Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχαα κ εγω γελάω Αστα!Εμενα έχει τώρα κοντά να κάνει επέμβαση για το διάφραγμα και του λέω δεν νομίζω να μην μπορούμε να.. μην τρελαθούμε!!Αλλα εντάξει είμαι χαλαρή τώρα ευτυχώς 

Που είσαι Ωρε @zina7777!!!Εγραψα κάτω από το πινακακι ένα μπράβο αλλα λέει πρέπει να ελεγχθεί από συντονιστή..Πως είσαι;

Καλησπερα.πολυ δουλεια και σημερα τελος του μηνα.λαλισα.. Μπα..περιεργο που σου βγαλε κατι τετοιο.

Κατα τ αλλα.τηλ. για ραντεβου με γιατρους και αυχενικη διαφανεια.Ελαβα εξετασεις κολπικου.ολα καλα κι εκει.Δοξασοι ο Θεος ολα βαινουν βαση προγραμματος.Εσυ πες μου κανα νεο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!και απλα να θυμασαι οτι ολα για καποιο λογο γινονται!θα μου πεις γιατι;;;αλλα δυστυχως δεν υπαρχει απαντηση!εγω ειχα μια βιοχημικη απο την ενδομητριωση.εγινε εμφυτευση και μετα απλα μου το πεταξε!και τωρα να που τα καταφερα!και θα τα καταφερεις και εσυ!να το ξερεις!!!μεχρι το τελος του 2018 θα εισαι μανουλα!

Σε ευχαριστώ πολυυυ γλυκουλα μου !!Εχεις δίκιο όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πολλές φορές είναι για καλό..Στην αρχή δεν μπορουσα να το δεχτώ καταλαβαίνεις όμως όταν ηρέμησα είδα και τα θετικά της ιστορίας..

Να μας ενημερώσεις για την χοριακουλα σου όλα υπέροχα να είναι από εδώ κ πέρα!!!

πρίν από 4 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα.πολυ δουλεια και σημερα τελος του μηνα.λαλισα.. Μπα..περιεργο που σου βγαλε κατι τετοιο.

Κατα τ αλλα.τηλ. για ραντεβου με γιατρους και αυχενικη διαφανεια.Ελαβα εξετασεις κολπικου.ολα καλα κι εκει.Δοξασοι ο Θεος ολα βαινουν βαση προγραμματος.Εσυ πες μου κανα νεο.

Αντε με το καλό κούκλα μου όλα καλα μπράβο!! Καλα είμαι κ εγω δεν έχω κάτι καινούργιο σήμερα πάλι θα πάμε για τα υπόλοιπα αυτά ησυχία 

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αντε με το καλό κούκλα μου όλα καλα μπράβο!! Καλα είμαι κ εγω δεν έχω κάτι καινούργιο σήμερα πάλι θα πάμε για τα υπόλοιπα αυτά ησυχία 

Μακαρι να ναι οντως ολα καλα η εξεταση θα δειξει.

Εχουμε μια νεα εγκυμοσυνη αλλα δεν εχουμε τιμη χοριακης ή μου φανηκε?δεν εχω διαβασει πολλα κατι ψιλα..

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυυυ γλυκουλα μου !!Εχεις δίκιο όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πολλές φορές είναι για καλό..Στην αρχή δεν μπορουσα να το δεχτώ καταλαβαίνεις όμως όταν ηρέμησα είδα και τα θετικά της ιστορίας..

Να μας ενημερώσεις για την χοριακουλα σου όλα υπέροχα να είναι από εδώ κ πέρα!!!

