μετρησεις γενικα ηταν κομπλε και μετα την Papp-A μας βγηκαν για τρισωμια 21 τα ποσοστα 1:12.000 και για τις αλλες τρισωμιες μικροτερα απο 1:20.000. Τοτε καταλαβα οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε να ερμηνευουμε μονοι μας αποτελεσματα, να εχουμε πιστη κ ελπιδα οτι ολα θα κυλησουν ομαλα κ να μην τρελαινομαστε. Αλλο που αγχωνομαι κ με τη Β' επιπεδου, μην κοιτας απο μενα, χαχα! Θετικη σκεψη λοιπον, ηρεμια, μη συγκρινεις με κανεναν αλλον και προσπαθησε να μη διαβαζεις πολλα αν αγχωνεσαι!

Grpbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Antila είπε:

Σε ολες σχεδον τις γνωστες μου φανηκε τοτε το αγορακι τους, εμας παλι μας ειχαν πει μαλλον κοριτσακι τοτε :P . Αλλα δεν τους πιστεψα γιατι ειχα πολυ εντονο ενστικτο οτι ειναι αγορι, χαχα. Ευχομαι πανω απο ολα να ειναι ολα καλα στην υγεια του, το φυλο ειναι πραγματικα δευτερευον, απλως για να μας κραταει σε αγωνια!! Κοιτα, εμας η αυχενικη τα εδειξε ολα καλα, απλως ειχαμε παχος 2,3 και αυτο με αγχωσε πολυ (επειδη διαβαζα για 1,5-2 απο αλλες), αν κ δεν απασχολησε κανεναν απ τους γιατρους μου. Εχω μια προσφατη παλινδρομη στο ιστορικο μου, γι αυτο και το αγχος γενικοτερα να πανε ολα καλα αυτη τη φορα. Οποτε, παροτι ηταν 2,3, ολες οι μετρησεις γενικα ηταν κομπλε και μετα την Papp-A μας βγηκαν για τρισωμια 21 τα ποσοστα 1:12.000 και για τις αλλες τρισωμιες μικροτερα απο 1:20.000. Τοτε καταλαβα οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε να ερμηνευουμε μονοι μας αποτελεσματα, να εχουμε πιστη κ ελπιδα οτι ολα θα κυλησουν ομαλα κ να μην τρελαινομαστε. Αλλο που αγχωνομαι κ με τη Β' επιπεδου, μην κοιτας απο μενα, χαχα! Θετικη σκεψη λοιπον, ηρεμια, μη συγκρινεις με κανεναν αλλον και προσπαθησε να μη διαβαζεις πολλα αν αγχωνεσαι!

Ναι αυτο με το διαβασμα και τη συζητηση ειναι οντως ψυχοφθορο.Κι εγω εχασα ενα οχι σε μεγαλο σταδιο ευτυχως.Μολις το ειχα καταλαβει και ειχα κανει χοριακη στο κατεβασμα..και μετα ειδα αιμα..πφφφ.. Ειναι αυτη η αισθηση αισιοδοξιας μολις μαθαινεις τα ευχαριστα που δυστυχως δε συνεχιζει παντα ετσι.Απο την αλλη πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται κι ο Θεος ξερει καλυτερα.Ολα αυτα τα ποσοστα που μου λες δεν τα πολυ καταλαβαινω.Οταν θα παω ισως εχω κι εγω εικονα.Γενικα ασχετη με το ολο θεμα.Ισως επειδη δεν προσπαθουσαμε καιρο και δεν προλαβα να αγχωθω για να το ψαξω και πολυ.ελπιζω να μου πουν καλα οι γιατροι γιατι πηγαινω στους καλυτερους και μου στοιχιζουν κι αρκετα.Τουλαχιστον να εχουν σωστη αποψη για το θεμα.Απο που μας γραφεις? Εγω Γιαννενα

