Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τα πάντα όλα, αδιαθετησα και πήραμε φορα. Μετά από καβγα βέβαια αλλά δεν βαριέσαι...

Μες στο πρόγραμμα είναι όλα!!!!Μια χαρα που θα πάει θα τα τσακώσουμε τα σποράκια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Πηγαινε σε άλλο γιατρό να τη γράψει. Παθολογος μπορεί? Η στο νοσοκομείο?

οντως λες να μπορει γενικης ιατρικης? Να παω εδω στο νοσοκομειο? ξερει καμια?

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μόλις μίλησα μαζί του..Μου είπε όχι το σιπροξιν ούτε πριν ούτε μετά.Για το ουρεοπλασμα είχα πάρει το ρουλιντ.Θα πάω αύριο να μου την γράψει και από Δευτέρα θα τις κάνω τις εξετασουλες.και εγω πρώτα θέλω να είμαι κομπλέ και μετά χαλαρά όλα τα αλλα..

Ωραίααα!!!!Ναι καντην και που ξέρεις μπορεί να έχει φύγει!!!!

3 ώρες πρίν, xristina55 είπε:

Το αιμα δυστυχως συνεχιζει ακαθεκτο,ξαναπηγα για χοριακη κ το απογευμα εχω υπερηχο.Βγηκαν κ οι εξετασεις για τα αντιφωσφολιπιδικα που εχω προβλημα κ ειναι χαλια παρα τα τοσα φαρμακα που παιρνω κ εχω ξαφνικα κ ελλειψη  d3. Δεν ξερω τι αλλο να κανω...υπομονη μεχρι το απογευμα

Ωχ ρε κοπελα μ... Υπομονη και κουραγιο οσο σ εχει απομεινει... Ενημετωσε μας για τα αποτελεσματα 

cO4Yp3.png

Just now, marillia είπε:

Just now, marillia είπε:

Σε ευχαριστώ μακάρι!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλώς όρισες στην παρεούλα μας!!Συγχαρητηρια κορίτσι μου με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!συγνωμη αν κανω καποια λαθη μεχρι να μαθω να χρησιμοποιω το forum.εσυ εχεις παιδακι;;;προσπαθεις;;

πρίν από 11 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!συγνωμη αν κανω καποια λαθη μεχρι να μαθω να χρησιμοποιω το forum.εσυ εχεις παιδακι;;;προσπαθεις;;

Μην ζητάς συγνώμη και εγω καινούργια είμαι εδώ..Δεν έχω ακόμη,είχαμε μια ατυχία τον Δεκέμβριο στον τρίτο μήνα και όπου να ‘ναι ξεκινάμε πάλι χαλαρά με πιστη και αισιοδοξία όπως είπες..Πέρασα ένα στρες μετά το δυσάρεστο περισσότερο φοβία θα το ελεγα όμως τώρα είμαι καλα και προχωρώ,άλλωστε ήταν τυχαίο γεγονός αυτό που συνέβη.

Πολυ χαίρομαι όταν ακουω περιπτώσεις σαν την δικη σου που μετά από τόση προσπάθεια δεν το έβαλαν κάτω και τα κατάφεραν,μπράβο κορίτσι μου  

16 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Ωχ λυπάμαι πολύ... τυχαίο γεγονός είπαν οι γιατροί?Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να σε νιώσω, φαντάζομαι φυσικά ότι είναι πολύ άσχημο.έχεις άλλο παιδάκι? Πιστεύω πως για κάποιον λόγο γίνονται όλα.. οπότε ας το δεχτούμε και ας προχωρήσουμε.. με δύναμη και αισιοδοξία. Είσαι τυχερή γιατί ξέρεις πως μπορείς να μείνεις έγκυος και σύντομα θα μείνεις!μετά από μια τέτοια κατάσταση συμβουλεύουν διακοπή προσπαθειών για δύο μήνες δηλαδή?

Και δηλαδή αν δεν σε πιάσουν οι πόνοι ως τότε θα κανονίσετε μέρα και ώρα για καισαρική?Πιστεύω τον επόμενο μήνα ίσως γίνει το θαύμα για μένα αλλιώς σίγουρα μέσα στο 2019 θα συμβεί... τι να πω...