Πηρα τα αποτελεσματα!!η πρωτη 198 την δευτερα!και σημερα 576!χαρηκα ειναι η αληθεια αλλα ειμαι και λιγακι αγχωμενη!!!περιμενω τωρα να με παρει ο γιατρος μου για οδηγιες!!!μακαρι να πανε ολα καλα!!!και για εμενα και για ολες τις κοπελες!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , Rozita1510 είπε:

Πηρα τα αποτελεσματα!!η πρωτη 198 την δευτερα!και σημερα 576!χαρηκα ειναι η αληθεια αλλα ειμαι και λιγακι αγχωμενη!!!περιμενω τωρα να με παρει ο γιατρος μου για οδηγιες!!!μακαρι να πανε ολα καλα!!!και για εμενα και για ολες τις κοπελες!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μπράβο μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι!!!!!Ειναι λογικό να είσαι αγχωμένη,θα μιλήσεις με τον γιατρό σου θα σε κατευθύνει και όλα τέλεια θα πάνε !!!Ειμαστε κ εμείς εδώ να μιλάμε για ότι θέλεις!

πρίν από 14 λεπτά , zina7777 είπε:

Μακαρι να ναι οντως ολα καλα η εξεταση θα δειξει.

Εχουμε μια νεα εγκυμοσυνη αλλα δεν εχουμε τιμη χοριακης ή μου φανηκε?δεν εχω διαβασει πολλα κατι ψιλα..

Ναι κούκλα μου όλα καλα θα είναι θα δεις!!

Ναι έχουμε μόλις απάντησε για την δεύτερη όλα καλα στο κορίτσι!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, bright91 είπε:

Μακάρι!  Σίγουρα άρχισα να παρατηρώ περισσότερο το σώμα μου τώρα, όπως κάνουμε και οι περισσότερες πιστεύω και προσπαθούμε να πιαστούμε από το παραμικρό :-P (τύπου: έχω ένα πονοκέφαλο, βρε λές;;;; :-P) Τι να πω.. Τώρα πάμε πάλι για Μάρτη και ότι γίνει.. Στο μεταξύ αυτό λέω κάθε μήνα " Δε βαριέσαι,καλά να μαστε πάμε πάλι για τον επόμενο, έχω καταντήσει λίγο κλασσικο εικονογραφημένο.. χιχιχιι :oops:

Θα έρθει.... όταν θέλει αυτό!!! Όλες στην ίδια φάση είμαστε με το πάμε για τον άλλο μήνα...εγώ είμαι αισίως στον 7ο μήνα ελεύθερων επαφών, τον προηγούμενο μήνα δεν είχαμε ελεύθερες λόγω μικρόβιο... και ακόμα κ με τα μικροπροβλήματα που βρίσκουμε αισιοδοξώ ότι θα έρθει σύντομα.... :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

Θα έρθει.... όταν θέλει αυτό!!! Όλες στην ίδια φάση είμαστε με το πάμε για τον άλλο μήνα...εγώ είμαι αισίως στον 7ο μήνα ελεύθερων επαφών, τον προηγούμενο μήνα δεν είχαμε ελεύθερες λόγω μικρόβιο... και ακόμα κ με τα μικροπροβλήματα που βρίσκουμε αισιοδοξώ ότι θα έρθει σύντομα.... :)

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλα, περαστηκα γιατί πάνω από όλα υγεία και να τα καταφέρουμε όλες!!!

Εγω προς το παρόν έχω φτιάξει τον καφέ της παρηγοριάς γιατί σαν πρώτη μέρα σήμερα ο πόνος είναι αφόρητος...

Ααααααχ,τι τραβάμε κι εμείς οι γυναικες όμως.. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, zina7777 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. elenakii22 ΠΗΤ  10/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ntemiiiiii    ΠΗΤ  26/9/2018!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   40800!!!!

18. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

19. ada32  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3008!!!!

20. Μαρθα Κ  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7160!!!!

21. Μάντη  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   511!!!!

22. ellilaw   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2400!!!!

23. Ungry girl   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   3034!!!!

24.xristina55 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1910!!!!!

25.depyfr ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1180!!!!!

26.DIMITRAS ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 600!!!

27.Mary m ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ  1430!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Ασία  22/1/2018!!!

2. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

3. alina80 13-16/2/2018!!!

4. andrianni  14/2/2018!!!

5. Elma86  20-22/2/2018!!!

6. Dimitr@17  22/3/2018!!!

7. kido  1/3/2018!!!

8. Vila  8/3/2018!!!

9. kouzouni15 12/3/2018!!!

Δείξτε κατανόηση εκανα οτι μπορουσα,,πληροφοριστε με για τις (μη) αναμενωμενες κι ακαλεστες,οπως λεω συχνα.

Έχω καιρό να μπω και βλέπω ευχάριστα πολλά... Τι ευχάριστα είναι αυτά.... Μπράβο σε όλες. Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι μαγικό και εννοείται μια καλή εγκυμοσύνη... Πολύ χάρηκα για όλες σας κοριτσάκια μου. 

Όσο για τις πολεμίστρες συνεχίστε κοριτσάκια μου. ΔΥΝΑΜΙΚΆ δεν το βάζουμε κάτω.... 

Η Παναγία να σας έχει όλες καλά...♡♡♡♡

• Μου αρέσει 1

XDAlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , bright91 είπε:

Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλα, περαστηκα γιατί πάνω από όλα υγεία και να τα καταφέρουμε όλες!!!

Εγω προς το παρόν έχω φτιάξει τον καφέ της παρηγοριάς γιατί σαν πρώτη μέρα σήμερα ο πόνος είναι αφόρητος...

Ααααααχ,τι τραβάμε κι εμείς οι γυναικες όμως.. 

Ααα ωραία ιδέα πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι κ εγω.. Πονάς εε υπομονή κοριτσάκι καλό 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα ωραία ιδέα πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι κ εγω.. Πονάς εε υπομονή κοριτσάκι καλό 

Αν πονάω λέει;;;Διπλωνομαι κάθε μήνα..Αστα...

πρίν από 8 λεπτά , bright91 είπε:

Αν πονάω λέει;;;Διπλωνομαι κάθε μήνα..Αστα...

Δεν παίρνεις κάτι να σε βοηθήσει ή δεν σε πιάνουν 

πρίν από 16 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Έχω καιρό να μπω και βλέπω ευχάριστα πολλά... Τι ευχάριστα είναι αυτά.... Μπράβο σε όλες. Να έχετε ένα όμορφο ταξίδι μαγικό και εννοείται μια καλή εγκυμοσύνη... Πολύ χάρηκα για όλες σας κοριτσάκια μου. 

Όσο για τις πολεμίστρες συνεχίστε κοριτσάκια μου. ΔΥΝΑΜΙΚΆ δεν το βάζουμε κάτω.... 

Γεια σου..Σε ευχαριστούμε για την ευχή σου!! Με το καλό καλή μου ότι καλύτερο εύχομαι και η Παναγία να σε έχει καλα και εσένα!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν παίρνεις κάτι να σε βοηθήσει ή δεν σε πιάνουν 

Γεια σου..Σε ευχαριστούμε για την ευχή σου!! Με το καλό καλή μου ότι καλύτερο εύχομαι και η Παναγία να σε έχει καλα και εσένα!!

Δε με πιάνουν..μόνο το seractil με πιάνει κάπως..

πρίν από 2 λεπτά , bright91 είπε:

Δε με πιάνουν..μόνο το seractil με πιάνει κάπως..

Μάλιστα..Υπομονή τότε να περάσει..Εγω ψιλό τελειώνω και τις πρωτες δυο μέρες με παυσίπονο ήμουν τα έχουμε συνηθίσει όμως αυτά  

Kαλησπέρα!

@Rozita1510 συγχαρητηρια! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! είναι το πρωτο ?

πρίν από 37 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

ειδατε τελικα φυλο? Πως πας?

@zina7777 βαλε με και μενα για 20/3 να δουμε αν θα τριτωσει το <κακο>:-D:-D

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...