Απο Αθηνα, αλλα καταγωγη απο Κρητη! Εγω το εχασα αφου ακουσαμε καρδουλα, αλλα δεν εχει σημασια, οποτε κ αν το χασεις ποναει πολυ. Οντως η φυση ξερει και ευχομαι αυτη τη φορα ολα να κυλησουν υπεροχα!! Τα ποσοστα στην αυχενικη δειχνουν απλως πιθανοτητες για διαφορα συνδρομα, δεν ειναι διαγνωστικη εξεταση, απλως δινει πιθανοτητες. Μετρανε το παχος της αυχενικης διαφανειας και σε συνδυασμο με αρκετα αλλα στοιχεια βγαζουν αυτα τα ποσοστα! Θελω να πω οτι εγω αγχωθηκα μαλλον αδικα θεωρωντας μεγαλο νουμερο το παχος της αυχενικης, αλλα τα ποσοστα μας βγηκαν πολυ καλα! Οποτε κακως διαβαζα, κακως αγχωνομουν :) και απο τοτε το εκοψα! Μια χαρα θα σου τα πουν αφου πηγαινεις σε καλους γιατρους, να εχεις εμπιστοσυνη και να σκεφτεσαι παντα θετικα!!

@anemoni1989 μου σε σκεφτομαι συχνα εσενα, ισως γιατι νιωθω οτι ειναι παραλληλες οι ιστοριες μας και συντομα θα μαθουμε υπεροχα νεα κι απο σενα. Πως εισαι κοριτσακι μου; Πως πανε τα πραγματα και σε τι φαση βρισκομαστε ψυχολογικα και σωματικα;;

• Μου αρέσει 2

Grpbp2.png

Διαφημίσεις

Απο Αθηνα, αλλα καταγωγη απο Κρητη! Εγω το εχασα αφου ακουσαμε καρδουλα, αλλα δεν εχει σημασια, οποτε κ αν το χασεις ποναει πολυ. Οντως η φυση ξερει και ευχομαι αυτη τη φορα ολα να κυλησουν υπεροχα!! Τα ποσοστα στην αυχενικη δειχνουν απλως πιθανοτητες για διαφορα συνδρομα, δεν ειναι διαγνωστικη εξεταση, απλως δινει πιθανοτητες. Μετρανε το παχος της αυχενικης διαφανειας και σε συνδυασμο με αρκετα αλλα στοιχεια βγαζουν αυτα τα ποσοστα! Θελω να πω οτι εγω αγχωθηκα μαλλον αδικα θεωρωντας μεγαλο νουμερο το παχος της αυχενικης, αλλα τα ποσοστα μας βγηκαν πολυ καλα! Οποτε κακως διαβαζα, κακως αγχωνομουν :) και απο τοτε το εκοψα! Μια χαρα θα σου τα πουν αφου πηγαινεις σε καλους γιατρους, να εχεις εμπιστοσυνη και να σκεφτεσαι παντα θετικα!!

@anemoni1989 μου σε σκεφτομαι συχνα εσενα, ισως γιατι νιωθω οτι ειναι παραλληλες οι ιστοριες μας και συντομα θα μαθουμε υπεροχα νεα κι απο σενα. Πως εισαι κοριτσακι μου; Πως πανε τα πραγματα και σε τι φαση βρισκομαστε ψυχολογικα και σωματικα;;

Χαίρομαι γτ και εγω σε σκεφτόμουν και μπαίνω συχνά να βλεπω νεα σου!!!! Ειμαι εγκυος και πεταω στα σύννεφα!!! Φοβαμαι,  αλλα καμια σχεση με την αλλη φορα που ένιωθα πως κάτι ειναι λαθος... Ελπιζω να επιβεβαιωθω βεβαια οποτε προσπαθώ εως τοτε να μαι συγκρατημενη!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Χαίρομαι γτ και εγω σε σκεφτόμουν και μπαίνω συχνά να βλεπω νεα σου!!!! Ειμαι εγκυος και πεταω στα σύννεφα!!! Φοβαμαι,  αλλα καμια σχεση με την αλλη φορα που ένιωθα πως κάτι ειναι λαθος... Ελπιζω να επιβεβαιωθω βεβαια οποτε προσπαθώ εως τοτε να μαι συγκρατημενη!!! 

