Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

Ελα μου ντε... οχι δεν την κανουν........ ρωτησαμε κ την προηγουμενη φορα..... δε ξερω θα το συζητησω με τον αντρα μου παλι σημερα γτ κι αυτος ειναι χαμενος εχει γινει χαμος στη δουλεια του κ ειναι απιστευτα πιεσμενος.... Δε ξερω μηπως παμε αλλου να κανει κ σπερμοδιαγραμμα κ καλλιεργεια να ξεμπερδευουμε..... 

Ούτε εμάς μας έγραψε καλλιέργεια ο γιατρος αλλά την πληρώσαμε έξτρα και την κάναμε σημέρα το πρωί... γιατι δεν ηθελε ο άντρας μου άλλη φορά να ξαναμπεί σε διαδικασια αν τυχόν εχει κακό σπερμοδιαγραμμα να ψάχνει μικρόβια μετά. Μάλιστα αν βρεθεί κατι στην καλλιεργεια μας ειπαν οτι θα κάνουν και αντιβιογραμμα επιπλέον για να μας πουν σε ποια δραστική ουσια δεν είναι ανθεκτικό το μικρόβιο και να πάρουμε τη σωστή αντιβιωση μετά. Δεν κάνουν όλες για όλα τα μικροβια! Άστα να πάνε! Με τις υγείες μας!

. .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

εμενα η καλλιεργεια μου ασθενως θετικα χλαμυδια, κ ο γυναικολογος λεει παρτε αντιβιωση αλλα μη ξανακανεις πιθανον να ηταν επιμολυνση. παρολα αυτα την κουμπωσαμε την αντιβιωση, κ μετα ζητησα να μου γραψει κ αλλη για να δω αν εφυγε (γτ οπως σου ειπα το μικριβιολογικο δε κανει αγραφτες καλλιεργειες) και δε μου εγραψε τιποτα..... 

κ στον αντρα μου το ιδιο ο ουρολογος..... παρε του λεει αντιβιωση κ μετα θα ξανακανεις σπερμοδιαγραμμα.... κ ο αντρας μου δεν ειπε τιποτα γτ δεν ηξερε ο αμοιρος..... εσας το ουρεοπλασμα σχετιζεται νομιζω με αποβολες πρωτου τριμηνου, εμας τα χλαμυδια λενε οτι δε σχετιζεται μονο με δυσκολια συλληψης...... κ ειναι δυνατον να εχει μικροβια με τετοιο σπερμοδιαγραμμα? 160.000.000 ανα ml 98 % φυσιολογικες μορφες και 70% κινητικοτητα? τι μικροβιο ειναι αυτο τελοσπαντων

Το ουρεόπλασμα σχετίζεται σε μικρό ποσοστό με πρόωρο τοκετό!!!Γι αυτό επέμενε ο καινούργιος γιατρός να φύγει το μικρόβιο ωστε σε επόμενη εγκυμοσύνη να μην το έχω!!!Μπορεί να έχει κάποιο μικρόβιο πιο απλό!!!Καλά είναι να ζητήσεις μια καλλιέργεια ουρεόπλασμα,μυκόπλασμα,χλαμύδια για τον άντρα σου προκειμένου μη χαπακωθεί τσάμπα!!!Οτι και να είναι με τη σωστή θερεπεία θα φύγει!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Να σου πω είμαι παθούσα!!!Κανω κολπική καλλιέργεια και βγαίνει ουρεόπλασμα!!Δεν ήθελε ο γυναικολόγος μου να μου δώσει αντιβίωση!!Με το ζόρι μου δίνει ciproxin για 5 μέρες εγώ και ο άντρας μου!!!Λέω δεν πέρνω μια γνώμη ακόμα!!!Πάω στην παλιά μου γυναικολόγο μου λεει 10 μέρες θα την πιειτε!!!Την πίνουμε και δεν ξανακάνω καλλιέργεια βάση γυναικολόγου!!!Μένω έγκυος!!Παλινδρομεί και πάω στον καινούργιο μου γιατρό όλες τις εξετάσεις!!!Με ρωτάει για το ουρεόπλασμα και του εξηγώ!!!!Μου απαντά θέλω να ξανακάνεις καλλιέργεια!!!Την κάνω και εκί το σκατο μοκρόβιο!!!Τελικά ήπιαμε και οι δυόμας vibramicyn για 14 μέρες και προς το παρόν δεν το έχουμε!!!

