Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Ισως επρεπε να το κανω πρωι.Νομιζα οτι θα βγουν το ιδιο εντονες οι γραμμες.ειδαμε σε κοπελες τετοια τεστ χωρις καθυστερηση ή εστω με λιγες μερες.Καλο ειναι.Αν ολα πανε καλα θα το βαλω στο αλμπουμ(πατεντες φωτογραφων).

Τι κανεις εσυ?

Καλα ησυχια! Σας παρακολουθω κ μαθαινω τα νεα σας!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλα ησυχια! Σας παρακολουθω κ μαθαινω τα νεα σας!

Ειδα κι εγω σελιδες με αναρτησεις.ειχα πηξιμο να παρακολουθησω με λεπτομερεια ομως.Ελπιζω μονο να ναι καλα τα νεα απ ολες.

@Beboula25 εσυ φιλη που εισαι?

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλησπέρα,  Ναι είναι άσχημη εμπειρία. Ναι τυχαίο γεγονός το χαρακτήρισε ο γιατρός. Όχι δυστυχώς δεν έχω άλλο παιδάκι.  Ναι δύο μήνες μετά προσπάθειες κ ώσπου να μου έρθει περίοδος καμία επαφή.  Η ζωή προχωράει κάποια στιγμή θα έρθει κ το δικός μας το παιδί κ θα μείνει.  

Συμφωνώ απόλυτα,την σωστή στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει...όλο κάτι τέτοια αισιόδοξα λέω για να τα ακούω κι εγώ και να τα πιστεύω χαχαχα

9 ώρες πρίν, bright91 είπε:

Καταρχήν καλησπέρα σε όλες σας!!

Δεύτερον,  παρακολουθώ παλαιότερες και νέες συζητήσεις σας εδώ και αρκετό καιρό και χαίρομαι πάρα πολύ που έγινα μέλος αυτής της όμορφης παρέας!

Τρίτον, να ευχηθώ σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες, καλά αποτελέσματα (σε όσες περιμένουν), να χαίρεστε τα παιδάκια σας (σε όσες έχουν ήδη αποκτήσει) και τέλος υπομονή και καλή επιτυχία (σε όσες προσπαθούμε)!

Επιτρέψτε, λοιπόν, να σας πω δυο πραγματάκια για εμένα, σαν εντελώς νέο μέλος και θα εκτιμούσα πάρα πολύ την όποια βοήθεια σας και τα φώτα σας.

Εμείς, έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες περίπου 3 μήνες. Μη φανταστείτε οτι "ξεζουμιζόμαστε", 2-3 μέρες τη γόνιμη περίοδο, οποιαδήποτε άλλη φορά προκύψει εκτός γόνιμης περιόδου δε νομίζω οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία  ( Τώρα θα μου πείτε είσαι τελείως τρελή που απογοητεύεσαι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ξέρετε πως είναι η λαχτάρα)

Από τότε που έχουμε ξεκινήσει τις ελεύθερες επαφές έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον κύκλο μου και στα "σημάδια" που μου δίνει το σώμα μου.

Τι εννοώ; Εγώ πάντα είχα πολύ σταθερό κύκλο 28-29 ημερών. Η περίοδός μου ήταν πάντα ρολόι.

Από τότε,λοιπόν, που ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές η περίοδος μου ήρθε 03/12-07/12, μετά 02/01-06/01, 02/02-07/02 και το κερασάκι στην τούρτα; Μου ήρθε σήμερα.

Οπότε από εκεί που είχα κύκλο 28-29 ημερών, τον τελευταίο καιρό έχω στις 30 μέρες, στις 31 κ στις 27.

Επιπλέον, τους δύο προηγούμενους μήνες από την ωορρηξία και μετά από λίγες μέρες είχα κάποιους πόνους χαμηλά αριστερά που δε το είχα ποτέ παλαιότερα.

Αυτή τη φορά, υποτίθεται οτι είχα  ωορρηξία στις 15-16/02 και από τις 19-20/02 πρήστηκε το στήθος μου, συν οτι πονάει, από τότε είχα πόνους περιόδου και πριν 4 μέρες άρχισε να με πονάει και η μέση μου και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήμουν αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία μου. Εγώ πάντα καταλάβαινα πότε θα μου έρθει, πάντα είχα συμπτώματα περιόδου 2-3 μέρες πριν, οπότε ήξερα και πότε περίπου να την περιμένω.