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Ποσο χαρηκα δε φανταζεσαι!! Το ηλπιζα κ το ευχομουν, ποσο ευχαριστο νεο ειναι αυτο;;; Δεν το πιστευω! Οντως λοιπον παραλληλες οι ιστοριες μας, κι ετσι καλα θα μας πανε τα πραγματα αυτη τη φορα!

Να ξερεις οτι κ εγω στην πρωτη κυηση ειχα περιεργη αισθηση, δεν μπορω να το περιγραψω αλλα δεν ειχε "στεριωσει" μεσα μου. Κ οντως υπηρχε φοβος στη δευτερη αλλα δεν ειχα αυτη την περιεργη αισθηση οτι κατι δεν μου καθεται. Μεγαλη χαρα πηρα για σενα κοριτσι μου!!! Με το καλοοοο! :wub::wub: Ποσο εισαι;;

Grpbp2.png

1 hour ago, Antila είπε:

Kαλημερα κορες, καλο μηνα!!! :) Επανηλθα επιτελους, μου λειψατε, δυστυχως δεν καταφερνα σε καποια φαση να διαβασω τοσες σελιδες λογω χαλια προγραμματος κ πολυ περιεργης ψυχολογιας, οποτε οταν μπορεσα να ξαναμπω, χαθηκα στις απαντησεις! Και ειπα, δεν τους γραφω να μου πουν εκεινες τα νεα τους; :wub: Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα, να εχουμε πολλα θετικα νεα εν τω μεταξυ, απλως εψαχνα το πινακακι κ δεν το βρηκα για να δω τι καλα νεα εχουμε!!!

Εγω ανεβασα θυρεοειδη ξαφνικα κ παιρνω χαπι, κατι που εγινε ταυτοχρονα με αθλια ψυχολογια οποτε το απεδωσα στην ορμονικη αλλαγη την αποτομη, αλλα τωρα μετα απο 3 βδομαδες περιπου νιωθω να στρωνω σιγα σιγα! Επισης καθε φορα που παω γιατρο, μου βρισκει πιεση 14 τη μεγαλη, ενω ειμαι παντα τελεια στο σπιτι ή στο φαρμακειο που τη μετραω, μεχρι 11. Το αποδιδω σε στρες κ υπερενταση στο ιατρειο, αλλωστε μετα τη μετρηση ηρεμω παλι και πεφτει :-P αλλα μου ειπε οτι αν με ξαναβρει με 14 θα παρω χαπι, και γενικως αυτα με στρεσαρουν λιγο αλλα ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα!

Ολα καλα κατα τα αλλα, περιμενουμε γιο εμεις! Οποιες το ειχαν προβλεψει, οπως κι εγω, κερδιζουν, χαχαχαχα! Β επιπεδου στις 15/3 και αρκετη αγωνια, κατα τα αλλα ηρεμα και προσαρμοζομαστε!

Ανυπομονω να μαθω τι εχει συμβει οσο ελειπα, πειτε ρε κοριτσια τα ευχαριστα!!!

Κέρδισα!!!! Με το καλό Αντιγόνη μου και χάρηκα που σε διάβασα!!!

• Μου αρέσει 1

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Ποσο χαρηκα δε φανταζεσαι!! Το ηλπιζα κ το ευχομουν, ποσο ευχαριστο νεο ειναι αυτο;;; Δεν το πιστευω! Οντως λοιπον παραλληλες οι ιστοριες μας, κι ετσι καλα θα μας πανε τα πραγματα αυτη τη φορα!