Γεια σου @marillia είσαι καλα;Με ενδιαφέρει το θέμα αυτό.Και εγω πριν μείνω είχα κάνει καλλιέργεια είχε βρεθεί ουρεοπλασμα και πήρα αντιβιωση,στον ίδιο κύκλο δλδ έμεινα εγκυος.Τωρα μόλις καθαρίσω από την περιοδο θα πάω στον γιατρό μου να μου την γράψει να ξανακάνω.Το έχω ξανά γράψει κάπου εδώ πως ο δικός μου είναι κάθετος δεν θέλει να το έχουμε.Επισης αν θυμαμαι καλα ήταν αρνητικός για το ciproxin θα τον ρωτήσω κ θα σου πω στα σίγουρα για να μην λέω ανακριβειες βασικά έκανα αντιβιογραμμα.Θα μιλήσω μαζί του κ θα σου πω.δεν ξέρω βρε παιδιά μετά την ιστορία που πέρασα ίσως σκεφτώ να παρω την αντιβιωση και αφού τελειώσω να ξεκινήσουμε έχω φοβηθεί 

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

εμενα η καλλιεργεια μου ασθενως θετικα χλαμυδια, κ ο γυναικολογος λεει παρτε αντιβιωση αλλα μη ξανακανεις πιθανον να ηταν επιμολυνση. παρολα αυτα την κουμπωσαμε την αντιβιωση, κ μετα ζητησα να μου γραψει κ αλλη για να δω αν εφυγε (γτ οπως σου ειπα το μικριβιολογικο δε κανει αγραφτες καλλιεργειες) και δε μου εγραψε τιποτα..... 

κ στον αντρα μου το ιδιο ο ουρολογος..... παρε του λεει αντιβιωση κ μετα θα ξανακανεις σπερμοδιαγραμμα.... κ ο αντρας μου δεν ειπε τιποτα γτ δεν ηξερε ο αμοιρος..... εσας το ουρεοπλασμα σχετιζεται νομιζω με αποβολες πρωτου τριμηνου, εμας τα χλαμυδια λενε οτι δε σχετιζεται μονο με δυσκολια συλληψης...... κ ειναι δυνατον να εχει μικροβια με τετοιο σπερμοδιαγραμμα? 160.000.000 ανα ml 98 % φυσιολογικες μορφες και 70% κινητικοτητα? τι μικροβιο ειναι αυτο τελοσπαντων

Μικρόβιο που δεν επηρεάζει τιμες! Φαίνεται μόνο στα ερυθρα κλπ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Γεια σου @marillia είσαι καλα;Με ενδιαφέρει το θέμα αυτό.Και εγω πριν μείνω είχα κάνει καλλιέργεια είχε βρεθεί ουρεοπλασμα και πήρα αντιβιωση,στον ίδιο κύκλο δλδ έμεινα εγκυος.Τωρα μόλις καθαρίσω από την περιοδο θα πάω στον γιατρό μου να μου την γράψει να ξανακάνω.Το έχω ξανά γράψει κάπου εδώ πως ο δικός μου είναι κάθετος δεν θέλει να το έχουμε.Επισης αν θυμαμαι καλα ήταν αρνητικός για το ciproxin θα τον ρωτήσω κ θα σου πω στα σίγουρα για να μην λέω ανακριβειες βασικά έκανα αντιβιογραμμα.Θα μιλήσω μαζί του κ θα σου πω.δεν ξέρω βρε παιδιά μετά την ιστορία που πέρασα ίσως σκεφτώ να παρω την αντιβιωση και αφού τελειώσω να ξεκινήσουμε έχω φοβηθεί 