Καλησπέρα,  Ναι είναι άσχημη εμπειρία. Ναι τυχαίο γεγονός το χαρακτήρισε ο γιατρός. Όχι δυστυχώς δεν έχω άλλο παιδάκι.  Ναι δύο μήνες μετά προσπάθειες κ ώσπου να μου έρθει περίοδος καμία επαφή.  Η ζωή προχωράει κάποια στιγμή θα έρθει κ το δικός μας το παιδί κ θα μείνει.  

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλησπέρα,  Ναι είναι άσχημη εμπειρία. Ναι τυχαίο γεγονός το χαρακτήρισε ο γιατρός. Όχι δυστυχώς δεν έχω άλλο παιδάκι.  Ναι δύο μήνες μετά προσπάθειες κ ώσπου να μου έρθει περίοδος καμία επαφή.  Η ζωή προχωράει κάποια στιγμή θα έρθει κ το δικός μας το παιδί κ θα μείνει.  

Γεια σου @Smile89 έτσι είναι κορίτσι μου θα περάσει το διάστημα αυτό και μόλις αδιαθετησεις θα νιώσεις καλύτερα..το λέω επειδή εμενα μου είχε προκαλέσει άγχος μέχρι να αδιαθετησω κ έπειτα να έρθει κ η δεύτερη..Θα έρθει το παιδάκι όπως το είπες 

πρίν από 58 λεπτά , noni90 είπε:

οντως λες να μπορει γενικης ιατρικης? Να παω εδω στο νοσοκομειο? ξερει καμια?

Εγώ όταν είχα πάει να γράψω για τον άντρα μου είχαν πει μόνο ουρολογος ή ανδρολογος θα γράφει 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου @Smile89 έτσι είναι κορίτσι μου θα περάσει το διάστημα αυτό και μόλις αδιαθετησεις θα νιώσεις καλύτερα..το λέω επειδή εμενα μου είχε προκαλέσει άγχος μέχρι να αδιαθετησω κ έπειτα να έρθει κ η δεύτερη..Θα έρθει το παιδάκι όπως το είπες 

Ευτυχώς είμαι πολύ ήρεμη προς το παρόν 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Καταρχήν καλησπέρα σε όλες σας!!

Δεύτερον,  παρακολουθώ παλαιότερες και νέες συζητήσεις σας εδώ και αρκετό καιρό και χαίρομαι πάρα πολύ που έγινα μέλος αυτής της όμορφης παρέας!

Τρίτον, να ευχηθώ σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες, καλά αποτελέσματα (σε όσες περιμένουν), να χαίρεστε τα παιδάκια σας (σε όσες έχουν ήδη αποκτήσει) και τέλος υπομονή και καλή επιτυχία (σε όσες προσπαθούμε)!

Επιτρέψτε, λοιπόν, να σας πω δυο πραγματάκια για εμένα, σαν εντελώς νέο μέλος και θα εκτιμούσα πάρα πολύ την όποια βοήθεια σας και τα φώτα σας.

Εμείς, έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες περίπου 3 μήνες. Μη φανταστείτε οτι "ξεζουμιζόμαστε", 2-3 μέρες τη γόνιμη περίοδο, οποιαδήποτε άλλη φορά προκύψει εκτός γόνιμης περιόδου δε νομίζω οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία  ( Τώρα θα μου πείτε είσαι τελείως τρελή που απογοητεύεσαι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ξέρετε πως είναι η λαχτάρα)

Από τότε που έχουμε ξεκινήσει τις ελεύθερες επαφές έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον κύκλο μου και στα "σημάδια" που μου δίνει το σώμα μου.

Τι εννοώ; Εγώ πάντα είχα πολύ σταθερό κύκλο 28-29 ημερών. Η περίοδός μου ήταν πάντα ρολόι.

Από τότε,λοιπόν, που ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές η περίοδος μου ήρθε 03/12-07/12, μετά 02/01-06/01, 02/02-07/02 και το κερασάκι στην τούρτα; Μου ήρθε σήμερα.

Οπότε από εκεί που είχα κύκλο 28-29 ημερών, τον τελευταίο καιρό έχω στις 30 μέρες, στις 31 κ στις 27.

Επιπλέον, τους δύο προηγούμενους μήνες από την ωορρηξία και μετά από λίγες μέρες είχα κάποιους πόνους χαμηλά αριστερά που δε το είχα ποτέ παλαιότερα.