Να ξερεις οτι κ εγω στην πρωτη κυηση ειχα περιεργη αισθηση, δεν μπορω να το περιγραψω αλλα δεν ειχε "στεριωσει" μεσα μου. Κ οντως υπηρχε φοβος στη δευτερη αλλα δεν ειχα αυτη την περιεργη αισθηση οτι κατι δεν μου καθεται. Μεγαλη χαρα πηρα για σενα κοριτσι μου!!! Με το καλοοοο! :wub::wub: Ποσο εισαι;;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ειναι πολυ νωρίς ακομα μολις 6+2...την Τριτη που θα μαι 7 θα παω για υπερηχο,  αλλα νομιζω πως ήρθε για να μεινει αυτη τη φορα... Απλα φοβαμαι τοσο πολυ να το πιστέψω μηπως στεναχωρηθω

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ειναι πολυ νωρίς ακομα μολις 6+2...την Τριτη που θα μαι 7 θα παω για υπερηχο,  αλλα νομιζω πως ήρθε για να μεινει αυτη τη φορα... Απλα φοβαμαι τοσο πολυ να το πιστέψω μηπως στεναχωρηθω

Eιναι απολυτως λογικος φοβος και περναει σταδιακα, θα το δεις. Μεχρι και που ενιωσα τις πρωτες κλωτσιτσες πριν 2 εβδομαδες, πηγαινα χεσμενη στους υπερηχους μεχρι να μου πουν οτι ειναι καλα! Αλλα καθε φορα κ πιο σιγουρη, πιο αισιοδοξη, πιο δυνατη. Θα δεις οτι καθε υπερηχος θα ειναι ενα βηματακι πιο κοντα στο μωρο σου και θα εκπλαγεις ποσο γρηγορα θα μεγαλωσει το σπορινι! Μολις ξεπερασα μαλιστα την εβδομαδα της προηγουμενης απωλειας πηρα μια ανασουλα. Ενα βημα τη φορα, αλλα μονο με θετικη σκεψη, επικοινωνια με το μωρο σου και ευχαριστα πραγματα! Τραγουδησε του, γραψε του γραμματακια, πες του πως πιστευεις σε εκεινο κ ξερεις οτι ηρθε για να μεινει. Εμενα με βοηθησαν πολυ αυτα! Και υπαρχει και το αλλο... Ειπα οτι δε θα επετρεπα στον εαυτο μου να ριξει συνειδητα σκια πανω απο το μωρο μου εξαιτιας του φοβου μου για το προηγουμενο! Ακομη κ αν κατι δεν πηγαινε καλα σκεφτηκα, θα ηθελα να εχω αγαπησει απ την αρχη το μωρο μου κ να δεθω μαζι του. Κ ετσι εκανα, και ευτυχως ολα καλα ως τωρα!! Δεθειτε λοιπον ελευθερα, φτιαξε ωραιες αναμνησεις και ασε πισω καθετι ασχημο! Τωρα ειναι κατι νεο, καινουριο, καμια σχεση με το παλιο και ετσι πρεπει να το βλεπουμε! :):wub:

@zina7777 εσυ διαχειριζεσαι το πινακακι πλεον; Η Καραμελιτσα που ειναι; Αν ναι, θα σου ζητησω να μας γραψεις κ εμας οτι περιμενουμε αγορακι, χιχιχι :)

Με το καλο @elenakii22, να πανε ολα καλα!! Εφτασε η ωρα λοιπον...! Ερχεται το μπεμπινι! Παρουσιαστηκε καποιο θεμα και θα πας για καισαρικη, αν επιτρεπεται; Ευχομαι καλη κ γρηγορη αναρρωση, και να κρατησετε το μωρακι σας υγιεστατο αγκαλια! :wub::-D

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Grpbp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  9/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!! Με το καλο!!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!  Με το καλο!!!

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   40800!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3034!!!!

24.xristina55 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1910!!!!!

25.depyfr ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1180!!!!!

27.Mary m ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1430!!!!

28. Rozita1510 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 576!!!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/3/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!

10. iouliana 20/3/2018

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Kοριτσι μου,καλημερα και καλο μηνα.Γιατι δε σ εχουμε στο πινακακι..για δωσε χοριακη.

