Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@reniatzo πιστευεις οτι καταλαβες ποτε εκανες ωορρηξια?προτείνω αφου οι κυκλοι φτανουν 40 μερες να περιμενεις λιγο ακομα!

@Ungry girl αφου εχεις σταθερο ξεκινα απο 9η!ποσα τμχ εχει η συσκευασια που πηρες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , reniatzo είπε:

ε και εγω κρατιεμαι για τον λογο που σου ειπα για να μην απογοητευτω αλλιως θα ειχα παει... να πανε ολα κατευχην ευχομαι

στο ευχωμαι...

Just now, elenakii22 είπε:

@reniatzo πιστευεις οτι καταλαβες ποτε εκανες ωορρηξια?προτείνω αφου οι κυκλοι φτανουν 40 μερες να περιμενεις λιγο ακομα!

@Ungry girl αφου εχεις σταθερο ξεκινα απο 9η!ποσα τμχ εχει η συσκευασια που πηρες?

εχει 6 μονο..

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

εχει 6 μονο..

ναι ναι καταλαβα ποτε ειχα ωορρηξια και γιαυτο ειχαμε πιο συχνες επαφες απο το μερα παρα μερα... δηλαδη καθε μερα... αλλα μετα την ωορρηξια μερα παρα μερα σε ευχαριστω πολυ ungry girl και σε εσενα ευχομαι συντομα καλα νεα

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εχει μονο 6 και θα πρεπει να κανω ενα τη μερα σωστα?

@Ungry girl νομιζω καλυτερα να κανεις 9,10,11,12,13,14....εμενα για παραδειγμα η η ορμονη δεν αυξανεται πολυ η αυξανεται για λιγο κ ετσι κανω 2 τεστ την ημερα για να δειξει!

@reniatzo σε ποια μερα του κυκλου εγινε??

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ungry girl νομιζω καλυτερα να κανεις 9,10,11,12,13,14....εμενα για παραδειγμα η η ορμονη δεν αυξανεται πολυ η αυξανεται για λιγο κ ετσι κανω 2 τεστ την ημερα για να δειξει!

@reniatzo σε ποια μερα του κυκλου εγινε??

ναι θα το δοκημασω ετσι να δω τι θα κανω και με αυτα..θα προσπαθησω και κανα δυο μηνες ετσι και βλεπουμε μετα

@reniatzo χαχαχα....οχι αυτο βρε κοριτσι!η ωορρηξία!!!χαχα!!καλα κανατε παντως!πετυχατε σιγουρα τη σωστή μερα!

@Ungry girl μια κοπελα που ειναι εγκυος τωρα απλα εχει λιγο καιρο να μπει εμεινε στο δευτερο μημα προσπαθειων με τα τεστ...η στον πρωτο...πανυως νωρις!εύχομαι βεβαια επειδη διαβασα οτι περιμενεις αυριο να μην ερθει...επαφες καλο θα ηταν να εχετε ανα δευτερη μερα ολο τον μηνα...η τουλαχιστον μεχρι στην ωορρηξία!

Just now, elenakii22 είπε:

@reniatzo χαχαχα....οχι αυτο βρε κοριτσι!η ωορρηξία!!!χαχα!!καλα κανατε παντως!πετυχατε σιγουρα τη σωστή μερα!

@Ungry girl μια κοπελα που ειναι εγκυος τωρα απλα εχει λιγο καιρο να μπει εμεινε στο δευτερο μημα προσπαθειων με τα τεστ...η στον πρωτο...πανυως νωρις!εύχομαι βεβαια επειδη διαβασα οτι περιμενεις αυριο να μην ερθει...επαφες καλο θα ηταν να εχετε ανα δευτερη μερα ολο τον μηνα...η τουλαχιστον μεχρι στην ωορρηξία!

μακαρι προσπαθω εναμηση χρονο τωρα βεβαια οι φουλ μερα παρα μερα αλλα 3 με  φορες στις γονημες..1 φορα θα χρησημοποιησω τα τεστακια τι να πω ..βασικα θα μ ερθει παω καθε 5 λεπτα στην τουαλετα κ πριν ειδα ελαχιστο καφε μεταπαλι τπτ αρα θεμα χρονου ειναι αλλα ελπιζω στα τεστ εσυ προσπαθεις καιρο?

Διαφημίσεις

@caramel_83 καλή μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον 

ο γιατρός μου είπε να πάω σε αιματολόγο για να δούμε για θρομβοφιλια, να κάνω εγώ κ ο σύζυγος καριοτυπο και μια υστεροσκοπιση, όλα αυτά για να αποκλείσουμε κάποιο θέμα,

μου είπε ότι δεν ήταν πολύ καλής ποιότητας τα ωάρια μου, δεν μπορεί να μου πει όμως ότι είναι όλα έτσι γιατί έχει πολύ μικρό δείγμα αλλά είναι το μόνο που τον ανησυχεί,

τι να πω ελπίζω να ήταν τυχαίο αν και πολύ το φοβάμαι 

2rxqp3.png

@reniatzo τοτε μεχρι 33 μαξ θα ερχόταν οποτε να κανεις χοριακη αυριο!!! @Ungry girl κ εμεις καπου τοσο προσπαθουμε!απλα ειχε θεμα ο ανδρας μου κ το βρηκαμε κ ξεκινησε αγωγη τωρα τον φεβρουαριο...μετα το Πάσχα ειδαμε την βελτιωση! @Papaki@ να κανετε τις εξετασεις για να μην το εχετε αγχος!τυχαιο πιστευω θα ηταν!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@reniatzo τοτε μεχρι 33 μαξ θα ερχόταν οποτε να κανεις χοριακη αυριο!!! @Ungry girl κ εμεις καπου τοσο προσπαθουμε!απλα ειχε θεμα ο ανδρας μου κ το βρηκαμε κ ξεκινησε αγωγη τωρα τον φεβρουαριο...μετα το Πάσχα ειδαμε την βελτιωση! @Papaki@ να κανετε τις εξετασεις για να μην το εχετε αγχος!τυχαιο πιστευω θα ηταν!

εγω βασικα εχω εγωνια γιατι εγω δεν εχω κανει τπτ απο εξετασεις και φοβαμαι οτι κατι θα εχω για να μην πιανουμε τοσο καιρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...