Αυτή τη φορά, υποτίθεται οτι είχα  ωορρηξία στις 15-16/02 και από τις 19-20/02 πρήστηκε το στήθος μου, συν οτι πονάει, από τότε είχα πόνους περιόδου και πριν 4 μέρες άρχισε να με πονάει και η μέση μου και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήμουν αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία μου. Εγώ πάντα καταλάβαινα πότε θα μου έρθει, πάντα είχα συμπτώματα περιόδου 2-3 μέρες πριν, οπότε ήξερα και πότε περίπου να την περιμένω.

Αλλά τώρα τι έχω πάθει; Τι είναι αυτό που συμβαίνει έτσι ξαφνικά;

Χίλια συγνώμη για το κατεβατό αλλά πως αλλιώς να σας τα εξηγούσα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , bright91 είπε:

Καταρχήν καλησπέρα σε όλες σας!!

Δεύτερον,  παρακολουθώ παλαιότερες και νέες συζητήσεις σας εδώ και αρκετό καιρό και χαίρομαι πάρα πολύ που έγινα μέλος αυτής της όμορφης παρέας!

Τρίτον, να ευχηθώ σε όλες σας τελειόμηνες εγκυμοσύνες, καλά αποτελέσματα (σε όσες περιμένουν), να χαίρεστε τα παιδάκια σας (σε όσες έχουν ήδη αποκτήσει) και τέλος υπομονή και καλή επιτυχία (σε όσες προσπαθούμε)!

Επιτρέψτε, λοιπόν, να σας πω δυο πραγματάκια για εμένα, σαν εντελώς νέο μέλος και θα εκτιμούσα πάρα πολύ την όποια βοήθεια σας και τα φώτα σας.

Εμείς, έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες περίπου 3 μήνες. Μη φανταστείτε οτι "ξεζουμιζόμαστε", 2-3 μέρες τη γόνιμη περίοδο, οποιαδήποτε άλλη φορά προκύψει εκτός γόνιμης περιόδου δε νομίζω οτι έχει και ιδιαίτερη σημασία  ( Τώρα θα μου πείτε είσαι τελείως τρελή που απογοητεύεσαι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ξέρετε πως είναι η λαχτάρα)

Από τότε που έχουμε ξεκινήσει τις ελεύθερες επαφές έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον κύκλο μου και στα "σημάδια" που μου δίνει το σώμα μου.

Τι εννοώ; Εγώ πάντα είχα πολύ σταθερό κύκλο 28-29 ημερών. Η περίοδός μου ήταν πάντα ρολόι.

Από τότε,λοιπόν, που ξεκινήσαμε τις ελεύθερες επαφές η περίοδος μου ήρθε 03/12-07/12, μετά 02/01-06/01, 02/02-07/02 και το κερασάκι στην τούρτα; Μου ήρθε σήμερα.

Οπότε από εκεί που είχα κύκλο 28-29 ημερών, τον τελευταίο καιρό έχω στις 30 μέρες, στις 31 κ στις 27.

Επιπλέον, τους δύο προηγούμενους μήνες από την ωορρηξία και μετά από λίγες μέρες είχα κάποιους πόνους χαμηλά αριστερά που δε το είχα ποτέ παλαιότερα.

Αυτή τη φορά, υποτίθεται οτι είχα  ωορρηξία στις 15-16/02 και από τις 19-20/02 πρήστηκε το στήθος μου, συν οτι πονάει, από τότε είχα πόνους περιόδου και πριν 4 μέρες άρχισε να με πονάει και η μέση μου και μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ήμουν αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία μου. Εγώ πάντα καταλάβαινα πότε θα μου έρθει, πάντα είχα συμπτώματα περιόδου 2-3 μέρες πριν, οπότε ήξερα και πότε περίπου να την περιμένω.

Αλλά τώρα τι έχω πάθει; Τι είναι αυτό που συμβαίνει έτσι ξαφνικά;