Αλλά τώρα τι έχω πάθει; Τι είναι αυτό που συμβαίνει έτσι ξαφνικά;

Χίλια συγνώμη για το κατεβατό αλλά πως αλλιώς να σας τα εξηγούσα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!παρόμοια πράγματα είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές.πολύ διαφορετικά συμπτώματα πριν την περίοδο που κρατούσαν περισσότερο καιρό, μάλιστα επειδή ήταν όλα διαφορετικά τα παρεξηγούσα κάθε μήνα και πίστευα πως ήμουν έγκυος...Δεν ξέρω να σου πω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά φαντάζομαι θα έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες. Εγώ έδωσα την εξήγηση πως το σώμα μου θέλει ένα διάστημα να συνηθίσει τις ελεύθερες επαφές, τι άλλο να σκεφτόμουν... 

5 ώρες πρίν, xristina55 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για τη στηριξη σας ,ελπιζω πραγματικα σε ενα θαυμα!μεχρι τοτε ταινιες κ master chef αν κ θα θελα τρελα λιγη βοτκα κ ενα τσιγαρακι μπας κ στανιαρω :-)

Κορίτσι μου μπράβο σου είσαι φοβερή συνέχισε έτσι!Τις καλύτερες ευχές μου!!!

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Ειδα κι εγω σελιδες με αναρτησεις.ειχα πηξιμο να παρακολουθησω με λεπτομερεια ομως.Ελπιζω μονο να ναι καλα τα νεα απ ολες.

@Beboula25 εσυ φιλη που εισαι?

Έλα καλό μου άργησα να γυρισω με το σπίτι, μπήκα τώρα να διαβασω νέα σας..

5 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Predictor express με χοριακη 40.000+ με αχνη γραμμη?

Κι ηθελα να το χω ενθυμιο ρε πστ

Δε με πανε τα τεστ,τελος.

Χαχαχα πλάκα κανεις!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.Καλο μηνα κοριτσια πολυ θετικο και με πολλες υψηλες χοριακες.

πρίν από 31 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι περιμένουμε τα ευχάριστα!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Εκλεισα αυχενικη.160 μου πε.το ιδιο κι εσυ?

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Συμφωνώ απόλυτα,την σωστή στιγμή θα γίνουν όλα όπως πρέπει...όλο κάτι τέτοια αισιόδοξα λέω για να τα ακούω κι εγώ και να τα πιστεύω χαχαχα

Καλωσήρθες στην παρέα μας!!παρόμοια πράγματα είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές.πολύ διαφορετικά συμπτώματα πριν την περίοδο που κρατούσαν περισσότερο καιρό, μάλιστα επειδή ήταν όλα διαφορετικά τα παρεξηγούσα κάθε μήνα και πίστευα πως ήμουν έγκυος...Δεν ξέρω να σου πω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά φαντάζομαι θα έχει συμβεί σε πολλές κοπέλες. Εγώ έδωσα την εξήγηση πως το σώμα μου θέλει ένα διάστημα να συνηθίσει τις ελεύθερες επαφές, τι άλλο να σκεφτόμουν... 

Καλημέρα και καλό μήνα να χουμε!

Κι εγώ εκεί αποδίδω τις αλλαγές αλλά είπα να ρωτήσω να πάρω και καμιά γνώμη ακόμη.. Και τελικά με εσένα τι γίνεται; Πόσο καιρό προσπαθείτε;

Εμείς, να σου πω την αλήθεια,προσπαθούμε λίγο μόνο καιρό. Απλά ώρες ώρες, όταν έρχεται αυτή η άτιμη πρώτη μέρα της περιόδου, αυτό που σκέφτομαι είναι οτι οκ,σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ο Θεός ξέρει πότε πρέπει να κάνει αυτό το θαύμα. Απλά το βρίσκω κάπως, ας μου επιτραπεί η έκφραση "άδικο", να δίνει ένα παιδί σε μια γυναίκα που δε το θέλει και το παρατάει (γιατί καθημερινά τόσα ακούμε και στεναχωριόμαστε,για παιδάκια που τα κακοποιούν οι γονείς τους,που τα πετάνε και καταλήγουν σε ιδρύματα) και δε τα δίνει σε γυναίκες όπως εμάς που κάθε μήνα είμαστε με τη λαχτάρα και το θέλουμε τόσο πολύ. Αυτό πραγματικά, είναι κάτι που δε μπορώ να εξηγήσω. Ή το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι όταν ακούω για μικρά κοριτσάκια που έγινε "κατά λάθος" Για παράδειγμα, στη δουλειά μου είχαμε μια κοπέλα μόλις 22 χρονών που είχε δυο παιδάκια. Καλά να ναι η κοπέλα και να τα χαίρεται αλλά μου είχε πει οτι το πρώτο απλά "έτυχε" και μετά από λίγες μέρες έρχεται ένα άλλο κοριτσάκι 19 χρονών και μας είπε πως θέλει να παραιτηθεί γιατί έμεινε έγκυος και ήταν μες το άγχος και έκλαιγε κι έλεγε πως θα το πει στους δικούς της. Αυτά τα δύο παραδείγματα δε τα λέω κακοπροαίρετα,μην παρεξηγηθώ, απλά βλέπω οτι είμαστε τόσες εδώ πχ που το θέλουμε τόσο πολύ και προσπαθούμε και ειδικά κάποιες που προσπαθούν πάρα πολύ καιρό και τίποτα. Και είναι άλλες που τσουυυυπ, λες και τα πιάνουν στον αέρα.. :-P 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Υπέροχο μήνα να έχουμε!!