3 ώρες πρίν, Antila είπε:

Kαλημερα κορες, καλο μηνα!!! :) Επανηλθα επιτελους, μου λειψατε, δυστυχως δεν καταφερνα σε καποια φαση να διαβασω τοσες σελιδες λογω χαλια προγραμματος κ πολυ περιεργης ψυχολογιας, οποτε οταν μπορεσα να ξαναμπω, χαθηκα στις απαντησεις! Και ειπα, δεν τους γραφω να μου πουν εκεινες τα νεα τους; :wub: Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα, να εχουμε πολλα θετικα νεα εν τω μεταξυ, απλως εψαχνα το πινακακι κ δεν το βρηκα για να δω τι καλα νεα εχουμε!!!

Εγω ανεβασα θυρεοειδη ξαφνικα κ παιρνω χαπι, κατι που εγινε ταυτοχρονα με αθλια ψυχολογια οποτε το απεδωσα στην ορμονικη αλλαγη την αποτομη, αλλα τωρα μετα απο 3 βδομαδες περιπου νιωθω να στρωνω σιγα σιγα! Επισης καθε φορα που παω γιατρο, μου βρισκει πιεση 14 τη μεγαλη, ενω ειμαι παντα τελεια στο σπιτι ή στο φαρμακειο που τη μετραω, μεχρι 11. Το αποδιδω σε στρες κ υπερενταση στο ιατρειο, αλλωστε μετα τη μετρηση ηρεμω παλι και πεφτει :-P αλλα μου ειπε οτι αν με ξαναβρει με 14 θα παρω χαπι, και γενικως αυτα με στρεσαρουν λιγο αλλα ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα!

Ολα καλα κατα τα αλλα, περιμενουμε γιο εμεις! Οποιες το ειχαν προβλεψει, οπως κι εγω, κερδιζουν, χαχαχαχα! Β επιπεδου στις 15/3 και αρκετη αγωνια, κατα τα αλλα ηρεμα και προσαρμοζομαστε!

Ανυπομονω να μαθω τι εχει συμβει οσο ελειπα, πειτε ρε κοριτσια τα ευχαριστα!!!

Καλημερα κοριτσι μου! χαιρομαι που εισαι καλα τωρα ! καλη επιτυχια στην β΄επιπεδου!! 

να σε ρωτησω , τι ενοχλησεις ειχες κ τσεκαρες θυρεοειδη ? 

οσο για την πιεση , το ιδιο παθαινει κ ο μπαμπας μου οταν παει στον γιατρο !! παντα του την βρισκει μεγαλυτερη ...!! αλλα να την αρακολουθεις γτ δεν ειναι καλο να ειναι ανεβασμενη ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

καλημερα σε ολες!!!καλο μηνα να εχουμε!! 

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

με το καλο ελενακι μου...εφτασε η ωρα επιτελους..πως νιωθεις?

έφτασε εφτασε!!!κοιταξε να δεις δεν νιωθω κατι ιδιαιτερα γτ δεν μπαίνω στην διαδικασια να σκεφτω ουτε το μαιευτήριο ούτε το μετα για να μην αγχωθω!!πιθανον απο βδομάδα να μπορω να σ απαντησω!!!!εσυ ολα καλα???

2 ώρες πρίν, Antila είπε:

Με το καλο @elenakii22, να πανε ολα καλα!! Εφτασε η ωρα λοιπον...! Ερχεται το μπεμπινι! Παρουσιαστηκε καποιο θεμα και θα πας για καισαρικη, αν επιτρεπεται; Ευχομαι καλη κ γρηγορη αναρρωση, και να κρατησετε το μωρακι σας υγιεστατο αγκαλια! :wub::-D

σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου!!!κ σε εσενα ευχομαι με το καλο να ερθει ο μπεμπης!εχετε φτασει στη μεση!!!!καισαρικη θα κανω απο επιλογη..ολα πολυ καλα ειναι απλα το προτιμω..

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...