Ναι η Ciproxin είναι για ουρολοίμωξη πολύ καλή!!!!Οχι για ουρεόπλασμα!!!!Ναι και γω το διάστημα που είχαμε off μετά από απόξεση πήραμε την αγωγή!!!!Καλά και εγκυούλες το ανακαλύπτουν στην αρχή της κύησης και παίρνουν αντιβίωση που επιτρέπεται!!!!Αλλοι γιατροί λενε δεν πειράζει άλλοι λένε για πρόωρο τοκετό!!Οχι παλίνδρομη ή βιοχημικη!!!!Και γω είμαι υπερ να φεύγουν τα χαζομικρόβια!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Το ουρεόπλασμα σχετίζεται σε μικρό ποσοστό με πρόωρο τοκετό!!!Γι αυτό επέμενε ο καινούργιος γιατρός να φύγει το μικρόβιο ωστε σε επόμενη εγκυμοσύνη να μην το έχω!!!Μπορεί να έχει κάποιο μικρόβιο πιο απλό!!!Καλά είναι να ζητήσεις μια καλλιέργεια ουρεόπλασμα,μυκόπλασμα,χλαμύδια για τον άντρα σου προκειμένου μη χαπακωθεί τσάμπα!!!Οτι και να είναι με τη σωστή θερεπεία θα φύγει!!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Μικρόβιο που δεν επηρεάζει τιμες! Φαίνεται μόνο στα ερυθρα κλπ...

Και σιγουρα ειναι αυτη η καταλληλη αγωγη? και δε θα κολλησω κ εγω που θα εχουμε ελευθερες επαφες? Δε θελω να αμφισβητω τους γιατρους εγω αλλη δουλεια κανω δεν ειμαι γιατρος... αλλα δε ξερω απο αυτα που εχω διαβασει μου φαινεται μια καλλιεργεια επρεπε να την κανει αφου θα μπει στη διαδικασια να κανει παλι σπερμοδιαγραμμα να εκανε κ μια καλλιεργεια..... 

θα δουμε τωρα πως θα παει ολο αυτο...θα μιλησω κ παλι με τον αντρα μου!

Γεια σας κοριτσια κοριτσια και απο εμενα!!!ειμαι καινουργια και θα ηθελα να μπω και εγω στην παρεα σας.μια συντομη περιληψη για μενα...μετα απο 1,5 χρονο προσπαθειων και μαχη με την ατιμη ενδομητριωση καταφερα την δευτερα να κρατησω στα χερια μου μια θετικη χοριακη.και σημερα εκανα την δευτερη και περιμενω!εχω πολυ αγχος μεχρι να δω οτι ολα πανε καλα!και μια συμβουλη...κοριτσια μην το βαζεται κατω!!!με πιστη και αισιοδοξια ολα θα γινουν!συγνωμη για το κατεβατο 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Ούτε εμάς μας έγραψε καλλιέργεια ο γιατρος αλλά την πληρώσαμε έξτρα και την κάναμε σημέρα το πρωί... γιατι δεν ηθελε ο άντρας μου άλλη φορά να ξαναμπεί σε διαδικασια αν τυχόν εχει κακό σπερμοδιαγραμμα να ψάχνει μικρόβια μετά. Μάλιστα αν βρεθεί κατι στην καλλιεργεια μας ειπαν οτι θα κάνουν και αντιβιογραμμα επιπλέον για να μας πουν σε ποια δραστική ουσια δεν είναι ανθεκτικό το μικρόβιο και να πάρουμε τη σωστή αντιβιωση μετά. Δεν κάνουν όλες για όλα τα μικροβια! Άστα να πάνε! Με τις υγείες μας!

. .

Κικούλα κάνατε και σπερμοδιάγραμμα?Καλά αποτελέσματα!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Και σιγουρα ειναι αυτη η καταλληλη αγωγη? και δε θα κολλησω κ εγω που θα εχουμε ελευθερες επαφες? Δε θελω να αμφισβητω τους γιατρους εγω αλλη δουλεια κανω δεν ειμαι γιατρος... αλλα δε ξερω απο αυτα που εχω διαβασει μου φαινεται μια καλλιεργεια επρεπε να την κανει αφου θα μπει στη διαδικασια να κανει παλι σπερμοδιαγραμμα να εκανε κ μια καλλιεργεια..... 