Καλημερα φιλη και καλο μηνα.Δευτερη φορα σου γραφω.το πρωτο δε δημοσιευτηκε γμτ...Χτες κατεβασα ρολα νωρις δε μιλησαμε.Πως ξημερωσες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα πως είσαι σήμερα; Όλα αυτά καλύτερα να μην κάτσουμε να τα πολύ αναλύσουμε γιατί δεν υπάρχει εξήγηση αλλα και δεν ωφελεί πουθενά,μόνο προβληματισμό θα φέρει..Καλύτερα να επικεντρωθούμε η κάθε μια ξεχωριστά στον στόχο της..Είναι μοιρασμένα όλα και τα καλα και τα ασχημα.. Το παν είναι να υπάρχει υγεία και έπειτα όλα με κάποιο τρόπο μπορούν να διορθωθούν 

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλημερα φιλη και καλο μηνα.Δευτερη φορα σου γραφω.το πρωτο δε δημοσιευτηκε γμτ...Χτες κατεβασα ρολα νωρις δε μιλησαμε.Πως ξημερωσες?

Καλα εκανες να ξεκουράζεσαι...Όλα καλα κούκλα μου εσυ πως είσαι;

πρίν από 25 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλα εκανες να ξεκουράζεσαι...Όλα καλα κούκλα μου εσυ πως είσαι;

εχω κατι ψυχολογικα σκαμπανευασματα.Επικρατει κι ενα χαος στο σπιτι (εγκαταστω μια σομπα πελλετ) γινεται κι εκει της ποπης..Δεν εχω κι εγω κουραγιο για πολλες δουλειες... ειδα στον υπνο μου οτι περπατουσα σε νεκροταφειο..Κοιτουσα τα μνηματα.Τι μλκια ειναι παλι τουτη?

Ξεκινησαμε με ψιλοχιονο το πρωι..τωρα τιποτα...

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

εχω κατι ψυχολογικα σκαμπανευασματα.Επικρατει κι ενα χαος στο σπιτι (εγκαταστω μια σομπα πελλετ) γινεται κι εκει της ποπης..Δεν εχω κι εγω κουραγιο για πολλες δουλειες... ειδα στον υπνο μου οτι περπατουσα σε νεκροταφειο..Κοιτουσα τα μνηματα.Τι μλκια ειναι παλι τουτη?

Ξεκινησαμε με ψιλοχιονο το πρωι..τωρα τιποτα...

Ωχουυ..Τι ονειρο κ αυτό..Οι ορμόνες είναι έχουν τρελαθεί..Και τα ψυχολογικά όλα επηρεάζονται από τις ορμόνες που είναι στα ύψη μην σε στενοχωρει..Χιονάκι ε;Μπράβο με την σόμπα! Πάω κ εγω στο σπίτι τώρα στον εργολάβο και είμαι φτιαγμένη από εχθές :mad: .. Θα μιλησουμε πάλι φιλάκια 

Kαλημερα κορες, καλο μηνα!!! :) Επανηλθα επιτελους, μου λειψατε, δυστυχως δεν καταφερνα σε καποια φαση να διαβασω τοσες σελιδες λογω χαλια προγραμματος κ πολυ περιεργης ψυχολογιας, οποτε οταν μπορεσα να ξαναμπω, χαθηκα στις απαντησεις! Και ειπα, δεν τους γραφω να μου πουν εκεινες τα νεα τους; :wub: Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα, να εχουμε πολλα θετικα νεα εν τω μεταξυ, απλως εψαχνα το πινακακι κ δεν το βρηκα για να δω τι καλα νεα εχουμε!!!