Χίλια συγνώμη για το κατεβατό αλλά πως αλλιώς να σας τα εξηγούσα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπερα κορίτσι μου και καλώς όρισες!Υποθετικα πάντα και βάση εμπειρίας θα σου πω ότι ναι καποιες φορές όταν μια γυναίκα ξεκινα τις ελεύθερες επαφές ίσως να συμβαίνει αυτό που ανέφερες με την διαφορα του κυκλου.Δεν γνωρίζω τον λόγο καθώς δεν ήταν κάτι που με άγχωνε οποτε δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό περί αυτού.Ισως σε ένα κύκλο να άρπαξα κρυωματακι ίσως κάποια κυστουλα ίσως λόγω κάποιου στρες πάντα εκεί το απέδιδα..Στο μόνο που θα σταθώ είναι να μην περιορίζεσαι στις δυο τρεις ημέρες καθώς η ωορρηξια δεν είναι στανταρ σε κάθε κύκλο.Ο γιατρος μου είχε πει πως δυο μέρες πριν και δυο μετά την περιοδο θεωρούμε άγονες όμως τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο!Θα σου πρότεινα οι επαφές σας να ξεκινούν μετά το τέλος της περιοδου μέχρι και την 18η ακάθεκτα για να είστε καλυμενοι σε τυχόν μετατόπιση της ωορρηξιας..Χαχαχ δηλαδή ρίχτε το στις αγαπουλες και θα δεις θα έρθει το παιδάκι εύχομαι σύντομα!!!Εν τω μεταξύ επειδή λες “υποτίθεται” κάνε κανα υπέρηχο λίγο μετά την περιοδο σου ώστε να δείτε αν ετοιμάζεσαι για ωορρηξια τις μέρες που υπολογίζεις..Ότι καλύτερο εύχομαι 

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ειχα κανει υπερηχο κ δεν ειχα τιποτα .. θα ξανα κανω tsh την ΔΕυτερα να δω ποσο πηγε ..  κ βλεπουμε . μαλον για χαπι παω κ εγω.. εεσυ πως τα πας ? εχεις αναγουλες? ζαλαδες?

καλημερα! εφοσον ο αριθμος σας ειναι πολυ καλος καικινητικοτητα , μη φοβασαι .!! κ εμεις ειχαμε 1-2 πυοσφαιρια  κ μας ειχε πει για προστατιτιδα αλλα ο αντρας μου δνε πηρε αντιβιωση γτ στην καλλιεργεια δεν βρεθηκε μικροβιο . δες και τις δικες σου εξετασεις , κ συνεχιζετε τις προσπαθειες σας!!

Καλύτερα ειμαι!Ναι να το παρακολουθείς!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου και καλώς όρισες!Υποθετικα πάντα και βάση εμπειρίας θα σου πω ότι ναι καποιες φορές όταν μια γυναίκα ξεκινα τις ελεύθερες επαφές ίσως να συμβαίνει αυτό που ανέφερες με την διαφορα του κυκλου.Δεν γνωρίζω τον λόγο καθώς δεν ήταν που με αγχώνει οποτε δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό περί αυτού.Ισως σε ένα κύκλο να άρπαξα κρυωματακι ίσως κάποια κυστουλα ίσως λόγω κάποιου στρες πάντα εκεί το απέδιδα..Στο μόνο που θα σταθώ είναι να μην περιορίζεσαι στις δυο τρεις ημέρες καθώς η ωορρηξια δεν είναι στανταρ σε κάθε κύκλο.Ο γιατρος μου είχε πει πως δυο μέρες πριν και δυο μετά την περιοδο θεωρούμε άγονες όμως τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο!Θα σου πρότεινα οι επαφές σας να ξεκινούν μετά το τέλος της περιοδου μέχρι και την 18η ακάθεκτα για να είστε καλυμενοι σε τυχόν μετατόπιση της ωορρηξιας..Χαχαχ δηλαδή ρίχτε το στις αγαπουλες και θα δεις θα έρθει το παιδάκι εύχομαι σύντομα!!!Εν τω μεταξύ επειδή λες “υποτίθεται” κάνε κανα υπέρηχο λίγο μετά την περιοδο σου ώστε να δείτε αν ετοιμάζεσαι για ωορρηξια τις μέρες που υπολογίζεις..Ότι καλύτερο εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Με όλη αυτή την "αναστάτωση" της περιόδου δεν ξέρω πλέον ούτε πότε να περιμένω ωορρηξία. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό μ'έχει τρελάνει. Και δεν εννοώ οτι με έχει τρελάνει γιατί δεν ξέρω πότε να περιμένω αλλά από εκεί που είχα κύκλο ρολόι τώρα να έρχεται μια έτσι μια αλλιώς και συνέχεια να συμβαίνουν πράγματα που δεν είχα πριν; Να πρήζεται το στήθος μου και να με πιάνει η μέση μου 10 μέρες πριν; Δε το έχω ξαναβιώσει αυτό. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...