θα δουμε τωρα πως θα παει ολο αυτο...θα μιλησω κ παλι με τον αντρα μου!

Ακριβώς τα λόγια του άντρα μου! Πληρώσαμε έξτρα και τελειώσαμε! Καναμε με το ιδιο δειγμ σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια για αερόβια, αναεροβια και ουρεοπλασμα! Ελπίζω να βγουν αρνητικά! Τώρα για τις επαφές έχεις ένα δικιο γιατί αν κολλαμε μεταξύ μας τι κάνουμε τζάμπα χάπια παίρνουμε!

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

. .

Εμας δεν την κανουν αγραφτη λεει μονο αν την εχει γραψει ο γιατρος εστω σε χαρτι..... 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ναι η Ciproxin είναι για ουρολοίμωξη πολύ καλή!!!!Οχι για ουρεόπλασμα!!!!Ναι και γω το διάστημα που είχαμε off μετά από απόξεση πήραμε την αγωγή!!!!Καλά και εγκυούλες το ανακαλύπτουν στην αρχή της κύησης και παίρνουν αντιβίωση που επιτρέπεται!!!!Αλλοι γιατροί λενε δεν πειράζει άλλοι λένε για πρόωρο τοκετό!!Οχι παλίνδρομη ή βιοχημικη!!!!Και γω είμαι υπερ να φεύγουν τα χαζομικρόβια!!!!

Μόλις μίλησα μαζί του..Μου είπε όχι το σιπροξιν ούτε πριν ούτε μετά.Για το ουρεοπλασμα είχα πάρει το ρουλιντ.Θα πάω αύριο να μου την γράψει και από Δευτέρα θα τις κάνω τις εξετασουλες.και εγω πρώτα θέλω να είμαι κομπλέ και μετά χαλαρά όλα τα αλλα..

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κικούλα κάνατε και σπερμοδιάγραμμα?Καλά αποτελέσματα!!!!

Τα πάντα όλα, αδιαθετησα και πήραμε φορα. Μετά από καβγα βέβαια αλλά δεν βαριέσαι...

Just now, kido είπε:

Ακριβώς τα λόγια του άντρα μου! Πληρώσαμε έξτρα και τελειώσαμε! Καναμε με το ιδιο δειγμ σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια για αερόβια, αναεροβια και ουρεοπλασμα! Ελπίζω να βγουν αρνητικά! Τώρα για τις επαφές έχεις ένα δικιο γιατί αν κολλαμε μεταξύ μας τι κάνουμε τζάμπα χάπια παίρνουμε!

αυτο θελω κ εγω να κανω.... δε ξερω αν θα το δεχτουν τη προηγουμενη φορα ειπαν οχι..... τουλαχιστον μετα απο τη δευτερη αντιβιωση που θα ξανακανει σπερμοδιαγραμμα να μας εγραφε κ μια καλλιεργεια.... σου ευχομαι καλα αποτελεσματα κοριτσι!!! και με το καλο να τα καταφερετε συντομα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Εμας δεν την κανουν αγραφτη λεει μονο αν την εχει γραψει ο γιατρος εστω σε χαρτι..... 

Πηγαινε σε άλλο γιατρό να τη γράψει. Παθολογος μπορεί? Η στο νοσοκομείο?

πρίν από 3 λεπτά , Rozita1510 είπε:

Γεια σας κοριτσια κοριτσια και απο εμενα!!!ειμαι καινουργια και θα ηθελα να μπω και εγω στην παρεα σας.μια συντομη περιληψη για μενα...μετα απο 1,5 χρονο προσπαθειων και μαχη με την ατιμη ενδομητριωση καταφερα την δευτερα να κρατησω στα χερια μου μια θετικη χοριακη.και σημερα εκανα την δευτερη και περιμενω!εχω πολυ αγχος μεχρι να δω οτι ολα πανε καλα!και μια συμβουλη...κοριτσια μην το βαζεται κατω!!!με πιστη και αισιοδοξια ολα θα γινουν!συγνωμη για το κατεβατο 

Καλώς όρισες στην παρεούλα μας!!Συγχαρητηρια κορίτσι μου με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...