Εγω ανεβασα θυρεοειδη ξαφνικα κ παιρνω χαπι, κατι που εγινε ταυτοχρονα με αθλια ψυχολογια οποτε το απεδωσα στην ορμονικη αλλαγη την αποτομη, αλλα τωρα μετα απο 3 βδομαδες περιπου νιωθω να στρωνω σιγα σιγα! Επισης καθε φορα που παω γιατρο, μου βρισκει πιεση 14 τη μεγαλη, ενω ειμαι παντα τελεια στο σπιτι ή στο φαρμακειο που τη μετραω, μεχρι 11. Το αποδιδω σε στρες κ υπερενταση στο ιατρειο, αλλωστε μετα τη μετρηση ηρεμω παλι και πεφτει :-P αλλα μου ειπε οτι αν με ξαναβρει με 14 θα παρω χαπι, και γενικως αυτα με στρεσαρουν λιγο αλλα ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα!

Ολα καλα κατα τα αλλα, περιμενουμε γιο εμεις! Οποιες το ειχαν προβλεψει, οπως κι εγω, κερδιζουν, χαχαχαχα! Β επιπεδου στις 15/3 και αρκετη αγωνια, κατα τα αλλα ηρεμα και προσαρμοζομαστε!

Ανυπομονω να μαθω τι εχει συμβει οσο ελειπα, πειτε ρε κοριτσια τα ευχαριστα!!!

• Μου αρέσει 6

Grpbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Antila είπε:

Kαλημερα κορες, καλο μηνα!!! :) Επανηλθα επιτελους, μου λειψατε, δυστυχως δεν καταφερνα σε καποια φαση να διαβασω τοσες σελιδες λογω χαλια προγραμματος κ πολυ περιεργης ψυχολογιας, οποτε οταν μπορεσα να ξαναμπω, χαθηκα στις απαντησεις! Και ειπα, δεν τους γραφω να μου πουν εκεινες τα νεα τους; :wub: Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα, να εχουμε πολλα θετικα νεα εν τω μεταξυ, απλως εψαχνα το πινακακι κ δεν το βρηκα για να δω τι καλα νεα εχουμε!!!

Εγω ανεβασα θυρεοειδη ξαφνικα κ παιρνω χαπι, κατι που εγινε ταυτοχρονα με αθλια ψυχολογια οποτε το απεδωσα στην ορμονικη αλλαγη την αποτομη, αλλα τωρα μετα απο 3 βδομαδες περιπου νιωθω να στρωνω σιγα σιγα! Επισης καθε φορα που παω γιατρο, μου βρισκει πιεση 14 τη μεγαλη, ενω ειμαι παντα τελεια στο σπιτι ή στο φαρμακειο που τη μετραω, μεχρι 11. Το αποδιδω σε στρες κ υπερενταση στο ιατρειο, αλλωστε μετα τη μετρηση ηρεμω παλι και πεφτει :-P αλλα μου ειπε οτι αν με ξαναβρει με 14 θα παρω χαπι, και γενικως αυτα με στρεσαρουν λιγο αλλα ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα!

Ολα καλα κατα τα αλλα, περιμενουμε γιο εμεις! Οποιες το ειχαν προβλεψει, οπως κι εγω, κερδιζουν, χαχαχαχα! Β επιπεδου στις 15/3 και αρκετη αγωνια, κατα τα αλλα ηρεμα και προσαρμοζομαστε!

Ανυπομονω να μαθω τι εχει συμβει οσο ελειπα, πειτε ρε κοριτσια τα ευχαριστα!!!

καλημερα σου και καλο μηνα να χεις.Δεν ετυχε να μιλησουμε ποτε μαζι νομιζω.με το καλο να δεχτεις το μωρο σου.Και μ ενα πονο φυσικα. Εγω ειμαι γενικα υποτασικη.. δηλαδη κυμαινομαι στο 11-6, οταν παω νοσοκομειο ομως παω στο 10 ή και στο 9 καμια φορα,ασπριζω σαν το πανι.Και 5 η μικρη.Δε μου παιρνουν αιμα να φτανταστεις.ειναι σιγουρα ψυχολογικο εξηγησε το στο γιατρο σου μη ξεκινησεις τετοια χαπια απο νωρις.Ερωτηση,το φυλο ποτε το εμαθες? Εγω ειμαι σημερα ακριβως 9 ολοκληρες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...